sonia-amy rašė: "Paranormal Activity'...OMG, OMG...Va cia tai gerulis...Keliose vietose net pati kruptelejau...Net netikiu kad cia ant rimto taip buvo, juk neimanoma...Na krc labai patiko...
sonia-amy rašė: "Paranormal Activity'...OMG, OMG...Va cia tai gerulis...Keliose vietose net pati kruptelejau...Net netikiu kad cia ant rimto taip buvo, juk neimanoma...Na krc labai patiko...
"Paranormal Activity'...OMG, OMG...Va cia tai gerulis...Keliose vietose net pati kruptelejau...Net netikiu kad cia ant rimto taip buvo, juk neimanoma...Na krc labai patiko...
The Hangover [2009] - ziauriai gera komedija, netiketai daug prisijuokiau
Knowing [2009] - stiprus filmas apie pasaulio pabaiga, is pradziu atrode kad bus siaubekas koks , bet paskui pavirto i ziauriai gera fantastini filma. Gal siek tiek nervavo N.Cage vaidyba, bet nedaug..
The Day the Earth Stood Still [2008] - dar vienas filmas apie pasaulio pabaiga. Filmo pabaiga nuvyle, o iki jos viskas puikiai ziurejosi
"Pandorum" nzn kodel tik db paziurejau, nes filmas buvo ispudingas...Tris mano megstamiausi zanrai Sci Fi, Horror, Action...Labai patiko, laisvai duodu 10/10...
Xpo rašė: Prieš futbolą nusprendžiau pirmą kartą pažiūrėti, laikykites už kėdžių, Darreno Aronofsky - The Fountain. Seniai jau skaitęs atsiliepimus šiek tiek vengiau šio filmo, kartu ir prisibijojau dėl garsios kino kompanijos vardo. Kuriant tokį daugiasluoksnio siužeto filmą, ne paslaptis, labai lengva nusivažiuoti nuo rožės vardo iki davinčio kodų (), tačiau tarkime, kad Aronofskiui tas nepavyko. Siužetą, tikiu, visi jūs puikiai žinote, tačiau man šis filmukas iš Darreno repertuaro geriausiai žiūrėjosi.
Dar žinant, kad nenaudota jokių spce. efektų... Netgi visos tos žvaigždutės, mano galva, suvaidino itin neprastai. O masinėse apsiverkimo scenose netgi pats žiūrovas norom nenorom būdavo priverstas apsižliumbti (tai kodėl neapsižliumbei? na visų pirma, tai nenorėjau nesolidžiai pasirodyti music.lt skaitytojams, gal dėl to... )
Aišku interpretacijų gali būti daug, bet, kad Darrenas yra tokių pusiau holivudinių šedevrų specas, patvirtinti galiu. Daug ovacijų vertas filmo garso takelis, kurį sukūrė visų gerbiamas Clint Mansell. Tai be abejo pats geriausiasis iš šių dveijų žmonių koloboracijos produktas. Nuo contemporary classic iki ambient. Ir vienas geriausių soundtrackų apskritai.
Pati istorija graži, o be to žinome, kad ją sugalvojo pats režisierius... nebloga praktika vežinėti savo stogą, manau turiu kėslų pažiūrėti filmą ir dar kartą.
Tenka pritarti.
Daug harmonijos ir dermės man rodėse "Fontane". O apie Clint Mansell ir jo neabejotinai didelį (kaip visad plius įtaigumo prasme) indėlį jau nei nekalbėsiu..
Ir dar. Sniegas gražiai tenais, daug paralelių ir šiaip mišajų galvoje susiveda.
Prieš futbolą nusprendžiau pirmą kartą pažiūrėti, laikykites už kėdžių, Darreno Aronofsky - The Fountain. Seniai jau skaitęs atsiliepimus šiek tiek vengiau šio filmo, kartu ir prisibijojau dėl garsios kino kompanijos vardo. Kuriant tokį daugiasluoksnio siužeto filmą, ne paslaptis, labai lengva nusivažiuoti nuo rožės vardo iki davinčio kodų (), tačiau tarkime, kad Aronofskiui tas nepavyko. Siužetą, tikiu, visi jūs puikiai žinote, tačiau man šis filmukas iš Darreno repertuaro geriausiai žiūrėjosi.
Dar žinant, kad nenaudota jokių spce. efektų... Netgi visos tos žvaigždutės, mano galva, suvaidino itin neprastai. O masinėse apsiverkimo scenose netgi pats žiūrovas norom nenorom būdavo priverstas apsižliumbti (tai kodėl neapsižliumbei? na visų pirma, tai nenorėjau nesolidžiai pasirodyti music.lt skaitytojams, gal dėl to... )
Aišku interpretacijų gali būti daug, bet, kad Darrenas yra tokių pusiau holivudinių šedevrų specas, patvirtinti galiu. Daug ovacijų vertas filmo garso takelis, kurį sukūrė visų gerbiamas Clint Mansell. Tai be abejo pats geriausiasis iš šių dveijų žmonių koloboracijos produktas. Nuo contemporary classic iki ambient. Ir vienas geriausių soundtrackų apskritai.
Pati istorija graži, o be to žinome, kad ją sugalvojo pats režisierius... nebloga praktika vežinėti savo stogą, manau turiu kėslų pažiūrėti filmą ir dar kartą.
The Midnight Meat Train
Totali nesąmonė. Pačioje filmo pradžioje galvojau, kad filmas gal ir bus visai nieko, bet kuo toliau, tuo labiau nusivažiavo.
5/10
The Break-Up
Neblogas. Gera J. Aniston vaidyba. Žiūrėjau, žiūrėjau ir supratau, kokia ji iš ties graži moteris D
7.5/10
The Crazies / Bepročiai
Na igarsintojo balsas juoka kėlė , bet šiaip filmas patiko,sudomino .8
Tre metri sopra il Cielo / trys metrai virš dangaus
Na taip , banalus, tūpas toks , beprasmis, eiline ale romantinė drama?komedija?
Bet patiko visai, lengvam pasižiūrėjimui. 6
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. liepos 16 d. 15:54:51
2010 m. liepos 14 d. 16:47:23
"Paranormal Activity'...OMG, OMG...Va cia tai gerulis...Keliose vietose net pati kruptelejau...Net netikiu kad cia ant rimto taip buvo, juk neimanoma...Na krc labai patiko...
Keiciu nuomone...Taip zinau kad cia buvo vaidyba
Tai ir buvo vaidyba, bet tikrais faktais.
2010 m. liepos 14 d. 16:37:20
Keiciu nuomone...Taip zinau kad cia buvo vaidyba
2010 m. liepos 14 d. 16:30:21
2010 m. liepos 14 d. 12:03:46
2010 m. liepos 14 d. 12:00:04
Gražus filmas , su Paryžiaus ir retro prieskoniais. Patiko : ) 8
2010 m. liepos 13 d. 12:58:37
2010 m. liepos 13 d. 11:18:10
Tokia tikrai gera drama. Neeilinis siužetas. O dar ir tikrais faktais paremtas. 9
2010 m. liepos 13 d. 09:18:39
2010 m. liepos 12 d. 23:03:56
Geras ir ilgesingas.
2010 m. liepos 12 d. 22:18:56
2010 m. liepos 11 d. 12:27:58
Knowing [2009] - stiprus filmas apie pasaulio pabaiga, is pradziu atrode kad bus siaubekas koks , bet paskui pavirto i ziauriai gera fantastini filma. Gal siek tiek nervavo N.Cage vaidyba, bet nedaug..
The Day the Earth Stood Still [2008] - dar vienas filmas apie pasaulio pabaiga. Filmo pabaiga nuvyle, o iki jos viskas puikiai ziurejosi
2010 m. liepos 11 d. 12:02:11
Ganetinai idomus, gera vaidyba is Jude Law ir Forest Whitaker,lengvas, daug mastyti nereikejo, pabaiga idomi.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. liepos 9 d. 14:03:32
2010 m. liepos 9 d. 14:00:25
2010 m. liepos 8 d. 09:53:50
Prieš futbolą nusprendžiau pirmą kartą pažiūrėti, laikykites už kėdžių, Darreno Aronofsky - The Fountain. Seniai jau skaitęs atsiliepimus šiek tiek vengiau šio filmo, kartu ir prisibijojau dėl garsios kino kompanijos vardo. Kuriant tokį daugiasluoksnio siužeto filmą, ne paslaptis, labai lengva nusivažiuoti nuo rožės vardo iki davinčio kodų (
Dar žinant, kad nenaudota jokių spce. efektų... Netgi visos tos žvaigždutės, mano galva, suvaidino itin neprastai. O masinėse apsiverkimo scenose netgi pats žiūrovas norom nenorom būdavo priverstas apsižliumbti (tai kodėl neapsižliumbei? na visų pirma, tai nenorėjau nesolidžiai pasirodyti music.lt skaitytojams, gal dėl to...
Tenka pritarti.
Daug harmonijos ir dermės man rodėse "Fontane". O apie Clint Mansell ir jo neabejotinai didelį (kaip visad plius įtaigumo prasme) indėlį jau nei nekalbėsiu..
Ir dar. Sniegas gražiai tenais, daug paralelių ir šiaip mišajų galvoje susiveda.
2010 m. liepos 8 d. 00:49:40
iš 200,000,000 balų vertinu kokiais 150,000,000
2010 m. liepos 8 d. 00:21:22
Dar žinant, kad nenaudota jokių spce. efektų... Netgi visos tos žvaigždutės, mano galva, suvaidino itin neprastai. O masinėse apsiverkimo scenose netgi pats žiūrovas norom nenorom būdavo priverstas apsižliumbti (tai kodėl neapsižliumbei? na visų pirma, tai nenorėjau nesolidžiai pasirodyti music.lt skaitytojams, gal dėl to...
2010 m. liepos 7 d. 15:00:00
Totali nesąmonė. Pačioje filmo pradžioje galvojau, kad filmas gal ir bus visai nieko, bet kuo toliau, tuo labiau nusivažiavo.
5/10
The Break-Up
Neblogas. Gera J. Aniston vaidyba. Žiūrėjau, žiūrėjau ir supratau, kokia ji iš ties graži moteris
7.5/10
2010 m. liepos 7 d. 13:00:10
Tobulas filmas, gerai parinkti aktoriai.Nais. 10
The Crazies / Bepročiai
Na igarsintojo balsas juoka kėlė , bet šiaip filmas patiko,sudomino .8
Tre metri sopra il Cielo / trys metrai virš dangaus
Na taip , banalus, tūpas toks , beprasmis, eiline ale romantinė drama?komedija?
Bet patiko visai, lengvam pasižiūrėjimui. 6