Inception
Neatsispyriau nueiti į kiną, kai visi apie jį taip gerai atsiliepia ir imdb Top 250 jis trečioj vietoj. Reikėjo pamatyti, kas tame filme tokio gero.
Galvalaužis . Bet sci-fi/action filmai tokie ir turi būti. Didžausias pliusas tai, be abejo, spec. efektai. Kai kas sako, kad Inception perspjovė The Matrix, kai kas - ne, o aš manau, jog Inception efektai geresni (jei toks žodis tinka). DiCaprio vaidyba - absoliutus gėris kaip ir pati filmo idėja. Nieko naujo nebepasakysiu, nebeliaupsinsiu šio puikaus filmo. 9,5/10
Ji_Kvepuoja rašė: Gabux, kai sukosi ten tas vilkelis pabaigoje ir uždėjo juodą ekraną ir man regis iš garso suprasti buvo galima, kad jis nukrito, tai čia kaip ir realybė. Nors čia ko gero fantazijos ir noro reikalas, sėdėjau ir meldžiausi, kad pabaiga būtų gera. O ir sugraudino visai ji (:
Nu man tai irgi atrodo, kad čia intriga buvo, kad neaišku, sustojo jis ar ne. Reikės atsisiųst tą filmą ir pažiūrėt dar tą vilkelį.
Maybe.
Bet Nolan'as vis tiek gudročius, paliko vietos interpretuoti [nukrito, nenukrito, garsas, negarsas..]
Man patiko, kad pradžia gera.
Nes daba pernelyg daug neigiamų pabaigų filmuose, geros jau tampa orginalumu [paradoksalu].
Gabux, kai sukosi ten tas vilkelis pabaigoje ir uždėjo juodą ekraną ir man regis iš garso suprasti buvo galima, kad jis nukrito, tai čia kaip ir realybė. Nors čia ko gero fantazijos ir noro reikalas, sėdėjau ir meldžiausi, kad pabaiga būtų gera. O ir sugraudino visai ji (:
Iš Nolan'o po "Mememento" ir "Prestižo" tikėjausi tikrai nemažai ir, galima sakyti, lūkesčius pateisino.
Siužetas savaime gal ir nėra sudėtingas, bet apraizgymas ir tų lygių išdėstymas darė savo.
Šiek tiek painu buvo tame sniego - 3iame lygyje, bet, kadangi jis sunkiausias, viskas tuomet aišku [ir dėl Fišerio "misijos"].
Labai sugraudino pabaiga... Gal dėl to, kad nesitikėjau tokios šviesios.
[tiik nežinau, ar čia tik man, bet paskutinis pabaigos kadras, kai sukasi tasai 'vilkelis' ir nesustoja tarsi turėtų sufleruoti, kad GAL ir ta realybė nėra tikra. Juk filme buvo minėta, kad kai Kobo ex žmona sukdavo netikrovėje/sapnuose, jis niekuomet nesustodavo. O ir filme nesustojo. - Bet čia greičiau fantazijos ir noras, kad bent kažkas liktų neaišku : ) ]
Labai džiaugiausi, kad filme vaidina airis Cillian Murphy, kuris ištiries puikiai atliko savo vaidmenį. Kaip ir dauguma kitų aktorių.
Tiesa, veiksmo filmų nesu didelė gerbėja, tačiau šiam ganėtinai tiko tas greitis, paryškino pinimosi įspūdį.
Stiprioji filmo vieta: idėja ir garso takelis. Padėkokime Hans Zimmer vėlgi už įtaigumą.
Bendrai - filmas geras išties.
9/10
niekaip nesuprantu kokie ten dar neaiskumai jum liko Shutter Island gale man ten viskas labai aiskiais issiriso (priesingai nei knygoj ), nenoriu plestis, reik dar nemaciusiu pagailet
Tos (beveik) trys valandos neprailgo. Dar ir pasirodė, kad pabaiga per greitai. Gaila, kad per daug viskas atskleista, norėjosi kažko tokio už ko būtų galima užsikabliuoti ir galvoti, o kaip buvo čia, ten ar kur kitur? "Shutter Island" tų klaustukų paliko daug daugiau, bet jų tarpusavyje lyginti negalima, nes filmai visiškai skirtingi. Na, nebent galima sau užduoti klausimą, kuris iš šių dviejų L. diCaprio filmų man/tau labiau patiko? Efektai, vaidyba, pati filmo mintis apie pasąmonę, tuos sapnus ir jų lygius. Didelis pliusas iš mano pusės.
Labai tik juokinga buvo žiūrėt į tą pastoviai kokią valandą krentantį furgoną, kuris iš tikro į vandenį turėjo įkristi per kelias sekundes . Na, bet paskui pagalvoji, kad čia sapnų lygiai ir t.t. tai susivoki ir žiūri toliau
9.9/10
Ir filmas buvo tikrai puikus, nemanau kad DiCaprio buvo blogas, bet ir nesamanau jog jis buvo tinkamiausias siam vaidmeniui. Istorija tikrai originali, efektai ir isbaigtumas bei visa kita buvo tokie, kokiu ir tikejausi. Bet nieko, kas butu 'over the top' ar suktu mano smegenu 360 laipsniu, bandant sukti viska pries laikrodzio rodykle ir bandyti narplioti neisnarpliojima.
Sumuojant, tai tikrai yra vienas geriausiu pastorojo meto Sci-Fi filmu, be abejones ... bet Matricos tikrai nepermusa.
Man asmeniškai patinka du filmai. T.y. "Kvepalai. Vieno žudiko istorija" - viduramžių Prancūzija. Žuvų turguje gimė berniukas su neeiliniu talentu. Jis geba užuosti viską... Gali užuosti plaukiančią žuvį ežere esančiame už kilometro, gali užuosti besiskleidžiantį rožės pumpurą kitam miesto gale. Jis užsispiria sukurti geriausius pasaulyje kvepalus... Ir jam pasiseka.
"A Walk to Remember" - manau visi jį esate matę ir nereikia aprašyti
Tikrai patariu pažiūrėti
Paskutinis matytas mano tai buvo descent 2, man seip lb patiko nes esu siaubo filmu megeja.. o sitas buvo toks prikaustantis, viskas vyksta tamsoj, jauciama itampa.. vertinciau 8.5/10
Die Fälscher / The Counterfeiters
Austriška Dievų miško versija. Sakyčiau net geresnė versija. Filmui teko oskaras, o juk jie dalijami ne už bet ką. 9/10
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. liepos 31 d. 14:05:06
Neatsispyriau nueiti į kiną, kai visi apie jį taip gerai atsiliepia ir imdb Top 250 jis trečioj vietoj. Reikėjo pamatyti, kas tame filme tokio gero.
Galvalaužis
2010 m. liepos 31 d. 11:55:40
Jei kažkuo įsitikinsi pažiūrėjus, parašyk čia, tai kur ta tiesa visgi slypi.
Būt įdomu.
2010 m. liepos 30 d. 18:50:45
Gabux, kai sukosi ten tas vilkelis pabaigoje ir uždėjo juodą ekraną ir man regis iš garso suprasti buvo galima, kad jis nukrito, tai čia kaip ir realybė. Nors čia ko gero fantazijos ir noro reikalas, sėdėjau ir meldžiausi, kad pabaiga būtų gera. O ir sugraudino visai ji (:
Nu man tai irgi atrodo, kad čia intriga buvo, kad neaišku, sustojo jis ar ne. Reikės atsisiųst tą filmą ir pažiūrėt dar tą vilkelį.
2010 m. liepos 30 d. 15:06:40
Bet Nolan'as vis tiek gudročius, paliko vietos interpretuoti [nukrito, nenukrito, garsas, negarsas..]
Man patiko, kad pradžia gera.
Nes daba pernelyg daug neigiamų pabaigų filmuose, geros jau tampa orginalumu [paradoksalu].
2010 m. liepos 30 d. 14:46:59
'Gyvenimas yra gražus'
'Veronika ryžtasi mirti'
2010 m. liepos 30 d. 14:03:47
2010 m. liepos 30 d. 13:33:18
Juodai balta animacija. Labai įdomi istorija apie iranietę gyvenusią revoliucijos laikotarpiu. Animacija neįspudinga, tačiau tinkanti filmui. 10/10
2010 m. liepos 30 d. 13:14:52
Kaip matau, antšlagas gana didelis dėl šio filmo, jei net 10-tą val. vakaro, perkant bilietus ryte, laisvos tik 3 vietos pirmoje eilėje...
Anyway, tas nesukliudė įdėmiai žiūrėti filmą, be abejo, nebandant suskaityti-pavyti lietuviškų subtitrų - viskas labai aišku ir angliškai buvo.
Iš Nolan'o po "Mememento" ir "Prestižo" tikėjausi tikrai nemažai ir, galima sakyti, lūkesčius pateisino.
Siužetas savaime gal ir nėra sudėtingas, bet apraizgymas ir tų lygių išdėstymas darė savo.
Šiek tiek painu buvo tame sniego - 3iame lygyje, bet, kadangi jis sunkiausias, viskas tuomet aišku [ir dėl Fišerio "misijos"].
Labai sugraudino pabaiga... Gal dėl to, kad nesitikėjau tokios šviesios.
[tiik nežinau, ar čia tik man, bet paskutinis pabaigos kadras, kai sukasi tasai 'vilkelis' ir nesustoja tarsi turėtų sufleruoti, kad GAL ir ta realybė nėra tikra. Juk filme buvo minėta, kad kai Kobo ex žmona sukdavo netikrovėje/sapnuose, jis niekuomet nesustodavo. O ir filme nesustojo. - Bet čia greičiau fantazijos ir noras, kad bent kažkas liktų neaišku : ) ]
Labai džiaugiausi, kad filme vaidina airis Cillian Murphy, kuris ištiries puikiai atliko savo vaidmenį. Kaip ir dauguma kitų aktorių.
Tiesa, veiksmo filmų nesu didelė gerbėja, tačiau šiam ganėtinai tiko tas greitis, paryškino pinimosi įspūdį.
Stiprioji filmo vieta: idėja ir garso takelis. Padėkokime Hans Zimmer vėlgi už įtaigumą.
Bendrai - filmas geras išties.
9/10
O pabaigai Pipinytės kritiškas straipsnis apie tai:
https://www.7md.lt/lt/2010-07-23/...smo_f ilmas.html
2010 m. liepos 30 d. 12:35:27
Blyn ir man žiauriai patiko. Taip ištempia viską iki pat filmo galo. Rašau 7,5~8/10
2010 m. liepos 30 d. 08:27:06
2010 m. liepos 30 d. 00:30:50
Tos (beveik) trys valandos neprailgo. Dar ir pasirodė, kad pabaiga per greitai. Gaila, kad per daug viskas atskleista, norėjosi kažko tokio už ko būtų galima užsikabliuoti ir galvoti, o kaip buvo čia, ten ar kur kitur? "Shutter Island" tų klaustukų paliko daug daugiau, bet jų tarpusavyje lyginti negalima, nes filmai visiškai skirtingi. Na, nebent galima sau užduoti klausimą, kuris iš šių dviejų L. diCaprio filmų man/tau labiau patiko? Efektai, vaidyba, pati filmo mintis apie pasąmonę, tuos sapnus ir jų lygius.
Labai tik juokinga buvo žiūrėt į tą pastoviai kokią valandą krentantį furgoną, kuris iš tikro į vandenį turėjo įkristi per kelias sekundes
9.9/10
2010 m. liepos 29 d. 18:38:20
INCEPTION
9/10
As taip pat laukiau sio filmo, vien del komentaru kuriuos skleide filmo kiritikai, neva vien istorija permusa The Matrix, tiek kompleksiskumu ir detalemis. Nuo the Guardian iki geltonos spaudos.
Ir filmas buvo tikrai puikus, nemanau kad DiCaprio buvo blogas, bet ir nesamanau jog jis buvo tinkamiausias siam vaidmeniui. Istorija tikrai originali, efektai ir isbaigtumas bei visa kita buvo tokie, kokiu ir tikejausi. Bet nieko, kas butu 'over the top' ar suktu mano smegenu 360 laipsniu, bandant sukti viska pries laikrodzio rodykle ir bandyti narplioti neisnarpliojima.
Sumuojant, tai tikrai yra vienas geriausiu pastorojo meto Sci-Fi filmu, be abejones ... bet Matricos tikrai nepermusa.
2010 m. liepos 29 d. 17:54:27
2010 m. liepos 29 d. 17:48:15
Aj vėl tas pats scenarijus holyvudiškas. Šiaip susižiūrėjo, tiek to, tegu turi tą 6/10.
2010 m. liepos 29 d. 17:09:40
Ilgau lauktas filmas su J. Leto. Ir jis man dabar vienas iš geriausių matytų filmų. Painus, bet pabaiga viską atskleidžia
2010 m. liepos 29 d. 16:50:49
"A Walk to Remember" - manau visi jį esate matę ir nereikia aprašyti
Tikrai patariu pažiūrėti
2010 m. liepos 26 d. 13:26:50
2010 m. liepos 26 d. 11:37:36
Austriška Dievų miško versija. Sakyčiau net geresnė versija. Filmui teko oskaras, o juk jie dalijami ne už bet ką. 9/10
2010 m. liepos 26 d. 11:22:58
2010 m. liepos 26 d. 09:43:31
Mindfuck klasika.. 8/10