| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2009 m. sausio 26 d. 00:22:31
Vienas iš tų nedaugelio filmų, paliekančių sąmonėje gilų įspaudą ir neišdildomą įspūdį. Nuostabiai atskleidžiamos trapiausios, subtiliausios ir jautriausios žmogaus išgyvenimų detalės. O ir aktorių vaidyba daugiau nei gera.
Trumpai tariant tikrai nenuvylė.
2009 m. sausio 26 d. 00:16:02
Nieko ypatinga, sakyčiau.
Tikrai nevertas visų tų liaupsnių.
Šiaip kaip lengvam pažiūrėjimui, galima.
2009 m. sausio 25 d. 15:37:35
Vanishing Point (1971 m.). Šiokia tokia silpnybė kartais pažiūrėt kokį nors senesnį veiksmo filmą (kaip kad 1969 m. „Italian Job“ ar 1971 m. „Get Carter“). Geri jie.: )
2009 m. sausio 24 d. 16:53:03
The Big Lebowski
Iš abiejų tikėjausi daugiau,bet nenusivyliau nei vienu nei kitu. Abu filmai kažkuo geri,nors,žinoma,visada galima geriau.
Mano manymu - po 8 kiekvienam.
2009 m. sausio 24 d. 16:47:26
Klasė [Klass, 2007, Estija]
O_o Tikrai žiaurus.
Tas pats. Žiaurus. Kažkaip privertė susimąstyt apie tai, kas vyksta.
"Yes Man"
Nu nerealus.
2009 m. sausio 23 d. 01:05:11
2009 m. sausio 23 d. 00:42:52
"Prestižas". O čia tai filmas. Nesitikėjau nieko panašaus. Galingas toks.
2009 m. sausio 22 d. 23:15:53
The Others. seniai buvau mačius per tv ir jau ilgą laiką norėjau pamatyti jį vėl. ir viskas tarsi kitomis akimis žiūrėjosi.
ir The Omen. nesitikėjau tokios pabaigos. filmas iš mano pusės pliusą gauna vien dėl netikėtos man pabaigos.
2009 m. sausio 19 d. 00:05:15
Atvyksta užsieniečių porelė į salą, atostogų. O toj saloj nė vieno žmogaus nesimato. Tik kartais koks vaikas praeina pro šalį. Ilgai netrunka išsiaiškinti, kad visus suaugusius išžudė tie patys vaikučiai.(kas vėliau paaiškės, kad tebuvo jų žaidimas). ta užsieniečiu pora greitai lieka vieninteliai suaugusieji ir bando išsigelbėti(beje, jie laukiasi vaikelio). Ar pavyks?
Pats filmas, nors ir siaubo, bet nėra baisus. Tik kai kurios scenos nėra malonios, o ir tie vaikai tokie...
Vertinu gerai, tik,tarkim, kad kai kurie poelgiai ne itin logiški, mano galva.
2009 m. sausio 18 d. 23:25:18
The Soviet Story
Geras šis.
- Balkonas.
Lietuviškas, gana mielas. Su ta sovietine dvasia. R. Kazlas smagus.
Bet.
Neišbaigtas filmas - pabaigos padorios nei kvapo.
[pinigų, matyt, mūsiškiams pritrūko].
- Keista Bendžamino Batono istorija (Curious Case of Benjamin Button, The).
WOW.
Labai ir labai geras.
Neistikėjau, kad toks.
Prasmingas, nenuvalkiotas, paliečiantis.
10 balų šiam.
2009 m. sausio 18 d. 18:56:00
The Truman Show.
Baisiai patiko, kaip išsireikšta keliais post'ais žemiau - šiltas.
Patiko idėja,patiko mažos smulkmenos filmo metu. 9/10
Vienas geriausių filmų su tuo pagrindiniu aktoriu [keris,ar kaip ten..]Scenarijus labai įdomus...
Tai jau tikrai...
2009 m. sausio 18 d. 17:33:49
Trenktas filmas, bet tada pats tas buvo.
Misija Marsas.
mm, fantastika. Tik pabaiga netikusi. Dar viena hipotezė apie žemės atsiradimą.
Man patinka filmai su astronautais - tokie kaip ir savotiški.
2009 m. sausio 18 d. 16:33:12
Vienos savaites projektas mokykloje, kuris uzsibaige kaip mini diktaturos, fasizmo pavyzdzys. Idomus filmas vien tuom, kad patys vokieciai tokia ideja perkele i kina.
2009 m. sausio 18 d. 16:25:43
The Soviet Story
Išties geras. Vietomis sukrečiantis, juolab turint omeny, kad viskas vyko ne taip jau ir seniai. Nelabai malonu buvo žiūrėti, ir bent jau man pati nemaloniausia vieta buvo apie badą Ukrainoje 1932 -1933 metais. Be to, filmas pateikė gan įdomių teorijų, pavyzdžiui, kad Hitleris buvo Stalino pasekėjas/gerbėjas, tik svaresnių įrodymų man pritrūko. Ir kai kur girdėjosi gan šališka gaida, bet visumoje filmas tikrai geras.
Badas Ukrainoje išties buvo viena įdomiausių filmo vietų (apskritai man šitas laikotarpis istorijoje yra vienas iš pačių įdomiausių), bet bent jau man tikrai nemaloni. Ir man atrodo, kad šitas filmas švelniau (kiek tai įmanoma) parodo Hitlerį ir jo politiką, nei Staliną su visu jo komunizmu ir idėjomis.
O dėl žydų tai aš pati tokias teorijas esu girdėjusi ir ne vieną kartą, o ir dar visai neseniai su vienu žmogum teko ilgai, bet nenuobodžiai diskutuoti apie tai. Sunku pažvelgt į šitą gan "aštrią" temą iš vienos pusės, tad nenuostabu, kad bendros nuomonės taip ir nesuradom.
2009 m. sausio 18 d. 15:47:54
The Soviet Story
Išties geras. Vietomis sukrečiantis, juolab turint omeny, kad viskas vyko ne taip jau ir seniai. Nelabai malonu buvo žiūrėti, ir bent jau man pati nemaloniausia vieta buvo apie badą Ukrainoje 1932 -1933 metais. Be to, filmas pateikė gan įdomių teorijų, pavyzdžiui, kad Hitleris buvo Stalino pasekėjas/gerbėjas, tik svaresnių įrodymų man pritrūko. Ir kai kur girdėjosi gan šališka gaida, bet visumoje filmas tikrai geras.
2009 m. sausio 18 d. 15:42:53
The Truman Show.
Vienas geriausių filmų su tuo pagrindiniu aktoriu [keris,ar kaip ten..]Scenarijus labai įdomus...
2009 m. sausio 18 d. 14:21:18
The Soviet Story
2009 m. sausio 18 d. 14:18:50
2009 m. sausio 18 d. 14:14:33
2009 m. sausio 18 d. 13:55:16