Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1011121314151617181920 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
p_ruta_
2014 m. lapkričio 15 d. 22:13:20

Vakar žiūrėjau, patiko labai "The Judge". Robert Downey Jr. puikus aktorius, ilgai laukiau šio filmo, nenusivyliau. O va kuo nusivyliau, nors irgi ilgai laukiau, tai "Dracula untold", kažkaip tikėjausi, kad bus įdomiau, bet nepralenkė 1992 metų matytos "Dracula" dalies. Na o šiandieną peržiūrėjau ilgai atodėliotus filmus: "On the road", "No strings attached" ir "Click!". Visai neblogi, ypač patiko pastarasis, A. Sanfleris puikus aktorius ir ne tik komiškose situacijose.

Atsakyti
ep
2014 m. lapkričio 15 d. 14:43:52

Wo hu cang long (Crouching Tiger, Hidden Dragon) (2000)

10 nominaciju, 4 oskarai, puikus filmas. galima parekomenduot ir ne tik martial arts gerbejams.

8/10

2014 m. lapkričio 14 d. 18:20:04

ilga laika atideliotas.... Slumdog Millionaire (2008)

juk privalejau galiausiai ji pamatyti, juolab buvo man kadaise rekomenduotas...  ech

man filmas patiko na ir dziugu, pabaiga man patiko, sakiciau labai patiko pabaiga, nors galbut kazkam ji ir pasirodis elementrari ar dar kokia prognozuojama. ir muzika patiko, galbut kaip indu filmui buvo mazoka ivairiausiu sokiu, galbut ju galejo buti ir daugiau, (nors as ir nesu didelis ju megejas). na bet visumoj filmas labai geras ir vertas vietos filmu kolekcijoj, tarp geru ir labai geru filmu :)

9/10

2014 m. lapkričio 13 d. 14:05:27

A Dirty Shame (2004)

Perskaiciau Time-Out'e apie ji vakar, t.y. John Waters(rezisieriu), ir galvoju, kad jau seniai kazko keisto neziurejau. tai va tokia istorija.

visiskai nestebina, zinoma, sitoks zemas reitingas imdb, nes jo filmai amzinai neivertinti lieka kotais. na, bent ne placiosios visuomenes, zinot, kai nesukramtytas ir I burna neidetas, tai atseit nesamoningas. kazkokie lepus pasidare ziurovai. nu ju praradimas kaaazinau. 

pats juokingiausias, mano akim ziurint, is visos jo filmografijos, tarp kitko, ir man atrodo, kad sitas filmas gali nepatitki tik tiems kurie labai izeidus. aisku, jei jau savavaliskai isijungti Waters'o kina, tai, ko gero, tam zmogui toks apibudinimas nelabai tinka. nu nezinau, man ziaaauriai patiko.

2014 m. lapkričio 12 d. 00:14:38 2014-11-12 00:17:13

2014 m. lapkričio 12 d. 00:07:56 2014-11-12 00:16:47

oho jau spejai pamatyti interstellara, beveik pavidziu :)

o del reitingu istikruju ispudinga! 7 filmas kuris pateko i ta topa, ir visi auksciausiose pozicijose, o ne kazkur ant iskritimo ribos...

tingiu dabar tikrinti bet buvo pazimeta anksciau, o dabar... geriau uz ji liko 2 reziseriai Hitchkockas (9) ir Kubrikas (8) o su Scorsese susiligino :)

na o griztant prie diskusijos mano paskutiniai matyti ziureti L. Besono penktas elementas (8/10), su Jovovic ir Willis ir T. Phillipso Road Trip (7/10), senoki bet neblogi filmai.

dar bandziau ziureti epini karas ir taika (vojna i mir) (sovietu, kuris buvo apdovanotas ar nominuotas oskarui) na bet jis man toks boooring pasirode neiskentejau.

PS sio metu Interstellar uzima 11 vieta, tai atitinkamai nenustebsiu jeigu nukris kokiai desimciai poziciju po keliu menesiu...

2014 m. lapkričio 10 d. 17:58:37

The Oranges.Reikia pasakyti toks biškį nurautas, bet visai patiko. Kas esat "Daktaro Hauso" ir "Liežuvautojos" fanai, tam patiks :) 

Atsakyti
Sahja
2014 m. lapkričio 9 d. 17:28:55

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Gabux
2014 m. lapkričio 9 d. 17:16:26

* The Perks of Being a Wallflower [2012]

https://www.imdb.com/title/tt1659337/

Jaukus filmas: apie gyvenimo grožį akimirkose, apie paprastą draugystę. E. Watson - šauni, o ir pagr. intravertas herojus labai tinkamai atspindi tam tikrą klasės vaikų tipažą. Žodžiu, lengvas, sklandus, paaugliškas filmas

7,1/10

* Stonehearts Asylum [2014]

https://www.imdb.com/title/tt1772264/

Iš šio nesitikėjau daug, bet dėl Jim Sturgess labai norėjau pamatyti. Visai įdomi ir kiek netikėta siužetinė linija, nieko pernelyg prasmingo, bet laikas žiūrint - neprailgo.

6,9

* Interstellar [2014]

https://www.imdb.com/title/tt0816692/

Na, imdb reitingas kalba pats už save, bet ir.. MMm. Ch. Nolan'as kaip visad - nei daug nei mažai: žavi. Buvo labai labai įdomu, įtraukė ir fizinkiniai momentai buvo gana arti tiesos. Pagr. veikėjų vaidybai - dešimt balų, taip pat kaip ir Hans'ui Zimmeriui (eilinį kartą) už įkvėpiantį garso takelį. Na, ir visad sakiau ir sakysiu, kad tokius, ypač Sci-Fi žanro filmus geriau žiūrėti kine ir pajusti visapusišką efektų rinkinį. Taip, kartais jų visai nereikia, kad filmas būtų paveikus, bet šįkart viskas labai derėjo: siužetas, veiksmas ir vyksmas, erdvės pamąstymui. Iškilo daug daug klausimų pažiūrėjus, bet jei baigiantis filmui dar geras 5 min sėdi kaip įbesta žiūrėdama į titrus - dažniausiai tas reiškia, kad filmas buvo Mmmm..

9,5

2014 m. lapkričio 8 d. 17:08:05

Мир музыки / Khamoshi: The Musical (1996):: Жанр: Индийские

История талантливой, музыкально одаренной девушки Энни, которая живет, окруженная безмолвием своих глухонемых родителей. Она очень любит их, для нее они самые лучшие на свете, но всю свою жизнь она ждет все же, когда рухнет стена молчания.

Она ждет и надеется, что родители смогут назвать ее по имени. И именно это спасает ее в трудную минуту. Ни плач ее сынишки, ни мольбы любимого мужа, а неумело произнесенные звуки, которые какая-то добрая сила сложила в имя девушки: «Э-н-н-и».

Kas gyvena muzika, šis filmas tam....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
ep
2014 m. lapkričio 4 d. 20:20:11

Edge of Tomorrow (2014)

visai neblogas action'as o stai sci-fi elementai man asmeniskai nepaliko gero ispudzio. films apie tai kaip pagrindinis herojus zusta ir vis grizta, vis bando naujai pragyventi ta pacia diena. (prisimine groundhog day ir source code). filma nebuvo nuobodu ziuret, plius E. Blunt visai gera, na bet bendrai dideliu pliusu sis filmas neturi, kaip ir dideliu minusu.

7/10

2014 m. lapkričio 2 d. 10:50:20

Warm Bodies :)Su kieta eilute: "He is still dead, but he's body getting warmer".https://www.youtube.com/watch?v=07s-cNFffDM 

Atsakyti
ep
2014 m. lapkričio 1 d. 00:07:01

man asmeniskai filmas patiko, nezinau kodel jis toks underrated,

per visus tris puslapius praejau ir visur buvo apie 6 (imdb.com ir kinopoisk.ru - 5,8 ir filmweb.pl - 6,2. )

gal cia zmones pernelyg daug ko tikejosi is A. Egoyan'o? nu nezinau,

8/10

2014 m. spalio 21 d. 15:44:59

kaip cia tuscias? tai juk filmas apie femme fatale, moteriske lauzo zmoniu gyvenimus, o tu sakai kad cia tuscia, besirde esi! ;)

2014 m. spalio 21 d. 15:37:15

Divergent (2014) 9/10

tiesa pasakius man visai patiko, gal but kai kam ir pasirodi sis kaip fantastinis filmukas paaugliams, na ir tegul.

filmas pastatytas pagal Veronikos Roth knyga, kurios neskaiciau, gal but del to irgi siek tiek uzaukstintas ivertinimas, kaip daznai buna beziurint filma daznai tenka nusivilti, kad i filma neitraukti kokie momentai. na o taip nusivilimu del to ir neturejau. aisku i ka atkreipi demesi, tai kad nors ir pazadetos mums 5 frakcijos, is esmes susipazinti teko tik su the brave.be abejo norisi pratesimo, ir jis bus!

kas del paciu aktoriu, - jie puikus, jauni (man) dar nematyti - Shailene Woodley, Theo James...

tas Theo labai man primena Moritza, jums ne?

ir

filmo chrometrazas virs 2 valandu, bet man nei karto nekilo mintis paziuret i laikrodi, ar tai ka.

iki 10 balu filmas aisku nedatraukia, ir cia del savo siuzeto nuspejamumo, ir del kokiu smulkiu melodramatiskumo elementu kurie mane gal truputuka ir erzina, ir del savo "gylio" nu nera tai sedevras, ir vargu ar kils kada noras perziuret si filma dar karta, bet o stai su knyga kaip tik iskilo noras susipazinti.

2014 m. spalio 20 d. 11:13:21 2014-10-20 11:13:45

UUU, taigi cia filmas, kuris 'padare' B. Bardot sekso simboliu to desimtmecio! realiai, pats filmas bizki tuscias, kaa. grynai pastatytas ant jos seksualumo ir charizmos. tokiu vietu buvo, kad ziauriai isvis nesiriso man, tai mano verdiktaas butu, neziurekit, jeigu esat ne vyras ir ne vienas namie. nes realiai, jis juk tik tiek naudos ir teduoda...arba as labai kazko nepagaavau

2014 m. spalio 19 d. 16:57:13

Šitą Mačiau Tik Kartą Kaip Video Video Salone. Geras :]

Domina Tik Vienas Kol Kas Nusipirkti: Cutaway!!

2014 m. spalio 19 d. 16:50:42

Et Dieu... créa la femme (1956)

pirma pazintis su legendine prancuzu aktore Brigitte Bardot :)

na istikruju velniskai gera. kas del pacio filmo, istikruju buvo mintis, kad 1956m tas filmas turejo ziuretis visiskai kitaip. na o dabar klasikos megejams, kiti gali eiti pro sali.

7/10

2014 m. spalio 15 d. 22:31:56 2014-10-15 22:33:08

love and other drugs (2011)

tikriausiai keistai tai nuskambes, bet isidemejau si filma del J.Gyllenhaalo, tikejaus lengvos romantines komedijos, na bet dabar negaleciau prisimint ir pusiau juokingo epizodo is viso filmo.

A. Hathaway - isvis tragedija (atsiprasau jeigu cia yra jos fanu) eilini kata isitikinau kad si aktore man nepatinka.

yra filme siokiu tokiu dramos elimentu, na bet emociju praktiskai nera.

tikriausiai panasiu filmu megajai galetu isvardinti visa kruva filmu panasiu i si, ir beveik visi butu uz ji geresni.

5/10

2014 m. spalio 14 d. 21:36:09

Ender's Game (2013)

fantastinis filmukas pastatytas pagal Orson Scott Card knyga.

kaip tik sianakt baigiau skaityti ir knyga, taigi jeigu vertinsim filma kaip ekranizacija, filmas bus sausokas, ir labai jau pavirsutiniskas, tikrai daugiau butu dalima isspasti is sios knygos, padarius tarkim mini seriala, kaip dabar tapo madinga. labai daug momentu liko tiesiog uz borto. na bet ir atlikta nemazai darbo visos dekoracijos ir triukai, prie jaunu ir senu aktoriu irgi negaleciau prikibti.

patarciau knyga :) na bet jeigu kas nemegsta skaityti, galit pasitenkit ir fast fudu.

6/10

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Carrie Underwood Carrie Underwood
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

08:17 - Very_crazy_enough
Mentalines geroves institucijoj...
08:14 - Very_crazy_enough
Ploksciazemiai/flat earth society, kuriu as phobas nesu, teigia: Visi skrydžiai į kosmosą ir nuotraukos iš palydovų yra suklastoti valstybinių agentūrų. Antikosmonautiskas teiginys, bet gali buti kad sie 3 kosmonautai buvo kazkur kitur
08:07 - Very_crazy_enough
3 856 kartus apskriejo Žemę - as tiek disku neapsuku per astuonis menesius. Kam tiek skrist aplink ploksciaja zeme, ot beprociai!
08:03 - Very_crazy_enough
JAV astronautas ir du Rusijos kosmonautai, sėkmingai nusileido Kazachstano stepėje sekmadienį, 2026 m. liepos 26 d., 13:27 val. Lietuvos laiku. Trijulė kosmose praleido 241 dieną ( 8 mėnesius), ka jie ten dare? Therapy? RUS-US? Mushosi?
06:28 - Very_crazy_enough
Rajone 5 kubiniai kilometrai lietaus!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
12:21 - Very_crazy_enough
If u hatin you're bound to get irate
madness is what u demonstrate that's exactly how anger works and operates
U gotta have love just to set it straight
Take control of your mind and meditate
Let your soul gravitate to the love WILL.I.AM ir Black eyed pea
11:10 - Very_crazy_enough
I ain't got no money
I ain't got no car to take you on a date
I can't even buy you flowers
I ain't got no Visa
I ain't got no Red American Express
We can't go nowhere exotic
It don't matter ----- poor TIMBALAND
21:42 - 4Blackberry
Iš tikro tai, talentas tik labiau atsiskleidžia su metais, o ne mažėja, nes susidaro didžiausias sukauptos patirties / įgūdžių koncentratas. Bet išties įdomu, kaip jie "ant tiek" gerai grojo, kad Dream Theater toli dar.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3796
  Iš viso užsiregistravę: 73794
  Naujausias narys: jfhurglfqm
  Šiandien apsilankė: 179612