| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2009 m. balandžio 12 d. 19:59:27
2009 m. balandžio 12 d. 17:20:10
2009 m. balandžio 12 d. 13:21:29
2009 m. balandžio 11 d. 12:31:00
2009 m. balandžio 10 d. 18:23:49
fantastinių filmų ne itin mėgstu, bet šitas nenuvylė. :}
2009 m. balandžio 10 d. 17:51:35
2009 m. balandžio 9 d. 17:27:59
2009 m. balandžio 9 d. 15:44:40
Apie ką — visa šeima susirenka švęsti tėvo 60-mečio. Svarbiausi čia — trys jo vaikai, du sūnūs ir dukra. Prieš vakarienę vienas iš sūnų pasako tostą tuo pačiu prieš visus svečius tėvą apkaltindamas seksualiniu išnaudojimu vaikystėje (kartu — ir dėl kitos sesers savižudybės).
Nuostabu yra tai, kaip viskas parodyta. Iš mano pusės — visi įmanomi teigiami epitetai. Emociškai stipru ir labai įtaigu, filmas užpildytas nuo pradžios iki pabaigos (charakteriai, dialogai etc.). Drąsiai 10/10.
2009 m. balandžio 9 d. 11:41:57
nuejau is visisko neturejimo ka veikti. ankstesniu daliu esu mates tik pirmaja, maniau kad ir sis bus gryna komercija, tiesiog grynai holivudiskas filmas. gal toks ir buvo bet man jis netiketai ir neitiketinai patiko. ne vienos neidomios vietos
2009 m. balandžio 6 d. 13:30:15
2009 m. balandžio 6 d. 12:55:45
2009 m. balandžio 6 d. 12:54:40
nezinau ar apsimoka kitas dalys (2, 3, 4, kurias rezisavo skirtingi rezisieriai) ziureti, nes ju reitingai gan labai silpni palyginus su 1-ma dalim ir pasitvirtina, jog Steven'as Spielberg'as galbut geriausias visu laiku rezisierius (bent jau man visu jo rezisoti filmai kolkas visi patiko)
2009 m. balandžio 6 d. 01:21:51
2009 m. balandžio 5 d. 14:29:18
- Hotel Rwanda.
Ne itin mėgstu filmus, kuriuose vien juodaodžiai šmiežuoja [matyt, čia bukokos amerikietiškos komedijos savo padarė], tačiau šis filmas - kitas atvejis.
Kodėl anksčiau buvau nesusigundžiusi žiūrėti, viskas aišku, tačiau filmas geras.
Puikus garso takelis, įtaigiai pateikta pati maišto situacija, netgi graudulį sukelia - o tai jau didelis pliusas filmui, nes pastaruoju metu retai kuriam pavyksta 'išpešti' gilesnę emociją/ susižavejimo užuomazgą.
- Stay [2005];
Nieko šedevringo ten nėra, bet susipynimai man patiko, daug artimų aliuzijų. Smagu ir tai, jog pasibaigus filmui visai nesinorėjo narplioti - kaip tie regėjimai: praeitis, dabartis, ateitis tarpusavy susiję. Tiesiog toks bendras chaoso sukeltas įspūdis. O tai gerai.
Be to, tiek Ewan'as M., tiek kiti aktoriai šaunūs.
2009 m. balandžio 4 d. 21:04:40
The Big Lebowski
Pakenčiamas.
Pakenčiamas TIK? Aš sakau, kad labai gera komedija 10/10
O aš mačiau "Freddy Kruger Vs Jason", čia būtų "Košmaras Guobų Gatvėje" ir "Penktadienis 13-oji diena" filmų mišinys. Dar neapsisprendžiau ar patiko man tas filmas
Toks visai nieko filmas, bet nežvengiau daug. Buvo labiau įdomu, nei juokinga.
2009 m. balandžio 4 d. 20:34:39
labai ilgas. Įsijungiau jį, kaipo išbandymą sau kantrybės. : D
Drąsiai sakau, kad jis išskirtinis. Susideda iš 92 skirtingų trumpų biografinių istorijų apie žmones, kurie pradeda šnekėti keista nežinoma kalba, pasakoti anekdotus apie paukščius, ir apskritai elgtis 'paukštiškai'. Visi tie 92 žmonės, yra paveikti "Violent Unknown Event", kuris taip iki galo ir lieka - 'Unknown'.
labai skiriasi ir nuo pačio Greenaway darbų. Ir jei kas bandysit žiūrėti, siųlau su pertraukom.
"An Andalusian Dog" (1929)
Trumputis šis. 16min.
Peržiūrėjau jį ir iš karto vėl įsijungiau nuo pradžių.
Tokių metų toooooks filmas. Keistas. Nors, gal būtų keisčiau pamatyti kažką panašaus šių metų.
"Brazil" (1985)
Smarkiai kertasi su realybe. Absurdiškas, kai kur itin. Beprotiškas pasaulis ten.Smagus. Iš tų, kur tikrai žiūrėsiu dar kartą. Po to dar kartą. O po to dar kam nors parodysiu.
Jam nieko netrūksta.
O režisieriui, Terry Gilliam, jau 5tas pliusas nuo manęs.
2009 m. balandžio 4 d. 17:56:09
Bet yra užtektinai, Ji_Kvepuoja. Šitas tai labai geras, dar patarčiau pažiūrėti The Majestic ir Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Irgi labai geri.
The Majestic nemačius (pažiūrėsim), o Eternal Sunshine of the Spotless Mind mačius, bet tikrai rasiu progą pažiūrėti dar kartą, nes kai pirmą kartą žiūrėjau tai nelabai jis man ir įstrigo.
2009 m. balandžio 4 d. 16:50:53
O "Freddy vs Jason" kažkoks absurdas. Kuo toliau, tuo labiau nusivažiuojama.
2009 m. balandžio 4 d. 16:40:43
The Big Lebowski
Pakenčiamas.
O aš mačiau "Freddy Kruger Vs Jason", čia būtų "Košmaras Guobų Gatvėje" ir "Penktadienis 13-oji diena" filmų mišinys. Dar neapsisprendžiau ar patiko man tas filmas
Na, man The Big Lebowski irgi patiko. O "Freddy vs Jason" kažkoks absurdas. Kuo toliau, tuo labiau nusivažiuojama.
2009 m. balandžio 4 d. 16:20:57
The Big Lebowski
Pakenčiamas.