Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Su kokia grupe ar atlikėju užaugote?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 10
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
read_my_mind
2010 m. spalio 13 d. 00:01:10
foje, andrius mamontovas

Atsakyti
Gabrielius99
2010 m. spalio 12 d. 20:24:39
Foje

2010 m. spalio 12 d. 17:07:49
tiksliai net nežinau,bet manau kad su linkin parkais,kieti bičai buvo... nors šeip dar pilnai nesuaugau,bet čia tik tarp kitko

Atsakyti
kinomane
2010 m. spalio 12 d. 17:05:34 2010-10-12 17:06:05
ABBA, Queen , The Beatles , Suzi Quatro ir etc. (tėtis klausydavosi, tai manau padarė įtaką , kad ir pati dabar myliu tokią muziką). Maždaug įvaizdį susidarėt.

Atsakyti
kaktusas2598
2010 m. spalio 12 d. 16:16:48
Ac/Dc, Queen, Kiss, Jimi Hendrix, Guns n Roses,Billy Idol

2010 m. spalio 12 d. 15:10:20
Queen, Hiperbolė, Foje.

2010 m. spalio 12 d. 08:36:54
Pink Floyd, Electric Light Orchestra...

Atsakyti
kalipse
2010 m. spalio 12 d. 00:13:05
Uzaugau su:Monika,O lia lia,Neringa,Tele bim bam,Keistuoliais,Biplan,Zas,Aqua. Bet,po to pradejau klausyti tos muzikos,kurios...kazkada negalejau pakesti. Tai Slade.Smokie,The Sweet,Siuze.Na zodziu 70's ir 80's.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2007 m. rugpjūčio 12 d. 21:47:32
skaistusia rašė:
ispradziu tai su monika, neringa, telebimbam, paskui meciau ta muzika ir pradejau klausyti rimtesnes muzikos, tai SCOOTER, ABBA, MODERN TALKING, MANONTOVAS, FOJE, NIGHTWISH ir t.t
Na dėl SCOOTER ar ABBA tai patylėsiu,bet tokio atlikėjo MANONTOVO,tai dar nežinojau...Iš vis SCOOTER tai prilyginčiau kokiem telebimbam...

Atsakyti
skaistusia
2007 m. rugpjūčio 12 d. 20:35:22
ispradziu tai su monika, neringa, telebimbam, paskui meciau ta muzika ir pradejau klausyti rimtesnes muzikos, tai SCOOTER, ABBA, MODERN TALKING, MANONTOVAS, FOJE, NIGHTWISH ir t.t

2007 m. birželio 17 d. 14:31:54
is pradžių su Scooter'iu, veliau prisidėjo mumiy troll, bi-2, tuomet HIM.. Marlyn Manson... Tik Mumiy troll'iais ir bi-2 žaviuos iki šiol ;-]

2007 m. birželio 16 d. 20:26:05
Užaugau daugiausiai su Lietuviška Muzika -A.Mamontovo,Foje,Žas,Skamp.Iš užsienio grupių - AC - DC,Metallica,Yello.Vėliau atradau Red Hot Chili Peppers,Depeche Mode,Rammstein...

Atsakyti
-waidilute-
2007 m. birželio 16 d. 20:17:03
na dar neužaugus esu, bet nuo mažumės augu su metallica

2007 m. birželio 16 d. 10:55:29
Su Britney Spears xDDD

Atsakyti
Ryto_ausra
2007 m. birželio 5 d. 15:45:31
Užaugau su senom gerom Rock grupėm. Scorpions, Pink FLoyd, AC/DC, Guns N Roses, Alice Cooper, Led Zepellin neparištant ir KISS... Visa tai tėvo įtaka... Daug įtakos padarė studenčioko pusbrolio klausoma muzika iš išsvajotosios sostinės... Vėliau prasidėjo visokie tais Žalvariniai, Armatūros, Obtest ir t.t. Niekada neklausydavau visokių vaikų pop grupių. Nepatiko man jos. Ypač kaime prisiklausydavau folko. Ir dabar į jį nespjaunu. Tarp kitko jis man patinka. Bet nes tie jungėnai ar joniai. O Kūlgrinda. Per balius giminės dainuodavo Kučinsko, Cicino, Balių dainas. Kaip tik šitų nemėgstu.

2007 m. balandžio 19 d. 21:29:50
Nu ką, parašysiu ir aš. Tikriausiai kaip ir dauguma trisdešimtmečių (įdomu, ar daug čia tokių yra?) augau su Nerija, Stasiu Povilaičiu, Oktava, Coda ir E. Sipavičium, Džordana, Sekmadieniu, Vairu, aišku, dar Antis, Foje, Kardiofonas - jų nepaminėt tikrai negalima... Po to prasidėjo rimčiau - gal nuo dešimties metų ėmiau domėtis ir užsieniu (kiek buvo galima tais laikais) - visada žiūrėjau Kazimiero Šiaulio vedamą "Estrados orbitoje" (jei viską teisingai prisimenu). Tai mano skonis per tuos metus taip ir nepasikeitė iki dabar - ištikimai klausau a-ha, Stingo, B. Adamso, Pet Shop Boys (visų jų koncertus taip pat ištikimai stebėjau iš pirmų eilių prie scenos, tą darysiu ir toliau), Erasure, Def Leppard, Bon Jovi, U2. Nepaminėt Modern Talking, Joy taip pat negaliu - taip, klausiau, man patiko, nespjaunu ir dabar - tiesiog malonu prisimint ir šiaip... Atskirai tikriausiai reikia paminėt ir anų laikų dievus - Laskovyj maj (dabar tikrai juokas ima), Kino (manau, niekam neturėtų būt gėda, kad tokią muziką klausė ir klauso), dar galybę viso to ruspop, nuo kurio dabar darosi bloga... Na, bet tai buvo, tai formavo mano skonį. Turiu prisipažint, kad niekada nemėgau visokių vaikiškų projektų - net būdama maža klausiausi "suaugusios" muzikos.

Atsakyti
cure
2007 m. balandžio 19 d. 21:14:32
Isterike rašė:
hmz.. uzhaugau su HIM, o subrendau (psichologishkai) su Muse :>

Net nekomentuojama apie branda, subrendima.. Kiek metu bus? 12?

2007 m. balandžio 19 d. 21:03:43
Iki kokių aštuonių, devynių metų man buvo giliai px. Po to vyresnės sesės pradėjo domėtis muzika, dažniausiai girdėdavau Bon Jovi, Brian Adams, Foje, Nirvana, The Offspring, Oasis, U2, Guns n' Roses, Airija, Wet Wet Wet, Babylon Zoo (čia tos labiausiai įstrigusios, ir jų plakatų ant sienos buvo daugiausiai). Nesuprasdavau žodžių, bet muzika man patiko. Ir vėliau, būdamas vyresnis, klausiau panašios muzikos. Tada, kokių 15 metų pasinėriau į elektroninę muziką (The Prodigy, Depeche Mode, Moby ir t.t.). O nuo 16, 17, vėl grįžau prie gitarų, pop/punk (tie patys Offspring'ai, NOFX), šiaip visokio rokelio, kol per Rammstein, Marilyn Manson, SOAD pamėgau sukesnė muziką, kurios klausau dabar (Vartotojo informacija).

Atsakyti
Isterike
2007 m. balandžio 19 d. 19:53:16
hmz.. uzhaugau su HIM, o subrendau (psichologishkai) su Muse :>

Atsakyti
Wytc
2007 m. balandžio 16 d. 22:10:05
Jo, pagalvojus tai vaikyste su keistuoliu teatru praejo dar db atsimenu varna albertina
O siaip dar atsimenu pas teva dar kazkokia lenku liaudies dainu kastete buvau rades tai irgi daug lb klausydavau, nors pats lietuvis

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Ennio Morricone Ennio Morricone
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2612
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 31276