| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Stay With Me TonightPatty Ryan |
||||
| PLIKASS | Gods of warDef Leppard |
||||
| 4Blackberry | This Town Ain't Big Enough for Both of UsSiouxsie & the Banshees |
||||
| Alvydas1 | A Plague of Lighthouse Keepers (Live 2013)Van der Graaf Generator Po 40 metų švyturio prižiūrėtojo tragedija tiek pat sukrečianti. |
||||
| Prodarv | To the DreamsSaturnus |
||||
| DjVaids | PrincesėRomas Dambrauskas |
||||
| Very_crazy_enough | Uptight (Everything's Alright)Phil Collins |
||||
| Konditerijus | The Forgotten (Part Two)Joe Satriani |

2014 m. gruodžio 11 d. 09:22:25
Snowpiercer utopija? niekad nebuciau pagalvojes
2014 m. gruodžio 10 d. 18:08:59
Guardians of the Galaxy (2014)
visai linksmas, man patiko, originalu, ypac meskenas labai fainas, filmas galima pasakyti visai seimai, nera kazkokiu ziaurumu, bet aisku del savo fantastiniu elementu ne visiems patiks. pagal marvel komiksus.
8/10
The Wicker Man (1973) UK
truputuka keistokas filmas, pagal imdb filmo zanras - horror - musical - mystery, istikruju gan idomus filmukas, pagal nuotaika, man i nuotaika pataike, tai susiziurejo gerai.
7/10
Snowpiercer (2013)
Pietu Korejos - ceku, jav, prancuzu bendras darbelis, visai idomi postapokalipsine antiupotija (visas filmo veiksmas viksta traukinyje), nera kazkokiu labai idomiu minciu, bet bendrai ziurejosi gan idomiai, na o Tildai Swinton cia - 10!
7/10
2014 m. gruodžio 9 d. 18:25:40
https://smailas.net/legendinds-komedijos/rusu-filmai/19481-nastoyaschaya-vanga-2014.html
Dar 9 kitos serijos bus,turėtų būti įdomu....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. gruodžio 8 d. 10:05:24
Mhm : ) Aš irgi manau, kad čia reikia kine žiūrėti.
O dėl Anne H. kuriuose filmuose ji tave erzino?
Kadaise ir man su ja taip buvo.. galvojau, saldi "princesė", bet paskui pažiūrėjau One Day + jos kalbą, laimėjus Oskarą, tai... na, pramušė ir pradėjo netgi labai patikti.
2014 m. gruodžio 7 d. 22:54:49
Interstellar (2014)
Ilgokas, bet beveik tobulas. Patinka man visas tas moksliškumas, Nolanas yra genijus. Scenarijus labai įtraukiantis ir iki galo išlaikantis tą įtampą, nes pabaiga gluminanti. Muzika šį kartą silpnesnė nei "Inception" filmo. Tačiau, kas liečia aktorius, tai vėlgi komanda surinkta perfect. Net Anne Hattaway šį kartą neerzino, o tiko labai labai. Metų filmas? Net neturėtų kilti dvejonių. Stipresnio kandidato šiemet nemačiau ir negirdėjau.
Ne veltui ir imdb reitinge top-250 kol kas užimama 14 vieta :)
10/10 must see, skubėkit į kino teatrus.
2014 m. gruodžio 6 d. 21:00:23
is naujesniu: The Salvation (2014)
esu siek tiek nusiviles, nes lyg ir nieko gero. privalejau paziuret sita del dveju aktoriu, dabar labai megiamu... Madso Mikkelsono ir Evos Green.
nors filmas nera blogas, absoliuciai nieko cia originalaus nera, nors ir pastatytas ne holivude, viskas pagal sablona, nors ir neturiu priekaistu pagrindiniams veikejams, bet ir pagirti juos kaip ir nera uz ka.
westernu megejams cia veikti kaip ir nera ka, tiesa visai neblogai buvo pamatyti Madsa tokioj rolej, kaip tik labai geras butu (bet vargu ar geresnis uz Vigo Mortinsena) kondidatas suvaidinti Rolanda (ciklui apie dark tower)... o Eva tarkim visai gera butu rolei Siuzan,,,
5,5/10
2014 m. gruodžio 5 d. 10:48:05
- Advanced style (Amžinai stilingos) 2014.
https://www.imdb.com/title/tt3268030/
Ir ne tik dėl to, kad lietuvė sukūrė jis totaliai fantastiškas! Buvo gera sudalyvauti jo priemjieroje ir išgirsti ir pačią Liną Plioplytę kalbant. labai daug stiliaus, pozityvumo, šviesių emocijų, gražių įžvalgų kupinas filmas, kurį vertėtų pažiūrėti YPAČ visoms lietuvių pensininkėms apie tai, KAIp džiaugtis gyvenimu ir matyti giedrumą ; )
Labai labai : )
8,9/10
2014 m. gruodžio 2 d. 12:39:08
E. Kusturicos - Zavet (2007)
patinka man Kusturicos isradingumas, originalumas, nuosirdumas, vietomis naivumas.
labai geras ir beabejo turintis savo isskirtini stiliu reziserius/scenariju autorius.
filmas patiko 8/10
* 2012 metu kanadecio A. Nerenbergo dokumentinis filmukas apie nuoboduli Boredom - visai nenuobodus filmukas, ir neabejoju bus naudingas ir jums.
7/10
2014 metu Godzilla turbut tikejaus kazko tai daugiau, taip specefektams pinigu tikrai nepagaileta, pats Godzilla atrodo tikrai super ispudingai, dar atsirado kazkokie gnusai, viskas nufilmuota auksciausiam lygyje, na bet visumoj kazkotai truksta net palyginus su R. Emmericho (1998m) filmu, toks ispudis kad autoriai tiesiog pakviete ziurovus i kina paziuret specefektu, kaip krusinami pastatai, musasi gyvunukai.
7/10
2014 m. gruodžio 1 d. 11:30:54
- Peaceful warrior [2006]
https://www.imdb.com/title/tt0438315/
Jaukus. Tiesos tarsi seniai žinomos, bet naudinga buvo darsyk prisiminti - filme visai gražiai apsipavidalinta.
7,8/10
- Begin again [2013]
https://www.imdb.com/title/tt1980929/
Keira šauni kaip visad. Gražus, lengvas filmas. Nieko ypatingo, bet generuojantis daug šviesių emocijų. Na, reikia tikrai ir tokių : )
7,1
- 1,000 times good night [2013]
https://www.imdb.com/title/tt2353767/
Norvegų/airių bendras darbas, pateiktas LT žiūrovams Skanoramai. Vienas tokių stipresnių pastaruoju metu matytų filmų: labai realistiškas, paveikus, įdomi pati siužeto linija na ir... matyt, Canon'as gerai paremė šį filmą : ) Verta pažiūrėti visiems fotografijos megėjams ir šiaip besidomintiems karo reikalais pasauly.
8,2/10
2014 m. lapkričio 28 d. 23:43:43
film "pra BOMŽov u Jevropy" per LRT-Kultūrą:
LRT KULTŪRA 23.30-00.00 Lietuvos kinas trumpai. „Šanxai banzai“
2014 m. lapkričio 28 d. 19:39:47
kazkaip pamirsau pazimet si: Food, Inc (2008)
tai buvo ne pirmas mano ziuretas dokumentinis filmas apie valgi, na bet po tokiu filmu nori nenori susiaureja valgomu produktu kiekis, arba bent jau kazkiek susimastai, ar verta.
uzuojauta amerikeciams.
6,7/10
2014 m. lapkričio 28 d. 19:26:48
green moon, mobiliako ekrana? :)
Breakfast at Tiffany's (1961)
labai geras kinas, klasikos ir romantiniu filmuku megejams ;)
9/10
2014 m. lapkričio 28 d. 18:45:09
Nu, ep'ai, kokio dydzio fotkes sumetei, visa ekrana istampe cia man dabar!
Mano paskutinis matytas, tarp kitko, irgi Fellini filmas - Orchestra Rehearsal (1978)
Reikia pradeti sakiniu, kad tai geriausias is visu jo matytu. tiesa, visiskai sito nesitikejau. ir isijungiau tik todel, kad jau labai seniai tupejo, dulkejo, gaila pasidare.
man labai patiko toks suasmenintas muzikantu pasaulio/gyvenimo pateikimas, nors sitoj vietoj reikia iskarto prisipazinti, kad nesu didele muzikiniu filmu fane, ir su simtais perziuretu lyginti nelabai galiu.
ka galiu lyginti, tai chaosa kine, nes tai yra kas mane veeza, o jo cia buvo daug ir labai skoningo ir vietoj ir laiku, ir zodziu keliu rankas i virsu, Fellini yra nuostabus!
2014 m. lapkričio 27 d. 19:07:47
F. Fellini - La Dolce Vita (1960)
tai buvo antras (pirmas buvo La Strada) sio reziseriaus ziuretas filmas, ir prisipazinsiu, nera visai mano skonio filmas, nors sutikciau, kad jis yra vertas auksciausiu ivertinimu.
nors puslapiai (tokie kaip imdb) rasantis apie kina nurodo siam filmui zanra drama, komedija, man asmeniskai nieko cia juokingo nebuvo
Anita Ekberg sitam filme tiesiog gorgeous
nors man gal net buvo idomesne Anouk Aimee
paparazzo, italiskas zodis,
vienas is fotografu turejo tokia pavarde, pasirodo, nuo sito filmo ir kilo tas zodis, t.y. pradejo ji vartoti.
galeciau si rekomenduot tik tikram kinomanui, kuris noretu sisipazint su geru kinematografu, nes kazkaip abejoju, ar daug kam jis bus tikrai idomus.
pripazistu, visai tiketina, kad as ne viska supratau, is to ka norejo parodyti Fellini, gal dar nedaaugau iki to kad suprasciau visa sio sedevro genialuma, gal. taigi kol kas 8/10,
bet tai is tu filmu kuri vertetu kada nors dar perziureti, neabejoju, galima bus atrasti kazka sau naujo.
2014 m. lapkričio 27 d. 14:17:11
Per tą laiką kur pažiūrėjau perskaičiau daug kritikos Interstellar atžvilgiu, bet kartais man rodos, kad snobiški Tarkovskio gerbėjai persivartojo cinizmo.. Kitas dalykas, nemanau, kad visi kino kritikai super suprato fiziką, kurią ten Nolan'as demonstravo ir kuri daugelyje vietų būdavo visiškai paremta, o ne tik fikcinė,
O šiaip, atsimenu šį filmą su geriausiais jausmais ir tikiuosi daug Oskarų susišluos visa komanda.
2014 m. lapkričio 27 d. 14:11:13
mane tai gerokai nuvylė šis..
2014 m. lapkričio 26 d. 18:24:08
Interstellar
Lengvai geriausias matytas rimtas sci-fi filmas nuo ... senai. Buvo šiais metais Lucy, Transcendence, The Signal, tačiau realiai negali lygiuotis į bendrą kategoriją su šiuo kinu.
C.Nolan'as su Interstellar mano malonumui, rimtai interpretavo visai galimą netolimos ateities scenarijų su siurprizais ir istorija, kuri devyniasdešimt devynis kartus iš šimto, ankstesniuose sci-fi filmuose baigdavosi įdomiausioje vietoje (neskaitant Marvel tipo filmų, kurie 'deep space' keliones pavertė taxi tipo veiksniu).
Filmas porą kartų privertė kone visiškai pasimiršti, o taip būta netaip ir dažnai. Tad skiriu šį filmą į asmeninę specialiųjų kategoriją.
Matrica savu laiku pateikė įdomiausią interpretaciją, apie tai kas kaip ir į ką, tarkime, "technologiškai" gali išsirutulioti. Čia prieš www įsiviešpatavimą, facebook'ą ir google. Dideli pokyčiai, kuriuos bent jau per trivialias jungtis galima susieti. Interstellar taip pat gali būti panašus kinas, sietinas su netolimos ateities pokyčiais.
10/10
2014 m. lapkričio 25 d. 17:23:24
Predestination
Mindfuck
2014 m. lapkričio 25 d. 11:42:16
The Grand Budapest Hotel (2014)
nustebintas tokiu aukstu reitingu, nors filmas patiko, neisrinkciu ji turbut i geriausiu siu metu filmu top5 nors visai nedaug ju ir ziurejau.
aktoriu sarasas istikruju ispudingas:
nufilmuota irgi turbut be priekaistu, ir pati istorija gan idomi.,
na bet bendrai tai cia turbut panasu kaip ir su burn after reading, nesuprantu, kas cia tokio isskirtinio visi pamate, ko nebuvo parodyta anksciau?
geras filmas ir tiek 7/10
2014 m. lapkričio 16 d. 15:12:29
the little shop of horrors (1960) juodo humoro konedija.
gan idomus filmukas, aisku praejus tiek laiko apie ji niekas, (praktiskai) ir nebeprisimintu, jeigu ne jaunas Nicholsonas, jau vien del jo epizodinio pasirodimo galima butu perziuret si filmuka, juolab, jo trukme vos 72min, :) tai nera siaubo filmas, ir turbut net 60-ais tai nebuvo siaubo filmas, nors vaikai galetu ir issigasti, mazi vaikai :)
bet ir be Nicholsono filmas nera visiskai tuscias, buvo keleta epizodu kur galima buvo pasijuokt, nors ir buvo tokiu momentu kur visai be rysio juokeliai.
7/10