Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 192193194195196197198199200201202 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
RaptorJM
2008 m. gruodžio 13 d. 14:26:39
LoseControl rašė:
Pažiūrėjau Madagaskarą. Lengvas fainas filmukas, kaip apetaizeris prieš Matriksą . Visai patiko, bet nežiūrėčiau antrą kartą.... "Va, centrinė stotis. Ji milžiniška ir centrinė"

Matrica Evoliucijos. Patiko kaip ir anos dalys. Gaila kad pasikeitė orakulė, ana bobutė buvo miela . Biški nepatiko kad per daug ten apie meilę išsiplėtė... Matrica tiesiog kitoks filmas.. RaptorJM, dėl tų drakonų kovų (), taigi Matrica būtų šūdų krūvelė jei ne tie spec. efektai, laipiojimai sienomis ir tt... Gera trilogija

Va drąsus žmogus, aš nei vieno iš šių filmų nedrįsčiau pavadinti geru...

2008 m. gruodžio 13 d. 13:59:38
Pažiūrėjau Madagaskarą. Lengvas fainas filmukas, kaip apetaizeris prieš Matriksą . Visai patiko, bet nežiūrėčiau antrą kartą.... "Va, centrinė stotis. Ji milžiniška ir centrinė"

Matrica Evoliucijos. Patiko kaip ir anos dalys. Gaila kad pasikeitė orakulė, ana bobutė buvo miela . Biški nepatiko kad per daug ten apie meilę išsiplėtė... Matrica tiesiog kitoks filmas.. RaptorJM, dėl tų drakonų kovų (), taigi Matrica būtų šūdų krūvelė jei ne tie spec. efektai, laipiojimai sienomis ir tt... Gera trilogija

Atsakyti
tylosMinute
2008 m. gruodžio 13 d. 12:18:35
frize rašė:
Twilight

Uuu, jaa, patiko...O_o Gal knygą reikės paimt paskaityt...

:O, kaip aš irgi trokšu tą filmą pamatyt.
o dabar žiūriu, kaip ir visada gruody `Tegyvuoja meilė`.

2008 m. gruodžio 12 d. 21:00:10
Twilight

Uuu, jaa, patiko...O_o Gal knygą reikės paimt paskaityt...

Atsakyti
vikuxee
2008 m. gruodžio 12 d. 20:48:55
CyberPirate rašė:
The Notebook

Žiūrėjau, nes nebuvo ką veikt. Nelabai ką galiu pasakyt. Eilinis kažkoks. Nemėgstu filmų, kai neva įmantrų scenarijų nuspėji vos pirmiems kadrams pasirodžius. Mirė pensininkai kartu, o tai įvykis.

o man notebook vienas is geriausiu.matyt cia ir nuo charakterio priklauso

2008 m. gruodžio 12 d. 20:32:20
Sideways [Klyskeliai] 2004 ...Na nebereikalo gerai įvertintas filmas.Iš maždaug panašios stilistikos filmų,šis stipriai aplenkia 2 days in Paris [2007]...

2008 m. gruodžio 12 d. 20:04:17
Gėda, Ingmar Bergman, 1968m.

Pirmasis Bergmano filmas man matytas, kad ir kaip keista ir nesmagu. Bet juk turi būt pirmas kartas kada nors. Ir jau norisi daugiau.

2008 m. gruodžio 12 d. 19:58:53
"21". Filmo idėja tikrai gera ir patiko, tačiau pats įgyvendinimas sakyčiau banalokas, su lengvai nuspėjama pabaiga... Tačiau bendrai paėmus vertinu teigiamai.

Ai, ir dar "the birds" Hitchkoko neseniai tik peržiūrėjau. Tai tas retro stilius, detalės ir panašiai tikrai pridėjo žavesio, tai irgi teigiamai įvertinčiau.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2008 m. gruodžio 11 d. 20:28:17
tai dabar jau apsiskaičiau ir žinau, kad tęsinys bus ir kad knygų serija susideda iš keturių dalių.
aš tiesiog bijau, ir ką man dabar daryt? bet stengiuosi mąstyti pozityviai ir tikėtis iš antros ir kitų dalių pačio geriausio nes pirmoji dalis tikrai buvo įspūdinga.

2008 m. gruodžio 11 d. 19:48:42
Ji_Kvepuoja rašė:
Twilight.

labai bijau, kad gali būti tęsinys, nes bijau, kad nesugadintų pirmos dalies įspūdžio, kaip atsitiko su daugeliu kitų filmų turėjusių antras, trečias ir t.t. dalis.

niekad nesupratau kaip filmo tesiniai gali sugadinti pirma dali, tuolabiau ispudi. Niekad nesupratau sios paplitusios 'baimes' del tesinio kurimo. Mano nuomone jai filmas tau patiko, nekantraudamas lauksi ir kitos jo dalies.

2008 m. gruodžio 11 d. 19:28:32
Ji_Kvepuoja rašė:
Twilight.
ir OooOo. ėjau tik dėl Muse dainos soundtrack'e.. ir šiaip dar ten dėl kitų priežasčių kurios susijusios.. vėlgi su Muse. bet gavosi kažkaip labai į teigiamą pusę viskas. filmas nuostabus mano akimis žiūrint, juolab kaip man tokiai per daug viską sureikšminančiai. soundtrack'as apskritai visas labai amazing buvo.
labai bijau, kad gali būti tęsinys, nes bijau, kad nesugadintų pirmos dalies įspūdžio, kaip atsitiko su daugeliu kitų filmų turėjusių antras, trečias ir t.t. dalis.

tęsinys bus, nes juk pagal knygą pastatytas filmas. O visą seriją sudaro keturios knygos.

Mano paskutinis geriausias irgi Twilight.

2008 m. gruodžio 11 d. 01:16:04
Pražiūrėjau senus dvd ir:
"Silkwood". Nežinau ar čia dėl to, kad miego norėjau ar dėl ko kito, bet man jis kažkoks ne itin. Su Russell'u viskas patiko, bet kiti kažkokie silpni atrodė.
Žodžiu, nužudyta moteris, šita Silkwood, kuri turėjo papasakoti žurnalistui apie darbo sąlygas atominėje elektrinėj. Nepapasakojo...
Ir dvi komedijos:
"Prizzi's Honor". Šitas geras. Geras geras geras. Plius, Nicholson'ui jaučiu didelę simpatiją, tai jau vien dėl jo verta pažiūrėt.
"The Little Shop of Horrors". Nesuprantu, kodėl aš jį ankščiau buvau praleidus?

2008 m. gruodžio 9 d. 21:59:36
Twilight.
ir OooOo. ėjau tik dėl Muse dainos soundtrack'e.. ir šiaip dar ten dėl kitų priežasčių kurios susijusios.. vėlgi su Muse. bet gavosi kažkaip labai į teigiamą pusę viskas. filmas nuostabus mano akimis žiūrint, juolab kaip man tokiai per daug viską sureikšminančiai. soundtrack'as apskritai visas labai amazing buvo.

2008 m. gruodžio 9 d. 21:41:56
Dilgele rašė:
Transamerica (2005) — šį sekmadienį per snobo kiną. Tiesiog nelėkšta komedija. Įdomūs personažai ir gera vaidyba. Scenarijus gan nuspėjamas, bet keistas „pats iš savęs“.

Blue Velvet (1986) — pirmą kartą jį mačiau gana seniai, tad po tiek laiko patiko pažiūrėt vėl. Nemanau, kad tai — geriausias D. Lynch'o filmas, tačiau bet kokiu atveju jis puikus (ir dar įdomu dabar buvo matyti, kad vėlyvesnėje jo kūryboje — daug šio filmo atspindžių). Pati pabaiga užkliuvo, pagalvojau, kad idealu būtų, jei ir pasibaigtų toje vietoje, kur nušaunamas Frank'as. Kažkaip.. Hm. Graži scena.

abu ir aš šiuos filmus žiūrėjau. nors, antrasis smarkiai konkuravo su Westhamo ir Spurs'ų maču; )

2008 m. gruodžio 9 d. 21:21:12
Transamerica (2005) — šį sekmadienį per snobo kiną. Tiesiog nelėkšta komedija. Įdomūs personažai ir gera vaidyba. Scenarijus gan nuspėjamas, bet keistas „pats iš savęs“.

Blue Velvet (1986) — pirmą kartą jį mačiau gana seniai, tad po tiek laiko patiko pažiūrėt vėl. Nemanau, kad tai — geriausias D. Lynch'o filmas, tačiau bet kokiu atveju jis puikus (ir dar įdomu dabar buvo matyti, kad vėlyvesnėje jo kūryboje — daug šio filmo atspindžių). Pati pabaiga užkliuvo, pagalvojau, kad idealu būtų, jei ir pasibaigtų toje vietoje, kur nušaunamas Frank'as. Kažkaip.. Hm. Graži scena.

Atsakyti
ep
2008 m. gruodžio 7 d. 01:23:26
Be$cennyj dollar ( 2008 kovas-balandis mazdaug )
man jau stogas pradeda vaziot nuo panasiu dokumentiniu filmu.

Ar mes tikrai visi esame JAV vergai?? (nepagalvojot apie tai?)
pipec, man cia atvere akis, ka mus mokino mokyklose?

patiko komentaras filmo gale:
man patinka amerika, jauna, protinga salis, ji zaidzia kietai, bet ji to neslepia, atsiras kazkas kas su ja suzais dar kieciau, jus galvojat, kad tai nerealu, paziuresim, nera tokio mokslo ekonomika, yra tik matematika ir mums tik reike ismokti skaicioti...

cia tai privercia susimastyti..

2008 m. gruodžio 7 d. 00:43:20
flecas.

2008 m. gruodžio 6 d. 23:43:25
Riedulyte rašė:
Šindrelio Sąrašas. Istorinis filmas. Labai geras. Tikrai patiko. Gale vos neapsiverkiau. Siulyčiau pažiūėti

Šindlerio,o ne Šindrelio

2008 m. gruodžio 6 d. 23:23:30
Šindrelio Sąrašas. Istorinis filmas. Labai geras. Tikrai patiko. Gale vos neapsiverkiau. Siulyčiau pažiūėti

2008 m. gruodžio 6 d. 23:10:50
Taip, Realoaded'ą žėjau. Nu man tiesiog nerealūs jų veidai kovos scenose, tokie ramūs, kad neišeina nesusižvengt. O tie akinukai... Ne tokia gera dalis kaip pirma, bet super

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 192193194195196197198199200201202 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Passenger Passenger
8,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 17471
  Iš viso užsiregistravę: 73863
  Naujausias narys: FabianPrendi
  Šiandien apsilankė: 331310