kolkas tik 2-tra rytoj ziuresiu, taip zinau, kad 3 isviso ju sukurta buvo, bet kartais taip buna, kad po kazkurios dalies nebesinori ziuret tolimesnes dalies, nes paskiau pradeda nesamones kurt... nors nezinau, man tokios komedijos patinka, siaip ar taip reikes ir 3-cia perziuret
nors ta filma jau gal kokius 5 kartus pries tai maciau, bet dabar ziuredamas, galiu pilnai sakyt, jog tai vienas geriausiu The '80s filmu, nezinau kodel, bet anksciau niekad taip nesusidomejau situo filmu, respect, siuo metu mano megstamiausia komedija
Vertinu 11/10, butinai reikes ir 2-tra dali perziuret
Sunku pasakyti būseną pažiūrėjus šį filmą. Priverčia susimąstyti, ko iš tikrųjų reikia žmogui gyvenime. Dar + filmą pagardina, kad tai yra pagal tikrą istoriją.
Merfio dėsnis : Jei gali nepasisekti, tai ir nepasiseks.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
Dar vienas, visai neblogs filmas su J. Depp. Tik pabaigos likau nelabai supratus, bet gal tik dėl to, kad jau buvo labai vėlu ir akys nuo nuovargio jau merkėsi.
...you’re the same kind of bad as me...
- Trainspotting.
Kadangi paskutinį kartą žiūrėjau gal 7 ar 8oje klasėje, bais užsinorėjau atgaivinti įspudžius. Pasirodo, atmintis dar gerai veikia : ] O šiaip tai filmas geras, stiprus ir muzika pritaikyta itin. Smagu, prisiminti buvo.
- Na Pagadi [1-8 serija]
Nemačius belenkiek metų. Vilkas žavingas, hipiškas : ] O dar ta serija apie Snigūračką.. ett. : )
- Cinderella [1950] (Pelenė);
Iš tos pačios išsiilgtų Disney multikų serijos. Šis nebuvo ypatingas, bet mielas žiūrėti.
- The Little Mermaid (Undinėlė).
Šis man patiko labiau žymiai. Gal dėl to, kad vaikystėje kažkada buvo matytas per VHS, o paskui niekur nebegalėjau rasti pažiūrėti dar. Siužetą buvau beveik užmiršusi, tad žiūrėjau kone kaip pirmą kartą. Mielybė šis.. : )
- Requiem for A Dream.
Taip taip, keista, kad jo nebuvau žiūrėjusi, juoba, kai iš visų pusių senokai buvo signalizuojama, kad verta.
Ir taip, verta. Ne tas žodis, kaip.
Pažiūrėjus supratau, kad tai filmas - vienas geriausių kada matytų.
[gal padėjo ir tobula atmosfera filmo šio žiūrėjimui].
Patiko tai, kad siužetas rodėsi toks chaotiškas [o išties tobulai, ryškiai, nušlifuotas], tie fotografiniai vaizdai, filmavimo technika, sulėtėję, sugreitėję vaizdai.
Patiko tai, kad [ne kartą esu rašiusi, kad būtent tokie filmai palieka įspūdį, kuriuose] yra vietos interpretacijai ir nėra viskas ant lėkštutės. Paralelių gausa, juodas humoras.
Retokai pastaruoju metu būna, bet šįkart būtent iš tų: eina titrai, o žodžių trūksta. Ir tyli. Kol gryžti į realųjį pasaulį.
P.S Clint Mansell yra tobulas soundtrack'ų meistras, puikiai jau iš 'The Fountain' žinomas. Darniai ir su šiuo filmu padirbėta. Lux Aeterna.
Shawn Of The Dead (2004), D. Britanija, siaubo komedija (IMDB: 8.0/10)
vienas is mano megstamiausiu britu filmu (vertinu 9/10), kaikurie sako, kad tai geriausia siaubo komedija , siulyciau paziureti, tikrai geras filmas, stebetina, kad vertinimas toks aukstas, dauguma tokiu filmu praranda geru vertinimu
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
2009 m. gegužės 3 d. 12:26:02
2009 m. gegužės 2 d. 23:54:09
2009 m. gegužės 2 d. 23:40:54
2009 m. gegužės 2 d. 23:33:14
2009 m. gegužės 2 d. 23:25:05
2009 m. gegužės 2 d. 23:24:46
nors ta filma jau gal kokius 5 kartus pries tai maciau, bet dabar ziuredamas, galiu pilnai sakyt, jog tai vienas geriausiu The '80s filmu, nezinau kodel, bet anksciau niekad taip nesusidomejau situo filmu, respect, siuo metu mano megstamiausia komedija
Vertinu 11/10, butinai reikes ir 2-tra dali perziuret
2009 m. gegužės 2 d. 22:27:28
2009 m. gegužės 2 d. 14:41:33
Sunku pasakyti būseną pažiūrėjus šį filmą. Priverčia susimąstyti, ko iš tikrųjų reikia žmogui gyvenime. Dar + filmą pagardina, kad tai yra pagal tikrą istoriją.
2009 m. gegužės 2 d. 13:56:04
Oi, geras. Bent kaip vesternas, tai puikus. Galima suvokt, kiek daug lemia tie ilgi (per ilgi) ir nebylūs žvilgsniai. Man patiko
2009 m. gegužės 2 d. 13:39:30
Peter Greenaway, bent jau šiuo metu, mano mėgstamiausių režisierių viršuje. For sure.
2009 m. gegužės 2 d. 13:26:09
Dar vienas, visai neblogs filmas su J. Depp. Tik pabaigos likau nelabai supratus, bet gal tik dėl to, kad jau buvo labai vėlu ir akys nuo nuovargio jau merkėsi.
2009 m. balandžio 27 d. 16:12:25
2009 m. balandžio 27 d. 12:25:22
Kadangi paskutinį kartą žiūrėjau gal 7 ar 8oje klasėje, bais užsinorėjau atgaivinti įspudžius. Pasirodo, atmintis dar gerai veikia : ] O šiaip tai filmas geras, stiprus ir muzika pritaikyta itin. Smagu, prisiminti buvo.
- Na Pagadi [1-8 serija]
Nemačius belenkiek metų. Vilkas žavingas, hipiškas : ] O dar ta serija apie Snigūračką.. ett. : )
- Cinderella [1950] (Pelenė);
Iš tos pačios išsiilgtų Disney multikų serijos. Šis nebuvo ypatingas, bet mielas žiūrėti.
- The Little Mermaid (Undinėlė).
Šis man patiko labiau žymiai. Gal dėl to, kad vaikystėje kažkada buvo matytas per VHS, o paskui niekur nebegalėjau rasti pažiūrėti dar. Siužetą buvau beveik užmiršusi, tad žiūrėjau kone kaip pirmą kartą. Mielybė šis.. : )
- Requiem for A Dream.
Taip taip, keista, kad jo nebuvau žiūrėjusi, juoba, kai iš visų pusių senokai buvo signalizuojama, kad verta.
Ir taip, verta. Ne tas žodis, kaip.
Pažiūrėjus supratau, kad tai filmas - vienas geriausių kada matytų.
[gal padėjo ir tobula atmosfera filmo šio žiūrėjimui].
Patiko tai, kad siužetas rodėsi toks chaotiškas [o išties tobulai, ryškiai, nušlifuotas], tie fotografiniai vaizdai, filmavimo technika, sulėtėję, sugreitėję vaizdai.
Patiko tai, kad [ne kartą esu rašiusi, kad būtent tokie filmai palieka įspūdį, kuriuose] yra vietos interpretacijai ir nėra viskas ant lėkštutės. Paralelių gausa, juodas humoras.
Retokai pastaruoju metu būna, bet šįkart būtent iš tų: eina titrai, o žodžių trūksta. Ir tyli. Kol gryžti į realųjį pasaulį.
P.S Clint Mansell yra tobulas soundtrack'ų meistras, puikiai jau iš 'The Fountain' žinomas. Darniai ir su šiuo filmu padirbėta. Lux Aeterna.
2009 m. balandžio 26 d. 19:20:46
Idomi istorija su solidziu aktoriu rateliu. Norejosi kazkokio tokio filmo kaip Conspiracy Theory su M. Gibson'u, tai pasitaike, paziurejom, malonu, dabar kitokiu filmu laukiam : ).
2009 m. balandžio 26 d. 14:42:06
Yes Man
peržiūrėjau vakar. įstrigo - vakarėlis su Hariais Poteriais.
O dieve, ten nesveika vieta! Next stop Azkaban.
Žiūrėjau December Boys, mielas filmas.
2009 m. balandžio 26 d. 14:18:15
2009 m. balandžio 26 d. 12:35:07
Martyrs
Turiu as ji atsisiuntus idomus? Nes as truputi ziurejau tai kazkaip be rysio man pasirode siunciausi is torrentu nes paveikslelis grazus buvo
2009 m. balandžio 26 d. 11:41:38
vienas is mano megstamiausiu britu filmu (vertinu 9/10), kaikurie sako, kad tai geriausia siaubo komedija
2009 m. balandžio 25 d. 21:47:16
eina sau, nerealus filmas, genialiai sugalvoti pokalbiai, geri aktoriai, tiesiog klasika
2009 m. balandžio 25 d. 19:35:18