"Knowing".
Viskas labai patiko, na kaip įprasta, kaip galima buvo tikėtis, bet pabaiga tai ką žinau, tie ateiviai, mano akimis, ten nei į tvorą, nei į mietą.
"Wicker Park"
Suktas filmas. Duočiau aštuonetą gal kokį aš jam. Bet žiūrėjimo vertas tikrai.
"Phone Booth"
"Tout Pour Plaire"
Paprastutis toks, apie žmones, santykius. Bet man tokie tinka kartas nuo karto.
More (1969)
Jau seniai norėjau pažiūrėti. Ir galima sakyti šiek tiek nusivyliau. Neslėpsiu, kad žiūrėjau pagrinde dėl Floyd'ų soundtrack'o, kuris ten be proto tiko ir buvo paprasčiausiai kvapą gniaužiantis. Pats filmas - ne šedevras. Gan vidutiniškas, ne per blogiausias variantas, tačiau iki gero įvertinimo - tolokai. Visi tie hipiai, narkotikai ir kitas stuff, tačiau kažkaip be dvasios. Nors vaizdai buvo gražūs, įdomūs. Nebuvo labai įdomus.
8/10
Kaip tau scena su WS? Sakiau, kad jie bus filmo moksliukai
Nežinau, nieko ypatingo ten tie White'ai neparodė.
Labai daug apie jį buvau gero girdėjus ir man taip gėda, kad tik dabar pirmą kartą šitą filmą pamačiau. Ko gero tokių perliukų kaip aš pasaulyje mažai mėtosi.
K. Reeves'as kaip visada - nuostabus, taipogi ir Al Pacino.
Žiūrint nė karto nepaspaudžiau pauzės, nes labai įtraukė ir netgi buvo gaila baigti jį žiūrėt. Net neabejoju ir nuo savęs duodu 10.
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
"The duchess".
Laisva ranka duodu 10 balų. Įtraukė.
Nežinau, žavi mane tie rūbai, šukuosenos, baldai ir t.t. Gražu. Buvo ten į ką akis paganyti.
Ir didelis pliusas Keirai už šį filmą. Anksčiau kažkaip nelabai mėgau aš jos, po šio vaidmens nuomonė keičiasi.
The Man From Earth (2007)
Įrodymas, kad tam, jog sukurtum gerą filmą nereikia išleisti milijonų (filmas - tikrai mažabiudžetis) ir prigrūsti tonas spec. efektų. Labai, labai patiko. Paliko daug vietos pamąstymams. Tiesa, reikia išmanymo ir supratimo daugelyje sričių, nors "pagauti" idėją nėra jau taip ir sunku.
C.R.A.Z.Y. - prancūziškosios Kanados dalies filmas apie vaikiną, kuris augdamas penkių berniukų šeimoj pamažu pradėjo suvokti, kad yra gėjus. Natūralus, bet su savotiška prancūziška maniera, dramatiškas ir neperspaustas. Ilgam įsiminsiu tą sceną, kur jis užsidaręs kambaryje imitavo Ziggy Stardust. Fantastika, rekomenduoju.
2009 m. liepos 1 d. 16:14:45
Viskas labai patiko, na kaip įprasta, kaip galima buvo tikėtis, bet pabaiga tai ką žinau, tie ateiviai, mano akimis, ten nei į tvorą, nei į mietą.
"Wicker Park"
Suktas filmas. Duočiau aštuonetą gal kokį aš jam. Bet žiūrėjimo vertas tikrai.
"Phone Booth"
"Tout Pour Plaire"
Paprastutis toks, apie žmones, santykius. Bet man tokie tinka kartas nuo karto.
2009 m. liepos 1 d. 13:26:49
Jau seniai norėjau pažiūrėti. Ir galima sakyti šiek tiek nusivyliau. Neslėpsiu, kad žiūrėjau pagrinde dėl Floyd'ų soundtrack'o, kuris ten be proto tiko ir buvo paprasčiausiai kvapą gniaužiantis. Pats filmas - ne šedevras. Gan vidutiniškas, ne per blogiausias variantas, tačiau iki gero įvertinimo - tolokai. Visi tie hipiai, narkotikai ir kitas stuff, tačiau kažkaip be dvasios. Nors vaizdai buvo gražūs, įdomūs. Nebuvo labai įdomus.
2009 m. liepos 1 d. 13:12:44
Coffee And Cigarettes
Prastesnis nei tikėjaus,bet neblogas. 7/10 laisvai
Aš irgi daugiau tikėjausi, bet kai kurios scenos tai labai linksmai nuteikė
8/10
Nežinau, nieko ypatingo ten tie White'ai neparodė.
2009 m. liepos 1 d. 12:36:01
Va šitas filmas tai tikrai mane sukrėtė, kai pirmąkart žiūrėjau.
2009 m. liepos 1 d. 11:26:05
Coffee And Cigarettes
Aš irgi daugiau tikėjausi, bet kai kurios scenos tai labai linksmai nuteikė
8/10
2009 m. liepos 1 d. 10:34:12
2009 m. birželio 30 d. 12:37:34
Totalus apgailėtino gyvenimo pavyzdys. Jei jaučiatės nelaimingi, tai po to filmo gyvenimas taps gražus.
2009 m. birželio 30 d. 02:21:08
Labai daug apie jį buvau gero girdėjus ir man taip gėda, kad tik dabar pirmą kartą šitą filmą pamačiau. Ko gero tokių perliukų kaip aš pasaulyje mažai mėtosi.
K. Reeves'as kaip visada - nuostabus, taipogi ir Al Pacino.
Žiūrint nė karto nepaspaudžiau pauzės, nes labai įtraukė ir netgi buvo gaila baigti jį žiūrėt. Net neabejoju ir nuo savęs duodu 10.
2009 m. birželio 29 d. 15:42:11
2009 m. birželio 29 d. 01:55:19
Laisva ranka duodu 10 balų. Įtraukė.
Nežinau, žavi mane tie rūbai, šukuosenos, baldai ir t.t. Gražu. Buvo ten į ką akis paganyti.
Ir didelis pliusas Keirai už šį filmą. Anksčiau kažkaip nelabai mėgau aš jos, po šio vaidmens nuomonė keičiasi.
2009 m. birželio 29 d. 01:20:00
Įrodymas, kad tam, jog sukurtum gerą filmą nereikia išleisti milijonų (filmas - tikrai mažabiudžetis) ir prigrūsti tonas spec. efektų. Labai, labai patiko. Paliko daug vietos pamąstymams. Tiesa, reikia išmanymo ir supratimo daugelyje sričių, nors "pagauti" idėją nėra jau taip ir sunku.
2009 m. birželio 28 d. 20:15:33
Toks gan rimtas paziurekit rekomenduoju.
Filmas apie Silvijos (pagrindines vikejos) ir jos sesutes "Nuotykius" sveviuose.
2009 m. birželio 28 d. 19:01:46
2009 m. birželio 28 d. 18:54:52
2009 m. birželio 28 d. 18:01:55
2009 m. birželio 28 d. 12:52:35
2009 m. birželio 27 d. 16:16:41
2009 m. birželio 27 d. 14:40:58
2009 m. birželio 27 d. 12:15:50
Patinka man tokie filmai. Gražu. Tik tas Neronas, man atrodo, visgi ten per geras parodytas. : D
2009 m. birželio 27 d. 12:07:30
Seven Pounds. Smithas man tikrai ne itin patinka, bet filmas labai patiko.
Tikrai geras filmas ir man patiko.