Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 144145146147148149150151152153154 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
dingusi_kazkur
2009 m. lapkričio 27 d. 13:15:00
"Keliautojo laiku žmona".
Man patiko, labai.

2009 m. lapkričio 27 d. 11:45:22
The Great Dictator. Iš manęs gauna geriausios matytos komedijos apdovanojimą, be abejonių 10/10

2009 m. lapkričio 26 d. 19:28:17
The devil recjets
ir dar michaelo jacksono-this is it geras filmas labaigeras D

2009 m. lapkričio 26 d. 15:20:04
Blackened rašė:
The Gamer (2009)
Nusprendžiau pažiūrėti kai pamačiau, jog vieną pagrindinių vaidmenų atlieka Michael C. Hall (iš Dexter), kadangi man visada baisiai smalsu išvysti šio aktoriaus pasirodymus. Juo tai tikrai nenusivyliau.
Veiksmas vyksta netolimoje ateityje. Paprastus kompiuterinius žaidimus išstumia Michael C. Hall personažo sukurtas žaidimas, kurio veikėjais tampa ne virtualūs, bet tikri žmonės. Idėja paprasta: tu moki, kad galėtum valdyti, o kiti gauna algą už tai, kad būtų valdomi. Egzistuoja dvi žaidimo versijos: vienoje vyksta paprastas gyvenimas (nors ryškiai matosi, kad žaidėjai yra kompleksuoti seksualinių fantazijų pertvinkę žmogeliai), o kitoje - mūšis už savo gyvybę. Pagrindinis veikėjas Kable turi laimėti keliolika mūšių, kad galėtų atgauti normalų gyvenimą ir savo šeimą.
Šiaip, filmas yra neblogas, vertinčiau 7/10, idėja man netgi labai patiko, tačiau jausmas toks, kad kūrėjai nepadarė kažkokių privedimų, neišplėtojo veiksmo, pagrindinių veikėjų. Toks labai skubotas darbas. Bet Michael C. Hall vaidyba (praktiškai priežastis dėl ko žiūrėjau) man išties patiko. Nu jam tik ir tevaidint tokius creepy vyrukus. Dar labai prajuokino Milo Ventimiglia (iš Heroes) epizodinis vaidmuo, kur jis vaidino sekso maniaką. Tas latekso kostiumas buvo aukščiau visko

Sita filma as parasiau prie blogiausiu

2009 m. lapkričio 26 d. 12:03:29
Lake house. gal ir nederėtų čia rašyt, nes nebuvo jis toks jau labai geras. Keanu nors ir mano mėgstamas aktorius, bet jam ne pirmą kartą pritrūksta kažko, kad vaidmuo būtų puikiai atliktas. pačiam filmui logikos truputėlį trūksta, nors greičiausiai tai ne tas filmas, kuriame jos reikėtų ieškoti. bet šiaip kaip lengvas filmas pažiūrėti naktį prieš miegą tai gana neblogas.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
warhammer (Užblokuotas)
2009 m. lapkričio 25 d. 22:11:00
Ble, kaip blogai, čia nėra komentaro pašalinimo funkcijos. Aš tavo postą iš pirmo perskaičiau kaip "The Simpsons Movie - ne nustebino, bet nuvylė.".
Nu žodžiu.

Atsakyti
warhammer (Užblokuotas)
2009 m. lapkričio 25 d. 22:09:43
montimer rašė:
The Simpsons Movie - ne nustebino, bet nenuvylė.

O kodėl?

Atsakyti
Gabux
2009 m. lapkričio 25 d. 22:06:58
- Snatch (Vagišiai) [2000];
https://www.imdb.com/title/tt0208092/

Šiaip filmas geras, aktoriai puikūs (ypatingai Benicio Del Toro). Filmavimo stilius įdomus, keistoki juokeliai.
Be to dar Antverpenas, kuriame esu buvusi ir Ooo taip, deimantai deimantai ir darkart deimantai su žydais priešaky.
Filmas kiek berniokiškas, bet nenuobodžiai susižiūrėjo.
8/10 rašyčiau šiam.

2009 m. lapkričio 25 d. 18:07:55
The Simpsons Movie - ne nustebino, bet nenuvylė.

Atsakyti
Gosia
2009 m. lapkričio 25 d. 14:41:32
Abejonė / Doubt

2009 m. lapkričio 25 d. 14:39:47
The Gamer (2009)
Nusprendžiau pažiūrėti kai pamačiau, jog vieną pagrindinių vaidmenų atlieka Michael C. Hall (iš Dexter), kadangi man visada baisiai smalsu išvysti šio aktoriaus pasirodymus. Juo tai tikrai nenusivyliau.
Veiksmas vyksta netolimoje ateityje. Paprastus kompiuterinius žaidimus išstumia Michael C. Hall personažo sukurtas žaidimas, kurio veikėjais tampa ne virtualūs, bet tikri žmonės. Idėja paprasta: tu moki, kad galėtum valdyti, o kiti gauna algą už tai, kad būtų valdomi. Egzistuoja dvi žaidimo versijos: vienoje vyksta paprastas gyvenimas (nors ryškiai matosi, kad žaidėjai yra kompleksuoti seksualinių fantazijų pertvinkę žmogeliai), o kitoje - mūšis už savo gyvybę. Pagrindinis veikėjas Kable turi laimėti keliolika mūšių, kad galėtų atgauti normalų gyvenimą ir savo šeimą.
Šiaip, filmas yra neblogas, vertinčiau 7/10, idėja man netgi labai patiko, tačiau jausmas toks, kad kūrėjai nepadarė kažkokių privedimų, neišplėtojo veiksmo, pagrindinių veikėjų. Toks labai skubotas darbas. Bet Michael C. Hall vaidyba (praktiškai priežastis dėl ko žiūrėjau) man išties patiko. Nu jam tik ir tevaidint tokius creepy vyrukus. Dar labai prajuokino Milo Ventimiglia (iš Heroes) epizodinis vaidmuo, kur jis vaidino sekso maniaką. Tas latekso kostiumas buvo aukščiau visko

2009 m. lapkričio 25 d. 12:06:19
Ir vėl žiūrėjau savo mėgstamiausią filmą - "The Saint Of Fort Washington".
Nerealus man šitas, toks paprastas, gyvenmiškas, realus, bet tuo pačiu ir sukrečiantis.

Atsakyti
green_moon
2009 m. lapkričio 24 d. 23:01:16
"The Informant!"
Nors Matt'as šįkart ir nebuvo panašus į kokį Jason Bourne, bet nenuvylė. Labai norėjau pažiūrėti ir, galvoju, kad kokių 8 vertas. (:

2009 m. lapkričio 24 d. 22:24:43
Sin City. Jega filmas, ne veltui 8.9/10 imdb ivertintas. Nors is pradziu toks be rysio atrode, bet kazkaip neisejo nustot ziuret

2009 m. lapkričio 24 d. 21:22:18
"Pano labirintas"

2009 m. lapkričio 24 d. 18:27:11
Vienos violančelės istorija / Canone inverso

2009 m. lapkričio 24 d. 16:27:41
reiks kada susiimt ir paziuret pano labirinta ... ba ziurau visi cia ji giria

2009 m. lapkričio 23 d. 22:51:42
Pano Labirintas. nežinau.. vyrukas, kūręs tą filmą turėtų būti genijus. tike simbolių ir viskas taip puikiai panaudota ir realu. nežinau, sukrėtė mane iki pamatų. ne dėl to, kad žiaurus, o dėl to, kad labai geras.

Velnio advokatas. mačiau gal kokį penktą kartą. ir dar mielai pažiūrėčiau. vaidyba puiki, aktoriai daugiau nei puikūs, o jau visas tas to velnio metaforiškumas, jei galima taip pasakyti, verčia iš koto. ir ne tik, kad sužavi, bet ir susimąstyti priverčia apie visas tas septynais mirtinas nuodėmes.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Blackened
2009 m. lapkričio 23 d. 15:24:39
LoseControl rašė:
Velnio advokatas. Labai įdomus, tik gal vienoj vietoj nelogiškas. Kai mirė jo žmona, tai jis nei gėdėjo, o tiesiog kvotė savo motiną. Ir dar su ta moteriške pasišnekučiavo, nu taip keistai. Bet visumoj buvo labai įdomus, labai gera vaidyba, ypač Pačino per tas laidotuves, kai jis taip žiūri manjakiškai į tuos šventus piešinius.

Nerealus filmas.
Tik man Pacino paliko didžiausią įspūdį su savo kalba filmo pabaigoje. Ten tai buvo nuostabu.

2009 m. lapkričio 23 d. 15:00:12
Velnio advokatas. Labai įdomus, tik gal vienoj vietoj nelogiškas. Kai mirė jo žmona, tai jis nei gėdėjo, o tiesiog kvotė savo motiną. Ir dar su ta moteriške pasišnekučiavo, nu taip keistai. Bet visumoj buvo labai įdomus, labai gera vaidyba, ypač Pačino per tas laidotuves, kai jis taip žiūri manjakiškai į tuos šventus piešinius.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 144145146147148149150151152153154 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Rebelheart Rebelheart
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 21194
  Iš viso užsiregistravę: 73868
  Naujausias narys: TroyPlumlee
  Šiandien apsilankė: 1296654