| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Stay With Me TonightPatty Ryan |
||||
| PLIKASS | Gods of warDef Leppard |
||||
| 4Blackberry | This Town Ain't Big Enough for Both of UsSiouxsie & the Banshees |
||||
| Alvydas1 | A Plague of Lighthouse Keepers (Live 2013)Van der Graaf Generator Po 40 metų švyturio prižiūrėtojo tragedija tiek pat sukrečianti. |
||||
| Prodarv | To the DreamsSaturnus |
||||
| DjVaids | PrincesėRomas Dambrauskas |
||||
| Very_crazy_enough | Uptight (Everything's Alright)Phil Collins |
||||
| Konditerijus | The Forgotten (Part Two)Joe Satriani |

2015 m. birželio 25 d. 17:36:00
Na, aš iš pradžių nežinojau, kas tas Soušenkas, o aprašymą permečiau tik akimis, nes žiūrėjau labiau ne dėl siužeto, o dėl aktorių. Ir buvau tikra, kad siužetas savaime bus geras su tokiais aktoriais.
Aha, šitą seniai norėjau susirast pasižiūrėt, bet kažkaip užsimetė mano minčių užkaboriuose
Ačiū, kad priminei.
2015 m. birželio 25 d. 17:25:48
čia ne tai, kad esmę atskleidė, o tiesiog suspoilino pabaigą...
beje, jei patiko šitas filmas, ir jei kada reikės gero serialo, tai labai rekomenduoju Kalėjimo bėglius. Turbūt geriausias matytas serialas.
2015 m. birželio 25 d. 10:31:17
Tai o kada lietuvių vertėjai buvo geri? Manau, pavadinimų versti iš viso nereikėtų. O kad atskleidžia esmę, tai nematau nieko blogo tame, nes pavadinimas ir turi nusakyti temą. Aš kai žiūrėjau filmą į tai net neatkreipiau dėmesio, ir tik žiūrėdama supratau, kas įvyks.
2015 m. birželio 21 d. 19:55:59
Filmas pats labai geras, tik blogi lietuvių vertėjai, kurie jį LT kalba pavadino "Pabėgimas iš Soušenko". Pavadinimu atskleidžia visą filmo esmę. Užtat filmus verta žiūrėti vien anglų kalba. Deja, aš šitą žiūrėjau prieš porą metų, kai dar nedrįsau nieko žiūrėti angliškai, maniau, kad nesuprasiu, tai va taip ir gavosi.
2015 m. birželio 21 d. 19:53:03
Insidious (2010)
patiko, gali sis filmas isgasdint, tikrai nerekomenduociau vaikams ir nesciom moterim., kokybiskai nufilmuota.
nera kazkokiu nesamoningu siaubo vaizdu, kaip pvz pries tai ziurejau (parlor ale jav-lietuviskas siaubo filmukas, kuri nerekomenduociau ziuret net del patriotisku jausmu). cia siaubas grinas. kai paskui baisu eit i virtuve neijungus sviesos.
8/10
2015 m. birželio 18 d. 17:45:43
Jupiter Ascending (2015)
is matricos kureju tikejaus kazko geresnio, filmas man absoliuciai nepatiko.
5/10
2015 m. birželio 16 d. 21:33:17
Very Bad Things (1998)
patiko, ypac isteriska C. Diaz, ir manjakiskas C. Slater (nors siaip man nelabai patinka sis aktorius).
juodu kriminaliniu komediju fanams must have.
7/10
2015 m. birželio 13 d. 12:15:54
Chappie (2015)
tai buvo 3 N. Blomkampo, na ir visi tris jo filmai man paliko gera ispudi. savotiskas koloritas yra jo filmuose, tas Johanesburgas, die antwoord grupe tos tatuiruotes, sukosenos, drabuziai, kalbos, maneros labai idomiai ziurejosi. visai neblogas filmukas, pacios fantastikos nera per daug.
8/10
2015 m. birželio 11 d. 21:12:21
"The Shawshank Redemption" (1994)
Po filmo visą likusią dieną jaučiausi truputi sukrėsta, bet vėliau atbukau. Filmas duoda gerą moralą apie tai, kaip reikia vertinti laisvę ir teisingai bei naudingai išnaudoti kiekvieną tau duotą minutę. Sakyčiau, čia yra tas Filmas iš didžiosios F, kurį verta pamatyti absoliučiai visiems.
9,5/10
2015 m. birželio 11 d. 21:07:10
na pagaliau perziurejau is to must have saraso: Interstellar (tarp zvaigzdziu). 2014
gal istikruju labai daug jo komentuot ir nereiketu, tik pasakisiu, kad ji paziurejus, man kilo noras ji paziureti dar karta, o taip buvo labai labai labai retai. tikios filmas patiks ne tik fantastikos megejams, nes istikruju filme gera fantastika, parodytas mokslinis visatos modelis, teko skaityti pora moksliniu knygu sia tema, tai cia parodyta viskas labai neblogai.
9/10
2015 m. gegužės 23 d. 19:29:43
Ex Machina (2015)
patiko, rekomenduoju, buvau siek tiek pasiilges panasiu filmu.
taigi nufilmuota be priekaistu, viskas labai grazu, aktoriu pasirinkimas irgi puikus, svezi veidukai, su rolem susitvarke puikiai. pats siuzatas irgi idomus, gal kiek nuvile antra filmo puse (ir pabaiga), nes startas buvo tiesiog puikus. kaip ten bebutu reziseriui (Alex Garland - isidemekit sita pavarde) venareiksmiskai uzskaitau si darba, puikus debiutas.
realiai galima butu ivertint 8/10, na bet kadangi filmas pataike i nuotaika, nepagailesiu uzmesti viena bala
9/10
2015 m. gegužės 6 d. 17:31:27
Rabbit Hole (2010)
patiko filmas, nors pati tema nera man idomi. N. Kidman be priekaistu, maniciau kam patinka si aktore galima drasiai vien del jos ziuret si filma. patiko filmo pabaiga... tas lengvas lengvas optimizmo problekstejimas.
8/10
Mortdecai (2015)
nepatiko. ne juokinga. pats Deppas gal ir neblogas, G. Paltrow patiko., bet pats filmas bendrai ne.
6/10
2015 m. balandžio 26 d. 23:04:09
Minority Report (2002)
Turbūt geriausias Tom Cruz filmas. Filme yra visko
8,5/10
2015 m. balandžio 26 d. 18:54:24
geras filmas, emocialus, nors pacio veiksmo kaip ir truputi truksta.
8/10
2015 m. balandžio 11 d. 13:38:54
Šiaip verti paminėjimo abu paskutiniai matyti filmai:
Kažkaip De Niro gangsterio vaidmuo filmuose puikiai tinka, šis filmas ne išimtis. :) 8/10
Kaip kad minėjau anksčiau, Robert de Niro labiausiai tinka gangsterio vaidmuo, boksininkas iš jo ne koks, bet kaip 71 metų seniukas, neblogai sakyčiau. Na, o Stallone savo vandenyse. Žaviuosi šiuo aktoriumi. Net ir ne iti aukštai vertinami jo "THe Expendables" filmai su lėkštoka siužeto linija yra labai geri filmai. Šiam filmui rašyčiau 9/10.
2015 m. balandžio 2 d. 13:37:48
Bad Boy Bubby (1993) https://www.imdb.com/title/tt0106341/?ref_=nv_sr_1
Čia ne paskutinis mano matytas filmas, bet rekomenduoju, nes neužsimiršta. Reikėjo sveikatos peržiūrėti visą, pavyko iš trečio karto. 10/10
2015 m. kovo 24 d. 20:27:43
Birdman (2014)
tiesa nesupratau uz ka ten jis isrinktas geriausiu metu filmu,
na ir siaip nelabai pagavau to filmo, buvo daugiau ir maziau nuobodu ziuret.
jeigu jau bandyti kazka paminet is to kas patiko tai nortonas beabejo ir dar garso takelis, na bet pati filmo idejo man nesuprantama, beja kurioj vietoj ten komedija?
butu isgirsti daugiau atsilepimu apie si filma.
6,5/10
X-Men: Days of future Past (2014)
galbut kazkiek jau pabodo tie xmenai, nezinau, bet mano manimu ne pati geriausia dalis. na ir pagaliau suziurejau visus xmenus :) reikes dabar gal zmogu vora arba hulka :)
7/10
Relatos salvajes (2014)
sitas visai vertas demesio, antologija :
"Six short stories involving distressed people."
originalu, juokinga (juodas humoras), buciau daves 8/10 bet del paskutines istorijos duosiu 9/10.
rekomenduoju ;)
2015 m. kovo 22 d. 21:58:19
Tracks (2013)
Gal kam pasirodys labai boring, bet man patiko. Aproved.
These Final Hours (2013)
Paskutinės valandos žemėje. Galbūt nėra geriausias savo žanro filmas, tačiau vertas dėmesio.
Na ir dar vienas filmas iš saulėtosios Australijos The Black Ballon (2008).
2015 m. kovo 16 d. 21:39:37
broliu Coen'u True Grit (2010)
ilgokai atideliotas, bet galiausiai perziuretas. patiko, dziugu kad zmones dar filmuoja gerus vesternus (Dead Man, Django Unchained), cia filmas butent nuotykiu ir vesternu megejams ir ne tik.
8,5/10
2015 m. kovo 11 d. 22:42:13
Ko gero gal ką ir nustebinsiu, bet nesu mačius nei vienos Terminatoriaus dalies, tai paskutiniai du matyti filmai yra abi jo dalys. Nepasakyčiau, kad itin sužavėta, aiškau, vyriškajai pusei jis įdomesnis, man iš esmės vis tiek Rokis geriau :D (iš tos serijos Stalonė Vs Švarcas)