| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2008 m. gruodžio 13 d. 14:26:39
Pažiūrėjau Madagaskarą. Lengvas fainas filmukas, kaip apetaizeris prieš Matriksą
Matrica Evoliucijos. Patiko kaip ir anos dalys. Gaila kad pasikeitė orakulė, ana bobutė buvo miela
Va drąsus žmogus, aš nei vieno iš šių filmų nedrįsčiau pavadinti geru...
2008 m. gruodžio 13 d. 13:59:38
Matrica Evoliucijos. Patiko kaip ir anos dalys. Gaila kad pasikeitė orakulė, ana bobutė buvo miela
2008 m. gruodžio 13 d. 12:18:35
Twilight
Uuu, jaa, patiko...O_o Gal knygą reikės paimt paskaityt...
:O, kaip aš irgi trokšu tą filmą pamatyt.
o dabar žiūriu, kaip ir visada gruody `Tegyvuoja meilė`.
2008 m. gruodžio 12 d. 21:00:10
Uuu, jaa, patiko...O_o Gal knygą reikės paimt paskaityt...
2008 m. gruodžio 12 d. 20:48:55
The Notebook
Žiūrėjau, nes nebuvo ką veikt. Nelabai ką galiu pasakyt. Eilinis kažkoks. Nemėgstu filmų, kai neva įmantrų scenarijų nuspėji vos pirmiems kadrams pasirodžius. Mirė pensininkai kartu, o tai įvykis.
o man notebook vienas is geriausiu.matyt cia ir nuo charakterio priklauso
2008 m. gruodžio 12 d. 20:32:20
2008 m. gruodžio 12 d. 20:04:17
Pirmasis Bergmano filmas man matytas, kad ir kaip keista ir nesmagu. Bet juk turi būt pirmas kartas kada nors. Ir jau norisi daugiau.
2008 m. gruodžio 12 d. 19:58:53
Ai, ir dar "the birds" Hitchkoko neseniai tik peržiūrėjau. Tai tas retro stilius, detalės ir panašiai tikrai pridėjo žavesio, tai irgi teigiamai įvertinčiau.
2008 m. gruodžio 11 d. 20:28:17
aš tiesiog bijau, ir ką man dabar daryt?
2008 m. gruodžio 11 d. 19:48:42
Twilight.
labai bijau, kad gali būti tęsinys, nes bijau, kad nesugadintų pirmos dalies įspūdžio, kaip atsitiko su daugeliu kitų filmų turėjusių antras, trečias ir t.t. dalis.
niekad nesupratau kaip filmo tesiniai gali sugadinti pirma dali, tuolabiau ispudi. Niekad nesupratau sios paplitusios 'baimes' del tesinio kurimo. Mano nuomone jai filmas tau patiko, nekantraudamas lauksi ir kitos jo dalies.
2008 m. gruodžio 11 d. 19:28:32
Twilight.
ir OooOo. ėjau tik dėl Muse dainos soundtrack'e.. ir šiaip dar ten dėl kitų priežasčių kurios susijusios.. vėlgi su Muse. bet gavosi kažkaip labai į teigiamą pusę viskas. filmas nuostabus mano akimis žiūrint, juolab kaip man tokiai per daug viską sureikšminančiai. soundtrack'as apskritai visas labai amazing buvo.
labai bijau, kad gali būti tęsinys, nes bijau, kad nesugadintų pirmos dalies įspūdžio, kaip atsitiko su daugeliu kitų filmų turėjusių antras, trečias ir t.t. dalis.
tęsinys bus, nes juk pagal knygą pastatytas filmas. O visą seriją sudaro keturios knygos.
Mano paskutinis geriausias irgi Twilight.
2008 m. gruodžio 11 d. 01:16:04
"Silkwood". Nežinau ar čia dėl to, kad miego norėjau ar dėl ko kito, bet man jis kažkoks ne itin. Su Russell'u viskas patiko, bet kiti kažkokie silpni atrodė.
Žodžiu, nužudyta moteris, šita Silkwood, kuri turėjo papasakoti žurnalistui apie darbo sąlygas atominėje elektrinėj. Nepapasakojo...
Ir dvi komedijos:
"Prizzi's Honor". Šitas geras. Geras geras geras. Plius, Nicholson'ui jaučiu didelę simpatiją, tai jau vien dėl jo verta pažiūrėt.
"The Little Shop of Horrors". Nesuprantu, kodėl aš jį ankščiau buvau praleidus?
2008 m. gruodžio 9 d. 21:59:36
ir OooOo. ėjau tik dėl Muse dainos soundtrack'e.. ir šiaip dar ten dėl kitų priežasčių kurios susijusios.. vėlgi su Muse. bet gavosi kažkaip labai į teigiamą pusę viskas. filmas nuostabus mano akimis žiūrint, juolab kaip man tokiai per daug viską sureikšminančiai. soundtrack'as apskritai visas labai amazing buvo.
2008 m. gruodžio 9 d. 21:41:56
Transamerica (2005) — šį sekmadienį per snobo kiną. Tiesiog nelėkšta komedija. Įdomūs personažai ir gera vaidyba. Scenarijus gan nuspėjamas, bet keistas „pats iš savęs“.
Blue Velvet (1986) — pirmą kartą jį mačiau gana seniai, tad po tiek laiko patiko pažiūrėt vėl. Nemanau, kad tai — geriausias D. Lynch'o filmas, tačiau bet kokiu atveju jis puikus (ir dar įdomu dabar buvo matyti, kad vėlyvesnėje jo kūryboje — daug šio filmo atspindžių). Pati pabaiga užkliuvo, pagalvojau, kad idealu būtų, jei ir pasibaigtų toje vietoje, kur nušaunamas Frank'as. Kažkaip.. Hm. Graži scena.
abu ir aš šiuos filmus žiūrėjau. nors, antrasis smarkiai konkuravo su Westhamo ir Spurs'ų maču; )
2008 m. gruodžio 9 d. 21:21:12
Blue Velvet (1986) — pirmą kartą jį mačiau gana seniai, tad po tiek laiko patiko pažiūrėt vėl. Nemanau, kad tai — geriausias D. Lynch'o filmas, tačiau bet kokiu atveju jis puikus (ir dar įdomu dabar buvo matyti, kad vėlyvesnėje jo kūryboje — daug šio filmo atspindžių). Pati pabaiga užkliuvo, pagalvojau, kad idealu būtų, jei ir pasibaigtų toje vietoje, kur nušaunamas Frank'as. Kažkaip.. Hm. Graži scena.
2008 m. gruodžio 7 d. 01:23:26
man jau stogas pradeda vaziot nuo panasiu dokumentiniu filmu.
Ar mes tikrai visi esame JAV vergai?? (nepagalvojot apie tai?)
pipec, man cia atvere akis, ka mus mokino mokyklose?
patiko komentaras filmo gale:
man patinka amerika, jauna, protinga salis, ji zaidzia kietai, bet ji to neslepia, atsiras kazkas kas su ja suzais dar kieciau, jus galvojat, kad tai nerealu, paziuresim, nera tokio mokslo ekonomika, yra tik matematika ir mums tik reike ismokti skaicioti...
cia tai privercia susimastyti..
2008 m. gruodžio 7 d. 00:43:20
2008 m. gruodžio 6 d. 23:43:25
Šindrelio Sąrašas. Istorinis filmas. Labai geras. Tikrai patiko. Gale vos neapsiverkiau. Siulyčiau pažiūėti
Šindlerio,o ne Šindrelio
2008 m. gruodžio 6 d. 23:23:30
2008 m. gruodžio 6 d. 23:10:50