| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2009 m. vasario 7 d. 22:00:13
The Curious Case of Benjamin Button
verkė pabaigoj žmonės salėj, mačiau vieną mergaitę gerai nusiverkusią, o ir pačią sugraudino, bet ne iki tiek, kad apsiverkčiau. nors šiaip tikrai. deeply moving. ir minčių be galo po to filmo ir Pittas man jame labai patiko. aplamai,iškarto prirekomendavau pamatyti ir rekomenduoju visiems, ask nematė. per 2009, kiek jų jau praėjo, tirkai geriausias matytas filmas. aš asmeniškai įrašau jį į savo labiausiai patikusių filmų sąrašą.
Na,po šitokio apibūdinimo,man nedaug kas lieka pasakyti
Nuostabus filmas.
2009 m. vasario 7 d. 21:24:36
verkė pabaigoj žmonės salėj, mačiau vieną mergaitę gerai nusiverkusią, o ir pačią sugraudino, bet ne iki tiek, kad apsiverkčiau. nors šiaip tikrai. deeply moving. ir minčių be galo po to filmo ir Pittas man jame labai patiko. aplamai,iškarto prirekomendavau pamatyti ir rekomenduoju visiems, ask nematė. per 2009, kiek jų jau praėjo, tirkai geriausias matytas filmas. aš asmeniškai įrašau jį į savo labiausiai patikusių filmų sąrašą.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 7 d. 14:18:35
Hmm,nepirma karta ziurejau,gal ir nevisai filmas,na bet anime ir vienas is filmu stiliu, tai japonu autoriaus Hayao Miyazaki sukurtas Spirited Away. Skirtas tikrai ne vien jaunesnio amzio ziurovams,turintis spalvinga scenariju bei nuotikiu grandine jaunesniems,bei daugybe simbolikos,japonu kulturos vertybiu su savotisku uzskleidimu ir didaktika...Mano nuomone tai vienas geriausiu kada sukurtu pasaku anime pavidalu...
O,puikus. Bet,sunkus žiūrėti. Bet,vistiek puikus
2009 m. vasario 7 d. 12:34:03
2009 m. vasario 7 d. 11:28:33
Aprašiau kaip patiko dokumentinių filmų apie muziką temoje.
2009 m. vasario 6 d. 19:25:27
monotoniškas, lengvas, budisto siela vainikuotas, fragmeniškas, antiistorinis, antiglobalinis (norsgalime išvysti siauraakių namų kolonas), tinka su vakarėjančiu dangum ir ambient'u.
2009 m. vasario 6 d. 17:04:02
Dar nepradėjęs žiūrėti,daugmaž žinojau,koks tai filmas ir kaip jis baigsis. Vistiek,paskutines 20min kažkaip nekantru - neramu - nejauku buvo.. Geras filmas,gera pabaiga.
2009 m. vasario 5 d. 18:00:08
2009 m. vasario 5 d. 17:31:06
2009 m. vasario 5 d. 17:27:05
Istvudas vaidina,S. Leone rezisavo,vienas is "Dollar Trilogy" vesternu, vienas is geriausiu vesternu kokie tik buvo sukurti
2009 m. sausio 31 d. 23:47:17
Office Space (Velniop Tą Darbą).
Žvengiau taip gerai, labai gerai išsityčioja iš beprasmiškų nesąmonių, biurokratijos. Viena geriausių komedijų kurias mačiau. 10/10
Šitas filmas yra mano geros nuotaikos receptas. Nesijuokti neįmanoma, taip taikliai, taip ironiškai ir smagiai pastatytas.
O mano tėvai kaip žvengė, tikrai, toks taiklus filmas....
2009 m. sausio 31 d. 23:11:45
WOW. Nežinau kito tokio filmo,kurio paskutinės dvi (maždaug) minutės jį sugebėtų pakelti iki šedevrinio lygio.
(o Adomo Obuoliai irgi geras)
2009 m. sausio 31 d. 21:27:00
'Adams apples'. Pradžia nieko gero nežadėjo, bet vėliau kaip niekad įtraukė. Keistas, ironiškas ir juodo humoro turintis filmas.
Nenormaliai trenktas filmas, kuris keliose vietose privertė suabejot savo kokybe, bet iš esmės paliko Toookį įspūdį. 9,9/10.
2009 m. sausio 31 d. 21:25:29
Being John Malkovich. Turėjau jį pamatyt jau bent prieš kokius 5erius metus, bet taip jau išėjo. O gal ir gerai, turbūt tik dabar galiu jį tinkamai įvertinti. Beprotystė : ]
nerealus filmas, ane?
Ne-tas-žodis (sun)
2009 m. sausio 31 d. 21:11:17
Žvengiau taip gerai, labai gerai išsityčioja iš beprasmiškų nesąmonių, biurokratijos. Viena geriausių komedijų kurias mačiau. 10/10
Tas pats. Nuostabu.
2009 m. sausio 31 d. 18:00:14
Šitas filmas yra mano geros nuotaikos receptas. Nesijuokti neįmanoma, taip taikliai, taip ironiškai ir smagiai pastatytas.
2009 m. sausio 31 d. 17:20:26
2009 m. sausio 31 d. 17:19:14
2009 m. sausio 31 d. 16:05:17
Being John Malkovich. Turėjau jį pamatyt jau bent prieš kokius 5erius metus, bet taip jau išėjo. O gal ir gerai, turbūt tik dabar galiu jį tinkamai įvertinti. Beprotystė : ]
nerealus filmas, ane?
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 31 d. 14:23:51