Kažkada per istorijos pamoką žiūrėjom, bet nelabai ką atsiminus buvau. Dabar jau kitom akim.
Geras filmas, subtilus humoras, tyčiojimasis iš bolševikų.
Mėgstu tokio siužeto filmus, kuriuose kovojama iki mirties ir lieka tik vienas gyvas. Žinoma Mortal Combat yra geriausias, bet šitas irgi neblogas, nors buvo mano manymu keletas kvailų scenų.
vertinu 6,5
Jacquou le croquant (liet. Varguolis Žaku).
Žiauriai geras istorinis filmas! Giliai širdyje žaviuosi prancūziškais filmais.
Tai pasakojimas apie jauną valstietį kuris keršija grafui už savo tėvų mirtį.
Tikrai rekomenduoju .
10/10.
Robert De Niro, Morricones soundtrack'as - viskas tuo pasakyta. Sedevras.
Norėjau peržiūrėti dėl dviejų dalykų: pirma, tai, kad pastatytas pagal Chucko Palahniuko romaną "Pasprink", tai, nu, tikėjausi, kad bus geras po šito "kovos klubo" ekranizacijos ir t.t. nors lyginti šitų dviejų filmų neišeitų.. o antra, tai dėl Sam Rockwell pavardės. Šiaip.
Galvoju, kad jei būčiau aprašymą perskaičius prieš žiūrint, taip ir nebūčiau įsijungus..Paprastai man tokie nepatinka. nežinau, rašyčiau gal kokius 7, ne dėl to, kad ypatingas kažkoks, bet, kad nustebino. Paskutiniu metu 'nepataikau' su komedijom ypač.
Jo pasistengsiu, ziauriai goodfellas patiko, ziauru kaip ten su buoze uzdauze
Tikrai nemanau, kad šitame filme Johny parodė tai, kas jam uždirbtų Oskarą. Laukiau jo dar ilgai iki premjeros ir gavau dar vieną puikiai atliktą 'garsaus ir pasižymejusio' asmens vaidmenį. Filmas nebuvo tiek efektingas, kad žiūrėtum kaip full speed trilerį, filmas nebuvo taip sudeliotas kad žiūrėtum kaip įtraukiančią autobiografiją. Tas bandymas išlaikyti balansą ir noras būtinumas sužibėti Box Office'e padarė juostą patrauklią tik pristatant, bet jaumas pažiūrėjus tikrai nebetoks.
O nuėmus tą prisikabinėjimo mąstyseną, puikus filmas Holivudo padangėj, įnešantis kiek kitokį vaizdą į bendrą košę.
labai geras filmas, puikus, geras garso takelis ir gera vaidyba
2009 m. lapkričio 11 d. 14:59:12
Snd kaip tik ziurejom per lietuviu pamoka "Eksperimentas"... Visai geras filmas, toks ziaurokas kaip sargybiniai dauzo kalinius
Čia tas psichologinis, kur prižiūrėtojai netikri, tik laikinai įdarbinti, kur tikrinamas žiaurumas žmonių?
2009 m. lapkričio 11 d. 14:34:44
2009 m. lapkričio 10 d. 18:44:24
6.7/10. Gera kinematografija ir realistiškas. Daugiau nieko išskirtino. Nelabai patiko.
2009 m. lapkričio 9 d. 18:43:22
2009 m. lapkričio 8 d. 19:40:03
[pagal Bulgakovą]
https://www.imdb.com/title/tt0096126/
Kažkada per istorijos pamoką žiūrėjom, bet nelabai ką atsiminus buvau. Dabar jau kitom akim.
Geras filmas, subtilus humoras, tyčiojimasis iš bolševikų.
2009 m. lapkričio 8 d. 19:37:24
Public Enemies
Jei dabar Johnis negaus oskaro tai nežinau...
Man šitas irgi labai patiko, nors ir daug 'šaudo-gaudo'. Kine žiūrėjau.
Galiu paantrinti be_iniui. Nemanau, kad J. Depp'as čia parodė kažką TOKIO.
Neįspūdingas visai filmas.
2009 m. lapkričio 8 d. 17:56:20
2009 m. lapkričio 8 d. 14:34:50
Mėgstu tokio siužeto filmus, kuriuose kovojama iki mirties ir lieka tik vienas gyvas. Žinoma Mortal Combat yra geriausias, bet šitas irgi neblogas, nors buvo mano manymu keletas kvailų scenų.
vertinu 6,5
2009 m. lapkričio 8 d. 13:51:30
2009 m. lapkričio 8 d. 12:48:25
Žiauriai geras istorinis filmas! Giliai širdyje žaviuosi prancūziškais filmais.
Tai pasakojimas apie jauną valstietį kuris keršija grafui už savo tėvų mirtį.
Tikrai rekomenduoju
10/10.
2009 m. lapkričio 8 d. 06:30:27
Filmas, gerai tikęs šeštadienio nakčiai. Dėkavojam džei džei.
2009 m. lapkričio 8 d. 02:42:11
----------------
Robert De Niro, Morricones soundtrack'as - viskas tuo pasakyta. Sedevras.
2009 m. lapkričio 7 d. 18:23:53
Norėjau peržiūrėti dėl dviejų dalykų: pirma, tai, kad pastatytas pagal Chucko Palahniuko romaną "Pasprink", tai, nu, tikėjausi, kad bus geras po šito "kovos klubo" ekranizacijos ir t.t. nors lyginti šitų dviejų filmų neišeitų.. o antra, tai dėl Sam Rockwell pavardės. Šiaip.
Galvoju, kad jei būčiau aprašymą perskaičius prieš žiūrint, taip ir nebūčiau įsijungus..Paprastai man tokie nepatinka. nežinau, rašyčiau gal kokius 7, ne dėl to, kad ypatingas kažkoks, bet, kad nustebino. Paskutiniu metu 'nepataikau' su komedijom ypač.
2009 m. lapkričio 7 d. 18:00:03
GoodFellas (1990) pagaliau pamaciau! 10/10
Džiugu girdėti, kad pažiurėjai
Jo pasistengsiu, ziauriai goodfellas patiko, ziauru kaip ten su buoze uzdauze
2009 m. lapkričio 7 d. 10:19:07
Public Enemies
Tikrai nemanau, kad šitame filme Johny parodė tai, kas jam uždirbtų Oskarą. Laukiau jo dar ilgai iki premjeros ir gavau dar vieną puikiai atliktą 'garsaus ir pasižymejusio' asmens vaidmenį. Filmas nebuvo tiek efektingas, kad žiūrėtum kaip full speed trilerį, filmas nebuvo taip sudeliotas kad žiūrėtum kaip įtraukiančią autobiografiją. Tas bandymas išlaikyti balansą ir noras būtinumas sužibėti Box Office'e padarė juostą patrauklią tik pristatant, bet jaumas pažiūrėjus tikrai nebetoks.
O nuėmus tą prisikabinėjimo mąstyseną, puikus filmas Holivudo padangėj, įnešantis kiek kitokį vaizdą į bendrą košę.
2009 m. lapkričio 7 d. 09:18:56
GoodFellas (1990) pagaliau pamaciau! 10/10
Džiugu girdėti, kad pažiurėjai
2009 m. lapkričio 7 d. 09:15:44
2009 m. lapkričio 7 d. 02:38:38
2009 m. lapkričio 6 d. 22:04:13
Public Enemies
Man šitas irgi labai patiko, nors ir daug 'šaudo-gaudo'. Kine žiūrėjau.
2009 m. lapkričio 6 d. 14:51:52
https://www.imdb.com/title/tt1071804/
norėčiau matyti daugiau tokių filmų.