Pagaliau pažiūrėjau District 9. Nei kiek juo nenusivyliau, atrodo tikrai originaliai. Įtraukė nuo pirmos minutės ir per visą filmą negalėjau atitraukt akių nuo ekrano, pabaigus netgi kilo noras peržiūrėti dar kartą, kas retai man būna.
Antrasis "Sputnik Mania" verta pamatyti žmonėms besidomintiems istorija, politika.Šaltasis karas parodytas visai kitu kampu )
Crazyz rašė: The Omen. Rodė per tv3. Sakyčiau gana neblogas, nors buvo tokių mano manymu kvailų scenų. Ir pagrindinis aktorius nelabai tiko šiam vaidmeniui, kažkaip ne jam ;]
O šiaip vertinčiau 6,5/10
Naujas ar senas pastatymas?
Tą kur per tv3 rodė tai naujas.
Man tikrai visai patiko, nors senas pastatymas gal geresnis. Bet kadangi vaidino Julia Stiles tai man pridėjo daugybę pliusų
Crazyz rašė: The Omen. Rodė per tv3. Sakyčiau gana neblogas, nors buvo tokių mano manymu kvailų scenų. Ir pagrindinis aktorius nelabai tiko šiam vaidmeniui, kažkaip ne jam ;]
How far would you go to hang with the hottest girl on campus? Assassination of a High School President is an acid-tongued high-school comedy with attitude to spare, starring a sexy young cast including Mischa Barton (TV's The O.C., The Sixth Sense), Reece Daniel Thompson (Rocket Science), and superstar Bruce Willis. Sophomore newspaper reporter Bobby Funke (Thompson) is assigned to write a cover story on popular class president and top athlete. After a stack of SAT tests is stolen from the office of hard-as-nails Principal Kirkpatrick (Willis), Funke publishes an expose that names Paul as the prime suspect and suddenly, Bobby is BMOC. But when Paul's girlfriend, sexy senior Francesca (Barton), makes a move on Bobby and even his former bullies play nice, Funke begins to doubt the star jock's guilt and everyone else's motives. When his investigation uncovers a campus-wide conspiracy that threatens to take down students and teachers alike, Funke must decide to tell the truth or enjoy his new stud status. Also starring Michael Rapaport, Luke Grimes and Aaron Himelstein.
Aktoriai- Kathryn Morris, Mischa Barton, Bruce Willis, Rumer Willis, Reece Thompson
Sorry neradau niekur lt aprasimo,bet man rodos kad dauguma moka angliskai ir supranta.Filmas toks keistokas bet labai itraukiantis
The Prestige
Maloniai žiūrisi, bent mane, tai įtraukė nuo pat pradžių. Geri aktoriai. Įdomi istorija.
Chinatown - geras filmas. Labai net. Toks.. labai savitas, ir tikrai labai kokybiškas, nuo aktorių iki istorijos bei pačio filmavimo. Dar vienas pliusas 70-ųjų filmams
2009 m. lapkričio 6 d. 13:44:55
2009 m. lapkričio 6 d. 12:58:16
Jei dabar Johnis negaus oskaro tai nežinau...
2009 m. lapkričio 5 d. 17:36:21
visai nk filmas
2009 m. lapkričio 5 d. 15:46:45
"I'm gonna go get the papers get the papers"
2009 m. lapkričio 3 d. 19:12:18
2009 m. lapkričio 3 d. 16:14:15
Pirmasis "Los abrazos rotos" ("šalti apkabinimai") ispanų kalba, su Penelope Cruz. Mačiau forumcinemas, tai labai įtraukianti drama, laukaiu kaip baigsis filmas.
Antrasis "Sputnik Mania" verta pamatyti žmonėms besidomintiems istorija, politika.Šaltasis karas parodytas visai kitu kampu
2009 m. lapkričio 2 d. 23:18:50
The Omen. Rodė per tv3. Sakyčiau gana neblogas, nors buvo tokių mano manymu kvailų scenų. Ir pagrindinis aktorius nelabai tiko šiam vaidmeniui, kažkaip ne jam ;]
Man tikrai visai patiko, nors senas pastatymas gal geresnis. Bet kadangi vaidino Julia Stiles tai man pridėjo daugybę pliusų
2009 m. lapkričio 2 d. 23:15:41
The Omen. Rodė per tv3. Sakyčiau gana neblogas, nors buvo tokių mano manymu kvailų scenų. Ir pagrindinis aktorius nelabai tiko šiam vaidmeniui, kažkaip ne jam ;]
2009 m. lapkričio 2 d. 22:29:39
2009 m. lapkričio 2 d. 21:54:57
2009 m. lapkričio 2 d. 12:44:46
How far would you go to hang with the hottest girl on campus? Assassination of a High School President is an acid-tongued high-school comedy with attitude to spare, starring a sexy young cast including Mischa Barton (TV's The O.C., The Sixth Sense), Reece Daniel Thompson (Rocket Science), and superstar Bruce Willis. Sophomore newspaper reporter Bobby Funke (Thompson) is assigned to write a cover story on popular class president and top athlete. After a stack of SAT tests is stolen from the office of hard-as-nails Principal Kirkpatrick (Willis), Funke publishes an expose that names Paul as the prime suspect and suddenly, Bobby is BMOC. But when Paul's girlfriend, sexy senior Francesca (Barton), makes a move on Bobby and even his former bullies play nice, Funke begins to doubt the star jock's guilt and everyone else's motives. When his investigation uncovers a campus-wide conspiracy that threatens to take down students and teachers alike, Funke must decide to tell the truth or enjoy his new stud status. Also starring Michael Rapaport, Luke Grimes and Aaron Himelstein.
Aktoriai- Kathryn Morris, Mischa Barton, Bruce Willis, Rumer Willis, Reece Thompson
Sorry neradau niekur lt aprasimo,bet man rodos kad dauguma moka angliskai ir supranta.Filmas toks keistokas bet labai itraukiantis
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 2 d. 12:23:46
Memento (2000). Kaip puzlė kokia
tik klausimas: ar išpainiojai.
nes paprastai žmonės iš kokio 3io karto viską suveda.
Pabaigą kelis kartus prasukau ir supratau. Bet keli klaustukai liko.
2009 m. lapkričio 2 d. 12:02:38
https://www.imdb.com/title/tt0875113/
Geras, įdomus filmas.
Knygos neskaičiau [nors ir daug užėė].
Į reklamos užkulsius įlįsti įdomu buvo.
Efektai taipogi.
2009 m. lapkričio 2 d. 11:59:21
Memento (2000). Kaip puzlė kokia
tik klausimas: ar išpainiojai.
nes paprastai žmonės iš kokio 3io karto viską suveda.
2009 m. lapkričio 2 d. 11:58:33
The Prestige
Maloniai žiūrisi, bent mane, tai įtraukė nuo pat pradžių. Geri aktoriai. Įdomi istorija.
taip, man irgi patiko.
aktoriai šaunūs.
2009 m. lapkričio 1 d. 16:27:40
Kaip ir pirma dalis taip antroji man lb patiko
2009 m. spalio 31 d. 22:36:32
Chinatown - geras filmas. Labai net. Toks.. labai savitas, ir tikrai labai kokybiškas, nuo aktorių iki istorijos bei pačio filmavimo. Dar vienas pliusas 70-ųjų filmams
2009 m. spalio 31 d. 13:10:53
2009 m. spalio 30 d. 16:05:51
Liūdnas ir geras.
2009 m. spalio 30 d. 15:28:14
nakti su ausinėm ir po kelių energetinių gėrimų - šauniai susižiūrėjo