Kol kas, seniausias matytas mano filmas (kiek pamenu) Jei pasiseks, ryt jau bus antras pagal amžių.
O šiaip, tikrai tikrai puikus filmas
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
kiek jis geras, negaliu pasakyti. kas ten gero, tai, žinoma, aktorių darbas, efektai, kameros kampai ir panašiai. ir muzika albai sužavėjo. o pats siužetas juokingas. žinoma, statyta pagal knygą, kurios, beje, nesiruošiu skaityti, todėl dėl siužeto juokingumo nelabai verta kaltinti kūrėjus, bet vis. žiūrėti buvo įdomu. ir linksma
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
The Wicker Park.
Pirmas 30 minučių žiūrėjimo galvojau: kas čia per..? Bet paskui įtraukė ir pasidarė ganėtinai įdomu. Paini istorija, bet viskas labai gerai išdėstyta ir atskleista.
Ir visgi melo kojos trumpos. Vienaip ar kitaip.
Ei-kit-sau, kaip jis atitiko mano dabartines nuotaikas ir mintis. Gyvenimo prasmės paieškos, fantastiškos kompozicijos ir daug daug daug beprotiško liūdesio. Su švelniu šilumos ir ne-viskas-taip-blogai prieskoniu, kuris, tiesa, žinant faktą, kad čia - tikro žmogaus istorija, visą dieną neleidžia nusiraminti.
Oh yes. Šitas filmas paveikia .
Kai žiūrėjau, nežinojau, kad ten tikra istorija, o kai pamačiau užrašą pabaigoje, bendras filmo įspūdis taaaip sustiprėjo, jog užteko gana ilgam.
Pati sau iš šito filmo padariau išvadą, kad net ir gražiausios svajonės kartais neturėtų išsipildyti, nes jos niekur nenuves.
Ir vis tiek - tame filme viskas taip velniškai gražu ir liūdna. :}
* *
Mano pačios paskutinis matytas - La science des reves ("The Science of Sleep", liet. "Miego mokslas" ), 2006 , Michel Gondry
Spalvinga painiava, kuri lengvai išsipainioja, ir vedžioja po sapnų ir realybės labirintus.
Mielas filmas pažiūrėti. Gražiausia tuomet, kai visiškai nejučia išnyksta tas skirtumas tarp realybės ir sapno. Ir jėė kaip kartais norisi, kad jo iš tiesų nebūtų.
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Into The Wild (rež. Sean Penn)
Ei-kit-sau, kaip jis atitiko mano dabartines nuotaikas ir mintis. Gyvenimo prasmės paieškos, fantastiškos kompozicijos ir daug daug daug beprotiško liūdesio. Su švelniu šilumos ir ne-viskas-taip-blogai prieskoniu, kuris, tiesa, žinant faktą, kad čia - tikro žmogaus istorija, visą dieną neleidžia nusiraminti.
2009 m. gegužės 24 d. 01:13:28
geriausias filmas, kuriame vaidina Bill Murray, kodel anksciau nesugalvuodavau perziuret sita filma
10/10
2009 m. gegužės 23 d. 19:50:47
Kol kas, seniausias matytas mano filmas (kiek pamenu) Jei pasiseks, ryt jau bus antras pagal amžių.
O šiaip, tikrai tikrai puikus filmas
2009 m. gegužės 23 d. 18:42:07
2009 m. gegužės 22 d. 21:39:31
Tik dabar jau lietuviškai, per ltv2. Puikus filmas
2009 m. gegužės 22 d. 20:35:55
The Basketball Diaries
Įspėju tave.
2009 m. gegužės 22 d. 20:22:45
2009 m. gegužės 22 d. 20:20:38
2009 m. gegužės 22 d. 16:23:49
2009 m. gegužės 22 d. 13:28:30
kiek jis geras, negaliu pasakyti. kas ten gero, tai, žinoma, aktorių darbas, efektai, kameros kampai ir panašiai. ir muzika albai sužavėjo. o pats siužetas juokingas. žinoma, statyta pagal knygą, kurios, beje, nesiruošiu skaityti, todėl dėl siužeto juokingumo nelabai verta kaltinti kūrėjus, bet vis. žiūrėti buvo įdomu. ir linksma
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. gegužės 22 d. 12:12:15
2009 m. gegužės 22 d. 00:38:25
OJOJOI.
buvau optimistas ir vis dėlto tikėjausi, kad kas nors vistiek išsigelbės, bet ne..;[[
bet šiaip filmas, dar ypač kai taip sukurtas tikrai geras, ta prasme taip filmuotas su kamera.nESITIKĖJAU, KAD BUS TOKS GERAS ;]]
2009 m. gegužės 21 d. 21:36:32
2009 m. gegužės 21 d. 21:36:01
2009 m. gegužės 21 d. 18:07:37
Savotiškas filmas. Gana painu. Ir visgi man priimtinas prancūzų humoras.
2009 m. gegužės 21 d. 18:01:00
2009 m. gegužės 19 d. 23:47:01
Pirmas 30 minučių žiūrėjimo galvojau: kas čia per..? Bet paskui įtraukė ir pasidarė ganėtinai įdomu. Paini istorija, bet viskas labai gerai išdėstyta ir atskleista.
Ir visgi melo kojos trumpos. Vienaip ar kitaip.
2009 m. gegužės 17 d. 23:19:39
Into The Wild (rež. Sean Penn)
Oh yes. Šitas filmas paveikia .
Kai žiūrėjau, nežinojau, kad ten tikra istorija, o kai pamačiau užrašą pabaigoje, bendras filmo įspūdis taaaip sustiprėjo, jog užteko gana ilgam.
Pati sau iš šito filmo padariau išvadą, kad net ir gražiausios svajonės kartais neturėtų išsipildyti, nes jos niekur nenuves.
Ir vis tiek - tame filme viskas taip velniškai gražu ir liūdna. :}
* *
Mano pačios paskutinis matytas - La science des reves ("The Science of Sleep", liet. "Miego mokslas" ), 2006 , Michel Gondry
Spalvinga painiava, kuri lengvai išsipainioja, ir vedžioja po sapnų ir realybės labirintus.
Mielas filmas pažiūrėti. Gražiausia tuomet, kai visiškai nejučia išnyksta tas skirtumas tarp realybės ir sapno. Ir jėė kaip kartais norisi, kad jo iš tiesų nebūtų.
2009 m. gegužės 17 d. 20:42:44
2009 m. gegužės 17 d. 20:34:22
2009 m. gegužės 17 d. 20:32:13
Nėra ką pridurti. Šedevras.