| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2009 m. vasario 28 d. 13:35:57
Man labai patinka visi trys pagrindiniai aktoriai.(Ypač Ewan McGregor-mmmm.) Todėl nepaisant to, kad siužetas ne auksinis, bet pats filmas susižiūrėjo nesunkiai. : )
2009 m. vasario 28 d. 06:07:52
"Beauty and the beast".
"Lion King".
Tie senieji tikrieji.
2009 m. vasario 27 d. 23:36:19
Žiaurus, gražus. Labai įtraukė tie siužetai iš jo gyvenimo. Labai patiko. Vertas.
2009 m. vasario 26 d. 20:26:27
2009 m. vasario 26 d. 19:56:40
2009 m. vasario 26 d. 18:26:50
2009 m. vasario 25 d. 12:30:40
na ir kitas lengvo pobudzio Awalk to remember... taip pat lb realus.em. apie truth love.
2009 m. vasario 24 d. 21:38:05
2009 m. vasario 24 d. 07:24:06
Nežinau apie kokią čia redakciją kalbi, bet vat traileris gal atsakys į tavo klausimą : https://www.youtube.com/watch?v=Wo_LYkn88 o8
radakcia, LRT laida. bet jo, filmas tas pats , ačiū `]
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 23 d. 23:36:40
2009 m. vasario 23 d. 23:18:59
Class.
Estiškas filmas apie patyčias mokykloje. 10 balų. Nekomentuosiu daug, tik rekomendaciją mano jis turi
čia tas, apie kurį per "Redakciją" užsiminė?
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 23 d. 22:21:12
2009 m. vasario 23 d. 22:17:49
Estiškas filmas apie patyčias mokykloje. 10 balų. Nekomentuosiu daug, tik rekomendaciją mano jis turi
2009 m. vasario 23 d. 00:38:52
1990 LT klasika.
Nepasakyčiau, kad likau sužavėta ar pan.
Bet Kazlo, kitų vaidyba padarė savo.
Be to, ta tobulai atspindėta sovietmečio dvasia.. M. Jagger'is į temą : ]]
Žodžiu, pažiūrėti vertas.
https://www.kinas.info/?movie=3844
- In Bruges.
Airiškas.
Šiek tiek buvau nusistačiusi dėl 'crime drama thriler', nes ne tiek jau daug tokio žanro filmų man yra patikę, bet:
šis patiko.
Sakyčiau, pakankamai netradicičkas scenarijus, įdomios C. Farrell'o mimikos, o ir šiaip, matyt, atitiko nuotaiką.
Tie centai beriami iš bokšto, gale filmo.. Taip simboliškai.
9/10 rašyčiau.
Mačiau ir imdb reitingas pakankamai aukštas.
Neprimityvus.
https://www.irishfilm.net/blurbs/InBruges .html
2009 m. vasario 22 d. 18:54:31
labai norėjau pamatyti šitą filmą vien dėl pagrindinių aktorių. aišku, nebe taip idealu kaip Titanike. filmas pilnas gyvenimiškų melodramų ir išgyvenimų. iš savo pusės filmo vertinti kaip idealaus tikrai negaliu, bet patiko man jis. nors gal daugiau prasmės jis būtų turėjęs jei šeimynėlė būtų išvykusi į Paryžių. o pabaiga tikrai liūdnoka. ai, dar plius man patiko OST'as
2009 m. vasario 22 d. 16:25:24
ziaurumai ir saudymai kaip ir siuolaikiniuose filmuose, tik nereikia pamirsti, kad filmas buvo kurtas apie 1960-uosius metus, todel laikomas savo zanro klasika.
2009 m. vasario 22 d. 14:03:04
proga dar kart jį pamatyti buvo, kai draugė pasakė, kad dar jo nebvo mačiusi. o aš su malonumu pasiūliau jai parodyti. ir prilūžau iki ašarų. n-tąjį kartą matytas, subtiliai juokingas ir labai moteršikas. na gal ne visai šeštadienio vakarui, bet anyway, gera komedija.
2009 m. vasario 21 d. 16:23:20
Iš pradžių galvojau, kad tai bus rimta kokia tai biografinė drama. Po kokių 10 minučių, kad komedija. Peržiūrėjus visą, ir, nors realiai tikėjausi daugiau, dedu pliusiuką.
...Bet Clooney tai ten ne vietoj toks atrodė. : /
2009 m. vasario 21 d. 15:33:25
na komedija žinoma, nereali, ir labai juokinga. tik tas, kad pirmoji dalis bent man buvo smarkiai juokingesnė. gal turėjo įtakos tas, kad jau buvo nuspėjama iš pirmos dalies, kaip ir kas bus antroj. bet vistiek buvo be galo juokinga. aktoriai surinkti neblogi, o S. Martino prancūziškas akcentas iki ašarų prajuokino.
2009 m. vasario 21 d. 15:05:22
Ir dar The reaping taip pat labai geras