The Fourth Kind
Tikrais faktais paremtas filmas apie NSO. Blemba, buvo šiek tiek baisu ausines užsimetus, vienai ir dar tamsoje žiūrėt. Spoksojau tik į ekraną, nes pasisukt kur į šalį per daug susikaupimo reikėjo
7.5/10
Filmas patiko ir, sakyčiau, įtikino (visgi pagal tikrus įvykius). Vaikai ganėtinai žiauriai pasirodė, su šautuvais žaisdami it su žaisliukais - pykšt, pokšt. "Dievų miestas" tarsi sava-uždara gangsterių bendruomenė, savi įstatymai, savi pasimerkimai.
Pabaigą kažiko nuspėjau (kad pagrindinis "Hero" bus nušautas), tik, žinoma, nemąsčiau kaip. Ironiškai.
Kažkada imdb, rodos, šis filmas buvo pirmame 3tuke, daba kiek nukritęs.
Vertinčiau labai panašiai, kaip ir dabartinis reitingas: 8,7.
Tikrai kaip tiesioginis skirmanto valiulio įpėdinis antrinu Gabux ir tretinu imdb, kuriuom šiaip visiškai nepasitikiu, tačiau šįkart filmas vertas tokio reitingo. Labai žavus filmas, įdomu, kad "aktoriai" surinkti iš tų pačių Rio skersgatvių ir nieko super skirtingo nuo realybės filmas nevaizduoja.
Loft (200
Va čia tai gerulis buvo! Labai patiko.Tokia košė makalošė, bet išnarpliojama. Patiko ir tai, kad ne holivudiškas filmas. Belgų darbas užskaitau. https://www.youtube.com/watch?v=FJ5OlAi22 O8
neyveikei? ;o toks geras filmas, o tau ji iveikt reik? pf
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
''Apocalipto''(JAUČIAUS BLOGAI PER ŠĮ FILMĄ IR DREBĖJAU IŠ SIAUBO) 10/10.....O prieš tai ''Paskendę vandenyne'' JAV 10/10...(ĮTEMPTAS SIUŽETAS NEPALEIDŽIA IKI GALO)...
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. birželio 30 d. 21:21:38
Tikrais faktais paremtas filmas apie NSO. Blemba, buvo šiek tiek baisu ausines užsimetus, vienai ir dar tamsoje žiūrėt. Spoksojau tik į ekraną, nes pasisukt kur į šalį per daug susikaupimo reikėjo
7.5/10
2010 m. birželio 29 d. 15:04:02
7/10.
Neblogas, tik per daug, kai kurių žmonių pervertintas.
2010 m. birželio 29 d. 12:44:51
twilight
labai geras siaubo filmas ☺
: ]]]
kiba iš medžio nukritai.
Humoristė.
2010 m. birželio 29 d. 11:25:49
Man nerealiai patiko.
2010 m. birželio 28 d. 22:39:56
labai geras siaubo filmas ☺
2010 m. birželio 28 d. 21:49:54
- City of God/Cidade de Deus [2012]
https://www.imdb.com/title/tt0317248/
Puikiai tiko prieš futbolo rungtynes: Brazilija/Dramblio kaulas.
Klausiausi portugalų kalbos, žavėjausi, bet kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kokia jinai sumaišyta ir sunki. Na, bent taip atrodo.
Filmas patiko ir, sakyčiau, įtikino (visgi pagal tikrus įvykius). Vaikai ganėtinai žiauriai pasirodė, su šautuvais žaisdami it su žaisliukais - pykšt, pokšt. "Dievų miestas" tarsi sava-uždara gangsterių bendruomenė, savi įstatymai, savi pasimerkimai.
Pabaigą kažiko nuspėjau (kad pagrindinis "Hero" bus nušautas), tik, žinoma, nemąsčiau kaip. Ironiškai.
Kažkada imdb, rodos, šis filmas buvo pirmame 3tuke, daba kiek nukritęs.
Vertinčiau labai panašiai, kaip ir dabartinis reitingas: 8,7.
Tikrai kaip tiesioginis skirmanto valiulio įpėdinis antrinu Gabux ir tretinu imdb, kuriuom šiaip visiškai nepasitikiu, tačiau šįkart filmas vertas tokio reitingo. Labai žavus filmas, įdomu, kad "aktoriai" surinkti iš tų pačių Rio skersgatvių ir nieko super skirtingo nuo realybės filmas nevaizduoja.
2010 m. birželio 28 d. 15:01:04
gud one. 8/10. Keletas klausimėlių taip ir neišaiškėjo, bet tiek to.
2010 m. birželio 27 d. 21:04:10
Tikėjausi kažko geresnio, nieko ypatingo,eilinis holyvudo filmas.
6/10
2010 m. birželio 27 d. 20:54:55
Neblogas visai, tik kazkoks labai ilgas
2010 m. birželio 26 d. 22:53:29
Prekyba žmonėmis 9/10
Em , sita as irgi zadejau zet, rode per balticum TV. reiks pazet kita karta, jeigu 9 ivertinai,tada geras turetu but .
Siužetas gan nuspėjamas,bet man padarė įspūdį.
2010 m. birželio 26 d. 22:48:39
nu toks pom visai, 6/10.
2010 m. birželio 26 d. 22:34:48
Prekyba žmonėmis 9/10
Em , sita as irgi zadejau zet, rode per balticum TV. reiks pazet kita karta, jeigu 9 ivertinai,tada geras turetu but .
2010 m. birželio 26 d. 16:32:18
2010 m. birželio 26 d. 15:11:54
Va čia tai gerulis buvo! Labai patiko.Tokia košė makalošė, bet išnarpliojama. Patiko ir tai, kad ne holivudiškas filmas. Belgų darbas
https://www.youtube.com/watch?v=FJ5OlAi22 O8
2010 m. birželio 26 d. 13:30:03
iš tiesų nelabai man žiūrisi tokie filmai, kurie atkartoja istorijas prieš 1 ir 2 pasaulinius karus. Bet rašau 8/10. Kažkaip tikėjausi, jog nemirs pagrind. veikėjas.
2010 m. birželio 25 d. 21:27:05
2010 m. birželio 25 d. 21:26:07
o ko nekomentuoji enemiu? ;o
neįveikiau dar
2010 m. birželio 25 d. 21:25:01
2010 m. birželio 25 d. 21:21:10
Visai nieko, truputį panašu į Orphan. Bet tik truputį
7/10
2010 m. birželio 25 d. 20:43:00
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.