Norėjosi pažiūrėti, visų pirma, dėl Woodžio ir puikaus garso takelio, dėl aktorių taipogi.
Škotiškas Ewan'o McGregor'o ir airiškas Colin'o Farrell'o duetas puikiai susižiūrėjo, o akcentai glostė ausį.
Malonu buvo klausytis ir įtaigaus Philip Glass garso takelio, kuris, be abejonės, kūrė įtampą ir net savotišką dramą.
Tačiau iš esmės filmas liekamojo efekto neturi, susižiūrėjo smagiai ir neprailgo, bet tik tiek.
6,7/10
Tačiau pats filmas man tikrai patiko, buvo pritvinkęs prasmių ir metaforų, pasislėpusių už fizinių santykių. Ir šiltas, ir liūdnas, ir žavus.
Iš esmės, visi matyti filmai su G. G. Bernaliu man labai įsiminė, pirmiausia, matyt, dėl stiprių emocijų ir ne-paviršių.
8,8/10
Vienas iš keturių laukiamiausių filmų. Antrasis. Ir vėl su Di Caprio. Tikėtasi daug, labai daug ir net nežinau kaip tiksliai parašyti Filmas neparastai geras, idėja, kuri labai aktuali šiomis dienomis, kai astralinės kelionės, matyt, išgyveną savo populiarumo aukso amžių, ateikimas ir išpildymas viskas puiku. Leo, Mari - vis labiau tampa mano favoritais, nenustebčiau, jog Leo gautų šiemet oskarą, nes jau du filmai, kur jis atliko puikų darbą, nors jam oskarą už vaidybą labiau skirčiau už Shutter Island. Jaunoji Ellen Page čia idealiai tiko, tikrai didžiulis atradimas. Efektai ir visa kita be priekaištų. Kiek kimba scenarijus. Per daug kai kur aiškiai viskas, na toks jaumas kai mažiems vaikams yra vietų kur paaiškinama. Vos ne "Nu jei netyčia nesuprasit tai vai..." Kaip jau sakiau tikėjausi labai daug ir vis kažkas kirba manyje. Esu tarp Pateisino lūkesčius ir kažko truutį pritrūko. Bet kadangi lūkesčiai buvo vienas iš geriausių metų filmų, matyt, tarp jū ir pateks Tačiau turiu įtarimą, kad Adjustment Bureu vis dėlto apdės šitą 9/10
Factory Girl. Nuostabus filmas . Herojai daug rūko,geria ir kramto nagus. 6-ojo dešimtmečio Niujorkas, gražūs rūbai ir to laiko įspūdingiausi bohemos žmonės, kurių gyvenimai dramatiški, tačiau įdomūs. Tai biografinis filmas apie tikrai įspūdingą asmenybę Edith Sedgwick.
Žinoma, Colin'o Firth'o, kaip tikro anglų džentelmeno, vaidyba puiki ir ji kiek gelbėjo situaciją. Bet iš esmės, jokių gilesnių įspūdžių iš šio fiolmo.
5,5/10
2010 m. liepos 26 d. 01:17:16
https://www.imdb.com/title/tt0795493/
Norėjosi pažiūrėti, visų pirma, dėl Woodžio ir puikaus garso takelio, dėl aktorių taipogi.
Škotiškas Ewan'o McGregor'o ir airiškas Colin'o Farrell'o duetas puikiai susižiūrėjo, o akcentai glostė ausį.
Malonu buvo klausytis ir įtaigaus Philip Glass garso takelio, kuris, be abejonės, kūrė įtampą ir net savotišką dramą.
Tačiau iš esmės filmas liekamojo efekto neturi, susižiūrėjo smagiai ir neprailgo, bet tik tiek.
6,7/10
2010 m. liepos 25 d. 16:21:02
2010 m. liepos 25 d. 16:05:23
Graziausias filmas koki maciau. Filmas stiprus ne vien kinematografija, jis visapusiskai zavi.
10/10.
Nuvyle siuzetas, visiskai neoriginalus. 5 balai uz grazius vaizdus.
5/10
2010 m. liepos 24 d. 10:09:45
2010 m. liepos 24 d. 09:34:51
Puikus filmas. R.De Niro gali betką suvaidinti.
2010 m. liepos 23 d. 21:44:12
2010 m. liepos 23 d. 12:50:48
2010 m. liepos 23 d. 11:41:22
https://www.imdb.com/title/tt0765469/
Oi... Bernalis...
Iš esmės nutariau pažiūrėti vien dėl jo, nes siužetas (perskaičius) pasirodė gana tipiškas.
Tačiau pats filmas man tikrai patiko, buvo pritvinkęs prasmių ir metaforų, pasislėpusių už fizinių santykių. Ir šiltas, ir liūdnas, ir žavus.
Iš esmės, visi matyti filmai su G. G. Bernaliu man labai įsiminė, pirmiausia, matyt, dėl stiprių emocijų ir ne-paviršių.
8,8/10
2010 m. liepos 23 d. 11:36:00
2010 m. liepos 23 d. 10:46:37
2010 m. liepos 23 d. 00:09:38
Vienas iš keturių laukiamiausių filmų. Antrasis. Ir vėl su Di Caprio. Tikėtasi daug, labai daug ir net nežinau kaip tiksliai parašyti
2010 m. liepos 21 d. 23:15:42
2010 m. liepos 21 d. 21:21:47
2010 m. liepos 20 d. 16:14:39
Didelio įspūdžio nepaliko, bet žiūrėti galima. 7/10
2010 m. liepos 20 d. 13:03:13
2010 m. liepos 20 d. 08:56:45
Žiūrėjau vien dėl to,kad vaidino Angelina Jolie. Bet jis mane kažkaip nuvylė. Šiek tiek per ilgai užtruko.
2010 m. liepos 20 d. 00:00:00
Uuu, gera tvailaito parodija
2010 m. liepos 19 d. 23:56:35
https://www.imdb.com/title/tt1235124/
Iš smalsumo ir palyginimo su Oscar'o knyga dėlei žiūrėtas šis filmas.
Nežinau. Kažikaip nesužavėjo... Tas tobulistinis "Doriano" veidas man kėlė nuolatinį irzulį ir tuštybės mugė erzino. Su knyga, be abejonės, nėra ko ir lyginti.
Žinoma, Colin'o Firth'o, kaip tikro anglų džentelmeno, vaidyba puiki ir ji kiek gelbėjo situaciją. Bet iš esmės, jokių gilesnių įspūdžių iš šio fiolmo.
5,5/10
2010 m. liepos 19 d. 12:32:07
2010 m. liepos 16 d. 18:49:32
Žiauriai geras. 9/10