| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Stay With Me TonightPatty Ryan |
||||
| PLIKASS | Gods of warDef Leppard |
||||
| 4Blackberry | This Town Ain't Big Enough for Both of UsSiouxsie & the Banshees |
||||
| Alvydas1 | A Plague of Lighthouse Keepers (Live 2013)Van der Graaf Generator Po 40 metų švyturio prižiūrėtojo tragedija tiek pat sukrečianti. |
||||
| Prodarv | To the DreamsSaturnus |
||||
| DjVaids | PrincesėRomas Dambrauskas |
||||
| Very_crazy_enough | Uptight (Everything's Alright)Phil Collins |
||||
| Konditerijus | The Forgotten (Part Two)Joe Satriani |

2015 m. lapkričio 25 d. 00:14:33
Oliverio Stone "JFK" (1991) su K. Costner
tai buvo illgas filmas tikrai ilgas, 3 su virsum valandos (director's cut), siulau paziureti visiems jav gerbejams ;)
isvadas galesit padaryti patis.
2015 m. lapkričio 24 d. 13:49:32
Mano vieni iš paskutiniųjų:
Insidious: Chapter 3 (2015) - boring as hell, pirma dalis buvo visai nieko, kaip ir antra žiūrėjosi, bet šita visiškas pravalas :) 5/10
Youth (2015) - gražu, senamadiška, malonus ausiai ir net akiai (vietomis tai tikrai), dialogai kalba patys už save :)
daug veikėjų su savo istorijomis. Įtraukiantis. Kažkaip nujaučiu, jog šis bus tarp pretendentų į oskarus.
8/10
Spectre (2015) - Teko žiūrėt kino teatre, tai pradžioje šiek tiek užsnūdau, šiaip laukiau kol pasibaigs, labai jau neįtikino, Ok, kaip ir kiekvienas James Bondo filmas, tai ir šis labai Bondiškas, daug veiksmo, šaudynių, gražios mergaitės ir gražūs vyriški žaisliukai :D na, bet lyginant su Skyfall, tai Spectre labai atsilieka. 6/10
Coherence (2013) - mindfuck'as, susukantis galvą į painiavą, na kadangi mėgstu tokio žanro filmus, tai įtraukė į tą smulkių detalių dėlionę. 7/10
Predestination (2014) - Dar vienas minfuck'as su Ethan Hawke. Veiksmas sukasi apie laiko mašiną. Labai įtraukiantis ir aišku kai viskas susidėlioja į savo vietas, būna wow. :)
8/10
Pompeii (2015) - Mano mamai būtų patikę, bet man nope. Na, toks ok gal ir penktadienio vakaro filmas, su daug istorinės dramos. Bet nežinau, kažkaip skystokas scenarijus. Neįtikino. Aišku nėra čia ko ir įtikint, viskas per daug nuspėjama. 6/10
Everest (2015) - jaudinanti istorija, puiki vaidyba, šėlstantis Everestas. Buvo tikrai liūdna, pačiam įdomu, kodėl žmonės pasiryžta į jį užkopti, po filmo daug domėjausi, istorijomis, faktais, statistikomis. Pats net iš dalies pasvajojau ten kada užkopti. Įdomumo dėlei, yra ten užkopę žmonių ir be vieno ar net dviejų kojų, vaikų, trylikamečių ir mažesnių, aklų. I mean, viskas yra įmanoma :) Mano mamai patiko beje :D ašaros liejosi. 8/10
La French (2014) - Jean Dujardin, labai prancūziškas, bet trūko veiksmo. 7/10
Tribe (2014) - ukrainietiškas, tik gestų kalba, žiaurus, bet emocingas.
Jurassic World (2015) - such wow visual effects, kažkaip labai sutinku su ep'u, viskas taikliai pasakyta. Na, geram praleidimui prie ekrano, kokį nuobodų ir niūrų sekmadienio vakarą, tikrai sueis :) 6,5/10
Wild (2014) - gyvenimo challenge, savęs ieškojimas, savęs pažinimas, supratimas, gyvenimo prasmės galbūt ieškojimas. Na, must see tikrai :) tokie filmai priverčia susimąstyti. Reese Witherspoon
8/10
2015 m. lapkričio 24 d. 09:47:46
Jurassic World (2015)
matosi, kad ant filmo gerai padirbeta, nemazai pinigu ikista, na atrodo tikrai ispudingai, pati istorija, aktoriai viskas tvarkoj, jeigu ne finalinis dinozauru musis tai buciau daves daugiau, o taip sugadino biski. anyway vaikams, tiems kam jau galima truputuka issigasti turetu patikti :)
7/10
2015 m. lapkričio 23 d. 19:29:05
oo, whiplach! niekaip neprisiruosiu paziuret :D
o as sian spejau paziuret Borgman (2013) - tas is ilgokai atideliotu, na turbut tinkamiausias zodis siam filmui apibudint butu keistas visa olando A. van Warmerdamo kuryba yra neiprasta, na bet cia net per daug neaisku, ka norejo parodyti autorius, na bet kartais man visai patinka paziuret ka tokio neiprasto, idomi olando filmu atmosfera islaikoma.
na ir dar pora tokiu eiliniu filmuku ziurejau, viena akim, ner ka per daug komentuot maze runner 2 ir ant-man - patiko kaip sitam atrodo E. Lilly, tiesa net neatpazinau ja...
vs
?
2015 m. lapkričio 23 d. 16:40:47
Oo, Star Wars.. Niekaip neprisiruošiu pažiūrėti :/
Na, o aš paskutinį kartą žiūrėjau Whiplash (2014), kurį įvertinau 8/10. Šiaip, jei neprofesionaliai - vertinčiau geriau, nes filmas susijęs su muzika, įvairios detalės kelia asmenines simpatijas. Nepaisant kelių nesklandumų, filmas tiesiog genialus, su tokiu psichologiniu apvalkalu (nes draminis), pagrindiniai aktoriai tikrai talentingi, greitai pelnė mano pagarbą. Na ir ta įspūdinga būgnų partija pabaigoje - pribloškė gerąja to žodžio prasme. Vis tik, pabaiga buvo viena keisčiausių, matytų filmuose apskritai.
2015 m. lapkričio 22 d. 22:33:18
Star Wars: Episode II - Attack of the clones.
Nepaisant to, kad šiai daliai jau 13 metų, aš ją mačiau pirmą kartą. Apskritai, visą Star Wars sagą žiūriu pirmąjį kartą, nesu nė karto mačius. Tad ir žiūriu tokiu tvarka: 4, 5, 6 ir 1, 2 dar bus 3. P.S. Nepasakykit kaip baigsis, aš vis dar tikiu, kad jie visi ilgai ir laimingai gyvens...
2015 m. lapkričio 21 d. 19:19:57
- Everest [2015]
geras, labai patiko, pati filmo ideja, gal nera jis realizuotas 100% gal tikrai galima buvo padaryti ir geriau, na bet tai ka turim yra visai gerai, pati filmo atmosfera, buvo idomu, nezinau ar kitiems paviko, bet as atrodo truputuka supratau tuos zmones kurie lipa i kalnus, turbut tai kazkiek primena begima, juk tai darai ne del kitu, ir aisku cia kitais, tai yra extremaliai pavojinga, bet juk yra zmoniu kuriems kazko tokio reikia adrenalino, issukio, saves isbandymo. aisku neimanoma to viso pajust/suprast, na bet atsiranda sioks toks supratimas, abra iliuzija kad gali kazka suprast. gal ne sitam gyvenime, bet tai yra labai idomi tema/hobis/gyvenimo budas, etc.
8/10
2015 m. lapkričio 13 d. 10:53:00
* Youth [2015]
https://www.imdb.com/title/tt3312830/
Patikęs labai ir darsyk: labai. Daug labiau nei Sorrentino "Didis grožis", nors tematiškai jie - panašūs.
Ausims buvo gera dėl garso takelio, akims - dėl puikios kinematografijos.
Sielai - dėl metaforų ir susprigtuotų savi-ribų.
9,1/10
2015 m. lapkričio 8 d. 17:08:27
"Twelve Years a Slave"
puiki vaidyba, opi šiuo metu tema, superinė muzika.
nu ką aš galiu daugiau pasakyti? ne mindfuckeris, bet visai puikus filmas.
8/10
2015 m. spalio 24 d. 15:04:25

Bogowie (2014)isspaude asara filmukas, stiprus, ir pagrindinis veikejas aktorius Tomasz Kot suvaidino stipriai. pats siuzetas irgi idomus, kas del filmo zanro drama, - nera mano megstamiausias zanras, biografines dramos dazniausiai kiek labiau patinka, nes cia jau pasakojima apie realiu zmoniu gyvenima. zodziu filmas parodo uz ka galima myleti lenku kinematografa, cia stiprios kino tradicijos. sita filma galima itraukti i ivairius topus, jeigu ir ne kaip geriausia, tai bent jau kaip solidu vidutinioka.
4/5 arba 8,5/10 :)
2015 m. spalio 22 d. 16:39:51

L'invitation (1973)7/10
2015 m. spalio 17 d. 22:24:24
The Deer Hunter (1978) ir Heat (1995)
du filmukai is skirtingu laiku, su R. de Niro, jau po Deer Hunter supratau, kad de Niro istikruju superine zvaigzde, sita jau senai zinojau, bet dabar pats isitikinau ant 100%
abudu filmai labai patiko, gal Deer Hunter net labiau, na o del Heat Al Pacino dvikova su de Niro visai idomi, ir pats filmas labai daug visokiu smulkmenu, detaliu ir salutiniu personazu, del kuriu galima pergyventi, ir net kazkiek simpatizuoti blogiukams, zodziu uzskaitai M. Mannui.
9/10 ir 8/10 atitinkamai.
2015 m. spalio 5 d. 19:40:53
Pasižiūrėjau Killing Me Softly (2002) 6/10
Seniai norėjau pažiūrėti šį filmą, tikėjausi kažko įdomaus, intriguojančio, bet gavau mažiau. Na tiek to. Pagal mane, siužetas nebuvo išpildytas iki galo, neišlaikė dėmesio, kartais kėlė nuobodulį. Iš psichologinės pusės buvo visai įdomu pamąstyti, kodėl taip nutiko su tuo žmogum ir pan. Bet nieko per daug ypatingo.
2015 m. spalio 5 d. 11:26:28
Back to the future dar antra dalis. :D
2015 m. spalio 5 d. 11:26:19
Back to the future.
2015 m. spalio 5 d. 11:00:31
- Everest [2015]
Man patiko, įtraukė, suvirpino visą empatiją viduje. Vaizdai ir įtemptas siužetas. O gal tiesiog - tinkamu laiku - tinkamoje vietoje..?
7,2
- The Martian [2015]
2015 m. rugsėjo 26 d. 10:36:18
Mansfield Park (1999)
(Patricia Rozema)
https://www.imdb.com/title/tt0178737/?ref_=nv_sr_2
Prailgo filmukas, matyt aktoriai nebuvo tiek gražūs, kad porą valandų galėčiau stebėti jų negandas, pakilimus ir nuosmūkius. Galiausiai nustebino, kad išvis baigėsi.
2015 m. rugsėjo 25 d. 10:28:01
Wolf (1994)
J. Nicholson, M. Pfeiffer, J. Spader... tikejau kazkuo labiau mistinio, tai sitoj vietoj filmas maloniai mane nustebino. JN negaliu nepagirti, isitikinau kad jis topinis, patiko ir MP ir JS.
7/10
2015 m. rugsėjo 17 d. 13:48:57
San Andreas 2015 - so wow visuals :D same story kažkur jau tūkstantį kartų matyta, bet visgi pliusas už efektus, kurie tikrai neblogi :) bet visumoj kokį 6 ir galima gal parašyt.
Extinction - 2015 - Matthew Fox vaidina, kažkaip vis seku jį nuo Lost laikų, apokaliptinė tematika, kas man ir patinka, bet pats filmas toks so so, 6/10
Mad Max:Fury Road 2015 - senokai tiek veiksmo mačiau ir viskas taip deramai sustyguota, vaidyba ir tokie juokeliai labai vietomis suėjo. Riebus 8!
Solaris - 2002. Jau ganėtinai senokas filmas, George Clooney. Na, boring, Gravity daug daug kartų geriau! 5,5/10.
2015 m. rugsėjo 17 d. 06:23:07
The Breakfast Club (1985)
labai geras, truks tik dainos hej teacher leave the kids alone :)