[rockgirl rašė: ]Uzaugau nesu grupe, o su daina 'egle mano sese'(ar kazkas panasaus, dabar tikrai pavadinimo nepamenu). Kai buvau maza, maniau, kad tai mano tevas dainuoja(: apie mane.
nu, kai mazas buvau, pas mane dazniausiai skambejo Rollin' Stones, the beatles, queen, eric clapton, roxette, aerosmith, bon jovi, nirvana, ir didysis nuodas - radijas ;/
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
ajste rašė: mano wajkyste tesiasi jau neribota laika. manychiau su pink floyd, doors, cars, creedance clear water revival, deep purple ir pnsh. taj mano tewu muzika, bet kaj buwau mazha turejau sawo muzikini centra, bet nuli sawo kompaktu. tajgi klausiau tewu muzono. man patiko. tikriausiai del to ishaugau GERU ZHMOGUMI. ane?
pamirshau tokius shaunius dalykus kaip guns and roses ir the who!!
Uzaugau nesu grupe, o su daina 'egle mano sese'(ar kazkas panasaus, dabar tikrai pavadinimo nepamenu). Kai buvau maza, maniau, kad tai mano tevas dainuoja(: apie mane.
budama maza klausiau olialia...paskuo perejau ant britney...(buwau auka);]...weliau pop'so auka..iki 6 klases...o gal penktos? nlb atsimenu...na o weliau perejau ant rock'o..ir dar iki siol jo klausau..ir klausysiu oij dar ilgaij...
vaikyste .. tai iki kiek metu skaits ) iki tol kol neturejau interneto ar tiesiog kabelines ,tai augau su visais cd ir mc kurias turejo tevas ) tai roxette ac/dc bob marley ir kt . po to ejo eminemas ir britney su oops i did it again :)) kai jau invede interneta tai jau pradejau augt su biggie ,gravediggaz ,bei su visa n.w.a. xebra
Su telebimbam, keistuoliu teatru, bitlais, metallicos nth else matters, daina my bonnie is over the ocean, U2 (speju, nes nepamenu, nors db isgirstu pirmakart nauja daina ir ji man tokia girdeta. +radau namie kasete U2 su tom 'naujom' dainom), Elviu Presliu, Saimonu ir gerfunkeliu, Imitation of the life (rem). Daugiausiai su telebimbam. Dar o lia lia buwo kazkada...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugsėjo 21 d. 16:56:07
2005 m. rugsėjo 21 d. 13:24:50
]Uzaugau nesu grupe, o su daina 'egle mano sese'(ar kazkas panasaus, dabar tikrai pavadinimo nepamenu). Kai buvau maza, maniau, kad tai mano tevas dainuoja(: apie mane.
geras cia! prajuokinai
2005 m. rugsėjo 20 d. 19:55:22
2005 m. rugsėjo 20 d. 19:54:58
2005 m. rugsėjo 19 d. 12:25:05
2005 m. rugsėjo 17 d. 20:13:34
2005 m. rugsėjo 17 d. 18:41:46
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. rugsėjo 17 d. 18:08:27
mano wajkyste tesiasi jau neribota laika. manychiau su pink floyd, doors, cars, creedance clear water revival, deep purple ir pnsh. taj mano tewu muzika, bet kaj buwau mazha turejau sawo muzikini centra, bet nuli sawo kompaktu. tajgi klausiau tewu muzono. man patiko. tikriausiai del to ishaugau GERU ZHMOGUMI. ane?
pamirshau tokius shaunius dalykus kaip guns and roses ir the who!!
2005 m. rugsėjo 17 d. 17:58:31
2005 m. rugsėjo 16 d. 18:03:35
2005 m. rugsėjo 16 d. 18:01:53
2005 m. rugsėjo 16 d. 17:32:11
2005 m. rugsėjo 16 d. 11:09:25
2005 m. rugsėjo 16 d. 01:26:42
2005 m. rugpjūčio 2 d. 10:42:49
2005 m. rugpjūčio 1 d. 20:42:18
2005 m. liepos 30 d. 08:50:49
2005 m. birželio 22 d. 10:49:12
2005 m. birželio 22 d. 10:45:59
Telebimbam "mane bare" ir "televizorius"