Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 163164165166167168169170171172173 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
1234567
2009 m. birželio 15 d. 20:24:00

Killshot.

Geras filmas. Kartais. Muzika gera.

Atsakyti
jasaz
2009 m. birželio 15 d. 16:06:02
Crazyz rašė:
jasaz rašė:
Crazyz rašė:
Dawn of the dead, mm,geras zombiakas D
9/10

sita as irgi ziurejau, patiko man kai jie tame prekybos centre ''zaide'' su tais zombiais

norėčiau, kad būtų tai realybėje, elgčiaus visai kitaip nei filme

na jo tik butu baisu uzmygti nakti, kai tokie dalikai detusi

Atsakyti
Crazyz
2009 m. birželio 15 d. 15:45:07
jasaz rašė:
Crazyz rašė:
9/10

sita as irgi ziurejau, patiko man kai jie tame prekybos centre ''zaide'' su tais zombiais

norėčiau, kad būtų tai realybėje, elgčiaus visai kitaip nei filme

Atsakyti
jasaz
2009 m. birželio 15 d. 14:16:46
Crazyz rašė:
9/10

Atsakyti
Crazyz
2009 m. birželio 14 d. 22:34:21
9/10

Atsakyti
Gabux
2009 m. birželio 14 d. 20:59:43

- Australia [2008]
https://www.imdb.com/title/tt0455824/

Reitingas nėra aukštas, bet ne esmė.
Filmas ryškiai per ilgas. Pradžia nuobodoka.
Bet kuo toliau, tuo darosi jaukesnis. Tas mažas berniukas aborigenas toks šiltas ir filmui šiltą prieskonį suteikia.
N. Kidman, kaip visad, žavinga.
O Hugh Jackman vyriškas, puikiai tinkantis šiam vaidmeniui, dar iš The Fountain puikiai atsimenamas.

Filme nuolat skambėjo daina - Somewhere Over The Rainbow.. - gražiai labai. O aš, pasirodo, ir turėjau šią.

Rašyčiau 7,5/10.
Mielas filmas.

2009 m. birželio 14 d. 14:57:40
The Cider House Rules

Šis filmas man būtų patikęs žymiai labiau, jei aš prieš tai nebūčiau skaičiusi knygos. Taip filmas gražus, įdomus, bet asmeniškai man, per daug nuklysta nuo knygos ir kai kurie dalykai (pvz Homero ir Melonijos santykiai) beveik nepaliesti.

Atsakyti
RockPrincess
2009 m. birželio 14 d. 14:24:14
Arlingtono kelias. Jame buvo apsakyta gera frazė: mes žinome tik jo vardą ir pavardę ir to užtenka, kad jaustumėmės saugus. Priverte susimastyti.

2009 m. birželio 13 d. 00:30:57
sorry, cia biski sumaisiau vietomis

Atsakyti
jasaz
2009 m. birželio 13 d. 00:30:05
RaptorJM rašė:
Dilgele rašė:
Truputis kino klasikos — Smultronstället — Laukinės žemuogės/žemuogių pievelė (Rež. I. Bergman, 1957 m.). Seno daktaro kelionė atsiimti apdovanojimo. Kartu tai ir Savotiška kelionė per gyvenimą — vietomis vis keičiasi dabartis ir praeitis, o nuo realių praeities prisiminimų pereinama ir prie siurrealistinių sapnų. Savotiška akistata su padarytais pasirinkimais, šalia buvusiais ir esančiais žmonėmis bei pačiu savimi. Sena nekintanti tiesa apie tai, kiek daug reiškia mūsų poelgiai. Gilus ir metaforiškas filmas.
_____

Jasaz, RaptorJM, ojoj.. Tikri-netikri faktai kine nieko nekeičia (nekalbant apie biografinius). „Elephant Man“ derėtų matyti daugiau nei meniškus apipavidalinimus ar vaikiškas istorijas. Na, visuose galinčiuose kažką pasakyt filmuose derėtų. Ar tikrai nepraslydo pro akis(mintis?) tai, kas Lynch'o buvo parodyta gyvulio-žmogaus santykiu?
Shining'as irgi atskiras atvejis. Scenarijus, apie jį pagalvojus, nieko gero, siaubo filmas kaip žanras irgi turi savus rėmus, bet režisieriaus ir jo komandos darbas čia yra aukštumoje.

sikart perzsiurejau visa filma, o ne tik 30min kaip ana karta, kadangi nezinojau, jog is tikruju gyveno kazkada 19a. toks zmogelis vardu Joseph'as Merrick'as, jog filmas yra sukurtas pagal tikrus ivykius, pries tai nieko nezinojau apie ji, nesidomejau ir filmas pasirode keistas. Pries 2-tra karta ziurint sita filma teko pasidometi apie Joseph'a (nors jis buvo vadinamas visad John'as) Merrick'a ir is tiesu labai gaila tokio zmogaus, tuolabiau kuris buvo labai dzentelmeniskas ir gerasirdiskas. Gaila, kad zmones taip su juo elgdavosi, kadangi tais laikais toks regenys buvo visiskai retenybe ir kaikurie zmones nepagalvuodavo kaip gali jaustis jis...

Zodziu, filmas, kuris paliko dydeli ispudi, labai gerai sukurtas, neveltui David'o Lynch'o filmas, respect'as John'ui Merrick'ui .Merrick'as nebuvo issigymelis, issigymeliai buvo tie, kurie taip elgdavosi su jo.

11/10

Na, faktas, kad tikrai gyveno toks žmogus, kaip Joseph Merrick jau prideda įdomumo. Nors man patiko ir filmo meniškumas, estetiškumas, kartu ir idėja.

Atsakyti
agniezx
2009 m. birželio 12 d. 19:36:44
"Man per brangu"
visai nieko 7/10

2009 m. birželio 12 d. 15:47:32
Dirty filthy love
Cake eaters
Once
Little manhattan
One week
Door to door
Something the lord made

2009 m. birželio 12 d. 13:19:28
"2 Days in Paris".

Va čia tai porelė...
Filmas šiaip geras, vertas praleisto laiko.

2009 m. birželio 11 d. 16:44:23
pataruoju metu mayti geri - pagal patikimo laipsni
1.Tamsiai melyna beveik juoda
2.Blogas auklejimas
3.Traukiniu zymejimas

2009 m. birželio 11 d. 14:43:05
Taxi Driver

Stiprus..

2009 m. birželio 10 d. 23:36:14
Dilgele rašė:
Truputis kino klasikos — Smultronstället — Laukinės žemuogės/žemuogių pievelė (Rež. I. Bergman, 1957 m.). Seno daktaro kelionė atsiimti apdovanojimo. Kartu tai ir Savotiška kelionė per gyvenimą — vietomis vis keičiasi dabartis ir praeitis, o nuo realių praeities prisiminimų pereinama ir prie siurrealistinių sapnų. Savotiška akistata su padarytais pasirinkimais, šalia buvusiais ir esančiais žmonėmis bei pačiu savimi. Sena nekintanti tiesa apie tai, kiek daug reiškia mūsų poelgiai. Gilus ir metaforiškas filmas.
_____

Jasaz, RaptorJM, ojoj.. Tikri-netikri faktai kine nieko nekeičia (nekalbant apie biografinius). „Elephant Man“ derėtų matyti daugiau nei meniškus apipavidalinimus ar vaikiškas istorijas. Na, visuose galinčiuose kažką pasakyt filmuose derėtų. Ar tikrai nepraslydo pro akis(mintis?) tai, kas Lynch'o buvo parodyta gyvulio-žmogaus santykiu?
Shining'as irgi atskiras atvejis. Scenarijus, apie jį pagalvojus, nieko gero, siaubo filmas kaip žanras irgi turi savus rėmus, bet režisieriaus ir jo komandos darbas čia yra aukštumoje.

Na, faktas, kad tikrai gyveno toks žmogus, kaip Joseph Merrick jau prideda įdomumo. Nors man patiko ir filmo meniškumas, estetiškumas, kartu ir idėja.

2009 m. birželio 10 d. 23:18:58
_____

Atsakyti
Indie
2009 m. birželio 10 d. 22:15:14
The Illusionist. Puiki aktorių vaidyba :}

2009 m. birželio 10 d. 22:11:45
Into the Wild Tobulas tiesiog. Gal pabaiga kiek paskubeta padaryt, bet visa kita.. liux

2009 m. birželio 10 d. 19:35:17
1. "If Only";
2. "What Women Want";
3. "The Notebook";
4. "Paris";
5. "Boys Don't Cry".

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Iron Maiden Iron Maiden
8,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 19967
  Iš viso užsiregistravę: 73866
  Naujausias narys: GlenJeffries
  Šiandien apsilankė: 129444