dingusi_kazkur rašė: "The Jennifer's Body".
Nežinau, ar šį tinka čia rašyti. Vis dar neapsisprendžiau, jis prastas, ar vidutiniškas. Lėkštas, bet šiaip prajuokino. Tai gal ir pasiekė savo tikslą.
Tik Adam'as kažkaip nelabai ten derinosi Galėjo vietoj to kokiame rimtesniame filme suvaidint.
"The Jennifer's Body".
Nežinau, ar šį tinka čia rašyti. Vis dar neapsisprendžiau, jis prastas, ar vidutiniškas. Lėkštas, bet šiaip prajuokino. Tai gal ir pasiekė savo tikslą.
Britu gamybos juodo humoro su siaubu derinys apie tai kai kaskoks virusas paveikia vien mergas ir jos virsta zombiais bukas filmas bet juoko buvo
montimer rašė: Numirelių aušra / Dawn Of Dead (197
6.7/10
Žiurėjau Romero originalą. Visai nebaisus, manau būtų smagu taip realybėje zombius papyškinti .
Sitas, tai nepakartojamas, isvis ziauriai megstu filmus su zombiais 10/10
Manau, savo žanre tai tikrai geras. Mačiau dar Night Of The Living Dead (1990 remake'as, 60'ų originalas kažkaip nevilioja) irgi visai patiko. Daugiau atrodo nemačiau. Šitie du man geriausi zombiakai.
montimer rašė: Numirelių aušra / Dawn Of Dead (197
6.7/10
Žiurėjau Romero originalą. Visai nebaisus, manau būtų smagu taip realybėje zombius papyškinti .
Sitas, tai nepakartojamas, isvis ziauriai megstu filmus su zombiais 10/10
Istorija apie vaikiną, kuris sutinka merginą. Vaikinas gyveno nuobodų gyvenimą ir niekada nesitikėjo būti laimingas, kol sutiko ją. Nuo tada jis patikėjo meile, tačiau ji ja netikėjo. Bet galiu patvirtinti - tai ne meilės istorija.
montimer rašė: Mirtinas ginklas II / Lethal Weapon II (1989)
7/10
Pasirodė geresnis už pirmą dalį. Veiksmas gan nuspėjamas, bet gelbsbi humoras kurio nei per daug, nei per mažai.
Geras sitas filmas aktoriai geri parinkti
Pasiklydus rašė: O kuris iš jų mažiau žiaurus? Noriu pasižiūrėt, bet nežinau kurį. Arba bent jau pradėti nuo lengvesnio filmo, jeigu nuspręsčiau visgi abu peržiūrėt. Ir išvis, kuris tau labiau patiko?
Gal žiaurumo klausimu visgi „American Crime“ švelnesnis. Bet pats istorijos pateikimas „Girl Next Door“ man stipresnis pasirodė, tad labiau siūlyčiau šį, jei jau rinktis.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2009 m. spalio 23 d. 22:33:09
"The Jennifer's Body".
Tik Adam'as kažkaip nelabai ten derinosi
2009 m. spalio 23 d. 22:23:42
Iš esmės kaip filmas tikrai neypatingas, bet kai kur buvo gražu pažiūrėti šokius.
"The Jennifer's Body".
2009 m. spalio 23 d. 12:31:02
Įtraukė nuo pradžių iki galo. Įdomūs, originalūs dialogai.
2009 m. spalio 23 d. 11:05:04
Doghouse
Britu gamybos juodo humoro su siaubu derinys
ooo. reiks pasidomet. As labai megstu britiskas siaubo komedijas... " Shaun of the Dead " megstamiausias mano filmas
2009 m. spalio 23 d. 10:19:50
Britu gamybos juodo humoro su siaubu derinys
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. spalio 23 d. 10:11:19
2009 m. spalio 22 d. 18:44:10
2009 m. spalio 22 d. 18:34:46
GTA žaidimų propoguojas. Kas?
Ups, ne čia parašiau...
2009 m. spalio 22 d. 18:34:20
2009 m. spalio 22 d. 18:33:09
Numirelių aušra / Dawn Of Dead (197
6.7/10
Žiurėjau Romero originalą. Visai nebaisus, manau būtų smagu taip realybėje zombius papyškinti
Sitas, tai nepakartojamas, isvis ziauriai megstu filmus su zombiais
Manau, savo žanre tai tikrai geras. Mačiau dar Night Of The Living Dead (1990 remake'as, 60'ų originalas kažkaip nevilioja) irgi visai patiko. Daugiau atrodo nemačiau. Šitie du man geriausi zombiakai.
2009 m. spalio 22 d. 18:18:53
Numirelių aušra / Dawn Of Dead (197
6.7/10
Žiurėjau Romero originalą. Visai nebaisus, manau būtų smagu taip realybėje zombius papyškinti
Sitas, tai nepakartojamas, isvis ziauriai megstu filmus su zombiais
2009 m. spalio 22 d. 17:23:51
6.7/10
2009 m. spalio 20 d. 15:35:05
Istorija apie vaikiną, kuris sutinka merginą. Vaikinas gyveno nuobodų gyvenimą ir niekada nesitikėjo būti laimingas, kol sutiko ją. Nuo tada jis patikėjo meile, tačiau ji ja netikėjo. Bet galiu patvirtinti - tai ne meilės istorija.
2009 m. spalio 20 d. 14:18:18
Mirtinas ginklas II / Lethal Weapon II (1989)
7/10
Pasirodė geresnis už pirmą dalį. Veiksmas gan nuspėjamas, bet gelbsbi humoras kurio nei per daug, nei per mažai.
Geras sitas filmas
2009 m. spalio 20 d. 12:54:20
7/10
2009 m. spalio 20 d. 10:11:12
8/10
Skeptiškai žiurėjau į šį filmą, galvojau, kad tai tik išgirtas, pabaisų prikimštas ale slasheris. Bet pamatęs nenusivyliau. Nesitikėjau, kad taip patiks
2009 m. spalio 19 d. 20:18:48
O kuris iš jų mažiau žiaurus? Noriu pasižiūrėt, bet nežinau kurį. Arba bent jau pradėti nuo lengvesnio filmo, jeigu nuspręsčiau visgi abu peržiūrėt. Ir išvis, kuris tau labiau patiko?
Gal žiaurumo klausimu visgi „American Crime“ švelnesnis. Bet pats istorijos pateikimas „Girl Next Door“ man stipresnis pasirodė, tad labiau siūlyčiau šį, jei jau rinktis.
2009 m. spalio 19 d. 13:08:14
Duočiau aštuonetą pabaigos dėka. Buvo gal kiek nuobodoka, bet ji pataisė viską. Šiaip pamatyti verta, manau.
2009 m. spalio 19 d. 08:41:53
2009 m. spalio 19 d. 04:47:37