|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Mūsiškiai lietuviai atlikėjai nemoka dainuoti angliškai?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2005 m. rugpjūčio 12 d. 17:03:45
Dauguma tikrai nemoka,.,juokingiausia buna kada visokios geltonos ir bavarijos angliskai uzgieda=]] o seip man angliskos dainos yra geresnes negu lietuviskos,grazesne kalba,tad noreciau kad tie kas moka normaliai dainuoti angliskai tai ir darytu..deja tokiu nedaug
angliškos dainos geresnės tik todėl, kad jose geriau perteikiamos mintys. Bet kas yra girdėję senesių lietuvškų tekstų, manau, sutiks, kad jie irgi labai prasmingi ir gilūs. O šis gimtosios kalbos gėdijimosi periodas, manau, greitai praeis.
Eurovizija... ten lietuviai gali dainuot kaip nori ir ką nori, bet šis popsūxos konkursas vistiek tik Europos politinės padėties veidrodis. Kokia Skamp paslaptis? Daugiatautiškumas. Juk tie pranešėjai pasako "O Erika yra airė, o Viktoras gyveno Vokietijoje". Ne akcente esme (lyg graikė jo neturėjo), o tame, kad mes 1. Nesame ititn mėgstami Europoje (blogi lietuvių vagių darbeliai giliau įsirėžia anglų atmintyje, nei įstojimas į ES). 2. Gėdijamės savo kalbos (Moldovijos arstovai nesigėdijo ir užėmė aukštą vietą). Tai tiek
2005 m. rugpjūčio 12 d. 16:33:06
2005 m. birželio 12 d. 12:59:53
2005 m. birželio 12 d. 12:55:39
o jezau, o jezau, tajgi mes cia klbam ne apie visokius bora, ir lmp.mes cia man atrodo kalbam apie visokias lauras tas susiktas... lmp, bora, frekenbok, zimbabwe, antigone , sportas, toro bravo ir t. t. lb lb lb lb geraj dajnuoja! jie pavaro!!!!!o netajp kajp tie the lovers...
omg!! ka ce nusisneki..su sawa sportu ir kt grupem jie nei kiek nepawaro..o nusidainuoja kaip reikalas... geda...
o siaip mano nuomone yra lietuviu kurie puikiai dainuoja angliskai nereikia ciaa waryt,is ties nemazai atlikeju yra weti demesio ir pan.. nereik cia smerkt ju..wisgi dekokime uz pastangas..wienokias ar kitokias
2005 m. birželio 12 d. 11:40:54
Nu man pvz amberlife visai normaliai dainuoja angliskai...
o mane visą laiką vertė mislyti, ar jis ne specialiai taip juokingai iškraipo anglų kalbą, ar jam tai gaunasi savaime
2005 m. birželio 12 d. 11:36:45
2005 m. birželio 12 d. 08:52:36
2005 m. birželio 3 d. 10:02:11
2005 m. birželio 3 d. 08:41:36
2005 m. birželio 3 d. 08:37:36
kurio velnio tada kurti temą?
tie, kuriuos aš pažįstu, angliškai užtraukia tikrai neblogai.
2005 m. birželio 3 d. 08:22:36
2005 m. birželio 2 d. 20:00:29
2005 m. birželio 2 d. 19:53:50
2005 m. birželio 2 d. 19:42:12
2005 m. gegužės 16 d. 16:40:18
2005 m. gegužės 8 d. 18:20:14
Tikrai yra nemažai lietuvių, kurie sugebėtų sudainuoti angliškai be bjauraus Rytų europiečiams būdingo akcento, tiktai kad labiau reiškiasi tie, kuriems geriausiu atveju tik lietuviškai ir dainuoti.
2005 m. gegužės 8 d. 08:36:02
2005 m. gegužės 7 d. 08:42:44
2005 m. gegužės 7 d. 08:27:28
2005 m. gegužės 7 d. 08:19:42
Kai Stano kartais per savo pasirodyma uzrekia "jump, jump' ar kazka panasaus, tai skamba taip tragiskai... Neisivaizduoju jo dainuojancio angliskai.
Amberlife dainuoja pakankamai normaliai, bet jo tekstai tragiskai! Jei tu rasai angliskai, tai tu turi ir mastyti angliskai. Nes, pvz., angliskai nepasakysi "Love I you", o lietuviskai galima- "Myliu as tave' ir yra daug fraziu, kur lietuviai vercia pazodziui. Tai tragiska!