| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2008 m. gruodžio 23 d. 23:48:47
2008 m. gruodžio 23 d. 00:32:24
Nerealus.
2008 m. gruodžio 22 d. 22:50:44
2008 m. gruodžio 22 d. 18:44:24
Senas, geras, vis dar įdomus. Žiūrėtas over and over again.
2008 m. gruodžio 22 d. 16:27:53
2008 m. gruodžio 22 d. 13:50:08
The Fugitive.
Taip, patiko. Ir dar iškart po jo - Skiriamoji Riba. Super filmas.
2008 m. gruodžio 22 d. 11:15:47
2008 m. gruodžio 22 d. 10:47:16
N-ąjį kartą: Aleksandras Makedonietis.
Dangiškas filmas. Ir dėl daugelio aplinkybių susijusių su Antika.
Dar ir dar, niekad, esu tikra, nebus per daug žiūrėti jį.
Garso takelis - nuostabus taip pat.
Vangelis, kaip graikas, puikiai įkūnijo filmo nuotaiką ir dvasią.
Same here. Jau mintinai išmokau. Nors kuo daugiau žiūriu, tuo daugiau atrandu nelabai logiškų momentų tame filme. nors jų ir nėra tiek daug `]
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gruodžio 22 d. 02:04:50
2008 m. gruodžio 22 d. 01:02:02
ale knietėjo kokį tai filmą su Kristen Stewart pažiūrėt, o dar ir Jodie Foster tuo pačiu. filmas galiu pasakyt visai nieko. patiko. 7.5/10.
nakčiai kaip tik. kelis kartus tikrai teko krūptelėti išgirdus kokį nors garsą namuose
2008 m. gruodžio 22 d. 00:27:52
Dangiškas filmas. Ir dėl daugelio aplinkybių susijusių su Antika.
Dar ir dar, niekad, esu tikra, nebus per daug žiūrėti jį.
Garso takelis - nuostabus taip pat.
Vangelis, kaip graikas, puikiai įkūnijo filmo nuotaiką ir dvasią.
2008 m. gruodžio 22 d. 00:08:02
2008 m. gruodžio 21 d. 21:58:23
2008 m. gruodžio 20 d. 18:08:24
Dazed and Confused
nerealus filmas bent jau man
Man šis irgi labai patiko.
2008 m. gruodžio 20 d. 12:56:21
A, labai patiko! Nepaisant filmo naivumo (visgi 7 dešimtmetis...), vistiek gerai. Įdomus siužetas, ne šiaip įdomus, o įtaigus ir originalus. Nuostabiai naudojama tyla, kuriam įtampa. Girdėjau, kad bus kuriamas perdirbinys šio filmo. Turėtų būti labai baisus, nes tais 1963 originalas buvo baisus (šiuolakiniam žiūrovui tas siaubas tegali sukelti nuoširdų juoką). Vienas dalykas, kas nepatiko, tai babaiga. Kai baigėsi, mes su kolega susižvalgėme, eee?.. kas čia? Viskas? Tikiuosi perdirbiny pabaigą pakeis. Nes dabartinė tokia be ryšio statiška išėjo.
2008 m. gruodžio 20 d. 02:13:09
nerealus filmas bent jau man
2008 m. gruodžio 20 d. 00:47:21
Mačiau jį "dalimis", o vientiso filmo taip niekada ir neperžiūrėjau. Ruošiaus jau prieš kokius metus jį pažiūrėt, bet shame on me, tik šiandien tai padariau. Užtat filmas nuostabus.
2008 m. gruodžio 20 d. 00:04:49
t.y. The Bourne Ultimatum
2008 m. gruodžio 18 d. 23:17:49
Kolekcionierė (2008m.). Nepatinka man tas faktas, kad vertinant atsiranda ir kriterijus „kaip lietuviams — ...“. Visgi — iš matytų lietuviškų filmų patiko labiausiai.
ooo, šitą ir aš neseniai žiūrėjau. patiko
Ką tik pasižiūrėjau (pagaliau!) ir patiko labai
2008 m. gruodžio 18 d. 21:02:20