| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Konditerijus | When All Is NoneSepticflesh |
||||
| Prodarv | RequiemParadise Lost |
||||
| Alvydas1 | Transcending TimeDream Theater |
||||
| malia | PasakaNeda Malūnavičiūtė |
||||
| DjVaids | Kiss KissChris Brown |
||||
| Very_crazy_enough | Saturday in the ParkChicago Saturday in the park I think it was the Fourth of July |
||||
| Sahja | Welcome To The CityLina Joy |
2006 m. balandžio 14 d. 15:08:05
2006 m. balandžio 14 d. 15:07:28
Rockas Eurovizijoj??!! Mision imposible.
Akibrokštas tau, mieloji
Pvz šiemet dalyvauja jėgiškas daiktas - Lordi. Aha, jie. Daina vadinasi "Hard rock haleliuhah" ar panašiai.
Bus aukštai, oij bus, nes gabalas kalantis į klyną.
turiu as ta klipa...man pvz jie paliko tikrai nekoki ispudi, manau europai taip pat nepatiks...
2006 m. balandžio 14 d. 15:04:47
Rockas Eurovizijoj??!! Mision imposible.
Akibrokštas tau, mieloji
Pvz šiemet dalyvauja jėgiškas daiktas - Lordi. Aha, jie. Daina vadinasi "Hard rock haleliuhah" ar panašiai.
Bus aukštai, oij bus, nes gabalas kalantis į klyną.
2005 m. gegužės 23 d. 13:32:22
2005 m. gegužės 23 d. 10:01:54
2005 m. gegužės 23 d. 09:54:25
2005 m. gegužės 22 d. 20:08:21
2005 m. gegužės 22 d. 15:54:10
2005 m. gegužės 22 d. 15:47:01
Norvegai įrodė, kad turi neprastą muzikinį skonį net Eurovizijoje. Nuostabi daina.
2005 m. gegužės 22 d. 15:40:16
2005 m. gegužės 22 d. 14:16:22
2005 m. gegužės 22 d. 12:29:10
2005 m. gegužės 22 d. 12:22:30
2005 m. gegužės 22 d. 12:20:36
2005 m. gegužės 22 d. 12:18:16
2005 m. gegužės 16 d. 14:34:45
Man klipas nlb... Uzmogt galima...
2005 m. gegužės 16 d. 13:52:47
2005 m. gegužės 15 d. 16:59:23
Gaila, nes ji sako, kad neturi konkurentu... Tokioj nezinioj... Nu man jos gaila (geraja prasme). ir as nemanau, kad Laura bus 2a, nes kazko tai dainai truxta... Gal werzlumo...
Aisq, gali buti, kad man ji tiesiog atsibodus,bet kad neuzkabina, kaip kad Wig Wam... Laura praeis pusfinali ir iskowos teise dalywauti Eurowizijoje kitais metais, bet kad 2a wieta laimetu... Nu cia butu supernova...
O siaip Eurovizija parodo, kokia muzika patinka zmonems Europoje. Ir jej Wig Wam uzimtu auxta pozicija (kad ir 5a wieta), tai wisokiems prodiuseriams parodytu, kad rokas atgimsta ir zmones wel i ji greziasi. Jie pradetu inwestuoti i roko irasu leidyba, lietuwiai pasektu ju pawyzdziu, rokas suklestetu, popsas nugrimztu praeitin. M1 pradetu groti Sh, rebelheart, Bix, normalius GC gabalus, Slipknot, Creed, Bush, Metallica... lietuwiai butu laimingesni, ko pasekoje suklestetu ukis ir ekonomika, del to gywentojai taptu dar laimingesni. Del roko muzikos werzlumo ir kazko, kas yra geris, padidetu gimstamumas =D
Nu zodziu, palinkekime Norwegams sekmes
P.S - abejoju, ar kas wiska perskaitet... =D
nu cia prifantazavai neblogai
2005 m. gegužės 15 d. 16:34:51
Aisq, gali buti, kad man ji tiesiog atsibodus,bet kad neuzkabina, kaip kad Wig Wam... Laura praeis pusfinali ir iskowos teise dalywauti Eurowizijoje kitais metais, bet kad 2a wieta laimetu... Nu cia butu supernova...
O siaip Eurovizija parodo, kokia muzika patinka zmonems Europoje. Ir jej Wig Wam uzimtu auxta pozicija (kad ir 5a wieta), tai wisokiems prodiuseriams parodytu, kad rokas atgimsta ir zmones wel i ji greziasi. Jie pradetu inwestuoti i roko irasu leidyba, lietuwiai pasektu ju pawyzdziu, rokas suklestetu, popsas nugrimztu praeitin. M1 pradetu groti Sh, rebelheart, Bix, normalius GC gabalus, Slipknot, Creed, Bush, Metallica... lietuwiai butu laimingesni, ko pasekoje suklestetu ukis ir ekonomika, del to gywentojai taptu dar laimingesni. Del roko muzikos werzlumo ir kazko, kas yra geris, padidetu gimstamumas =D
Nu zodziu, palinkekime Norwegams sekmes
P.S - abejoju, ar kas wiska perskaitet... =D
2005 m. gegužės 15 d. 16:06:03
pamatysit patys ir baikit cia ant joo varyt
say kodel gaila lauros jos daina tikrai gera ir gali pasisekt kox skirtumas kad 2 nr