| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2009 m. vasario 20 d. 20:45:03
- Slumdog Millionaire (Lūšnynų milijonierius)
Laaabai.
Ne veltui išgirtas.
Iš pradžių buvau nusistačiusi, kad indiškas ir t.t. [nejaučiu didelės simpatijos indiškiems filmams], bet nuomonę pakeičiau.
Nors pabaiga banaloka, bet minties išryškinimas 'it's written' padėtį gerokai pataisė.
Geras.
Geras,tikrai. Bet,visgi,man nepadarė tokio įspūdžio,kokį pagal reklamos ir pagyrų kiekį turėjo padaryti.
2009 m. vasario 19 d. 21:59:41
2009 m. vasario 19 d. 21:09:40
2009 m. vasario 19 d. 13:52:00
2009 m. vasario 17 d. 21:44:18
2009 m. vasario 16 d. 21:42:48
Iš pradžių buvau nusistačiusi, kad indiškas ir t.t.
tai kad britai statė. tik pagal indo knygą.
taip, britai.
bet mane dezinformavo ir nepelnytai nuteikė bolivudiškai.
2009 m. vasario 16 d. 20:30:06
Iš pradžių buvau nusistačiusi, kad indiškas ir t.t.
tai kad britai statė. tik pagal indo knygą.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 16 d. 20:10:45
Apie skinus Anglijoje.
Nepasakyčiau, kad alpau iš susižavėjimo, bet nieko ganėtinai.
- Astérix aux jeux olympiques (Asteriksas ir Obeliskas Olimpinėse žaidybnėse) 2008
Kaip komedija lengvoji, visai nieko.
Juoba, kad ten Antika, įvairios asocijacijos ir t.t.
Po kokio baliaus, kai nesinori gilintis, galvon sunkumynus dėti.
- Slumdog Millionaire (Lūšnynų milijonierius)
Laaabai.
Ne veltui išgirtas.
Iš pradžių buvau nusistačiusi, kad indiškas ir t.t. [nejaučiu didelės simpatijos indiškiems filmams], bet nuomonę pakeičiau.
Nors paabiga banaloka, bet minties išryškinimas 'it's writen' padėtį gerokai pataisė.
Geras.
2009 m. vasario 16 d. 15:34:29
"Sėkmės džentelmenai"
va ir aiškiausias įrodymas, kad amerikiečių homoras palygint su sovietiniu tikrai ne to lygio. iki ašarų lūžau. "profesoriaus nėra, bet yra Docentas"
agree with u. juokingas filmas iki negalėjimo.
2009 m. vasario 16 d. 14:00:59
va ir aiškiausias įrodymas, kad amerikiečių homoras palygint su sovietiniu tikrai ne to lygio. iki ašarų lūžau. "profesoriaus nėra, bet yra Docentas"
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 16 d. 12:12:53
2009 m. vasario 15 d. 23:04:57
2009 m. vasario 15 d. 19:19:59
"Už įstatymo ribų".
Kažkada jau buvau matęs ir šį ketvirtadienį vėl per LNK rodė. Nu fantastinis filmas, nežianu kodėl bet man žiauriai jis patinka. Aktorių tai savotiškas Dream Teamas. O ir pats scenarijus visa kita labai patiko.
ir man net tas vesternas patiko.
kažkuo įtraukiantis.
2009 m. vasario 15 d. 17:07:57
Nzn , man visai patiko Penktadienis,13
Zjbs filmas
2009 m. vasario 15 d. 16:52:12
Pasaulyje kas dvyliktas gyventojas turi ginklą, tad kyla tik vienas klausimas - kaip apginkluoti likusius vienuolika.
"Just Like Heaven". Lengvas. Kaip iš tokio žanro - neprastas. Neįkyrus, šiokia tokia intriga.
"A Lot Like Love". Vakar visai netyčia pažiūrėjau. Buvau daug gero apie jį girdėjusi, tai tikėjausi daugiau, nei gavau. Čia man kaip su tuo "P.S. I Love You". Ne itin man patinka A. Kutcher, tai gal kažkiek tas lėmė.
"Catch Me if You Can". Šitą seniai buvau parsisiuntusi kažkodėl ir užsiciklinusi, kad jis nieko vertas. Gulėjo gulėjo jis pas mane tol, kol visiškai nebeturėjau ką žiūrėti. Ir Vau. Labai patiko. Paskui net sapnavau, kaip pati klastoju čekius kažkokius : D
2009 m. vasario 15 d. 16:34:08
Ziurejau po n-metu is naujo. Vienas geriausiu filmu su veikejais, vadinamais vampyrais. 10/10
2009 m. vasario 15 d. 10:22:21
2009 m. vasario 14 d. 15:01:49
Kažkada jau buvau matęs ir šį ketvirtadienį vėl per LNK rodė. Nu fantastinis filmas, nežianu kodėl bet man žiauriai jis patinka. Aktorių tai savotiškas Dream Teamas. O ir pats scenarijus visa kita labai patiko.
2009 m. vasario 14 d. 13:55:06
Uzvakar "For A Few Dollars More" (keliais doleriais daugiau) (per LTV2)
Istvudas vaidina,S. Leone rezisavo,vienas is "Dollar Trilogy" vesternu, vienas is geriausiu vesternu kokie tik buvo sukurti
apskritai vienas is geriausiu filmu.
manes vesternas kaip zanras visiskai nedomina bet sitas filmas, teisiog nemirtinga klasika
2009 m. vasario 14 d. 13:46:21