Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 140141142143144145146147148149150 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Crazyz
2009 m. gruodžio 20 d. 14:34:10
The Hangover,
tiek visi gyrė, bet nusivyliau šia komedija.
vertinu 7/10, buvo keletas juokingų scenų ir šiaip pats filmas gerai sudėtas kaip komedijos biudžeto. Na, vienam kartui gal ir tiktų pažiūrėti, bet daugiau ne.

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. gruodžio 20 d. 14:14:36
Forestas Gampas.
Pagaliau pamačiau. Daug iš šio fulmo tikėjausi, bet gavau net daugiau. Vienas iš geriausiu matytu filmu

2009 m. gruodžio 19 d. 17:19:17
Shaun of the Dead: angliska juodo humoro doze niekad nepamaiso! turbut galiu teikti jog anglu filmai apie zombius vieni is geriausiu.8/10

https://www.shaunofthedead.com/shaunofthedead.jpg

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
TaPatiOlivija
2009 m. gruodžio 19 d. 16:53:48
vienas namuose jau baisiai atsibodes, o seip paskutinigera filma maciau Jaunatis ...

Atsakyti
Crazyz
2009 m. gruodžio 19 d. 16:46:09
Inglorious Basterds,
9/10, geras filmas, tikrai vertas visų gerų atsiliepimų. Galbūt galėčiau įvertinti ir 10, bet buvo keletas durnų scenų.

Manau, turi daug šansų laimėti Oskaruos nemažai apdovanojimų ;]

Atsakyti
Crazyz
2009 m. gruodžio 19 d. 16:20:19
lacunacoil rašė:
The Knowing

Turbūt geriausia ką esu apskritai matęs... Visiškai sukrėstas, negaliu kol kas adekvačiai rašyti nuomonės... Taip atitinka mano tikėjimą viskuo... Ir pats filmas.. Ne banali pabaiga, paremta nostradamo ar mikaldos (nepamenu kurio tiksliai) pranašyste, jog liks gyvi po apokalipsės tik tiek kiek po medžio šešėliu tilps žmonių, kad sukurti naują pasaulį. Ir visas istorija... Bliamba, nuostabu.

nežinau, bet man šis filmas toks niekuo ypatingas. Tikėjausi kažko geresnio, dar, kai dingussikazkur išgyrė, labiau patiko su Cage filmas Next ar Bangkok Dangerous

Atsakyti
lacunacoil
2009 m. gruodžio 19 d. 02:08:13
The Knowing

Turbūt geriausia ką esu apskritai matęs... Visiškai sukrėstas, negaliu kol kas adekvačiai rašyti nuomonės... Taip atitinka mano tikėjimą viskuo... Ir pats filmas.. Ne banali pabaiga, paremta nostradamo ar mikaldos (nepamenu kurio tiksliai) pranašyste, jog liks gyvi po apokalipsės tik tiek kiek po medžio šešėliu tilps žmonių, kad sukurti naują pasaulį. Ir visas istorija... Bliamba, nuostabu.

2009 m. gruodžio 18 d. 21:39:00
Transformers 2

2009 m. gruodžio 17 d. 23:33:32
Inglourious basterds
Casablanca
abu puikus!

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. gruodžio 16 d. 18:39:00
Problematique rašė:
Ji_Kvepuoja rašė:
The Nightmare Before Christmas

Ai. Galėjo ir geriau būt, tik pati dar nesugalvojau kaip ten ką reiktų pakeist, kad man labiau patiktų. 'Corpse Bride' buvo daug įdomesnis (na, visgi ir naujesnis). Ir šiaip tas juodas humoras, pabaisos ir visa kita labai patiko : )

The Nightmare Before Christmas ir aš neseniai pažiūrėjau. Mačiau tik pusę, nes nuobodus atrodė. Ir gal per daug ištęstas. Tikėjaus, kad patiks, nes Burton'as nagus prikišęs prie šio filmo.. : /

Aš tai visokių liaupsų daug apie jį girdėjau, kad labai jau geras ir pan., bet man pačiai jis ypatingas nepasirodė. Pati tai buvau 'priversta' žiūrėti, nes viena dėstytoja pajuto, ko gero, Kalėdų dvasią ir mums per paskaitą parodė : )

2009 m. gruodžio 16 d. 18:09:49
Ji_Kvepuoja rašė:

Ai. Galėjo ir geriau būt, tik pati dar nesugalvojau kaip ten ką reiktų pakeist, kad man labiau patiktų. 'Corpse Bride' buvo daug įdomesnis (na, visgi ir naujesnis). Ir šiaip tas juodas humoras, pabaisos ir visa kita labai patiko : )

The Nightmare Before Christmas ir aš neseniai pažiūrėjau. Mačiau tik pusę, nes nuobodus atrodė. Ir gal per daug ištęstas. Tikėjaus, kad patiks, nes Burton'as nagus prikišęs prie šio filmo.. : /

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2009 m. gruodžio 16 d. 18:02:31

2009 m. gruodžio 13 d. 21:04:05
Antikristas.
Sunku čia ką nors ir komentuoti ir kartoti tai ką kiti pasakė nesinori. Sunkus, slegiantis filmas. Ir jaučiu, kad netinkamu metu aš jį pažiūrėjau...

2009 m. gruodžio 13 d. 14:45:44
Four Rooms,
vertinu 8/10, nebloga komedija, daug juokingų scenų
Kas matėt, tas žinote

Atsakyti
Rukrym
2009 m. gruodžio 13 d. 14:42:16
zombielaaand!!
gal ne ziauriai idomus, bet smagus tai tikrai

Atsakyti
dingusi_kazkur
2009 m. gruodžio 12 d. 16:37:28
Mes irgi dėl to diskutavom labai. Šiaip manau, kad ji dėl savo apskritai nestabilios psichikos [tai žaloja, bando nužudyti savo vyrą, tai atsiprašinėja], pasigailėjusi to, ką padarė, nusprendė, kad yra nebeverta malonumo.

Buvo nuomonė, kad todėl, kad nebeturės ant ko lipti, būtų lengviau suvaldyti savo poreikius.

Būtų įdomu tokiais ir kitokiais klausimais sužinoti tikrąjį užmanymą.

2009 m. gruodžio 12 d. 16:32:21
Aš tai jos nežiūrėjau, po kaldra galvą pakišau : ]]
[nes kažkas jau buvo pasakojęs, apie TĄ nusikirpimą, tai taip ir kyla koktumas]..

Beje, KODĖL ji taip pasidarė?
Gal dėl to, kad 'nebeliptų' ir nebūtų tokio žvėriško poreikio.. [?]
Good question, bet kuriuo atveju.

2009 m. gruodžio 12 d. 16:27:12
Nea, ten ta stirna ir t.t. nelabai, turėjau omeny pvz. sceną su žirklėmis. Tada tikrai šiurpuliukas nupurtė.

2009 m. gruodžio 12 d. 16:26:05
Lars von Trier išvis puikus režisierius, toks kitoniškas. Ne tik dėl 'Antikristo', dar 'Dogvilis', 'Medėja'.

TOS šlykščios scenos kažikodėl veikė ne itin.. ta lapė, o dar ta stirna su tuo negimusiu... Off.
Man taipogi liko neatsakytų klausimų, kad ir dėl to sąsiuvinio su 'eretiniais ištvirkimais'. Ta vieta buvo įdomi [kai rado], be neišpildyta šiek tiek.
O psichologiškai, atrodo, gana vykęs filmas: kažkaip veikia. Nes tos emocijos [jos], šizofreniškai, bet tikroviškai atrodė: kančia.
Prologas: tas 'harmoningas eklektiškumas', tie efektai, muzika, du žmonės (atvira, skoninga), vaikas, visa pradžioje - labiausiai WOW.
Puikūs 'rėmai', filme 'be rėmų'.
Įdomus, bet kuriuo atveju.

2009 m. gruodžio 12 d. 16:14:21
Sakai?
Labai sunku kažkaip jį komentuoti.
Prieštaringas filmas ir prieštaringos reakcijos mano pačios žiūrint jį. Na, tikėjausi gal kažko daugiau ir stipresnio, dar. Dėl reklamos, dėl atsilipeimų. Bet šiaip tikrai patiko. Prologas išvis stebuklingas. Tik prasidėjo ir net mirksėti sunku buvo, kaip prikaustė akis prie ekrano ir pačią prie kėdės. Muzika, nufilmavimas pats, nespalvotas vaizdas ir daug mažų smulkmenų. Suveikė nepakartojamai.
Toliau... Na, buvo pora tokių vau, šokiruojanąių ir šlykštokų vietų, bet, tiesą sakant, man norėjosi jų dar Nors penkios žiūrovės vidury filmo išėjo. Prieš filmą labai kvatojo. Matyt nepasidomėjusios buvo, kur eina.
Filmas iš esmės sudėtingas ir liko neatsakytų klausimų. Po to kalbant su filmo žiūrėjimo kolegėmis paaiškėjo, kad tikriausiai esminius filmo momentus skirtingai interpretavome ir išėjo skirtinga pati filmo esmė. Oš tikrųjų, norisi apie jį kalbėti ir rakinėti.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

BoB BoB
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 18548
  Iš viso užsiregistravę: 73869
  Naujausias narys: TroyPlumlee
  Šiandien apsilankė: 1357408