Black Dahlia. Neseniai perskaiciau knyga, tai nutariau, kad deretu ir filma paziuret. Knyga man nepasirode ypatinga, kol nepamaciau filmo. Jezau sulyginus filma su knyga, tai filmas toks visikas meslas. Net negalejau jo viso atsisest ir perziuret, buvo padarytos kokios 6 pertraukos. Tokia nuobodybe, tiek daug puikiu vietu ismesta. Knygoj viskas taip painu, tai vienas zudikas, tai kitas, tai trecias ir tik paciam gale suranda tikraji, ir svarbiausia zudikasl ieka laisveje. O cia pf, nusisove mat isprotejus sene, pugos. O vaidyba, dieve brangus, ka ta scarlet ten dare? lavonas perpjautas perpus idejo daugiau pastangu guledamas ant zemes nei ji vaidindama. Jokios mimikos, jokiu reakciju. Knygoj ta heroje buvo gana emocinga, o filme - skulptura. Ir mano asmenine nuomone aktoriai visiskai neatitiko nusamdytu veikeju (isskyrus orchideja, ja butent taip ir paisiau vaizduoteje), Li turejo buti kietas faras, o ne kazkoks narkomanas meme ;o Pagrindinis veikejas taip pat turejo buti krutas, boksininkas, is visu apklaustuju istraukiantis visa info, o filme - tryznius visikas ;o
filmas kokie 4 is 10.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
High Life
Tokia ganėtinai kvaila, bet juokinga komedija apie bailius narkomanus vagis : DDD
Keista buvo Timothy Olyphant tokiam filme matyt : D Bet susižiūrėjo jis ten visai
Tikrai geras filmas. Kelių skirtingų žmonių meilės (nuotykių) istorijos ir viskas sukasi apie Kalėdas. Malonu tuom, kad visi personažai tokie eiliniai kasdienos žmonės.
Visiems kam istoriniai filmai patinka, ar bent kiek ja domites, rekomenduoju. 9
"Numireliu ausra" dar vienas is daugybes mano matytu siaubo filmu su zombiais...Totaliai nepatiko, kur matyta, kad zombiai taip greitai begioja...Aaaa, viskas neatitiko realybes ...
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. birželio 25 d. 20:30:53
2010 m. birželio 25 d. 19:31:41
Senas geras filmas apie klauna...
2010 m. birželio 25 d. 17:54:44
filmas kokie 4 is 10.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2010 m. birželio 25 d. 02:39:03
Tokia ganėtinai kvaila, bet juokinga komedija apie bailius narkomanus vagis : DDD
Keista buvo Timothy Olyphant tokiam filme matyt : D Bet susižiūrėjo jis ten visai
2010 m. birželio 24 d. 19:42:14
Kelis sykius mačius, tik niekad nežinojau pavadinimo, kol draugas galiausiai neįkalbėjo pažiūrėt c:
Tikrai geras filmas. Kelių skirtingų žmonių meilės (nuotykių) istorijos ir viskas sukasi apie Kalėdas. Malonu tuom, kad visi personažai tokie eiliniai kasdienos žmonės.
2010 m. birželio 24 d. 17:26:31
2010 m. birželio 24 d. 17:22:36
Robert Carlyle vaidyba man ideali siame filme , gerai Hitleri suvaidino. Pats filmas tikrai geras, patiko, neprailgo ziurejmas.Apsisvieciau Hitlerio bioagrafijos faktais.
Visiems kam istoriniai filmai patinka, ar bent kiek ja domites, rekomenduoju. 9
2010 m. birželio 24 d. 13:46:53
Eilinis crime/thriller, nieko ypatingo, todėl 6/10.
Kutenimai,
trumpas filmas, lietuviškas. Gal visai ir nieko bet juokingi tie tipo narkotikai, lašai į akis..
7/10
2010 m. birželio 22 d. 16:26:09
Big Fish
toks super gerai nuteikiantis filmas. rekomenduoju iš visos širdies, jei dar yra nemačiusių : )
2010 m. birželio 22 d. 16:17:06
2010 m. birželio 22 d. 16:15:22
o kur matyta, kad realybėje apskritai būtų zombių?
+5
2010 m. birželio 22 d. 16:02:54
2010 m. birželio 22 d. 11:51:11
2010 m. birželio 22 d. 10:58:35
2010 m. birželio 21 d. 22:57:44
Toks... romantinis. Nelabai aš tokius mėgstu, nes jie dažnai būna tuštoki. Bet šitą sugebėjau iki galo peržiūrėti. 7/10
2010 m. birželio 21 d. 22:53:23
2010 m. birželio 21 d. 22:51:42
2010 m. birželio 21 d. 21:11:01
toks super gerai nuteikiantis filmas. rekomenduoju iš visos širdies, jei dar yra nemačiusių : )
2010 m. birželio 21 d. 21:08:40
"Avatar".
No comments right?
2010 m. birželio 21 d. 21:04:00