Paris, je t'aime,
nusivyliau gal truputį, nes Paryžius man toks romantiškas miestas.
Na, vertinu7/10, tos kitos scenos tokios kvailos, patiko scena su mimais.
New York, I love you daug labiau patiko, tiek scenos, tiek dialogai.
Puikiai tiko prieš futbolo rungtynes: Brazilija/Dramblio kaulas.
Klausiausi portugalų kalbos, žavėjausi, bet kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kokia jinai sumaišyta ir sunki. Na, bent taip atrodo.
Filmas patiko ir, sakyčiau, įtikino (visgi pagal tikrus įvykius). Vaikai ganėtinai žiauriai pasirodė, su šautuvais žaisdami it su žaisliukais - pykšt, pokšt. "Dievų miestas" tarsi sava-uždara gangsterių bendruomenė, savi įstatymai, savi pasimerkimai.
Pabaigą kažiko nuspėjau (kad pagrindinis "Hero" bus nušautas), tik, žinoma, nemąsčiau kaip. Ironiškai.
Kažkada imdb, rodos, šis filmas buvo pirmame 3tuke, daba kiek nukritęs.
Vertinčiau labai panašiai, kaip ir dabartinis reitingas: 8,7.
Na, anyway rašau 6/10, kitų filmu atžvilgiu.
The Black Water,
6/10. Na, vėlgi nieko įspūdingo, bet susižiūrėjo.
"Ninja Assassin"...Nu krc pavadinimas pats kalba uz save... Du pastebėjimai is mano puses
1. Puiki istorija
2. Daug kraujo. na ir dar
3. Labai daug kraujo...
Seniai toki bemačiau, tikrai praskaidrino nuotaika...
Trumpai apie filma: Berods Kinijoje yra tokie klanai kuriuose augina vaikus ir juos vercia nindzemis žudikais. Na kaip visada atsirado is ju vienas labai geras ir labai stiprus ir jis pats vienas (na dar armija padėjo) visu istaske ir tralele ir tralele...Ir tas pagrindinis tapo laisvas...Labai patiko kai rode to pagrindinio vaikyste kaip ten juos moke kaip kankino ir panasiai...Na dar neteko matyti tokio tikroviško kraujo, na kaip fontanas ten jis trisko is zmoniu (ir negalvokit kad cia nerimtas filmas tiesiog as pasakoju taip nerimtai )
Na galėjo aišku ir geriau, bet neprailgo žiūrint. Muzika labai gera. 7/10
Green Zone
Naujas Damon`o filmas. Pagaliu kažkas, ką tikrai galima lyginti su Hurt Locker. Karas Irake, bet per kitą prizmę. Penkiom galvom geresnis už Hurt Locker.
Solomon Kane 2009.
Žiauriai geras filmas daug veiksmo ir specailųjų efektų 10/10
Žinoma jis šiek tiek į Van Helsinga man pasirodė panašus, bet šiap man tai lb jis patiko
Gamer,
sad. Kažkaip nieko gero, tas siužetas kvailas, jau geriau Surogates pažiūrėti.
6/10
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. birželio 21 d. 14:26:37
2010 m. birželio 21 d. 12:29:38
nusivyliau gal truputį, nes Paryžius man toks romantiškas miestas.
Na, vertinu7/10, tos kitos scenos tokios kvailos, patiko scena su mimais.
New York, I love you daug labiau patiko, tiek scenos, tiek dialogai.
2010 m. birželio 21 d. 11:11:41
2010 m. birželio 21 d. 10:13:55
https://www.imdb.com/title/tt0317248/
Puikiai tiko prieš futbolo rungtynes: Brazilija/Dramblio kaulas.
Klausiausi portugalų kalbos, žavėjausi, bet kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kokia jinai sumaišyta ir sunki. Na, bent taip atrodo.
Filmas patiko ir, sakyčiau, įtikino (visgi pagal tikrus įvykius). Vaikai ganėtinai žiauriai pasirodė, su šautuvais žaisdami it su žaisliukais - pykšt, pokšt. "Dievų miestas" tarsi sava-uždara gangsterių bendruomenė, savi įstatymai, savi pasimerkimai.
Pabaigą kažiko nuspėjau (kad pagrindinis "Hero" bus nušautas), tik, žinoma, nemąsčiau kaip. Ironiškai.
Kažkada imdb, rodos, šis filmas buvo pirmame 3tuke, daba kiek nukritęs.
Vertinčiau labai panašiai, kaip ir dabartinis reitingas: 8,7.
2010 m. birželio 20 d. 14:58:14
Net nežinau kelintą kartą jau žiūrėjau
10/10
2010 m. birželio 20 d. 14:55:47
parekomendavo, kad tipo geras filmas. Nieko iš tikrųjų gero, ypatingo. Labai matytas filmo braižas.
Na, anyway rašau 6/10, kitų filmu atžvilgiu.
The Black Water,
6/10. Na, vėlgi nieko įspūdingo, bet susižiūrėjo.
2010 m. birželio 20 d. 14:55:18
Kazkaip tik dabar paziurejau..
2010 m. birželio 20 d. 12:54:34
2010 m. birželio 20 d. 11:49:34
2010 m. birželio 18 d. 19:13:18
2010 m. birželio 18 d. 12:13:16
1. Puiki istorija
2. Daug kraujo. na ir dar
3. Labai daug kraujo...
Seniai toki bemačiau, tikrai praskaidrino nuotaika...
Trumpai apie filma: Berods Kinijoje yra tokie klanai kuriuose augina vaikus ir juos vercia nindzemis žudikais. Na kaip visada atsirado is ju vienas labai geras ir labai stiprus ir jis pats vienas (na dar armija padėjo) visu istaske ir tralele ir tralele...Ir tas pagrindinis tapo laisvas...Labai patiko kai rode to pagrindinio vaikyste kaip ten juos moke kaip kankino ir panasiai...Na dar neteko matyti tokio tikroviško kraujo, na kaip fontanas ten jis trisko is zmoniu
2010 m. birželio 18 d. 10:59:21
2010 m. birželio 18 d. 10:30:02
Na galėjo aišku ir geriau, bet neprailgo žiūrint. Muzika labai gera. 7/10
Green Zone
Naujas Damon`o filmas. Pagaliu kažkas, ką tikrai galima lyginti su Hurt Locker. Karas Irake, bet per kitą prizmę. Penkiom galvom geresnis už Hurt Locker.
2010 m. birželio 18 d. 08:14:16
2010 m. birželio 18 d. 00:26:40
Žiauriai geras filmas daug veiksmo ir specailųjų efektų 10/10
Žinoma jis šiek tiek į Van Helsinga man pasirodė panašus, bet šiap man tai lb jis patiko
2010 m. birželio 17 d. 23:37:14
funny filmas, nors jis kaip ir horror, bet su tokiais prieskoniais, nes kai kurios scenos juokingos. Bet šiaip gana įdomus, bet negaliu daugiau parašyti, tik 6/10
Gamer,
sad. Kažkaip nieko gero, tas siužetas kvailas, jau geriau Surogates pažiūrėti.
6/10
2010 m. birželio 15 d. 17:08:44
The Crazies
Pagaliau
Kažkaip ne to tikėjausi, bet pakankamai geras buvo. Kai man tokio stiliaus filmai visai patinka
8/10
Finally
O ko tikėjaisi?
Aš kažkaip galvojau, kad bus zombiai, tokie kaip Resident Evil
Nu bet nieko
visi šį filmą pamatę to ir tikisi
ne veltui pavadinimas ''The Crazies'', dėlto tas kitoniškumas ir padaro filmą kitokį, nei filmuose su zombiais
2010 m. birželio 15 d. 17:07:14
The Crazies
Pagaliau
Kažkaip ne to tikėjausi, bet pakankamai geras buvo. Kai man tokio stiliaus filmai visai patinka
8/10
Finally
O ko tikėjaisi?
Aš kažkaip galvojau, kad bus zombiai, tokie kaip Resident Evil
Nu bet nieko
2010 m. birželio 15 d. 16:16:27
The Crazies
Pagaliau
8/10
Finally
O ko tikėjaisi?
2010 m. birželio 15 d. 16:00:28
Pagaliau
8/10