| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Stay With Me TonightPatty Ryan |
||||
| PLIKASS | Gods of warDef Leppard |
||||
| 4Blackberry | This Town Ain't Big Enough for Both of UsSiouxsie & the Banshees |
||||
| Alvydas1 | A Plague of Lighthouse Keepers (Live 2013)Van der Graaf Generator Po 40 metų švyturio prižiūrėtojo tragedija tiek pat sukrečianti. |
||||
| Prodarv | To the DreamsSaturnus |
||||
| DjVaids | PrincesėRomas Dambrauskas |
||||
| Very_crazy_enough | Uptight (Everything's Alright)Phil Collins |
||||
| Konditerijus | The Forgotten (Part Two)Joe Satriani |
2015 m. kovo 8 d. 19:01:04
nebent kazko seno ir kazko kas atrode kadaise kaip sci-fi :) megejams, tikriems kinomanams. trumpas metras tai beabejo vienas is filmo pliusu :D filmui jau 113m :)
2015 m. vasario 8 d. 01:56:17
Žiauriai žiauriai prastas. Šiaip praktiškai nežinau gerų filmų iš Antikos, mitologijos, bet šis prastesnis už visus matytus iš minėtos kategorijos. 4/10
2015 m. vasario 6 d. 16:04:17
Labai patiko. Jaudinantis filmas. Ir, žinoma, gražus.
2015 m. vasario 2 d. 16:04:24
https://www.imdb.com/title/tt2582802/?ref_=nv_sr_1
žiūrėkit kas tik galit.
2015 m. sausio 9 d. 19:26:48
Tom'o Ford'o režisuotas " A Single Man". Labiausiai papirko muzika ir apskritai, didelis dėmesys detalėms. Gražus filmas. Daug kartų žiūrėjau, vis atrandi kažką naujo, nepastebėto.
2015 m. sausio 6 d. 15:49:08
Šiaip nesu didelė animacinių filmų mėgėja, bet šis tikra atgaiva, darbų pergrūstom smegenim :)
2015 m. sausio 4 d. 21:27:20
https://seasonvar.ru/serial-10787-Nastoyashaya_Vanga.html
Mėgstamiausias filmas .
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. sausio 2 d. 10:21:05
Visai čia yra vertų pasidalinti filmų:
- The Hobbit: The Battle of the Five Armies [2014]
https://www.imdb.com/title/tt2310332/
Darkart pasikartosiu ir nieko naujo, kad tokius filmus reikia žiūrėti kine. Iš treilerio maniau, kad bus gerokai blogiau.. Aišku, poros herojų žūtis (nors neaišku, kokių) buvo nuspėjama, tačiau na, saldžiai, bet man visai patiko ta galinė SPOILER - susivienijimo idėja. Muzika, aišku. Ir šiaip, išsiilgimas Tolkieno serijos. Aii dar man patiko komentaras, šalimais sėdinčio [apie Lagolasą ir Taurielę, SPOILER - kai jie keliavo link kalno padėti kitiems] - "O ką tie.. inteligentai.. " ;D
7,1/10
- Crash [2004]
https://www.imdb.com/title/tt0375679/
Wow, kaip seniau nepažiūrėjau šio! Pirma pusė filmo, tiesa, kiek tįsėsi, bet paskui... Labai labai stiprus, paveikus filmas. Apie stereotipus. Nors man labiausiai "pasihighlight'ino" mintis apie tai, kad nėra absoliutumo - gėris, blogis, - išsitrina tos ribos. Na, žmonės visokie. Pilni brudo, džiaugsmo. Tikrumo ir iliuzijos.
Plius OST! 10 balų jam.
8,9/10
- Gone Girl [2014]
https://www.imdb.com/title/tt2267998/
Raizgalyniškas. Yra čia tokių tikrovės momentėlių, Ooo taip, kiekviena moteris, mano galva, gyvatė, tik klausimas - kokiame lygmenyje. Gali viską labai išmintingai suvelti, o gali va kaip.. filme. Kas irgi buvo gana wow, netikėta. Ben'as Affleck'as, tiesą pasakius, atrodydavo visada gana tūpas raumenų kalnas, na bet.. Na bet ne. Klydau. Daug kraujo filme ir tokių pošlykščių scenų, na bet gal ir reikalingos jos pagal kontekstą. Šiaip tai patiko, žiūrėjau susidomėjusi visas 149 min.
8,2/10
- Incendies [2010]
https://www.imdb.com/title/tt1255953/
Buvo laikas, kai visokių irakietiškų ir pan. filmų privengdavau, bet.. pradedu keisti šį įprotį. Ką pastebėjau, kad tokio tipo filmai labai lėti, labai slogūs... Bet tikrai esu mačiusi neblogų. Šis - tarp jų. Įdomu ir ilgai besirišanti filmo siužetinė linija, gana lėtoka, bet nustebinusi galop, vėlgi su puikiu Radiohead ost ir porą pamąstymo minučių.
7,8/10
2014 m. gruodžio 27 d. 22:40:26
Redirected (2014)
jus aisku galit sakyti ka jus norit, bet man asmeniskai sis filmas patiko, ir ji uzskaitau,
juodas humoras, bet geras.
dar mane nudziugino geri atsilepimai (butent rusu), nes dazniausiai tenka isgirsti, kad kazkokie lietuviai nieko doro nesugeba sukurti, o stai pvz lenkai priesingai panasaus humoro kazkodel visiskai nevirskina.
2014 m. gruodžio 25 d. 03:34:56
Kai angelas atsisveikina su naujai gimusiuoju, jis paliečia pirštu jo veidą, kad atvykęs į žemę neprisimintų dangaus. Štai kodėl tarp nosies ir viršutinės lūpos įspaustas griovelis."
Šitą frazę daug kas skaitę (bent jau tie, kas baigė 12 klasių) Škėmos kūrinyje "Balta drobulė". Būtumėt pamatę mano reakciją, kai aš ją išgirdau filme. "Mr. Nobody". Vertas dėmesio filmas apie pasirinkimus ir jų prasmę. 8.5 balo tvirtai. Vertas dėmesio filmas, pažiūrėti rekomenduoju turbūt kiekvienam.
2014 m. gruodžio 23 d. 00:02:11
2014 m. gruodžio 22 d. 23:32:59
kaip turbut galetu pasakyti green moon nu ka zinau :)
tai va po filmo perziuros man toks jausmas nu ka zinau ir daugtaskiai.
cia as apie D.Fincherio Gone Girl
nu ka zinau galbut reiketu pradet nuo to kad filmas pastatytas pagal Gillian Flynn romana, kuris tapo bestseleriu, na o tai automatiskai sita gera zada, ji pati ir tapo scenariste, kas turbut pliusas
man patiko be inio atsilepimas, na bet ka zinau, visas tas suktumas atrodo pasibaige ties 56min, ar mazdaug...
atskirai paemus, istorija idomi, aktroriai puikus Aflekas ir Pike, reziserius mano vienas is megstamiausiu... na bet ka zinau, nesijaucia kad cia topinis filmas, geras ir tiek.
mane greiciau stebina filmo geri reitingai (imdb - Nr.101), taigi gal del to kiek nuvele, kad nepamaciau antro fight club ar se7en... nors filmweb'ui kazkaip pavyko isskaiciot kad sis filmas man nelabai patiks.
mano verdiktas butu kas megsta skaityti (ypac trilerius, detektyvus), geriau paimkit knyga, gausit daugiau malonumo. o kas neturi joms laiko...
7,5/10
PS nezinau ar matei, bet man labiau prie duses buvo the captive (2014), irgi neblogas trileris, patariu :)
2014 m. gruodžio 22 d. 15:09:28
- I ORIGINS [2014]
https://www.imdb.com/title/tt2884206/
Vienas iš paveikiausių pastaruoju metu matytų filmu, visiškai mano Sci-Fi stiliaus. Tačiau tikrai ne tas, kurį rekomenduočiau žiūrėti kiekvienam. Kam patiko Cloud Atlas koncepcija, gali patikti ir šis.
Puikus garso takelis, puiki vaidyba ir įtaukimas.
Na, iš tokių filmų, kuriuos pasižiūri ir dar kurį laiką tylėdama sėdi tiesiog - tuščia galva.
9,1/10
2014 m. gruodžio 21 d. 20:58:38
as retai kada duodu tokius zemus ivertinimus, na bet cia tai totalus shlakas, vienareiksmiskai parodiju znras cia ne man, tiesa nemaciau visu filmu, na be net jei buciau mates abejoju ar nuo to mano ivertinimas butu geresnis. nejuokinga, ir kvaila.
4/10
2014 m. gruodžio 20 d. 09:40:54
labai neblogas mindf**k`as apie keliones laike tema 'kas pirmiau - višta ar kiaušinis` -
- Predestination (2014) by The Spierig Brothers, su Ethan Hawke ir Sarah Snook
2014 m. gruodžio 19 d. 17:19:35
jo, ep, ziurejau ta trumpesne. kaaszinau. primesk, kada ziurejau as cia sita filma? nu dar visai neseniai, o skaitau tavo spoileri, ir man tai nieko nereiskia. jeigu kasnors dabar paklaustu apie ka jis buvo, geriausiu atveju, galeciau atpasakoti kelias scenas.
I tema - mano paskutinis matytas:
The Grand Illusion (1937)
as is tu, kuriems ziureti filmus po kelis, ekhem -iolika kartu, atrodo absoliuciai normalus dalykas. bet na, savaime suprantama, turi buti ka ziureti, kad ziureti tiek kartu, nes buna tokiu kur ir karto atrodo per daug.
zo, sitas isipaise tiesiai I mano megstamiausiu sarasiuka. labai svarbus, kazkoks nezinau, ne tik kinomano akims, bet ir siaip. bet kuriam. absoliuti prancuzu meno virsune, klasika. taip skaniai 'susivalge', kad jau galvoju kada cia butu normalu perziureti dar syki. filmas apie kara, kaipo ir, bet ne tik, jis ir apie santykius, apie visuomene, apie salies kulturas, pagarba, neatsizvelgiant I tai, kurioje barikadu puseje 'stovi', apie komplikacijas pacio buvimo zmogumi, kaip jie dirba kartu, kaip galvoja apie vienas kita, neatsizvelgiant I lyti, socialine padeti, tikejima, kalbos. NUOSTABUS FILMAS, absoliutus must see. nenori sakyti kad 'kaip tokiu metu', nes jis absoliuciai nepakartojamas ir lygiai taip pat aukstai butu vertinamas, nesvarbu kada pastatytas, bet ar matet metus???!!!! as nezinau stipresniu zodziu, bet zinokit nu ZOOOOSTKAI geras
10/10
2014 m. gruodžio 18 d. 17:52:12
taigi The Counselor aka patarejas, egzistencinis krimilalinis trileris/drama.
pries ziuredamas filma aisku patikrinau jo reitingus, tam kad galeciau zinoti ko mazdaug galima butu tiketis, ir jie aisku nebuvo daug fun zadantis.
na bet o taciau cia juk R. Scotto filmas kur vaidina P. Cruz, C Diaz, B. Pitt, J. Badem, na ir dar M. Fassbender! kaip ir nedera praleisti filmo kur susirinko tiek zvaigzdziu :)
nezinau green moon, kuria filmo versija ziurejai tu, tikriausiai ta trumpesne, kuri 117min., nes yra dar ir extended 138min. :)
pajutau skirtuma tarp dveju versiju, nes tie visi epizodai kurie nepateko i cut versija buvo su titrais. na o pagrinde iskirpo seksualinio kontento turini :) nezinau, gal kam taip ir geriau ziureti.
ziuredamas filma pagavau save ant minties, kad filmas kelia asociaciju su no country for old men ... ir pasirodo istikruju tas pats scenaristas, nors aisku ir nedrisciau parekomenduot filma sakidamas, kam patiko no country ziurekit ir si :) no country yra elita, o sitas tiesiog ne blogas, geriausiu atveju "geras" ;)
spoileris
man filmas patiko, dar del pabaigos, be laimingos pabaigos cia, geras vaikinas padare bloga sprendima, ir jis uz tai atsako, ir deja kartais taip buna, kad klaida jau nebegalima istaisyti. (pasaulis kur jis padare bloga sprendima, ir pasaulis, kur jis gali istaisyti sivo klaida, skirtingi pasauliai).
liko ispudis, kad filmas nepabaigtas, nors cia dvejopai galima traktuoti pabaiga. (galima butu padaryti pratesima del Malkinos ir patarejo kur jis virstu zudiku, kersitoju....) /spoiler
7/10
2014 m. gruodžio 13 d. 11:35:04
Gone Girl
Suktas trileris. Filmas padarytas ir istorija supinta laaaaaabai gerai. Tikrai nebuvo aišku, kas kaip ir kodėl dėsis po kelių scenų. Rodos šis šulinys buvo išsemtas holivudo kine, tačiau ne, nes netgi Aflekas nesugadino reikalo. O tie keli Lars von Trier momentai susižiūrėjo išties gardžiai.
Pagrindinė veikėja - tikrai pribloškančiai gerai galinti atrodyti aktorė (seilės). Charakteris patraukliai moteriai prideda kelis šimtus procentų, mažų mažiausiai :P. Filmas vienas geresnių, matytų šiemet. 8/10
Hobitas. Penkių Armijų Mūšis (koks tikslus Lietuviškas vertimas ?)
Filmas tikrai paprastas ir keistai, šios dalies veiksmas neištemptas. Čia akivaizdžiai pasimato faktas, kad iki trilogijos ištęsta Tolkieno novelė - ne pats teisingiausias sprendimas, mano nuomone. Spoileris. Filmo veiksmas susideda iš dviejų dalių - drakono nužudymo bei penkių armijų mūšio. Pavadinimas, iš esmės, išduoda viską.
Žiūrėjau 2D ir nepasakyčiau, kad juosta buvo realistiškiausia iš trilogijos. Kelios vietos, netipiškai serijai, badė akis prasta efektų produkcija. Pirmoji dalis buvo gražiausia iš trijų, antroji - įdomiausia, o šioji - ... tiesiog liko ramu, kadangi laukimas ir serija yra užbaigti. 6/10
Equilizer
Paprastai sudėjus, vienas prieš visus, su morališkai apeliuojančiu, bet senu kaip pats susmirdęs holivudas, konceptu "pensijon išėjęs supermenas/makgaiveris imasi ginti nuskriaustos nepilnametės, priverstinai prostitute dirbančios, merginos". Iš esmės, D.Washington'as yra vienas iš tų kelių aktorių, kurie gali kažką duoti tokiama filmui, kad reikalas nebūtų tiesiog eiline klaida. Plius nebloga muzika (Eminemo dainuška pabaigoje viską sušiko) ... 6-7/10
2014 m. gruodžio 12 d. 09:59:26
Vangelio garso takelis. Mm.
2014 m. gruodžio 11 d. 14:18:21
antiutopija aisku, dovanokit :D
kad ir kaip galbut man paciam butu keista, dar iki siol nemaciau tokiu filmu kaip 'greiti ir isiute' taigi pomazu uzpildau spragas.
The Fast and the Furious (2001)
su P. Walker ir V. Diesel, gal visai ir neblogai, ziuresiu toliau.
8/10
Blade Runner (1992) (rez. Ridley Scott)
su H. Ford iveiktas is antro o gal net trecio karto, kadaise buvau pradejes ziuret bet filmas liko neiveiktas, nepasakiciau kad filmas man labai patiktu, istikruju vietomis jis buvo gan nuobodokas, na bet pati filmo atmosfera, visumoj uzskaitau, antiupotiju megejams - must have.
filmas pastatytas pgal sci-fi klasiko Filipo K. Diko knyga "Do Androids Dream of Electric Sheep?".
8/10