Rašau 7 arba 8, visiškai nevertas oskaro nominacijos. Taigi čia vos ne dokumentika. Jokios psichologijos (kas tik bandoma primest), tradicinis amerikoniškas karo mėšlas.
Naujausias Japonų šedevras, matyt, reiktų sakyt. Ir patiko ir ne. Visų pirma tai kiek kliuvo vaidyba, o ją turėję atpirkti efektai gal net kiek perspausti. Išvis didelė dalis filmo atrodė kaip žaidimas. Tačiau, kad gražu nesiginčysiu. Taip pat pliusas už pakankamai gražiai apsakotą istoriją ir daug netikėtų vingių. Na ir pabaiga, tiek apskutinis mūšis ėjo netikėtai, ir Goemonas mirė. Duočiau 7 arba 8. Pamatyti tikrai verta.
vakar nakti su draugais ziejom batuota katina tris dalis neblogs
Pažiūrėjau A Serious Man ir District 9, ir kadangi District 9 ka tik tai... A Serious Man nublanksta. VIsiškai neigiamai buvau nusiteikęs, o gavau kažką labai gero. Not another Alien movie. Bravo už idėją.
O Coenams, manau, tai vienas silpnesnių darbų, nebent kažko nepagavau.
Rašau 7 arba 8, visiškai nevertas oskaro nominacijos. Taigi čia vos ne dokumentika. Jokios psichologijos (kas tik bandoma primest), tradicinis amerikoniškas karo mėšlas.
Kas galėjo pasakyt, kad Marion Cotillard, kai mes ją dar žiūrėdavom Taxi filme, kažkada gaus oskarą ir filmuosis geriausiuose filmuose. Nesakau, kad Nin geriausias, bet tikrai pradedu įsimylėt šitą aktorę, pirmiausia Public Enemies, dabar nine.
Aišku apie Danieli net nekalbu. Man kai visada per mažai Kidman... Cruz tradiciškai... Neblogai Hudson pasirodė nesitikėjau...
Tai va o pats filmas: Na siužetas ne per geriausias, tampa jau populiaru kurti kiną apie kiną. Bet daug teksto eilučių tikrai patiko. O kaip miuziklui pritrūko šiek tiek geros muzikos, na stiprių dainų, bet šokiai patiko.
Oi. Keistas.
Aišku, dėl orchidėjų tai Mmm. Labai. N. Cage'as taipogi.
Aiškaus siužeto čia, matyt, nei neverta ieškoti. Susipynimai, o kol dar išsiaiškinimas, kad Cage + Cage, ne asmenybės susidvejimas, o... : ] (čia, matyt, natūralu, kad kiekvienas pagal savo "sugedimo laipsnį" mato).
Greitai praėjo tos 2 val.
Daug patikusių detalių: su bite ir dar porą.
Panašaus į šį mačiusi nesu.
Tad 8,7/10
Labai vykęs filmas. Eastwood'as - pavarūnas : ] Šauniai suvaidino amerikoną-nacionalistą, buvo daug šypsenų bežiūrint. Cinizmas čia - žavingas.
Visas filmas (nors iš esmės su "gerietiška" idėja, bet) visiškai nesaldus ir neprimityvus.
Ir juokingas, ir šiltas, ir jaukus.
9,5/10 vertas.
Pagal tikrus faktus, šiek tiek painus, bet intriguojantis. Svarbiausia, kad ir apie karą filmas, tačiau nebuvo daug žudynių. Patiko, kad, nors visi kariškiai turėjo prisiekti besąlygišką ištikimybę Hitleriui, atsirado tokių, kurie stengėsi priešintis jam.
Labai patiko tai, kad B.Affleck'as neparodė savo pozicijos, ir tas gale iškilęs klausimas "o kaip daryt reikėjo..?" (galimi keli formulavimo variantai) labai patiko man.
Patiko ir aktorių vaidyba, nors nė vienas labai smarkiai neišsiskyrė. Ir toks nesvetingo miesto parodymas labai pritiko.
Vertas tų pagyrų.
9
2010 m. vasario 14 d. 22:14:06
Hurt Locker
https://www.rottentomatoes.com/m/hurt_loc ker/
kritikai sako patiko:183 nepatiko:5
man asmeniskai filmas patiko, vertas ne tik nominacijos bet ir pacio oskaro (tiesa is visu nominantu ziurejau 4)
del pacio filmo cia nesidraskisiu.
2010 m. vasario 14 d. 21:01:49
Naujausias Japonų šedevras, matyt, reiktų sakyt. Ir patiko ir ne. Visų pirma tai kiek kliuvo vaidyba, o ją turėję atpirkti efektai gal net kiek perspausti. Išvis didelė dalis filmo atrodė kaip žaidimas. Tačiau, kad gražu nesiginčysiu. Taip pat pliusas už pakankamai gražiai apsakotą istoriją ir daug netikėtų vingių. Na ir pabaiga, tiek apskutinis mūšis ėjo netikėtai, ir Goemonas mirė. Duočiau 7 arba 8. Pamatyti tikrai verta.
2010 m. vasario 10 d. 13:44:01
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. vasario 10 d. 02:38:21
O Coenams, manau, tai vienas silpnesnių darbų, nebent kažko nepagavau.
2010 m. vasario 9 d. 20:06:30
https://www.imdb.com/title/tt0396688/
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2010 m. vasario 9 d. 00:52:34
2010 m. vasario 8 d. 23:08:13
Na ar gali būti negeras su tokiais aktoriai
Kas galėjo pasakyt, kad Marion Cotillard, kai mes ją dar žiūrėdavom Taxi filme, kažkada gaus oskarą ir filmuosis geriausiuose filmuose. Nesakau, kad Nin geriausias, bet tikrai pradedu įsimylėt šitą aktorę, pirmiausia Public Enemies, dabar nine.
Aišku apie Danieli net nekalbu. Man kai visada per mažai Kidman... Cruz tradiciškai... Neblogai Hudson pasirodė nesitikėjau...
Tai va o pats filmas: Na siužetas ne per geriausias, tampa jau populiaru kurti kiną apie kiną. Bet daug teksto eilučių tikrai patiko. O kaip miuziklui pritrūko šiek tiek geros muzikos, na stiprių dainų, bet šokiai patiko.
Rašau 8.
Next:Hurt Locker
2010 m. vasario 8 d. 22:59:31
Manau, vertas dėmesio. Perteikia holokausto įvykius devynmečio vokiečio akimis.
2010 m. vasario 8 d. 12:37:29
https://www.imdb.com/title/tt0268126/
Oi. Keistas.
Aišku, dėl orchidėjų tai Mmm. Labai. N. Cage'as taipogi.
Aiškaus siužeto čia, matyt, nei neverta ieškoti. Susipynimai, o kol dar išsiaiškinimas, kad Cage + Cage, ne asmenybės susidvejimas, o... : ] (čia, matyt, natūralu, kad kiekvienas pagal savo "sugedimo laipsnį" mato).
Greitai praėjo tos 2 val.
Daug patikusių detalių: su bite ir dar porą.
Panašaus į šį mačiusi nesu.
Tad 8,7/10
- Gran Torino [2008]
https://www.imdb.com/title/tt1205489/
Labai vykęs filmas. Eastwood'as - pavarūnas : ] Šauniai suvaidino amerikoną-nacionalistą, buvo daug šypsenų bežiūrint. Cinizmas čia - žavingas.
Visas filmas (nors iš esmės su "gerietiška" idėja, bet) visiškai nesaldus ir neprimityvus.
Ir juokingas, ir šiltas, ir jaukus.
9,5/10 vertas.
2010 m. vasario 8 d. 01:44:41
Tik dabar pažiūrėjau. Patiko, bet nežinau, kažkokio tokio, oho pritrūko... Tačiau scenarijus labai geras, ir Coenų režisūra kaip visad.
2010 m. vasario 7 d. 20:32:40
Patiko visai. Siužetas lyg ir negirdėtas, lyg ir niekur nematytas.
Pati mintis apie sapnus ir košmarus patiko pačioje pradžioje.
2010 m. vasario 7 d. 19:29:53
Pagal tikrus faktus, šiek tiek painus, bet intriguojantis. Svarbiausia, kad ir apie karą filmas, tačiau nebuvo daug žudynių. Patiko, kad, nors visi kariškiai turėjo prisiekti besąlygišką ištikimybę Hitleriui, atsirado tokių, kurie stengėsi priešintis jam.
2010 m. vasario 6 d. 23:54:48
Seniai buvau mačiusi jau. Norėjos pažiūrėt dar kartą, nes pamenu, kad patiko
Ir šį kartą nenusivyliau. N. Kidman buvo nuostabi.
2010 m. vasario 6 d. 20:18:35
2010 m. vasario 6 d. 14:32:01
2010 m. vasario 6 d. 14:29:20
This Boy's Life
The Hours
2010 m. vasario 4 d. 20:52:58
Perskaiciau internete kad Avatar bus antra dalis, galbut net ir trecia
Nematau nieko cool
2010 m. vasario 4 d. 19:48:17
Perskaiciau internete kad Avatar bus antra dalis, galbut net ir trecia
Nematau nieko cool
2010 m. vasario 4 d. 19:36:39
Labai patiko tai, kad B.Affleck'as neparodė savo pozicijos, ir tas gale iškilęs klausimas "o kaip daryt reikėjo..?" (galimi keli formulavimo variantai) labai patiko man.
Patiko ir aktorių vaidyba, nors nė vienas labai smarkiai neišsiskyrė. Ir toks nesvetingo miesto parodymas labai pritiko.
Vertas tų pagyrų.
9
2010 m. vasario 4 d. 16:05:44