The House Bunny, senai tiek besijuokiau,tikrai juokingas hulivudynis, komedija, o dar kai vaidina mano viena iš mėgstamiausių aktorių Anna Faris, tai visai super, 9/10
All Quiet on the Western Front (1930)
Kaip seniai norėjau jį pamatyti. Tikėjausi labai daug ir tikrai nenuvylė. Supratau už ką ir kodėl laikomas vienu geriausių karinių filmų kino istorijoje. Pastatytas pagal Remarko "Vakarų Fronte Nieko Naujo". Su knyga stengiausi perdaug nelyginti, tad pats filmas labai nenublanko (bijojau, kad perskaičius knygą filmas atrodys menkesnis). Tikrai labai šaunus filmas. Esu įsitikinus, kad žiūrėsiu dar ne kartą.
Visi įvykiai nuspėjami ir t.t.
Visai nebaisus. Tos girgždančios durys, žaibai, iš maišo išlendantys lavonai - primityvus ir nuvalkiotas 'siaubas'.
Tačiau.
Pabaiga išties 'Wow'.
Visiškai nenuspėjama, šiek tiek priminė filmą su N. Kdman [Others], kalbu apie netikėtinumo įspūdį.
Tada mąsčiau: Gal filmo kūrėjai specialiai kūrė filmą, kuris 'apkvailintų', t.y. 99 proc. įvykių tu [jei esi matęs bent kažkiek holivudinio siaubo] galėtum nuspėt, o štai 1 proc. - bum!
Filmas tikrai nėra nei intelektualus, nei įstabus bendrąja prasme, tačiau bent jau pabaigos dėka nelikau nusivylusi.
Graudus tarpais ir šiaip, tyliom emocijom prisodrintas.
Kitoniška Jurga buvo ir ieškojimai jos tokie, matyt.
Itin patiko tie vaizdai prie smėlio, vandens, tarp iškirstų medžių. Tas besiridenantis stiklinis rutulys.
--
Pamenu, skaičiau priešmirtinius jos interviu, besidalinimus mintimis. Buvo žavu, kaip dingusi mirties baimė, tas gyvas laisvės ir tikėjimo pajautimas.
Keista ji. Buvo [man] ir tebeliko.
Filmo kūrėjams reiškiu pagarbą, įtikino.
Būtent - filmas gražus. Ir graudus, liūdnas. Ypatinga nuotaika pagauta. Ir per trumpas pasirodė : ]
"Drunks" (1995)
Ammm. Pabaigos tai tikrai norėjosi kitokios.
O istorijos, kurias pasakoja esami/buvę alkoholikai, atrodė per 'švelnios' filmui, kuris, kaip suprantu, turėjo lyg ir pamokyti, 'pagrūmoti pirštu'.
"La tigre e la neve"
oh. Senai kada mačiau filmą su tokia gražia pabaiga. O plius dar puiki muzika, humoras ir šiaip Benigni vertas pliusiuko.
Crossroads (Kryzkeles)
filmas pagrinde apie bliuzą. Labai geros melodijos skamba viso filmo metu, įkvepe mane dar plačiau domėtis bliuzu ir mokintis groti gitara
Niekada nebuvau iš tų, kurie garbina J. Ivanauskaitę. Galbūt ir tas masiškumas [neabejotini knygų pardavimai ir kt.] atkratydavo, tačiau visad išliko tokią mįslinga, savotiškai, neatrasta man.
O filmas gražus labai.
Itin patiko tie vaizdai prie smėlio, vandens, tarp iškirstų medžių. Tas besiridenantis stiklinis rutulys.
--
Pamenu, skaičiau priešmirtinius jos interviu, besidalinimus mintimis. Buvo žavu, kaip dingusi mirties baimė, tas gyvas laisvės ir tikėjimo pajautimas.
Mano smegenys nėra erogeninė zona, taip kad prašyčiau man jų nepist.
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2009 m. birželio 7 d. 13:35:35
2009 m. birželio 6 d. 23:13:29
kažkaip norisi ir antros dalies ;]
2009 m. birželio 6 d. 20:36:31
prikauste prie ekrano visas 103 minutes, puikus siuzetas
2009 m. birželio 6 d. 19:58:39
Toks stiprus 8 is desimt, gal net 9. Viskas ko buvo galima tiketis is tokio filmo. Ziureti tik kine.
2009 m. birželio 6 d. 18:38:08
Kaip seniai norėjau jį pamatyti. Tikėjausi labai daug ir tikrai nenuvylė. Supratau už ką ir kodėl laikomas vienu geriausių karinių filmų kino istorijoje. Pastatytas pagal Remarko "Vakarų Fronte Nieko Naujo". Su knyga stengiausi perdaug nelyginti, tad pats filmas labai nenublanko (bijojau, kad perskaičius knygą filmas atrodys menkesnis). Tikrai labai šaunus filmas. Esu įsitikinus, kad žiūrėsiu dar ne kartą.
2009 m. birželio 5 d. 12:12:35
https://www.forumcinemas.lt/movie/3370/
Siaubiakas alia.
Visa filmo eiga gan paaugliško holivudinio siaubo filmo stiliaus.
Visi įvykiai nuspėjami ir t.t.
Visai nebaisus. Tos girgždančios durys, žaibai, iš maišo išlendantys lavonai - primityvus ir nuvalkiotas 'siaubas'.
Tačiau.
Pabaiga išties 'Wow'.
Visiškai nenuspėjama, šiek tiek priminė filmą su N. Kdman [Others], kalbu apie netikėtinumo įspūdį.
Tada mąsčiau: Gal filmo kūrėjai specialiai kūrė filmą, kuris 'apkvailintų', t.y. 99 proc. įvykių tu [jei esi matęs bent kažkiek holivudinio siaubo] galėtum nuspėt, o štai 1 proc. - bum!
Filmas tikrai nėra nei intelektualus, nei įstabus bendrąja prasme, tačiau bent jau pabaigos dėka nelikau nusivylusi.
2009 m. birželio 5 d. 01:23:30
„Šokis dykumoje“.
Niekada nebuvau iš tų, kurie garbina J. Ivanauskaitę. Galbūt ir tas masiškumas [neabejotini knygų pardavimai ir kt.] atkratydavo, tačiau visad išliko tokią mįslinga, savotiškai, neatrasta man.
O filmas gražus labai.
--
Būtent - filmas gražus. Ir graudus, liūdnas. Ypatinga nuotaika pagauta. Ir per trumpas pasirodė : ]
2009 m. birželio 4 d. 23:51:19
Ammm. Pabaigos tai tikrai norėjosi kitokios.
O istorijos, kurias pasakoja esami/buvę alkoholikai, atrodė per 'švelnios' filmui, kuris, kaip suprantu, turėjo lyg ir pamokyti, 'pagrūmoti pirštu'.
"La tigre e la neve"
oh. Senai kada mačiau filmą su tokia gražia pabaiga. O plius dar puiki muzika, humoras ir šiaip Benigni vertas pliusiuko.
2009 m. birželio 3 d. 19:09:34
2009 m. birželio 3 d. 19:08:15
Into The Wild
as siuo metu ji ziuriu, man jis kazkodel nelabai, bet bandau iki galo dabaikt ziureti :}
Man iš pradžių irgi sunkiai žiūrėjosi, bet peržiūrėjęs viską įdėmiai iki galo pakeičiau iš pradžių buvusią nuomonę.
Munis grįžo .]
Dievinu tą filmą. Labai.
2009 m. birželio 3 d. 16:22:25
2009 m. birželio 2 d. 17:30:22
Tai nuostabus filmas. Personažai, scriptas, kinematografija...
2009 m. birželio 2 d. 14:31:40
Keistas, savotiskas filmas su savotisku humoru, bet kitos vietos nerealaus juokingumo, vertinciau 8,9/10
Crossroads (Kryzkeles)
filmas pagrinde apie bliuzą. Labai geros melodijos skamba viso filmo metu, įkvepe mane dar plačiau domėtis bliuzu ir mokintis groti gitara
2009 m. birželio 1 d. 23:34:21
O filmas gražus labai.
--
2009 m. birželio 1 d. 23:26:38
Kažkaip papuola man filmus žiūrėt, kurie telpa į tokius rėmus, maždaug "eilinio vakaro filmas". Tikrai geras. Ir paliūdėjau, ir pasijuokiau. O pabaiga ir turėjo būt tokia ir ne kitokia.
2009 m. birželio 1 d. 20:51:33
2009 m. birželio 1 d. 20:31:11
Into The Wild
as siuo metu ji ziuriu, man jis kazkodel nelabai, bet bandau iki galo dabaikt ziureti :}
Man iš pradžių irgi sunkiai žiūrėjosi, bet peržiūrėjęs viską įdėmiai iki galo pakeičiau iš pradžių buvusią nuomonę.
2009 m. birželio 1 d. 17:39:49
Into The Wild
2009 m. birželio 1 d. 16:50:02
2009 m. birželio 1 d. 15:29:16
Cube (1997)
Nuostabus filmas.
aga, atsimenu ir aš šitą