Vaidyba šauni, diduma idėjų irgi geros.
Tačiau tas žudiko pasirodymas jau viduryje, ir visas detektyvo ir žudiko pokalbis, bendravimas - kiek neįtikima.
Kita - moralinis abejojimas, kaip elgtis, kaltė, gėda, baimė ir kita - tas įspūdinga.
8.
Troy ( troja) . Tikrai labai ispudingas ir itraukiantis filmas. 9/10. Viena bala nuemiau del to kad karas truko 10metu , taciau filme tikra to pavaizduoti nepavyko(gal ir nebuvo stengiamasi, filmas tik paremtas iliada, bet ne pastatytas pilnai pagal ja). Na aisku yra daugiau netikslumu, jei lyginti su Iliada, bet kaip jau rasiau "(gal ir nebuvo stengiamasi .... "
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit.
Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it.
So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Žiauriai jaukus. Ir pasirodysiu kvailas, bet taip ir nesupratau ar jis tik įsivaizdavo, na taip įsivaizdavo, bet ar jis buvo dingęs ten tiek daug dienų realybėj, ar jis grįžo tą patį vakarą namo Jei kas matėt pasdialinkit mintim
Jei ne 3D, nemanau, kad būčiau žiūrėjusi. Šiaip nemėgstu fantastinių filmų, bet vėl, nominacijos 9 oskarams,daug kas apie jį kalba... reikėjo įsitikinti, ar tikrai Avatar toks jau nuostabus. Per daug ištęstas ir jei ne tas 3D, žiūrėti man nebūtų buvę įdomu. Taip, pati istorija nelabai originali - vėl žmonės viską griauna, siekia kitas planetas užkariauti.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. vasario 28 d. 22:11:43
Na nesitikėjau, bet tikrai kiek kitokia romantinė komedija. Holivudas pradėjo kurt truputi kitokiu filmus ir tai puiku
Kad ir Star Trek. Nebuvo kad ten vau, bet žiūrėjau su dideliu malonumu.
2010 m. vasario 28 d. 21:51:07
Vaidyba šauni, diduma idėjų irgi geros.
Tačiau tas žudiko pasirodymas jau viduryje, ir visas detektyvo ir žudiko pokalbis, bendravimas - kiek neįtikima.
Kita - moralinis abejojimas, kaip elgtis, kaltė, gėda, baimė ir kita - tas įspūdinga.
8.
2010 m. vasario 28 d. 21:33:38
Man laaabi patiko. Intriga, ne viskas nuspėjama.
2010 m. vasario 26 d. 00:14:07
2010 m. vasario 25 d. 22:50:51
Robert Downey Jr. ir Jude Law buvo nuostabūs : )
2010 m. vasario 25 d. 21:58:49
2010 m. vasario 23 d. 23:25:29
Toks keistas. Iš pradžių labai neįdomus pasirodė, o vėliau lyg ir įtraukė.
Slogus, kaip ir dauguma lietuviškų filmų.
2010 m. vasario 22 d. 20:27:33
Duočiau 7. Vaidyba prasta, scenarijus lėkštokas, Aišku buvo kelios geros vietos, patiko mergina ir jos vaidyba, bet šiaip nieko įpatingo.
ir kątik 4 kartą pažiūrėjau Inglourious Basterds.
2010 m. vasario 22 d. 14:23:00
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. vasario 21 d. 21:36:28
Žiauriai jaukus. Ir pasirodysiu kvailas, bet taip ir nesupratau ar jis tik įsivaizdavo, na taip įsivaizdavo, bet ar jis buvo dingęs ten tiek daug dienų realybėj, ar jis grįžo tą patį vakarą namo
2010 m. vasario 21 d. 21:23:38
(500) Days of Summer
Labai liūdna ir graži istorija. Gerai, kad su laiminga pabaiga : )
Patiko, kad šįkart auka - vyriškoji pusė
Aha
Whisper
6.25/10
Pabaiga nelabai vykusi. Bet kaip toks siaubo/mystery filmas tai suėjo. Vietomis buvo baisu, vietomis juokinga net.
2010 m. vasario 21 d. 14:40:08
vertinu 7/10, vien dėl to, kad tai lietuvių filmas, šiaip pabaiga nuvylė, ir šiaip su knyga nepalyginsi ;] galėjo ir geriau sukurti.
2010 m. vasario 21 d. 14:37:20
https://www.imdb.com/title/tt0368774/
man visada sunkiai kazkaip ziureti filmus kur vaikams skaudziai buna.
2010 m. vasario 21 d. 13:35:26
(500) Days of Summer
Labai liūdna ir graži istorija. Gerai, kad su laiminga pabaiga : )
Patiko, kad šįkart auka - vyriškoji pusė
2010 m. vasario 21 d. 12:21:02
Jei ne 3D, nemanau, kad būčiau žiūrėjusi. Šiaip nemėgstu fantastinių filmų, bet vėl, nominacijos 9 oskarams,daug kas apie jį kalba... reikėjo įsitikinti, ar tikrai Avatar toks jau nuostabus. Per daug ištęstas ir jei ne tas 3D, žiūrėti man nebūtų buvę įdomu. Taip, pati istorija nelabai originali - vėl žmonės viską griauna, siekia kitas planetas užkariauti.
2010 m. vasario 20 d. 12:34:38
..._...l..____________________, ,
....../ '---___________----______l] = = = D
...../_==o;;;;;;;;_______.
.....), ---.(_(__)/
....// (..) ) ,----"
...//____//
..//____//
.//____//
2010 m. vasario 19 d. 23:24:50
2010 m. vasario 18 d. 21:06:10
Belekaip ir visaip geras.
2010 m. vasario 18 d. 20:04:57
Nuostabus. Lengvai durnas. smagus, toks desertinis.
''The Science of Sleep''
Komiksu knygute.
2010 m. vasario 18 d. 19:01:30