Snabas rašė: Pykš Pokšt, Tu Negyvas (Bang Bang You're Dead) (2002)
Šitą filmą mums rodė šūlėj, nes jis apie patyčias. Labai geras filmas, jo nuotaika jau ketvirta diena neišblėsta. Ne toks žiaurus, kaip "The Class", bet labiau realistiškas, ne toks perspaustas. Yra siaubo elementų, bet pabaiga visiškai laiminga. Beveik visiem, kas žiūrėjo sukėlė stiprių emocijų.
Žinoma, nieko nėra tobula, bet bendrai vertinčiau labai gerai...
9/10
Šitas filmas tikrai geras
Kadangi čia reikia rašyt tik apie GERUS filmus, tai keletas, kuriuos paskutiniu metu teko matyt:
Oldboy, tai korėjiečių filmas, nesitikėjau nieko gero, bet filmas įtraukė, kažkoks išskirtinis, istorija paini, bet įdomi. Tai filmas gavęs nemažai apdovanojimų.
Scarface. Niekada ankščiau apie jį nebuvau girdėjusi, tačiau ėmė man ir parodė jį. Pradžia man buvo nuobodi ir neįtraukianti, tačiau visas filmas tikrai kažkoks vau Geras filmas.
Bus kraujo. Kurį neseniai rodė per TV3. Nors veiksmo mažai, pati istorija labai savotiška, gan įdomi. Prisipažinsiu, vietomis reikėjo laikytis, kad neužmigčiau.
O čia keletas mano pačių mėgstamiausių ir n kartų žiūrėtų filmų:
Trainspotting. Tai tiesiog mano filmas.
A clockwork orange. Tai taip pat, tiesiog mano filmas.
Kokia gėda, kitus užmiršau, teks papildyt.
Ryškiai jaučiamas režiesieriaus Michel Gondry braižas (prisiminus "La science des reves" - Miego mokslas, "Eternal Sunshine of the Spotless Mind". Su zaizai detalėmis, savotiškumais.
Protarpiais juokingas, smagus, labai įdomi "pasakojimo" maniera.
8,1/10
Šitą filmą mums rodė šūlėj, nes jis apie patyčias. Labai geras filmas, jo nuotaika jau ketvirta diena neišblėsta. Ne toks žiaurus, kaip "The Class", bet labiau realistiškas, ne toks perspaustas. Yra siaubo elementų, bet pabaiga visiškai laiminga. Beveik visiem, kas žiūrėjo sukėlė stiprių emocijų.
9/10
Šitas mano kompe jau seniai gyvena, bet niekaip neprisiverčiu peržiūrėt. : )
Pykš Pokšt, Tu Negyvas (Bang Bang You're Dead) (2002)
is tu filmu kurie yra geri eggs nezinau man tai jis toks vidutinis visai na bet kaip norvegams... buvo isrinktas geriausiu metu filmu
tai kad jau nezaidziam atspek filma idesiu cia gan linksma img
sonia-amy rašė: "LEGION" na toks kaip ir siaubo filmas su isikunijimais, angelais, gaudynemis, ginklais ir krauju ...Galiu drasiai sakyti kad tame filme Gabrielis (angelas) atrode taip kaip ir as isivaizduoju ,kietai, o vietoj vistos plunksmu geleziniai asmenys, jega Na dar buvo bobulka kuri laipiojo lubomis visa kruvina, na man tai vos ne komedija... Na ir dar klausima turiu, tai LEGION gavo daugiausiai apdovanojimu ar as jau kazka maisau???
"LEGION" na toks kaip ir siaubo filmas su isikunijimais, angelais, gaudynemis, ginklais ir krauju ...Galiu drasiai sakyti kad tame filme Gabrielis (angelas) atrode taip kaip ir as isivaizduoju ,kietai, o vietoj vistos plunksmu geleziniai asmenys, jega Na dar buvo bobulka kuri laipiojo lubomis visa kruvina, na man tai vos ne komedija... Na ir dar klausima turiu, tai LEGION gavo daugiausiai apdovanojimu ar as jau kazka maisau???
LAbai daug prieštaringų jausmų. Visumoj tai patiko, bet galėjo būt labiau toks nurautas, dabar kiek ir tarsi paprastas filmukas, o kartu ir chaosas, bet nei tas nei tas galutinai ne išvartyta. Pabaiga, na ne pati galutinė, bet nuo paskutinio fantazmariumo tai labai patiko ir viską išrišo. Manau Imdb tinkamas įvertinimas 7,5.
Filmas, nebuvo toks kokio tikejausi, labai nustebau kai galu gale mclein'as susprogdino tuos nieksus. O ispudingiausia buvo pacioje pabaigoje, kai mclein'as tarsi rokis [is to kito filmo] tik cia aerouoste, nesveikai graziai klyke 'holyy, holyyy'.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. balandžio 1 d. 22:50:29
Šioje šalyje nėra vietos senukams / No Country For Old Men (2007)
9.5/10
Va čia norėtųsi komentaro.
2010 m. kovo 31 d. 11:51:55
9/10
Šitas filmas tikrai geras
Kadangi čia reikia rašyt tik apie GERUS filmus, tai keletas, kuriuos paskutiniu metu teko matyt:
Oldboy, tai korėjiečių filmas, nesitikėjau nieko gero, bet filmas įtraukė, kažkoks išskirtinis, istorija paini, bet įdomi. Tai filmas gavęs nemažai apdovanojimų.
Scarface. Niekada ankščiau apie jį nebuvau girdėjusi, tačiau ėmė man ir parodė jį. Pradžia man buvo nuobodi ir neįtraukianti, tačiau visas filmas tikrai kažkoks vau
Bus kraujo. Kurį neseniai rodė per TV3. Nors veiksmo mažai, pati istorija labai savotiška, gan įdomi. Prisipažinsiu, vietomis reikėjo laikytis, kad neužmigčiau.
O čia keletas mano pačių mėgstamiausių ir n kartų žiūrėtų filmų:
Trainspotting. Tai tiesiog mano filmas.
A clockwork orange. Tai taip pat, tiesiog mano filmas.
Kokia gėda, kitus užmiršau, teks papildyt.
2010 m. kovo 31 d. 11:13:08
9.5/10
2010 m. kovo 30 d. 16:08:40
Na, 6/10
Town Creek,
6/10. Nusivyliau, tikėjausi kažko daugiau ir šiaip likau nesupratęs filmo.
Samyy luchshiy film 2,
nusivyliau visiškai, nesuprantu rusiško humoro, 4/10
2010 m. kovo 29 d. 21:47:31
2010 m. kovo 29 d. 21:44:37
2010 m. kovo 29 d. 21:31:31
Mistinis trileris ... Tiesiog prikausto prie ekrano .. Garso efektai fantastiski
2010 m. kovo 29 d. 10:12:11
Iš Kino pavasario, tad įspūdžiai -->čia
- Human nature [2001]
https://www.imdb.com/title/tt0219822/
Filmas tikrai neblogas.
Ryškiai jaučiamas režiesieriaus Michel Gondry braižas (prisiminus "La science des reves" - Miego mokslas, "Eternal Sunshine of the Spotless Mind". Su zaizai detalėmis, savotiškumais.
Protarpiais juokingas, smagus, labai įdomi "pasakojimo" maniera.
8,1/10
2010 m. kovo 28 d. 23:22:29
9/10
Šitas mano kompe jau seniai gyvena, bet niekaip neprisiverčiu peržiūrėt. : )
2010 m. kovo 28 d. 13:38:13
gera komedija. labai.
Cube (1997)
ziurejau prasivers langus ir duris, bet baisu buvo vis tiek.
2010 m. kovo 28 d. 13:04:38
9/10
2010 m. kovo 27 d. 20:17:02
pasikartosiu: ziauriai geras filmas, veiksmas ir visakita tik siubo mazoka nu , bet cia ne siaubo filmas todel savaime suprantama
Aišku, nafik čia tų Gilesnių minčių reik
2010 m. kovo 27 d. 19:26:42
eggs nezinau man tai jis toks vidutinis visai
tai kad jau nezaidziam atspek filma idesiu cia gan linksma img
2010 m. kovo 27 d. 17:14:13
2010 m. kovo 27 d. 14:49:04
2010 m. kovo 26 d. 15:56:40
2010 m. kovo 26 d. 15:27:41
"LEGION" na toks kaip ir siaubo filmas su isikunijimais, angelais, gaudynemis, ginklais ir krauju ...Galiu drasiai sakyti kad tame filme Gabrielis (angelas) atrode taip kaip ir as isivaizduoju ,kietai, o vietoj vistos plunksmu geleziniai asmenys, jega
https://www.imdb.com/title/tt1038686/
manyčiau, jog kažką maišai, nes nėra pelnęs jokio apdovanojimo niekur...
2010 m. kovo 26 d. 13:06:13
2010 m. kovo 26 d. 00:03:18
LAbai daug prieštaringų jausmų. Visumoj tai patiko, bet galėjo būt labiau toks nurautas, dabar kiek ir tarsi paprastas filmukas, o kartu ir chaosas, bet nei tas nei tas galutinai ne išvartyta. Pabaiga, na ne pati galutinė, bet nuo paskutinio fantazmariumo tai labai patiko ir viską išrišo. Manau Imdb tinkamas įvertinimas 7,5.
2010 m. kovo 25 d. 22:12:56
Kietas Riesutelis 2 [Die Hard 2]
Filmas, nebuvo toks kokio tikejausi, labai nustebau kai galu gale mclein'as susprogdino tuos nieksus. O ispudingiausia buvo pacioje pabaigoje, kai mclein'as tarsi rokis [is to kito filmo] tik cia aerouoste, nesveikai graziai klyke 'holyy, holyyy'.
9/10 - james bond and kelly family.