rabithunter rašė: Repo Men
is vienos puses gana iprastas fantastinis bojevykas bet su nebloga ideja ir gan netiketa pabaiga
pats norint paziuret ka nors lengvo 8/10
Niek sau lengvą Nu jo siužetas nieko ten sudėtingo, bet jau tų žudynių man per daug buvo... Idėja gea tik neišgryninta, kažkaip atmestinai ir papraščiausiu būdu išpildyta.
Road Trip: Beer Pong. Ha, na visai tokia p* komedijukė 7/10
ir
Gangs of New York. Nu sorry. Nesupratau šito filmo Turbūt prasčiausias, kuriame vaidino DiCaprio. Na, jo vaidyba čia buvo ganėtinai gera.. bet pats filmas (?) Net nerašysiu jokio balo
Brokeback mountain. Tik visai neseniai sugalvojau pažiūrėt, ir tikrai gailėjausi, kad to nesugalvojau ankščiau. Vienas geriausių mano matytų filmų, ir manau pats geriausias Ang'o Lee filmas. Gerai kad buvau viena, nes nemėgstų kai kas nors mato kaip apsižliumbiu...
Chilldren of the corn (2009)
Juokingas gana sakyčiau, nors turėtų būti lig ir horror, bet dabar visi movies yra vadinami horror, jei tik jama yra skerdynių, kraujo..
Trūko daugiau ''svetimšalių'', aukų gal
Ir šiaip juokingos tos religinės kalbos, turiu omeny, kaip jos išreikštos šiame filme.
Vertinu 5,5/10.
The Final,
siūlau kiekvienam paaugliui pažiūrėti, gal kažko tai išmoks nors dvejopai būtų galima paskirstyti tą mokymą.
Neblogos skerdynės, ties 5-6/10.
Kiss Kiss Bang Bang
Rodos šito dar neminėjau. PAtiko išdėstymas ir toks lengvumas. Daugiau tokių norėtusi.
Amorre Perros
Kad geras tai manau niekas nesiginčys. Manau už Babelį geresnis, už crash turbūt irgi, bet geresnis savo atskiromis istorijomis, bet abu anie geriau supynė tų žmonių gyvenimus.
Labai nervino, akd surišimui buvo panaudoti šunys, labai gaila jų buvo visą filmą ir negalėjau koncentruotis
"Coco Before Chanel ". Labai skaniai susižiūrėjo. Audrey Tautou puikiai tinka pagrindiniam Gabrielle 'Coco' Chanel vaidmeniui. Filmas tikrai puikus, bet kažko trūko , visgi 10 balų neduočiau, bet 9 tikrai. Jeigu "Edit Piaf. Rožiniame gyvenime " aktorė Marion Cotillard išspaudė viską ir buvo labai įsijautusi į Edith vaidmenį, tai iš Audrey tikėjausi daugiau. Bet visumoi puikus filmas, tačiau mano nuomone imdb reitingas per mažas šiam filmui, viso labo 6.5/10.
Taigi , manau , šis filmas dar vienas prancūziškas perliukas, griebkit kam patinka prancūzų kinas, domites mada ar tiesiog jums įdomi Gabrielle 'Coco' Chanel gyvenimo istorija ir asmenybė .
Ojei...
Tiek graudumynų suėmė bežiūrint ir toksai antikinis ilgesys... [visiškas subjektyvumas]
Liūdnumas sukilo, kai "negeri" krikščionys griovė Alexandrijos šedevrą... Buvau Alexandrijoje ir aš - įstabiai jaukus miestas ir ryškiai išsiskiria iš bendro Egiptietiškų miesto konteksto. Kultūros centras: jautėsi ta dvasia. O iš "atstatytos" bibliotekos ne kažin kas... Naujovės.
[nutolau nuo filmo, bet] toje griovimo scenoje buvo išties pikta: tokiais momentais dar giliau susimąstai apie krikščionybės kilmę ir visai ne idealistišką istoriją.
Filme įdomiai perteiktas ir krikščioniškasis santykis su žydais.
Apie tokią moterį kaip Hypatiją, atvirai pasakius, neteko girdėti [realus-nerealus, istorinis asmuo?]
Smalsu buvo klausytis jos eklipsiškų visatos teorijų.
Bendrai: ne saldus, tikroviškas, ganėtinai jaudinantis filmas apie antikinių dievų nuvertimą. Iš dalies/ir apie tai.
Rachel Weisz, "Fontano" pagrindinė herojė, ir čia buvo žavi.
9/10 Drąsiai "Agorai".
Labai aukstas imdb reiingas (8.7/10 266,866 votes), del to labai daug tikejaus is sio filmo. Katik ji paziurejau ir galiu pasakyti, kad filmas 100% pateisino mano lukescius. Tai tikrai neeilinis filmas. Nuo siol sis filmas patenka i visu laiku mano megstamiausiu filmu sarasa. Kas nematet tikrai patariu paziureti. 10/10 ir nesuprantu kaip as sio filmo anksciau neperziurejau. Tikras meno sedevras.
BELOVED...Stebinantis filmas,apie baudžiavą...Nežinau ką galima vadinti gerais filmais,bet šis tikrai vienas ,iš geresnių...
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. rugpjūčio 14 d. 22:10:56
https://www.imdb.com/title/tt0401383/
Šiek tiek depresiškas, bet jaukus. Įdomus žvilgsnis "pro" kamerą.
Patiko ir tie tylūs-sąmojingi juokeliai. Vietomis net graudu būdavo.
8/10
2010 m. rugpjūčio 12 d. 15:04:02
2010 m. rugpjūčio 12 d. 14:34:22
2010 m. rugpjūčio 12 d. 11:15:33
Repo Men
is vienos puses gana iprastas fantastinis bojevykas bet su nebloga ideja ir gan netiketa pabaiga
Niek sau lengvą
6/10
2010 m. rugpjūčio 11 d. 22:04:40
ir
Gangs of New York. Nu sorry. Nesupratau šito filmo
2010 m. rugpjūčio 10 d. 18:44:08
Smagus filmas, patiko labai, nors ir istorija labai paprasta
2010 m. rugpjūčio 10 d. 17:44:22
2010 m. rugpjūčio 10 d. 17:07:46
2010 m. rugpjūčio 10 d. 09:52:55
2010 m. rugpjūčio 9 d. 23:29:30
Chilldren of the corn (2009)
Juokingas gana sakyčiau, nors turėtų būti lig ir horror, bet dabar visi movies yra vadinami horror, jei tik jama yra skerdynių, kraujo..
Trūko daugiau ''svetimšalių'', aukų gal
Ir šiaip juokingos tos religinės kalbos, turiu omeny, kaip jos išreikštos šiame filme.
Vertinu 5,5/10.
The Final,
siūlau kiekvienam paaugliui pažiūrėti, gal kažko tai išmoks
Neblogos skerdynės, ties 5-6/10.
Don't look up,
Nothing special, 5-6/10.
2010 m. rugpjūčio 9 d. 11:51:36
Rodos šito dar neminėjau. PAtiko išdėstymas ir toks lengvumas. Daugiau tokių norėtusi.
Amorre Perros
Kad geras tai manau niekas nesiginčys. Manau už Babelį geresnis, už crash turbūt irgi, bet geresnis savo atskiromis istorijomis, bet abu anie geriau supynė tų žmonių gyvenimus.
Labai nervino, akd surišimui buvo panaudoti šunys, labai gaila jų buvo visą filmą ir negalėjau koncentruotis
2010 m. rugpjūčio 9 d. 11:09:11
Taigi , manau , šis filmas dar vienas prancūziškas perliukas, griebkit kam patinka prancūzų kinas, domites mada ar tiesiog jums įdomi Gabrielle 'Coco' Chanel gyvenimo istorija ir asmenybė .
2010 m. rugpjūčio 8 d. 22:11:26
2010 m. rugpjūčio 8 d. 19:40:02
Kino klasika. Puiki vaidyba, filmas pasirode paprastas, taciau man labai patiko (visas filmo veiksmas vyksta vienoje vietoje). 10/10
2010 m. rugpjūčio 6 d. 13:52:53
Geras filmas, gera istorija ir dar geresnė pabaiga. Sujaudinanti.
'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air.
They fly so high,
Nearly reach the sky,
Then like my dreams,
They fade and die.
2010 m. rugpjūčio 6 d. 00:41:02
https://www.imdb.com/title/tt1186830/
Ojei...
Tiek graudumynų suėmė bežiūrint ir toksai antikinis ilgesys... [visiškas subjektyvumas]
Liūdnumas sukilo, kai "negeri" krikščionys griovė Alexandrijos šedevrą... Buvau Alexandrijoje ir aš - įstabiai jaukus miestas ir ryškiai išsiskiria iš bendro Egiptietiškų miesto konteksto. Kultūros centras: jautėsi ta dvasia. O iš "atstatytos" bibliotekos ne kažin kas... Naujovės.
[nutolau nuo filmo, bet] toje griovimo scenoje buvo išties pikta: tokiais momentais dar giliau susimąstai apie krikščionybės kilmę ir visai ne idealistišką istoriją.
Filme įdomiai perteiktas ir krikščioniškasis santykis su žydais.
Apie tokią moterį kaip Hypatiją, atvirai pasakius, neteko girdėti [realus-nerealus, istorinis asmuo?]
Smalsu buvo klausytis jos eklipsiškų visatos teorijų.
Bendrai: ne saldus, tikroviškas, ganėtinai jaudinantis filmas apie antikinių dievų nuvertimą. Iš dalies/ir apie tai.
Rachel Weisz, "Fontano" pagrindinė herojė, ir čia buvo žavi.
9/10 Drąsiai "Agorai".
2010 m. rugpjūčio 5 d. 01:21:36
jaudinanti istorija. Patiko.
9/10
2010 m. rugpjūčio 4 d. 20:38:04
2010 m. rugpjūčio 4 d. 20:01:07
Memento 2000m.
Labai aukstas imdb reiingas (8.7/10 266,866 votes), del to labai daug tikejaus is sio filmo. Katik ji paziurejau ir galiu pasakyti, kad filmas 100% pateisino mano lukescius. Tai tikrai neeilinis filmas. Nuo siol sis filmas patenka i visu laiku mano megstamiausiu filmu sarasa. Kas nematet tikrai patariu paziureti. 10/10 ir nesuprantu kaip as sio filmo anksciau neperziurejau. Tikras meno sedevras.
Pilnai sutinku tik mano saraše tai numeris 1.
2010 m. rugpjūčio 4 d. 18:04:50
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.