| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2009 m. kovo 17 d. 23:02:57
2009 m. kovo 17 d. 01:10:23
Kažkas atsitiko [1986]. V. Kernagis, Foje, Antis.
patiko, taip taip.
tik gaila, jog V. Kernagio mažai tenais.
O šiaip, žiūrėt tik dar ir dar.
2009 m. kovo 16 d. 13:18:34
In Bruges.
geriausiai įstrigusi frazė iš viso filmo - "fucking cunt". bet nieko, jei galima pasakyti, tai "mano šeštadieniškas". ir tikrai, vat dabar tie pokštai, kurių tikrai reikėjo. vakar nebūtų atrodę juokingi. ale velnias žino. dar tas akcentas velniškai žavus. ir Farell'o mimikos. nepaprastai. ir pati Briugė visai nieko.
Ooo taip. Airiškas Farell'o akcentas itin priesoningas.
Ir taip, filmas geras išties.
2009 m. kovo 15 d. 21:47:45
Ahm.. Negaliu pasakyt,kad tai šedevras. Tikrai geras, bet "šedevru" aš nevadinsiu.
Šedevras kaip psichodelinis filmas. Šioje vietoje vienas geriausių. Lyginti su kitais jį gan sunku.
O aš šiandien pažiūrėjau "Streetcar named Desire". Senas filmas. Su Marlonu Brando kuomet šis dar buvo visai jaunas. Geras, ironiškas filmas. Žavingas, netgi. O jau paties Brando atliekamas vaidmuo buvo šaunus - stiprus, kiek ciniškas veikėjas. patiko.
2009 m. kovo 15 d. 21:42:30
A Clockwork Orange.
Keistas. Įdomus. Geras. Puikus. (?)
Tik dabar pamatei si sedevra?
Ahm.. Negaliu pasakyt,kad tai šedevras. Tikrai geras, bet "šedevru" aš nevadinsiu.
2009 m. kovo 15 d. 21:04:48
A Clockwork Orange.
Tik dabar pamatei si sedevra?
2009 m. kovo 15 d. 21:01:33
2009 m. kovo 15 d. 20:15:02
2009 m. kovo 15 d. 10:49:05
Žinutė butelyje.
o mane visada žavėjo šitas filmas
Šitas seniai matytas, bet man irgi patiko.
2009 m. kovo 15 d. 10:47:32
iš ties puikus ir rimtas filmas. tik pati pabaiga (ta vieta, kai padaromas nusikaltimas) buvo juokinga.
Žinutė butelyje.
o mane visada žavėjo šitas filmas
2009 m. kovo 15 d. 06:09:03
Filmas apie vampyrus. Labai kasdieniškai. Visai įtraukė, vien dėl to, kad kažkas pagyrė, kaip geriausią filmą apie vampyrus. Negalėjau nepatikrinti.
Taigi, nieko čia 'geriausio' nėra. Bet sumenkinti irgi nereikia, į šią sritį naujo kraujo suleido, alternatyviu požiūriu ir jo ekranizavimu.
2009 m. kovo 15 d. 02:00:25
geriausiai įstrigusi frazė iš viso filmo - "fucking cunt". bet nieko, jei galima pasakyti, tai "mano šeštadieniškas". ir tikrai, vat dabar tie pokštai, kurių tikrai reikėjo. vakar nebūtų atrodę juokingi. ale velnias žino. dar tas akcentas velniškai žavus. ir Farell'o mimikos. nepaprastai. ir pati Briugė visai nieko.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. kovo 14 d. 20:29:28
2009 m. kovo 14 d. 17:01:23
2009 m. kovo 14 d. 16:20:51
ryškiai praskaidrina dieną.
2009 m. kovo 14 d. 12:12:30
2009 m. kovo 14 d. 02:51:09
Gerai atrodantis filmas. Lyg ir buvo matytas, bet ziurejau lyg pirmakart. Prikauste filmas, tad nesigailiu paziurejes/isziurejes. Kas netaip ir daznai ivyksta
2009 m. kovo 14 d. 01:19:02
2009 m. kovo 12 d. 12:49:43
2009 m. kovo 12 d. 12:49:31
Septynios sielos.
https://www.forumcinemas.lt/movie/3451/
Žiūrėjau, imdb reitingas pakankamai neblogas.
O šiaip, filmas man tikrai labai patiko.
Nesu rasistė ir t.t, bet nesu didelė Will Smith'o [ir šiaip 'negriškų' filmų] gerbėja, bet.. pati likau nustebusi.
Šauniai/įtaigiai vaidino.
Esminė filmo siužetinė linija lyg ir kažkur jau girdėta, bet detalės tikrai buvo naujos.
Ypatingai orginalus tas: medūza vonioje.. ledai [nenoriu išduoti, jei kas žiūrės etc].
Toks filmas, kuriam pasibaigus norisi dar bent 5 minutes patylėti..
[nedažnas atvejis].
Graudus. Bet verta.