| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2009 m. kovo 31 d. 16:00:06
2009 m. kovo 30 d. 11:06:08
2009 m. kovo 30 d. 10:24:04
Donnie Darko. Labai geras filmas, toks creepy, bet labai įtraukiantis ir įdomus
Ar esi matęs ką nors iš D. Lynch filmų?
Tikriausiai ne.
2009 m. kovo 29 d. 23:20:54
Beprotiškai jaukus.
Aš labai susižiavėjusi, šiuo metu, Peter Greenaway darbais. Dar nedaug mačiusi, bet žadu peržiūrėti kuo daugiau. Man patinka, kaip jis 'pasakoja' istoriją. Patinka, kad žiūrint jo filmus galima daugiau nei tik žiūrėti. Neįprastas. mmm.
2009 m. kovo 29 d. 22:54:46
Donnie Darko. Labai geras filmas, toks creepy, bet labai įtraukiantis ir įdomus
Ar esi matęs ką nors iš D. Lynch filmų?
2009 m. kovo 29 d. 20:15:13
2009 m. kovo 29 d. 20:08:54
Fight Club. Šlykštus ir žiaurus.
Įdomus apibūdinimas ; D
Bet šiaip, matyt tik aš vieną jį suvokiau kaip komediją : DDD
Aš jį irgi panašiai suvokiau, buvo juokingų vietų, bet asmeniškai tai nelabai patiko...
Tai kodėl rašei į "Paskutinis matytas geras filmas"? : D
O knygą skaitei?
2009 m. kovo 29 d. 19:52:04
vakar per LTV. Kitiems gal nepatiko, bet man jis labai patiko. tas filmo stilius tiesiog suzavejo mane, del aktoriu vaidybos blogu zodziu nepasakysiu, geras veiksmas, siuzetas paprastas bet idomus
2009 m. kovo 29 d. 19:31:52
Daug pokš pokšt ir kraujo, ir vis dėlto gerai di Caprio vaidina.
2009 m. kovo 29 d. 15:11:18
Verta mokyklose parodyti
2009 m. kovo 29 d. 11:06:29
Graudu.Šiurpu.Žiauru.Bet man patiko. Prisipažinsiu, šį filmą parsisiunčiau kažkokios pareigos vedama, o žiūrėjau tik todėl kad visiškai neturėjau ką veikt, o iki futbolo buvo dar daug laiko. Tačiau, tai vienas iš geriausių pastaruoju metu matytų filmų, o Angelina Jolie mano akyse smarkiai pakilo
2009 m. kovo 27 d. 22:26:19
Forrest Gump
Dabar jau - visas, be pertraukos ir nuosekliai.
Turbūt gražiausia istorija papasakota filme.
Ir vaidyba gera
Ir tie subtilūs istoriniai juokai, su Apple, Presley'iu ir kiti.
Ir šiaip, nuostabus filmas
And what did I Tell ya?
O dėl akinių: No way.
Rekomenduočiau tau pasižiūrėti No Country For Old Men (man ir dar kitam tokiam pažįstamam žiauriai patiko). Ir Donnie Darko. Šį būtinai.
Vieną matęs, ir prirekomendavęs visiem kam tik įmanoma, kitas yra mano kompiuterį ir laukia savo valandos.
2009 m. kovo 27 d. 22:20:15
Forrest Gump
Ir vaidyba gera
And what did I Tell ya?
O dėl akinių: No way.
Rekomenduočiau tau pasižiūrėti No Country For Old Men (man ir dar kitam tokiam pažįstamam žiauriai patiko). Ir Donnie Darko. Šį būtinai.
2009 m. kovo 27 d. 22:17:25
No Country For Old Men. patiko ypač dialogai, tokie baisūs ir juokingi (kad ir tas su parduotuvės savininku ir Šiguru). Geras.
Tai tipo sergi Tu čia?
Filmus tik žiūri ir viskas
Kita vertus, žiūri puikius filmus, šaunuolis
Kaip tik kai sergu tai einu po visą top250tuką. Juk reikia susirasti veiklos, neužtenka man už tave argumentų ieškoti tam nelemtam teismui
Tai neblogai,neblogai.
Pasveiksi ir ateisi su stooooooorais akiniais, bet užtai filmų kokių būsi matęs.
2009 m. kovo 27 d. 22:15:18
Ir vaidyba gera
2009 m. kovo 27 d. 20:18:05
No Country For Old Men. patiko ypač dialogai, tokie baisūs ir juokingi (kad ir tas su parduotuvės savininku ir Šiguru). Geras.
Tai tipo sergi Tu čia?
Kaip tik kai sergu tai einu po visą top250tuką. Juk reikia susirasti veiklos, neužtenka man už tave argumentų ieškoti tam nelemtam teismui
2009 m. kovo 27 d. 19:07:48
Tai tipo sergi Tu čia?
2009 m. kovo 27 d. 18:42:42
2009 m. kovo 26 d. 20:41:07
...Toks, po kurio dažnas, turbūt, apkabintų šalia esantį žmogų,(jei netyčia, sekančią minutę ištaškytų kas nors abu.). Toks tragiškas. Sakyčiau, perdėtai dramatiškas. Kai visos bėdos, kaip susitarusios, atsitinka viena po kitos, tam pačiam žmogui. O ir šiaip.
Mmm. Mano akimis, gražiai nufilmuotas, ir aktorių vaidyba labai įtikinanti. Pagrindinė aktorė išvis šauni, o MacGregor'o vaidybos objektyviai vertinti jau nebe išeina.
2009 m. kovo 26 d. 20:36:20
Fight Club. Šlykštus ir žiaurus.
Įdomus apibūdinimas ; D
Bet šiaip, matyt tik aš vieną jį suvokiau kaip komediją : DDD
Aš jį irgi panašiai suvokiau, buvo juokingų vietų, bet asmeniškai tai nelabai patiko...