Eurazijos Aborigenas (2010 m.). Pagaliau sostinėj, filmą pamatyti rūpėjo dar nuo praėjusios žiemos. Nepasakyčiau, kad Barto kūrybą labai mėgstu, tačiau jo darbus man įdomu stebėti.
Pats filmas forma ir turiniu gerokai skiriasi nuo jo ankstesniųjų. Jei vertindami tarp „ne“ ir „taip“ brėžtumėm tiesę, tai šiam vietą skirčiau beveik ties viduriu, kiek arčiau prie „taip“ . Žiūrėti galima. Faktas, kad ne taip, kaip paskutiniai keli matyti lietuvių (daugmaž) darbai, šis po savęs bent kažką paliko.
Tiesa, dėmesį atkreipė patys miestai — Vilnius, Maskva, Paryžius — juostoje kažkuo tokie panašūs, jei nežinotum, kur vyksta veiksmas — daugeliu atvejų turbūt ir neatskirtum. Ir, beje, turbūt pirmą kartą filme mačiau tokią negražią Paryžiaus panoramą (na, arba neatkreipiau dėmesio; bet šiame tas iš kart krito į akis). Per visą filmą „pamėtyta“ vizualiai labai gražių kadrų — kaip nuotraukos, su griežtu rėmu ir vieksmu „kažkur per vidurį“. Idėja pati įdomi ir kažkuo artima — žmogus be vietos, be namų, nuo pradžios iki pabaigos vykstantis iš niekur į niekur. Bet ji pati man pasirodė tokia neišreikšta, kad, jei nebūtų filmo pradžioje išsakyta žodžiu — gali būti, kad sunkiai sudėliočiau tai į visumą.
Ir dėl paties Barto vaidybos — čia tas atvejis, kai jei gali nevaidinti — nevaidink. Jau pradžioje herojus buvo lygiai toks pat negyvas (negyvas — ne kokios dvasinės būsenos prasme. Paprasčiausiai paplokščias ir nieko nesakantis), kaip ir pačioje pabaigoje.
maciau siais metai tik pora geru tai ,,james cameroon avatar'', ,,a-team'',nesunaikinamieji, ,,Clash of thwe titans''.o is komediju tai hot tube-time machine ir groun up's
Snabas rašė: Pink Floyd "The Wall" - neabejotinai 10/10
"Death Note" - ne viena karta ziuretas, bet kiekviena karta toks pat geras 10/10
"Tenacious D: The Pick Of Deatiny" - juokinga nesamone, bet man patiko, nes ji bent juokinga 7/10
ai va! buvau pamiršęs kad neseniai mačiau pink floyd "the wall" . tikrai patiko 10/10
sorry už double postą
"Atonement".
Filmas neblogas. Tik besibaigiant filmui supratau, kad esu skaičiusi knygą, pagal kurią šis filmas yra pastatytas. Ir čia vienas tų atvejų, kai filmas pranoko knygą. Žodžiu, neprailgo. Puikiai perteikta vieno neapgalvoto poelgio įtaka visam likusiam kitų žmonių gyvenimui.
Ir Keira Knightley patiko.
Before sunrise ir before sunset.
Patiko. Labai. O jau tie pokalbiai, reta tokių filmų. Nors, pirmas filmas man pasirodė stipresnis, tačiau juk Paryžius Vis negaliu pamiršt Ethan Hawke žvilgsnio Aktoriai tokie žavūs, ir viskas kartu : Viena, Paryžius ir pokalbiai, pokalbiai, pokalbiai apie viską. Negaila duoti 9. Tik dabar labai noriu pamatyti to pačio režisieriaus filmą Waking life.
Memento - kaip dazniausia buna is smarkiai giriamo filmo daznai tikiesi daugiau negu gauni, bet anyway patiko 9/10
The men Who Stare At Goats - velnias ji zino, lyg ir nieko
Nu ką,net komentuot nesinori.Vėl 'pataikiau' ant primityvaus,nuspėjamo filmo.Ne prie širdies man tokie filmai,o neintelektualams tai pats tas...Bet kai neturi ką veikti tai įmanoma pažiūrėti,aš ištvėriau,o balo geriau nerašysiu...
Big Fish - {asitvrtina mano kažkokia nuojauta. Dažnai delsiu kokį filmą žiūrėt, bet vat ištaikau progą, ka tokio filmo kaip tik reikia. Labai smarkiai patiko.
How to train your dragon - Jau scenarijus koks kietas tai negaliu Patiko dialogai ir visas pasakojimas labai. Gražus multikas, statyčiau į eilę su Toy Story 3 ir Walle.
Žiūrėjau "Eurazijos aborigeną". Neblogas filmas, bet tikėjausi daugiau. Visa ta kriminalinė istorija su liūdna pabaiga man pasirodė labai jau matyta, tiesiog nieko naujo. Pagrindinis herojus irgi kažkoks neužkabinantis. Neujaudino. Sakyčiau, filmas, skirtas plačiajai auditorijai - daug nuogumo, erotikos, net atvirų sekso scenų, šaudo, gaudo... Beveik trileris.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. spalio 16 d. 18:30:05
Pats filmas forma ir turiniu gerokai skiriasi nuo jo ankstesniųjų. Jei vertindami tarp „ne“ ir „taip“ brėžtumėm tiesę, tai šiam vietą skirčiau beveik ties viduriu, kiek arčiau prie „taip“ . Žiūrėti galima. Faktas, kad ne taip, kaip paskutiniai keli matyti lietuvių (daugmaž) darbai, šis po savęs bent kažką paliko.
Tiesa, dėmesį atkreipė patys miestai — Vilnius, Maskva, Paryžius — juostoje kažkuo tokie panašūs, jei nežinotum, kur vyksta veiksmas — daugeliu atvejų turbūt ir neatskirtum. Ir, beje, turbūt pirmą kartą filme mačiau tokią negražią Paryžiaus panoramą (na, arba neatkreipiau dėmesio; bet šiame tas iš kart krito į akis). Per visą filmą „pamėtyta“ vizualiai labai gražių kadrų — kaip nuotraukos, su griežtu rėmu ir vieksmu „kažkur per vidurį“. Idėja pati įdomi ir kažkuo artima — žmogus be vietos, be namų, nuo pradžios iki pabaigos vykstantis iš niekur į niekur. Bet ji pati man pasirodė tokia neišreikšta, kad, jei nebūtų filmo pradžioje išsakyta žodžiu — gali būti, kad sunkiai sudėliočiau tai į visumą.
Ir dėl paties Barto vaidybos — čia tas atvejis, kai jei gali nevaidinti — nevaidink. Jau pradžioje herojus buvo lygiai toks pat negyvas (negyvas — ne kokios dvasinės būsenos prasme. Paprasčiausiai paplokščias ir nieko nesakantis), kaip ir pačioje pabaigoje.
2010 m. spalio 16 d. 11:26:34
2010 m. spalio 14 d. 22:25:58
Šiokia tokia mistika. Pabaiga iš vis nepatiko. O K. Costner vaidyba...
Panašiai ir aš vertinčiau kaip IMDb.
5/10
2010 m. spalio 14 d. 20:05:58
4/10. Silpnas movie, žiūrėjau vien dėl to, jog čia zombių movie
Predators,
6/10. Nieko visai, kaip ir ankstesnės dalys, šita irgi nelabai man kuo išsiskyrė.
Adomo Obuoliai,
8/10. Senai jau nemačiau tokios geros komedijos. Absurdiškumo komedija, na tikrai gerai, pažiūrėkit.
Pasienis,
5/10. Na, tikrais įvykiais paremtas filmas, bet kaip siaubekas nevykęs, yra keletas šlykščių scenų.
2010 m. spalio 14 d. 19:25:52
2010 m. spalio 13 d. 14:27:03
2010 m. spalio 13 d. 09:54:30
2010 m. spalio 12 d. 17:24:30
Pink Floyd "The Wall" - neabejotinai 10/10
"Death Note" - ne viena karta ziuretas, bet kiekviena karta toks pat geras 10/10
"Tenacious D: The Pick Of Deatiny" - juokinga nesamone, bet man patiko, nes ji bent juokinga
ai va! buvau pamiršęs kad neseniai mačiau pink floyd "the wall" . tikrai patiko 10/10
sorry už double postą
2010 m. spalio 12 d. 17:21:59
2010 m. spalio 12 d. 17:16:51
Filmas neblogas. Tik besibaigiant filmui supratau, kad esu skaičiusi knygą, pagal kurią šis filmas yra pastatytas. Ir čia vienas tų atvejų, kai filmas pranoko knygą. Žodžiu, neprailgo. Puikiai perteikta vieno neapgalvoto poelgio įtaka visam likusiam kitų žmonių gyvenimui.
Ir Keira Knightley patiko.
2010 m. spalio 12 d. 14:31:51
Patiko. Labai. O jau tie pokalbiai, reta tokių filmų. Nors, pirmas filmas man pasirodė stipresnis, tačiau juk Paryžius
2010 m. spalio 10 d. 00:04:59
2010 m. spalio 8 d. 23:15:08
Naminių gyvūnėlių kapinės / Pet Sematary[1989] ,
neblogas siaubo filmas,tik per daug ištęstų vietų
6.5/10
Aš dabar knygą skaitau - tokia gerulė! Skaitai ir negali sulaukti, kas bus toliau...
2010 m. spalio 8 d. 20:57:41
neblogas siaubo filmas,tik per daug ištęstų vietų
6.5/10
2010 m. spalio 5 d. 18:22:56
2010 m. spalio 5 d. 17:49:56
2010 m. spalio 5 d. 17:40:11
i tema paskutiniai pora istrigusiu:
Memento - kaip dazniausia buna is smarkiai giriamo filmo daznai tikiesi daugiau negu gauni, bet anyway patiko 9/10
The men Who Stare At Goats - velnias ji zino, lyg ir nieko
2010 m. spalio 5 d. 17:23:36
Nu ką,net komentuot nesinori.Vėl 'pataikiau' ant primityvaus,nuspėjamo filmo.Ne prie širdies man tokie filmai,o neintelektualams tai pats tas...Bet kai neturi ką veikti tai įmanoma pažiūrėti,aš ištvėriau,o balo geriau nerašysiu...
2010 m. spalio 4 d. 20:31:29
How to train your dragon - Jau scenarijus koks kietas tai negaliu
2010 m. spalio 4 d. 11:33:28