Les Miserables - 7. L.Neesenas geras tokiems personažams, o šiaip, neblogas, bet neypatingas (man) filmas.
How To Train Your Dragon - 8. Standartiška istorija, puiki animacija. Bet kokybiškas šiaip, tik gaila dėl lietuviško įgarsinimo kiek.
L.A. Confidential - 9. Puikus aktorių kolektyvas, juntama "noir" filmų dvasia, man patikusi istorija, tad per kelias savaites matytų filmų pats geriausias.
O jau ta Ana arogancijos viršūnė... Tik su šeima, matosi, jauki ir motiniška.
Kta vertus, gal tas šaltumas/tikslingumas ir padėjo pasiekti TIEK daug. Nors Grace man atrodė žymiai šaunesnė, matosi, didis talentas ją lydi.
O šiaip, buvo moteriškai įdomu pašniukštinėti madų pasaulio užkulsiuose. "Pamaitinti" ir tą savo pradą.
7/10
joaa, pulp fiction geras.
vakar ziurejau alice in wonderland su johny deppu, visai patiko
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Pandorum - visai padorus filmas, jei dar butu buve geresni aktoriai butu super, o siaip 7/10
Dot The I. Nustebino. Is aprasymo pamaniau, kad bus eilinis nuobodokas romantinis filmas, bet tikrai nepasigailejau ji ziurejusi. Tokios pabaigos tikrai nebuciau nuspejusi.
Galvojau, kad bus tikrai kažkoks Supermeno ir Betmeno susivienijimas, o pasirodo visiškai ne. Paliko tikrai neblogą įspūdį, ir tos 3 valandos nei kiek neprabėgo. Ir mintis tikrai nėra labai nuvalkiota. Rašau 9.
Toliau tęsiama Coen'ų filmų peržiūros tradicija.
Šis visai neblogas. Tarpais net juokingas, šmaikštokas. Tarpais - keistas (nebūtų C. broliai režisieriai...)
Tačiau jų būta ir geresnių.
7/10
Iš šiųmetinio Kino pavasario.
Ryškiai ne logiškiems cinikams šis filmas O man patiko.
Japonai pasirodė tokie lėtoki žmonės, bet labai mieli. Be papildomų savęs išdalinimų. Graži pati istorija su akmenukais, gražiai skambanti violančelė. Išties labai liūdnas, sentimentalus, bet jaukus ir šiltas.
8/10
Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it.
So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Invictus,
na, tiek to 8/10.
Garso takelis puikus. Na, kažkaip galbūt tikėjausi kažko kito šiame filme, bet šiaip neblogas, nors gal esmės nesupratau. Bet respect Eastwood'ui už filmą ;]
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. gegužės 9 d. 23:02:25
2010 m. gegužės 9 d. 22:43:28
How To Train Your Dragon - 8. Standartiška istorija, puiki animacija. Bet kokybiškas šiaip, tik gaila dėl lietuviško įgarsinimo kiek.
L.A. Confidential - 9. Puikus aktorių kolektyvas, juntama "noir" filmų dvasia, man patikusi istorija, tad per kelias savaites matytų filmų pats geriausias.
2010 m. gegužės 9 d. 21:17:18
https://www.imdb.com/title/tt1331025/
Iš Kino pavasario šiųmetinio. Apie Vogue redaktorę.
O jau ta Ana arogancijos viršūnė... Tik su šeima, matosi, jauki ir motiniška.
Kta vertus, gal tas šaltumas/tikslingumas ir padėjo pasiekti TIEK daug. Nors Grace man atrodė žymiai šaunesnė, matosi, didis talentas ją lydi.
O šiaip, buvo moteriškai įdomu pašniukštinėti madų pasaulio užkulsiuose. "Pamaitinti" ir tą savo pradą.
7/10
2010 m. gegužės 9 d. 12:10:08
2010 m. gegužės 6 d. 09:25:39
2010 m. gegužės 6 d. 07:53:17
Pulp Fiction 1994 metu. Quentin Tarantino filmas. Itraukiantis siuzetas, gera vaidyba. 10/10
Mano irgi šis yra paskutinis matytas filmas. Antrą kartą dabar jau Nė sekundė nuododulio, nė vienos nereikalingos scenos. 10/10
joaa, pulp fiction geras.
vakar ziurejau alice in wonderland su johny deppu, visai patiko
2010 m. gegužės 5 d. 21:09:16
Pulp Fiction 1994 metu. Quentin Tarantino filmas. Itraukiantis siuzetas, gera vaidyba. 10/10
Mano irgi šis yra paskutinis matytas filmas. Antrą kartą dabar jau Nė sekundė nuododulio, nė vienos nereikalingos scenos. 10/10
2010 m. gegužės 5 d. 20:56:16
2010 m. gegužės 4 d. 18:38:14
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. gegužės 4 d. 17:55:44
2010 m. gegužės 3 d. 11:00:02
Galvojau, kad bus tikrai kažkoks Supermeno ir Betmeno susivienijimas, o pasirodo visiškai ne. Paliko tikrai neblogą įspūdį, ir tos 3 valandos nei kiek neprabėgo. Ir mintis tikrai nėra labai nuvalkiota. Rašau 9.
2010 m. gegužės 3 d. 10:03:40
https://www.imdb.com/title/tt0118715/
Toliau tęsiama Coen'ų filmų peržiūros tradicija.
Šis visai neblogas. Tarpais net juokingas, šmaikštokas. Tarpais - keistas (nebūtų C. broliai režisieriai...)
Tačiau jų būta ir geresnių.
7/10
- Okuribito (Išėjusieji) [2008]
https://www.imdb.com/title/tt1069238/
Iš šiųmetinio Kino pavasario.
Ryškiai ne logiškiems cinikams šis filmas
Japonai pasirodė tokie lėtoki žmonės, bet labai mieli. Be papildomų savęs išdalinimų. Graži pati istorija su akmenukais, gražiai skambanti violančelė. Išties labai liūdnas, sentimentalus, bet jaukus ir šiltas.
8/10
2010 m. gegužės 3 d. 00:33:27
2010 m. gegužės 2 d. 21:30:08
Patariu mėgstantiems psichologinius filmus.
2010 m. gegužės 2 d. 21:25:07
Labai seniai buvau mačiusi, todėl dar kartą žiūrėjau.
2010 m. gegužės 2 d. 15:13:29
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. gegužės 2 d. 14:41:37
na, tiek to 8/10.
Garso takelis puikus. Na, kažkaip galbūt tikėjausi kažko kito šiame filme, bet šiaip neblogas, nors gal esmės nesupratau. Bet respect Eastwood'ui už filmą ;]
2010 m. gegužės 2 d. 14:02:55
2010 m. gegužės 2 d. 13:42:02
2010 m. gegužės 1 d. 16:53:55