El mariachi (1992) arba Desperado ir Once Upon a Time in Mexico trilogijos pirmoji dalis be Banderaso, bet už 7000$, be didelių spec. efektų, bet žinant kaip buvo kuriamas tikrai įspūdingas žodžiu jei patinka veiksmas, ir norit žinot kaip viskas prasidėjo rekomenduoju
Toks labai vidutiniškas. Patiko aktoriai, bet daugiau niekas. Nes siužetas toks, nu 'išsiskyrė/susitaikė/susipyko/atsibod o/išsiskyrė' ir kažkaip trūko tos labiau suformuluotos esmės man. Už Julia Roberts 7.
Neplanavau eiti.
Nedaug tikėjaus, tad nenusivyliau.
Patiko Londonas, patiko kai kurios Downey suvaidintos scenos, patiko filmo spalvos (nors tai gan įprasta panašiems filmams, o dar Londone), patiko, kad Holmsas nėra vien malonus vyrukas, sugebantis išnarplioti viską teoriškai.
Nepatiko tai, kad veiksmo scenos per ilgos ir gana nereikalingos, nepatiko beveik nė vieno kito aktoriaus vaidyba, nepatiko tai, kad visas filmas yra kone Karibų Piratai kitoje vietoje ir kita tematika.
Negaliu apsispręst dėl muzikos, ji lyg ir nieko, šiaip nepatiktų, bet filmui kažkodėl tiko.
Na, toks popkorninis, bet kartais ir tokių reik.
Nustebau sužinojusi, kad jo nerodė Lietuvos kino teatruose.. Kur čia šuo pakastas?
Nuo pat pradžių įtraukė mane. Filmo mintis labai graži, romantika su istorijos prieskoniais. Ir pabaiga jaudinanti. Nuostabi K. Winslet vaidyba .
Šitą aš drąsiai galiu traukt į mėgstamiausių sąrašą (:
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism.
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Oii. Puikus filmas (keista, kad anksčiau nemačiau).
Jau vien aktoriai kokie (Kevin Spacey, Benicio Del Toro).
Pradžioje šiek tiek susigaudyti reikėjo, moterų tame filme beveik nėra ..;/
Sakyčiau, kiek vyr. filmas, bet ta mistika [Zozė ir t.t.] labai suveikė ir padarė įspūdį.
O tokios pabaigos visiškai nesitikėjau. Šaunus.
9/10
Vakaras. Kino teatras "Pasaka" - ir šis filmas: šauktukas!
Juk [vėlgi] aktoriai kokie..: Garcia Bernal'is, "Antikristo" žvaigždė Charlotte Gainsbourg, kuri žavingai atrodė savo šiek tiek keistame vaidmenyje.
Ir šiaip, ooii kiek juokiausi ir juokėsi visa salė. : ]
Šizofreniškai smagus, nėra pop-sinio pigumo, jaučiasi režiesieriaus (jis sukūrė ir "Jausmų galia") sąmojis.
Tas laivelis... oiiii...
Labai labai gražus filmas.
9,5/10
Good, pas mane jis laukia savo eilės. Po nemažai rekomendacijų.
Na va, jau patikrintas.
Neblogas tikrai.
Tik toj vietoj kur pėdsakus 'pagauna', tai juokinga man buvo kažkodėl. Galėjo padaryti, kad šiaip kažkokie neaiškūs liko, o ne vilkolakio ar kažkokios pabaisos.
Ir dar man visada galvoje kirbėjo klausimas, kaip demonas gali kvėpuoti ir palikti pėdsakus. Na bet tiek to, ten sakė lyg, kad jis tipo nori taip, dėl pagąsdinimo turbūt.
Up in the air. Sunku prie ko nors prikibt sitam filme. Patiko nuo pradzios iki pabaigos. Pirmas per ilga laika matytas filmas, kurio ideja - visiskai originali , nieko neprimena, negirdeta ir sviezia
Kaip tik šiandien pagaliau atsirado geros kokybės kopija parsisiuntimui, tai bandysiu artimiausiu metu pažiūrėti, nes premjera Lietuvoj po 4 mėnesių. Iš idėjos broliai Coen'ai neturėtų būti blogai.: )
Crazyz rašė: argi nematai temos pavadinimo?
''Paskutinis matytas geras filmas''
tai tavo 2,5/10 įvertinimas vertas gero filmo vardo?
Manau, kad jau seniai visi nedraugiškai nusprendėm, jog atskiros temos „paskutiniam matytam bet kokiam filmui“ nereikia, tad viską rašom čia. Hm. Galbūt reikės pasirūpinti temos pavadinimo pakeitimu.
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Neturiningai leidau penktadienio vakarą.
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009 m.). Kodėl ėjau? Galbūt dėl Terry Gilliam (turėtų būti girdėtas dėl Brazil, Fear and Loathing in Las Vegas ir Monty Phyton filmų), galbūt todėl, kad J. Depp, J. Law, C. Farell bei H. Ledger ketveriukė pasirodė gana patraukli, o gal tiesiog norėjau pamatyti gražią pasaką. Galutinis rezultatas visgi nuvylė. Nuolatinis bandymas priartėti prie esmės, sukimasis apie tą pačią ašį ir nieko nepasakymas, logikos skylės ir neišplėtoti veikėjų paveikslai. Visą filmą taip ir pralaukiau kažko, už ko būtų galima užsikabinti; o, tiesa, ta dalis, kurioje nuskamba frazė „you can't stop stories being told“, arba net paties fantazariumo idėja būtų galėjusi tapti visai neblogu pagrindu kažkam gerokai galingesnio.
Avatar (2009 m.) — 2,5 h trunkanti klišinė istorija apie „geriečius“, „blogiečius“, pagrindinio herojaus „paklydimus“, atgailą bei viską apvainikuojantį pasaulio (tiesa, šįkart - ne Žemės) išgelbėjimą. Žodžiu — visa istorijos eiga iki skausmo aiški jau nuo pirmųjų minučių. Taigi turinio atžvilgiu filmas tuščias, neįdomus bei bevertis, ir šio kriterijaus atsvara, kuri padarytų filmą geru, tiesiog neegzistuoja (man). Visgi — kiekvienam, besidominčiam kinu, manau, šį James Cameron kūrinį pamatyti privaloma vien tik dėl spec. efektų, tokių, kokių iki šiol dar niekur nematėme (ir artimiausiu metu tikriausiai nepamatysime). Vaizdai įspūdingi, o, kaip rašė V. Jauniškis, vizualumu šiais laikais galima pateisinti viską (na, bent jau daug ką). Tiesa — žiūrėti būtina k/t. 3D tikriausiai dar geriau, aš po paskutinio karto tų akinių vengiu, bet vaizdas neblogas ir žiūrint įprastai (minusu šiuo atveju tapo mažas mažos salės ekranas).
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2010 m. sausio 11 d. 23:21:16
2010 m. sausio 11 d. 21:33:19
5/10, antrą kartą nežiūrėčiau, geru filmu nepavadinčiau.Pirmosios dalys buvo žymiai geresnės.
Shaun of the dead,8/10, nebloga komedija ;]]
2010 m. sausio 11 d. 19:19:42
Toks labai vidutiniškas. Patiko aktoriai, bet daugiau niekas. Nes siužetas toks, nu 'išsiskyrė/susitaikė/susipyko/atsibod o/išsiskyrė' ir kažkaip trūko tos labiau suformuluotos esmės man. Už Julia Roberts 7.
2010 m. sausio 11 d. 19:19:28
Labai gražus filmas.
2010 m. sausio 11 d. 19:16:49
Sunku ką nors ir komentuot. Patiko
2010 m. sausio 11 d. 17:49:19
Neplanavau eiti.
Nedaug tikėjaus, tad nenusivyliau.
Patiko Londonas, patiko kai kurios Downey suvaidintos scenos, patiko filmo spalvos (nors tai gan įprasta panašiems filmams, o dar Londone), patiko, kad Holmsas nėra vien malonus vyrukas, sugebantis išnarplioti viską teoriškai.
Nepatiko tai, kad veiksmo scenos per ilgos ir gana nereikalingos, nepatiko beveik nė vieno kito aktoriaus vaidyba, nepatiko tai, kad visas filmas yra kone Karibų Piratai kitoje vietoje ir kita tematika.
Negaliu apsispręst dėl muzikos, ji lyg ir nieko, šiaip nepatiktų, bet filmui kažkodėl tiko.
Na, toks popkorninis, bet kartais ir tokių reik.
2010 m. sausio 11 d. 16:39:11
Nustebau sužinojusi, kad jo nerodė Lietuvos kino teatruose.. Kur čia šuo pakastas?
Nuo pat pradžių įtraukė mane. Filmo mintis labai graži, romantika su istorijos prieskoniais. Ir pabaiga jaudinanti. Nuostabi K. Winslet vaidyba
Šitą aš drąsiai galiu traukt į mėgstamiausių sąrašą (:
2010 m. sausio 11 d. 15:39:36
Neabejotinai į pačių mėgstamiausių sąrašą.
Nerealus grožis.
2010 m. sausio 11 d. 14:31:40
kokį trečią sykį amtytas, bet vis toks pat klasiškas. pukiausia komedija sekmadienio vakarui.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2010 m. sausio 11 d. 13:06:53
2010 m. sausio 11 d. 13:01:33
- The Usual Suspects [1995]
https://www.imdb.com/title/tt0114814/
Oii. Puikus filmas (keista, kad anksčiau nemačiau).
Jau vien aktoriai kokie (Kevin Spacey, Benicio Del Toro).
Pradžioje šiek tiek susigaudyti reikėjo, moterų tame filme beveik nėra ..;/
Sakyčiau, kiek vyr. filmas, bet ta mistika [Zozė ir t.t.] labai suveikė ir padarė įspūdį.
O tokios pabaigos visiškai nesitikėjau. Šaunus.
9/10
- La science des reves - Miego mokslas - [2006
https://www.imdb.com/title/tt0354899/
Vakaras. Kino teatras "Pasaka" - ir šis filmas: šauktukas!
Juk [vėlgi] aktoriai kokie..: Garcia Bernal'is, "Antikristo" žvaigždė Charlotte Gainsbourg, kuri žavingai atrodė savo šiek tiek keistame vaidmenyje.
Ir šiaip, ooii kiek juokiausi ir juokėsi visa salė. : ]
Šizofreniškai smagus, nėra pop-sinio pigumo, jaučiasi režiesieriaus (jis sukūrė ir "Jausmų galia") sąmojis.
Tas laivelis... oiiii...
Labai labai gražus filmas.
9,5/10
2010 m. sausio 10 d. 12:38:56
Man baisiausias iš tikro buvo "Paranormal activity" nežiūrėčiau antrą kartą nei už ką...
Mačiau šitą neseniai. Tikrai baisus.
Na va, jau patikrintas.
Neblogas tikrai.
Tik toj vietoj kur pėdsakus 'pagauna', tai juokinga man buvo kažkodėl. Galėjo padaryti, kad šiaip kažkokie neaiškūs liko, o ne vilkolakio ar kažkokios pabaisos.
Ir dar man visada galvoje kirbėjo klausimas, kaip demonas gali kvėpuoti ir palikti pėdsakus. Na bet tiek to, ten sakė lyg, kad jis tipo nori taip, dėl pagąsdinimo turbūt.
2010 m. sausio 9 d. 23:00:55
Man baisiausias iš tikro buvo "Paranormal activity" nežiūrėčiau antrą kartą nei už ką...
2010 m. sausio 9 d. 22:38:09
2010 m. sausio 9 d. 21:46:49
2010 m. sausio 9 d. 20:38:33
Gal kas nors matete Serious Man ?
Kaip tik šiandien pagaliau atsirado geros kokybės kopija parsisiuntimui, tai bandysiu artimiausiu metu pažiūrėti, nes premjera Lietuvoj po 4 mėnesių. Iš idėjos broliai Coen'ai neturėtų būti blogai.: )
argi nematai temos pavadinimo?
''Paskutinis matytas geras filmas''
tai tavo 2,5/10 įvertinimas vertas gero filmo vardo?
Manau, kad jau seniai visi nedraugiškai nusprendėm, jog atskiros temos „paskutiniam matytam bet kokiam filmui“ nereikia, tad viską rašom čia. Hm. Galbūt reikės pasirūpinti temos pavadinimo pakeitimu.
_ _ _ _ _ _ _ _ _
Neturiningai leidau penktadienio vakarą.
The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009 m.). Kodėl ėjau? Galbūt dėl Terry Gilliam (turėtų būti girdėtas dėl Brazil, Fear and Loathing in Las Vegas ir Monty Phyton filmų), galbūt todėl, kad J. Depp, J. Law, C. Farell bei H. Ledger ketveriukė pasirodė gana patraukli, o gal tiesiog norėjau pamatyti gražią pasaką. Galutinis rezultatas visgi nuvylė. Nuolatinis bandymas priartėti prie esmės, sukimasis apie tą pačią ašį ir nieko nepasakymas, logikos skylės ir neišplėtoti veikėjų paveikslai. Visą filmą taip ir pralaukiau kažko, už ko būtų galima užsikabinti; o, tiesa, ta dalis, kurioje nuskamba frazė „you can't stop stories being told“, arba net paties fantazariumo idėja būtų galėjusi tapti visai neblogu pagrindu kažkam gerokai galingesnio.
Avatar (2009 m.) — 2,5 h trunkanti klišinė istorija apie „geriečius“, „blogiečius“, pagrindinio herojaus „paklydimus“, atgailą bei viską apvainikuojantį pasaulio (tiesa, šįkart - ne Žemės) išgelbėjimą. Žodžiu — visa istorijos eiga iki skausmo aiški jau nuo pirmųjų minučių. Taigi turinio atžvilgiu filmas tuščias, neįdomus bei bevertis, ir šio kriterijaus atsvara, kuri padarytų filmą geru, tiesiog neegzistuoja (man). Visgi — kiekvienam, besidominčiam kinu, manau, šį James Cameron kūrinį pamatyti privaloma vien tik dėl spec. efektų, tokių, kokių iki šiol dar niekur nematėme (ir artimiausiu metu tikriausiai nepamatysime). Vaizdai įspūdingi, o, kaip rašė V. Jauniškis, vizualumu šiais laikais galima pateisinti viską (na, bent jau daug ką). Tiesa — žiūrėti būtina k/t. 3D tikriausiai dar geriau, aš po paskutinio karto tų akinių vengiu, bet vaizdas neblogas ir žiūrint įprastai (minusu šiuo atveju tapo mažas mažos salės ekranas).
2010 m. sausio 9 d. 19:08:43
2010 m. sausio 9 d. 16:28:13
2010 m. sausio 9 d. 16:26:38
Wrong Turn. ten tai sakes kaip baisu buvo
Man tai kaip tik jis juokingas buvo.
Tai kas tau baisu?
Paskutinis matytas baisus buvo Silent Hill kai pirmą kartą jį žiūrėjau. Bet jau senokai tai buvo, dabar matyt ir jis nebebūtų.
2010 m. sausio 9 d. 16:24:55