| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2008 m. gruodžio 31 d. 12:45:37
Nors ir liko kelių logikos klausimų, bet šiaip patiko.
2008 m. gruodžio 31 d. 12:01:20
2008 m. gruodžio 29 d. 15:39:29
2008 m. gruodžio 29 d. 12:54:14
"Pasiklydę sniegynuose"
Mėgstu tokius filmus. Nuostabūs šunys, istorija, drama... Tiesiog nuoširdus filmas.
taipogi žiūrėjau.
bet iš reklamos maniau, kad pagrindinė tema bus, kad žmonės palikti sniegynuose, o ne šunys.
šiaip miela.
gražūs tie haskiai.
2008 m. gruodžio 29 d. 11:27:52
2008 m. gruodžio 28 d. 23:35:44
Mėgstu tokius filmus. Nuostabūs šunys, istorija, drama... Tiesiog nuoširdus filmas.
2008 m. gruodžio 28 d. 22:47:05
Ryt pabaigsiu žiūrėt 3 ir 4 dalis. Kažkodėl abejojų ar praspjaus pirmąją, bet matysis.
Neabejok. Pirma dalis dar visiškai pusėtina lyginant su kitom. 2006m. pirmos dalies perdirbinys irgi senosios versijos nepralenkia.
Iš tokio tipo filmų (egzorcistų etc.) labiausiai dėmesio vertas yra „Rosemary's Baby“, Polanskio darbas. Jei nematytas — siūlyčiau vien dėl žinojimo.
_ _ _ _
The Black Balloon (2008m.) pažiūrėtas. Jei kas matė ir patiko „Pumpkin“ — tikrai turėtų patikti ir šis.
2008 m. gruodžio 28 d. 22:20:44
Kalbant apie pirmąją dalį - visai neblogas vaizdas. Tiesa, spec. efektai ir panašūs dalykai tikrai nespindėjo, bet pats siužetas patiko. Filmo veiksmas sukasi apie mažą berniuką, kuris pasirodo esąs antikristas. Ir nors paprastai man nelabai prie širdies tokio tipo filmai, bet šis susižiūrėjo gan neblogai (na, iš šios "operos" visvien geriau nei "Egzorcistas"). Vertinčiau kokiem 8/10.
Antroji dalis lyginant su pirmąją - bullshit. Siužetas pernelyg nuspėjamas. Atrodytų taip, lyg žiūrėtum tą pačią pirmąjądalį, tik su pakeistais veikėjais, paaugusiu "antikristu" ir žymiai daugiau sprogimų ir kuo įvairiausių mirčių (kas filmui gerumo tikrai nepridėjo). Žodžiu 4/10.
Ryt pabaigsiu žiūrėt 3 ir 4 dalis. Kažkodėl abejojų ar praspjaus pirmąją, bet matysis.
2008 m. gruodžio 28 d. 20:55:11
jau nekalbant apie kone idealų garso takelį nuostabus filmas. adam sandler pakilo akyse dar aukščiau: )
2008 m. gruodžio 28 d. 20:17:37
2008 m. gruodžio 28 d. 16:20:01
miela ir gražu
2008 m. gruodžio 28 d. 15:59:40
The Mist [Gal ir būtų nieko vertas,jei neeilinė pabaiga]
The Duchess
Geras. Bet ne toks ispudingas, kaip The Other Boleyn Girl, pvz.
2008 m. gruodžio 27 d. 16:55:26
2008 m. gruodžio 27 d. 16:40:13
2008 m. gruodžio 27 d. 15:38:12
Jau kokį n-tąjį kartą...
2008 m. gruodžio 27 d. 15:05:06
2008 m. gruodžio 27 d. 14:38:10
-
Kadangi aš nuoširdžiai tikiu ateiviais, tai man labai ir patiko
'we're not alone'
2008 m. gruodžio 27 d. 14:34:16
The Truman Show. Graudinantis filmas, tikrai užsinorėjo užmušti visus susijusius. Dabar maždaug galima suprast kaip jaučiasi gyvūnai zoologijos sode
Labai, labai geras filmas. Reiktų kada vėl pažiūrėt.
O aš žiūrėjau "Trade". Filmas apie žmonių prekybą. Įdomus, bet gan žiaurus, kai kurios vietos privertė nelabai maloniai jaustis, o į galvą paskui vis įkyriai lindo mintis: "O jeigu man taip atsitiktų..."
2008 m. gruodžio 27 d. 14:22:47
isesmes dvejoju kur ji geriau butu priskirti, ar prie nepatartinu ziureti, ar prie paskutiniu geru
rasysiu sitoj vietoj, nors jums ji ziureti nepatariu, nebent
kam nepakako wrong turnu, norvegisko rovdyro, ir panasiu filmuku, kur po miska laksto panos ju vaikinai ir manjakaj iskripeliai sadistai, sitas filmukas jums
Airijos miskai, taigi visai kita istorija, tris poreles (na gerai istikruju dvi poreles, o viena na beveik porele) atvazioja i miskeli pasismaginti su grybukais, o kas is to isejo ziurekit, (na siaubo filmas, supraskit, nieko tokio labai linksmo neisejo)
iskaita 7/10
whoz next?
ps o ir dar pagrindine aktore, Lindsey Haun turi ta pacia diena kaip ir as gimtadieni
2008 m. gruodžio 25 d. 17:50:06