The Hangover,
tiek visi gyrė, bet nusivyliau šia komedija.
vertinu 7/10, buvo keletas juokingų scenų ir šiaip pats filmas gerai sudėtas kaip komedijos biudžeto. Na, vienam kartui gal ir tiktų pažiūrėti, bet daugiau ne.
Shaun of the Dead: angliska juodo humoro doze niekad nepamaiso! turbut galiu teikti jog anglu filmai apie zombius vieni is geriausiu.8/10
Turbūt geriausia ką esu apskritai matęs... Visiškai sukrėstas, negaliu kol kas adekvačiai rašyti nuomonės... Taip atitinka mano tikėjimą viskuo... Ir pats filmas.. Ne banali pabaiga, paremta nostradamo ar mikaldos (nepamenu kurio tiksliai) pranašyste, jog liks gyvi po apokalipsės tik tiek kiek po medžio šešėliu tilps žmonių, kad sukurti naują pasaulį. Ir visas istorija... Bliamba, nuostabu.
nežinau, bet man šis filmas toks niekuo ypatingas. Tikėjausi kažko geresnio, dar, kai dingussikazkur išgyrė, labiau patiko su Cage filmas Next ar Bangkok Dangerous
Turbūt geriausia ką esu apskritai matęs... Visiškai sukrėstas, negaliu kol kas adekvačiai rašyti nuomonės... Taip atitinka mano tikėjimą viskuo... Ir pats filmas.. Ne banali pabaiga, paremta nostradamo ar mikaldos (nepamenu kurio tiksliai) pranašyste, jog liks gyvi po apokalipsės tik tiek kiek po medžio šešėliu tilps žmonių, kad sukurti naują pasaulį. Ir visas istorija... Bliamba, nuostabu.
Ai. Galėjo ir geriau būt, tik pati dar nesugalvojau kaip ten ką reiktų pakeist, kad man labiau patiktų. 'Corpse Bride' buvo daug įdomesnis (na, visgi ir naujesnis). Ir šiaip tas juodas humoras, pabaisos ir visa kita labai patiko : )
The Nightmare Before Christmas ir aš neseniai pažiūrėjau. Mačiau tik pusę, nes nuobodus atrodė. Ir gal per daug ištęstas. Tikėjaus, kad patiks, nes Burton'as nagus prikišęs prie šio filmo.. : /
Aš tai visokių liaupsų daug apie jį girdėjau, kad labai jau geras ir pan., bet man pačiai jis ypatingas nepasirodė. Pati tai buvau 'priversta' žiūrėti, nes viena dėstytoja pajuto, ko gero, Kalėdų dvasią ir mums per paskaitą parodė : )
Ai. Galėjo ir geriau būt, tik pati dar nesugalvojau kaip ten ką reiktų pakeist, kad man labiau patiktų. 'Corpse Bride' buvo daug įdomesnis (na, visgi ir naujesnis). Ir šiaip tas juodas humoras, pabaisos ir visa kita labai patiko : )
The Nightmare Before Christmas ir aš neseniai pažiūrėjau. Mačiau tik pusę, nes nuobodus atrodė. Ir gal per daug ištęstas. Tikėjaus, kad patiks, nes Burton'as nagus prikišęs prie šio filmo.. : /
Mes irgi dėl to diskutavom labai. Šiaip manau, kad ji dėl savo apskritai nestabilios psichikos [tai žaloja, bando nužudyti savo vyrą, tai atsiprašinėja], pasigailėjusi to, ką padarė, nusprendė, kad yra nebeverta malonumo.
Buvo nuomonė, kad todėl, kad nebeturės ant ko lipti, būtų lengviau suvaldyti savo poreikius.
Būtų įdomu tokiais ir kitokiais klausimais sužinoti tikrąjį užmanymą.
Lars von Trier išvis puikus režisierius, toks kitoniškas. Ne tik dėl 'Antikristo', dar 'Dogvilis', 'Medėja'.
TOS šlykščios scenos kažikodėl veikė ne itin.. ta lapė, o dar ta stirna su tuo negimusiu... Off.
Man taipogi liko neatsakytų klausimų, kad ir dėl to sąsiuvinio su 'eretiniais ištvirkimais'. Ta vieta buvo įdomi [kai rado], be neišpildyta šiek tiek.
O psichologiškai, atrodo, gana vykęs filmas: kažkaip veikia. Nes tos emocijos [jos], šizofreniškai, bet tikroviškai atrodė: kančia.
Prologas: tas 'harmoningas eklektiškumas', tie efektai, muzika, du žmonės (atvira, skoninga), vaikas, visa pradžioje - labiausiai WOW.
Puikūs 'rėmai', filme 'be rėmų'.
Įdomus, bet kuriuo atveju.
Prieštaringas filmas ir prieštaringos reakcijos mano pačios žiūrint jį. Na, tikėjausi gal kažko daugiau ir stipresnio, dar. Dėl reklamos, dėl atsilipeimų. Bet šiaip tikrai patiko. Prologas išvis stebuklingas. Tik prasidėjo ir net mirksėti sunku buvo, kaip prikaustė akis prie ekrano ir pačią prie kėdės. Muzika, nufilmavimas pats, nespalvotas vaizdas ir daug mažų smulkmenų. Suveikė nepakartojamai.
Toliau... Na, buvo pora tokių vau, šokiruojanąių ir šlykštokų vietų, bet, tiesą sakant, man norėjosi jų dar Nors penkios žiūrovės vidury filmo išėjo. Prieš filmą labai kvatojo. Matyt nepasidomėjusios buvo, kur eina.
Filmas iš esmės sudėtingas ir liko neatsakytų klausimų. Po to kalbant su filmo žiūrėjimo kolegėmis paaiškėjo, kad tikriausiai esminius filmo momentus skirtingai interpretavome ir išėjo skirtinga pati filmo esmė. Oš tikrųjų, norisi apie jį kalbėti ir rakinėti.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2009 m. gruodžio 20 d. 14:34:10
tiek visi gyrė, bet nusivyliau šia komedija.
vertinu 7/10, buvo keletas juokingų scenų ir šiaip pats filmas gerai sudėtas kaip komedijos biudžeto. Na, vienam kartui gal ir tiktų pažiūrėti, bet daugiau ne.
2009 m. gruodžio 20 d. 14:14:36
Pagaliau pamačiau. Daug iš šio fulmo tikėjausi, bet gavau net daugiau. Vienas iš geriausiu matytu filmu
2009 m. gruodžio 19 d. 17:19:17
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. gruodžio 19 d. 16:53:48
2009 m. gruodžio 19 d. 16:46:09
9/10, geras filmas, tikrai vertas visų gerų atsiliepimų. Galbūt galėčiau įvertinti ir 10, bet buvo keletas durnų scenų.
Manau, turi daug šansų laimėti Oskaruos nemažai apdovanojimų ;]
2009 m. gruodžio 19 d. 16:20:19
The Knowing
nežinau, bet man šis filmas toks niekuo ypatingas. Tikėjausi kažko geresnio, dar, kai dingussikazkur išgyrė, labiau patiko su Cage filmas Next ar Bangkok Dangerous
2009 m. gruodžio 19 d. 02:08:13
2009 m. gruodžio 18 d. 21:39:00
2009 m. gruodžio 17 d. 23:33:32
Casablanca
abu puikus!
2009 m. gruodžio 16 d. 18:39:00
The Nightmare Before Christmas
Aš tai visokių liaupsų daug apie jį girdėjau, kad labai jau geras ir pan., bet man pačiai jis ypatingas nepasirodė. Pati tai buvau 'priversta' žiūrėti, nes viena dėstytoja pajuto, ko gero, Kalėdų dvasią ir mums per paskaitą parodė : )
2009 m. gruodžio 16 d. 18:09:49
The Nightmare Before Christmas
2009 m. gruodžio 16 d. 18:02:31
2009 m. gruodžio 13 d. 21:04:05
Sunku čia ką nors ir komentuoti ir kartoti tai ką kiti pasakė nesinori. Sunkus, slegiantis filmas. Ir jaučiu, kad netinkamu metu aš jį pažiūrėjau...
2009 m. gruodžio 13 d. 14:45:44
vertinu 8/10, nebloga komedija, daug juokingų scenų
Kas matėt, tas žinote
2009 m. gruodžio 13 d. 14:42:16
gal ne ziauriai idomus, bet smagus tai tikrai
2009 m. gruodžio 12 d. 16:37:28
Buvo nuomonė, kad todėl, kad nebeturės ant ko lipti, būtų lengviau suvaldyti savo poreikius.
Būtų įdomu tokiais ir kitokiais klausimais sužinoti tikrąjį užmanymą.
2009 m. gruodžio 12 d. 16:32:21
[nes kažkas jau buvo pasakojęs, apie TĄ nusikirpimą, tai taip ir kyla koktumas]..
Beje, KODĖL ji taip pasidarė?
Gal dėl to, kad 'nebeliptų' ir nebūtų tokio žvėriško poreikio.. [?]
Good question, bet kuriuo atveju.
2009 m. gruodžio 12 d. 16:27:12
2009 m. gruodžio 12 d. 16:26:05
TOS šlykščios scenos kažikodėl veikė ne itin.. ta lapė, o dar ta stirna su tuo negimusiu... Off.
Man taipogi liko neatsakytų klausimų, kad ir dėl to sąsiuvinio su 'eretiniais ištvirkimais'. Ta vieta buvo įdomi [kai rado], be neišpildyta šiek tiek.
O psichologiškai, atrodo, gana vykęs filmas: kažkaip veikia. Nes tos emocijos [jos], šizofreniškai, bet tikroviškai atrodė: kančia.
Prologas: tas 'harmoningas eklektiškumas', tie efektai, muzika, du žmonės (atvira, skoninga), vaikas, visa pradžioje - labiausiai WOW.
Puikūs 'rėmai', filme 'be rėmų'.
Įdomus, bet kuriuo atveju.
2009 m. gruodžio 12 d. 16:14:21
Labai sunku kažkaip jį komentuoti.
Prieštaringas filmas ir prieštaringos reakcijos mano pačios žiūrint jį. Na, tikėjausi gal kažko daugiau ir stipresnio, dar. Dėl reklamos, dėl atsilipeimų. Bet šiaip tikrai patiko. Prologas išvis stebuklingas. Tik prasidėjo ir net mirksėti sunku buvo, kaip prikaustė akis prie ekrano ir pačią prie kėdės. Muzika, nufilmavimas pats, nespalvotas vaizdas ir daug mažų smulkmenų. Suveikė nepakartojamai.
Toliau... Na, buvo pora tokių vau, šokiruojanąių ir šlykštokų vietų, bet, tiesą sakant, man norėjosi jų dar
Filmas iš esmės sudėtingas ir liko neatsakytų klausimų. Po to kalbant su filmo žiūrėjimo kolegėmis paaiškėjo, kad tikriausiai esminius filmo momentus skirtingai interpretavome ir išėjo skirtinga pati filmo esmė. Oš tikrųjų, norisi apie jį kalbėti ir rakinėti.