| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2009 m. kovo 21 d. 11:25:55
Twilight
o man teko girdėti, kad šis yra gana prastas
Oi, kiek dabar dėl šio seilėjasi. Ypatingai merginos. Man net knygas bandė įsiūlyt perskaityti. Nors banalumas filmo tai pasibaisėtinas. Eilinė romantinė sapalionė. Nieko ypatingo.
Tai, kad geriau negavau, ko pazet. siaip vampyrai kaip butybes traukia tai turejau zet, nors ten labiau apie romantika. nk lengvai ziurisi. db knyga skaitau tai vertinsiu kas geriau.
2009 m. kovo 21 d. 10:36:38
ir aš negaliu patikėt, kad žiūrėjau šitą filmą pirmą kartą savo gyvenime. juk jau turėjau būt jį mačius. na, visada būna pirmas kartas
pažiūrėjus nepagalvojau maždaug "wow, incredible!", bet nuobodžiam vakarui prastumti tiko.
2009 m. kovo 20 d. 22:50:35
2009 m. kovo 20 d. 22:49:45
Vienas is nedaugelio. Sekantis - "Berniukas dryžuota pižama".
2009 m. kovo 20 d. 21:14:19
Twilight
Oi, kiek dabar dėl šio seilėjasi. Ypatingai merginos. Man net knygas bandė įsiūlyt perskaityti. Nors banalumas filmo tai pasibaisėtinas. Eilinė romantinė sapalionė. Nieko ypatingo.
2009 m. kovo 20 d. 20:56:27
2009 m. kovo 20 d. 12:58:34
https://www.imdb.com/title/tt0819714/
Nepasakyčiau, kad filmas prailgo, bet įvykiai galėtų ir greičiau išsirutuliuoti
2009 m. kovo 20 d. 04:15:34
Na, sis pilnametrazis anime, buvo tiesiog malonus ziureti. Senai senai nemaciau tokio gerai sugalvoto filmo.
2009 m. kovo 19 d. 20:56:20
Twilight
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. kovo 19 d. 20:29:20
Puikus.Puikus.Puikus. O ir nemažiau juokingas.
Stipriai rekomenduoju.
2009 m. kovo 19 d. 19:39:30
2009 m. kovo 19 d. 10:19:35
nuostabi penno vaidyba, puikus filmas.
2009 m. kovo 18 d. 21:42:55
Autoįvykis, pakeitęs jaunos poros (ir juos supančių žmonių) gyvenimą. Kai per vieną akimirką visi tolimos-tobulos ateities planai apsiverčia ir netenka prasmės. Nauji keliai, nauji ieškojimai ir nauji sprendimai. Filmo herojų poelgiai pažįstami kiekvienam, arba, atsižvelgiant į žmogiškąjį faktorių, bent jau suprantami. Vienas iš tų atvejų, kai filmas sugeba paliest ir jausmus. Gal vietomis kiek per gražu viskas. Visgi — puiki gyvenimiška drama. Gaila tik, kad pamatyta ne k/t ekrane.
2009 m. kovo 18 d. 20:40:57
Gespenster - patiko,nors nesupratau beveik nieko,nes vokiečių kalba...Reiks titrus užsidėt...
Vau. Dėžė su judančiais paveiksliukais?
Kuo patiko, jei nesupratai?
2009 m. kovo 18 d. 20:22:40
Gespenster - patiko,nors nesupratau beveik nieko,
2009 m. kovo 18 d. 20:00:21
Gespenster - patiko,nors nesupratau beveik nieko,nes vokiečių kalba...Reiks titrus užsidėt...
Vau. Dėžė su judančiais paveiksliukais?
Kuo patiko, jei nesupratai?
2009 m. kovo 18 d. 18:34:08
2009 m. kovo 18 d. 17:45:06
''Klasiokai'' šiandien kino žiūrėjau, tai įspūdį labai gera paliko... Pasirodo estai puikius filmus kuria
Kartais filmas nesivadina "Klasė"?
Gal
2009 m. kovo 18 d. 17:39:36
''Klasiokai'' šiandien kino žiūrėjau, tai įspūdį labai gera paliko... Pasirodo estai puikius filmus kuria
Kartais filmas nesivadina "Klasė"?
2009 m. kovo 18 d. 17:37:43