The Sience of Sleep (Miego moklas) -labai mielas.
Dear John (Brangusis Džonai)- be komantarų
Me& Marley (Aš ir Marlis)-
The Boy in the stryped Pyjames(berniukas su dryžuota pižama)-sukrečiantis.
Requiem for a dream(requiem svajonei)- tokius filmus reiketų mokyklose rodyt, kad vaikai suprastų narkotikų pasėkmes ir žalą.
My Sassy Girl(Mano mylima keistuolė)- romantikamsm ir tikintiems likimu
Amelie from Monmarte (Amelija iš Monmarto)-tiesiog.
Kaip ir tikėjausi patiko. Istorija puiki, matosi, kad autoriui įtaką padariusios Bronte seserys, dėl ko ir tiap iš manęs gauna pliusą. Manau knygą būtų buvę gal kiek įdomiau skaityti, bet filmas puikus.
Buvau skeptiškai nusiteikęs, kažkodėl atrodė šūdas. O ir miego vakar labai norėjau, tai galvojau šiaip kol u-migsiu, bet greit miegai išsisklaidė. Įtraukiantis, su pakankamai įdomia istorija. Rašau gal net 9.
Hmm. Įspūdis kažkoks supintas, nes filmas nebuvo "įveiktas" per vieną kartą.
Yra nemažai šlykščių scenų, nors jaukumo ten ryškiai nieks ir nesiekė.
Į pabaigą už-kilo daug abejonių, bet bendras vaizdas tikrai geras. Stiprus.
9/10
Patiko šitas! Labiau nei Paris, I Love You.
Niekaip neprisiruošiu pažiūrėti. (:
--------
mano pačios paskutinis matytas geras filmas - C.R.A.Z.Y. ;
prancūziškas filmas (tik ne Prancūzijoje, o Quebec'e statytas; na, bet čia tik kalbos niuansas). Kadangi teko žiūrėti originalo kalba su subtitrais, verčiančiais iš kvebeko prancūzų į tiesiog prancūzų, gali būti, kad gal ne viską idealiai supratau, bet esmę pagavau.
Istorija gera, filmas kabinantis ir gražiai nufilmuotas. Apie ką? Apie šeimą, kurioje penki vaikai, ir tai, kaip tie vaikai auga, kaip augdami jie keičiasi ir su kokiomis problemomis susiduria. Skamba gal kiek 'pamokančiai', bet nieko panašaus filme nebuvo. Istorijos centre - Zac, kurį tėvas įtaria esant homoseksualu. O kadangi tėvas taip nusprendžia Zac'ui esant dar paaugliu, tai iš kur jam vargšui suprast, kaip čia iš tiesų, jei jis išvis dar net gyvenime iki galo nesusigaudęs?
Žodž, visas filmas ir sukasi apie Zac bei jo mėginimus suprasti kas jis per vienas ir ko jis nori iš gyvenimo. (:
Vakar nakti perziurejau "Taxi Driver". Jei neklystu , kazkur cia , is music.lt nariu pamaciau top 10 filmus ir pirmoje vietoje buvo sitas. Kadangi man patinka seni filmai, plius zanras prie sirdies o dar ir Robert De Niro vaidina! Na tikrai likau suzaveta siuo filmu , toks tikrai snobiskas,savotiskas. Tokie man ir patinka. 9/10
nesu as didele siaubo filmu megeja, ir siaip, didizoji dalis ju paprastai nuvilia.. sis nustebino. patiko, kad visa filma itampa jauciama itin smarkiai,( kuri, beje, nera kuriama slyksciais lavonu vaizdais ar upem kraujo),galvoj sukasi daugybe galimu pabaigu, bet jis nera lengvai nuspejamas. aktoriu vaidyba puiki ir rasyciau tikrai daugiau nei dievas imdb siulo.
Ir žinoma, tas nuostabus, nuostabus garso takelis.
8
2010 m. gegužės 21 d. 21:21:51
- Shutter Island [2010]
filmas nebuvo "įveiktas" per vieną kartą.
Stiprus.
9/10
Labai patiko šie tavo žodžiai,VISKAS, mane paskatino domėtis filmu, neiškart įveikiamu tokiu
2010 m. gegužės 21 d. 21:16:23
Requiem for a dream(requiem svajonei)- tokius filmus reiketų mokyklose rodyt, kad vaikai suprastų narkotikų pasėkmes ir žalą.
2010 m. gegužės 21 d. 19:25:25
Dear John (Brangusis Džonai)- be komantarų
Me& Marley (Aš ir Marlis)-
The Boy in the stryped Pyjames(berniukas su dryžuota pižama)-sukrečiantis.
My Sassy Girl(Mano mylima keistuolė)- romantikamsm ir tikintiems likimu
Amelie from Monmarte (Amelija iš Monmarto)-tiesiog.
2010 m. gegužės 20 d. 21:52:42
Šindlerio sąrašas. Dar vienas puikiai sukurtas istorinis filmas. 10/10
Šis filmas ne be reikalo daugelio vertinamas aukštais balais. Daug yra karinių/istorinių filmų, bet tokių sukrečiančių kaip Schindler's List - vienetai. Labiausiai sukrėtė dramatiška pabaiga.
2010 m. gegužės 20 d. 20:20:18
2010 m. gegužės 20 d. 19:31:23
Kaip ir tikėjausi patiko. Istorija puiki, matosi, kad autoriui įtaką padariusios Bronte seserys, dėl ko ir tiap iš manęs gauna pliusą. Manau knygą būtų buvę gal kiek įdomiau skaityti, bet filmas puikus.
2010 m. gegužės 20 d. 19:13:13
8/10. Patinka man tokie filmai, labai įtraukia ir vis nori žinoti, kaip bus toliau ;] svarbiausia, kad nenumanai.
2010 m. gegužės 19 d. 13:26:04
Buvau skeptiškai nusiteikęs, kažkodėl atrodė šūdas. O ir miego vakar labai norėjau, tai galvojau šiaip kol u-migsiu, bet greit miegai išsisklaidė. Įtraukiantis, su pakankamai įdomia istorija. Rašau gal net 9.
2010 m. gegužės 18 d. 23:43:47
New York, I Love You
9/10
Jei matei Paris, I Love You ir jei patiko, tai patiks ir šitas : )
2010 m. gegužės 18 d. 23:21:18
https://www.imdb.com/title/tt1130884/
Hmm. Įspūdis kažkoks supintas, nes filmas nebuvo "įveiktas" per vieną kartą.
Yra nemažai šlykščių scenų, nors jaukumo ten ryškiai nieks ir nesiekė.
Į pabaigą už-kilo daug abejonių, bet bendras vaizdas tikrai geras. Stiprus.
9/10
2010 m. gegužės 18 d. 00:13:09
New York, I Love You
9/10
--------
mano pačios paskutinis matytas geras filmas - C.R.A.Z.Y. ;
prancūziškas filmas (tik ne Prancūzijoje, o Quebec'e statytas; na, bet čia tik kalbos niuansas). Kadangi teko žiūrėti originalo kalba su subtitrais, verčiančiais iš kvebeko prancūzų į tiesiog prancūzų, gali būti, kad gal ne viską idealiai supratau, bet esmę pagavau.
Istorija gera, filmas kabinantis ir gražiai nufilmuotas. Apie ką? Apie šeimą, kurioje penki vaikai, ir tai, kaip tie vaikai auga, kaip augdami jie keičiasi ir su kokiomis problemomis susiduria. Skamba gal kiek 'pamokančiai', bet nieko panašaus filme nebuvo.
Žodž, visas filmas ir sukasi apie Zac bei jo mėginimus suprasti kas jis per vienas ir ko jis nori iš gyvenimo. (:
2010 m. gegužės 17 d. 22:01:16
2010 m. gegužės 16 d. 18:28:32
seniai buvau ziurejusi ramance filma tai man visai patiko
2010 m. gegužės 16 d. 15:52:37
https://www.imdb.com/title/tt0261983/
nesu as didele siaubo filmu megeja, ir siaip, didizoji dalis ju paprastai nuvilia.. sis nustebino. patiko, kad visa filma itampa jauciama itin smarkiai,( kuri, beje, nera kuriama slyksciais lavonu vaizdais ar upem kraujo),galvoj sukasi daugybe galimu pabaigu, bet jis nera lengvai nuspejamas. aktoriu vaidyba puiki ir rasyciau tikrai daugiau nei dievas imdb siulo.
2010 m. gegužės 16 d. 15:23:08
Berniukas dryžuota pižama
katik paziurejau sita filma, geras, liudnokas, bet geras
Aha man ir labai patiko, vienas geriausiu mano matytu filmu
2010 m. gegužės 16 d. 14:57:21
Graudžiai linksmas ir linksmai graudus.
Šaunus tas R.Williams'as, ypač žinant, kad pusę filmo praimprovizavo.
Ir žinoma, tas nuostabus, nuostabus garso takelis.
8
2010 m. gegužės 16 d. 12:06:52
9/10
2010 m. gegužės 16 d. 11:25:04
2010 m. gegužės 16 d. 11:24:11
Leon
turbut vienas pirmuju L. Besono filmu (ir kogero vienas geriausiu)
o šitas tikrai geras
2010 m. gegužės 15 d. 21:02:05
turbut vienas pirmuju L. Besono filmu (ir kogero vienas geriausiu)