Na, tėvai daugiausia klausydavo Simply Red, Rebelheart ir Hiperbolės.
Pirmas albumas, kurį nusipirkau pati buvo Skamp'ų. Man jie ir dabar patinka.
Po to sekė galybė popso - visokios avrilės, eminemai, šakiros, šihiros ir blah blah... (Didžiuojuosi, kad britniako niekada neklausiau )
Kokioj šeštoj klasėje pradėjau klausyti Him ir Evanescence. Po jų lyg ir normali muzika prasidėjo...Nors ką aš žinau, gal po metų kitaip atrodys? Aš juk vis dar augu.
Užaugau??????? Man greitai 30, bet nesijaučiu užaugęs, nes aš su JUMIS mieli music.lt ir be abejo su muzika. Pradėjau augti su MODERN TALKING, kadangi lankiau pramoginius šokius tai ši muzika buvo to neatskiriama dalis, Didelę įtaką požiūriui į muziką formavo - 2 unlimited, capptain hollywood project, prodigy, East 17, Ace of base, Snap ir kitos panašią muziką atliekančios grupės, studentavimo laikais varydavau į tuometinių dievukų SCOOTER koncus, o dabar domiuosi įvairia muzika - disco, rock, pop ir t.t.
Tol, kol tai priklausė vien tik nuo aplinkos - Keistuoliai, Metallica (dėkui tečiui ), Jacksonas, Shakira , Mamontovas, Junior, Tele bim bam, Apocalyptica, Queen, Pelenai, Scorpions, Deep Forest, Antis, Linkin Park, Stingas, S. Vega, Roxette, S. O'Connor, etc... Tik kažkodėl tokios visokios kaip Monika ir Neringa, ar kaip ten ją, O lia lia, niekad nelipo.
O apie aštuntus - devintus metelius prasidėjo Enya'os bei Crannberries garbinimas. Tai buvo atspirties taškas augimui, kuris turbūt tęsiasi ir dabar.[;
Arkangelas rašė: Kadangi mano aplinkoje visi tik klausėsi Cicinų, Jurkšaičių, Balių ir kitų sh., tai galima sakyti su jais ir užaugau. Siaubas apėma,kai prisimenu visdar esu mintinai mokanti visas jų albumų dainas
uzaugau su ABBA,Queen,The Beatles (tevai),Bon Jovi (sese),o po to buvo visa virtine ir paciu ivairiausiu kurie mums vienu ar kitu metu su puske buvo dievai:spice girls,britney,eminemas ir pan .. Tai cia su jais uzaugau,o brestu su rocku,metalu;>>
Kadangi mano aplinkoje visi tik klausėsi Cicinų, Jurkšaičių, Balių ir kitų sh., tai galima sakyti su jais ir užaugau. Siaubas apėma,kai prisimenu visdar esu mintinai mokanti visas jų albumų dainas
Freddie Mercury ir Queen. Jų pagalba pažinau muziką.
as mamos patefona gadindavau ir kiaurai isklausiau Quen'us, Anti ir Kernagi
Dar buvo Eric Clapton, The Police, The Beatles, Pink Floyd (ju daug buvo ), Madness.
na va, taip ir susiformavo muzikinis skonis. jokio kito pasirinkimo kaip ir nebuvo
Su "The Beatles", "Queen", keliom 70-uju plokstelem, Kernagio baladme... ir labai labai labai labai tuo dziaugiuosi. Ka gali zinoti, koks dbr butu mano muzikinis skonis, jei tevai butu aukleje kita muzika
Na, gerai, šįsyk tiesiog pavardinsiu pavadinimus
1993? 94? John Lennon - Imagine. Tėtis sesei nupirko magnetafoną, ir ši daina buvo pirma, kurią įsirašėm iš radijo į kasetę. Geras pasirinkimas, sakyčiau.
1994? 95? 96? Roxette. Pirmas grupsas kurį pradėjau "dievinti". Nostalgija iki šiol "pakerta", turiu visus albumus išskyrus best'us
~1995-1996? LP (plokštelių) periodas
Boney M, Kernagis, Modern Talking, Herrey's, The Shorts. Oh well - nebuvo pasirinkimo
~1996-2002 M-1, popso ir "topų" rašymo periodas
East 17, Spice Girls (mmmda), Vengaboys, Eminem. Po to užkliuvau už Reamonn "Swim" ir pamažu pradėjau linkt prie gitarų. Atradau Internetą, M-1 susigadino reputaciją dingus "Po 3", ir viskas pasikeitė. Nu ir ačiū Dievui, gal
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. balandžio 16 d. 22:00:39
Pirmas albumas, kurį nusipirkau pati buvo Skamp'ų. Man jie ir dabar patinka.
Po to sekė galybė popso - visokios avrilės, eminemai, šakiros, šihiros ir blah blah... (Didžiuojuosi, kad britniako niekada neklausiau
Kokioj šeštoj klasėje pradėjau klausyti Him ir Evanescence. Po jų lyg ir normali muzika prasidėjo...Nors ką aš žinau, gal po metų kitaip atrodys?
2007 m. balandžio 16 d. 21:31:25
2007 m. balandžio 16 d. 21:07:00
O apie aštuntus - devintus metelius prasidėjo Enya'os bei Crannberries garbinimas. Tai buvo atspirties taškas augimui, kuris turbūt tęsiasi ir dabar.[;
2007 m. balandžio 16 d. 20:17:14
2007 m. balandžio 16 d. 18:59:37
Kadangi mano aplinkoje visi tik klausėsi Cicinų, Jurkšaičių, Balių ir kitų sh., tai galima sakyti su jais ir užaugau. Siaubas apėma,kai prisimenu visdar esu mintinai mokanti visas jų albumų dainas
nepavydziu..
2007 m. balandžio 16 d. 16:23:05
2007 m. kovo 15 d. 12:47:43
2007 m. kovo 15 d. 11:54:12
2007 m. kovo 15 d. 11:48:27
Iki 14m - su radiju (kaip bebūtų gaila)
Nuo 14m. (iki pat šiol) pasinešiau ant roko, metalo, bardų ir pan.
2007 m. kovo 15 d. 00:25:50
2007 m. vasario 28 d. 19:02:16
2007 m. vasario 28 d. 18:23:32
2007 m. vasario 27 d. 21:31:09
Dar buvo Eric Clapton, The Police, The Beatles, Pink Floyd (ju daug buvo
na va, taip ir susiformavo muzikinis skonis. jokio kito pasirinkimo kaip ir nebuvo
2007 m. vasario 27 d. 20:23:49
aciu Teciuj ir Mamai uzh tay :*
2007 m. vasario 26 d. 20:36:33
2006 m. liepos 9 d. 16:39:23
2006 m. liepos 9 d. 15:49:47
2006 m. liepos 9 d. 15:32:23
Na, gerai, šįsyk tiesiog pavardinsiu pavadinimus
1993? 94? John Lennon - Imagine. Tėtis sesei nupirko magnetafoną, ir ši daina buvo pirma, kurią įsirašėm iš radijo į kasetę. Geras pasirinkimas, sakyčiau.
1994? 95? 96? Roxette. Pirmas grupsas kurį pradėjau "dievinti". Nostalgija iki šiol "pakerta", turiu visus albumus išskyrus best'us
~1995-1996? LP (plokštelių) periodas
Boney M, Kernagis, Modern Talking, Herrey's, The Shorts. Oh well - nebuvo pasirinkimo
~1996-2002 M-1, popso ir "topų" rašymo periodas
East 17, Spice Girls (mmmda
2006 m. liepos 5 d. 13:32:11
2006 m. liepos 5 d. 13:12:15