| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | One SlipPink Floyd |
||||
| einaras13 | The WheelsPeter Hammill Riedant link Peter Hammill koncerto Varšuvoje |
||||
| Konditerijus | Love Song to a VampireSteve Hackett |
||||
| Sahja | The Die Is CastEnigma |
||||
| DjVaids | Penthouse Girl, Basement BoySarah Cracknell |
||||
| malia | TyrantOneRepublic |
2008 m. lapkričio 24 d. 16:42:16
geras muilas.
2008 m. lapkričio 24 d. 16:38:50
2008 m. lapkričio 24 d. 13:45:50
"Cleaner".
2008 m. lapkričio 24 d. 12:38:28
Ir ne dėl to, kad man būtų tragiškai nepatikę paskutiniai trys jo angliškieji filmai. Šitas gal išsiskyrė iš jų nepaprastai natūralia vaidyba. Žiūrėjau ir stebėjaus, kaip galima taip tiksliai atkurt žmonių reakcijas ar paprastus pokalbius, nepersūdant jų aplinkybių, emocijų ir pernelyg nesuvienpusinant veikėjų charakterių. Taip tikra tai buvo, nors ir gerokai absurdiška. Perliukas.
2008 m. lapkričio 20 d. 19:51:32
2008 m. lapkričio 20 d. 18:41:17
Patiko. Ypač Kuodytė ir Kazlas.
2008 m. lapkričio 20 d. 15:29:28
2008 m. lapkričio 19 d. 13:26:00
2008 m. lapkričio 18 d. 18:53:25
per tikybą žiūrėjom
2008 m. lapkričio 18 d. 18:21:38
na taip, pabaiga tarkim laiminga. kaip ir jausmų galia filme.
nori nuteikti žiūrovus pozityviai, kad norėtų žiūrėti filmą dar ir dar, rastų jame nusiraminimą, malonias mintis - įsigytų filmą dvd pavidalu.
O Jausmų Galia, tarp kitko, pagal idėją visai neturėjo baigtis laimingai (štai kodėl man patinka visokie trivia dalykėliai). Scenarijuje paskutinė scena- vėlgi jie einantys į Lacuna inc., išsitrinti vienas kitą jau neaišku kelintą kartą ;] Bitersweet.
O bet tačiau nelyginkite prašiau šitų dviejų filmų, nes Eternal Sunshine jau ilgaiii turiu savo mažytėje filmų kolekcijoje, o Haroldas ten nepateks, tikrai. Antrąkart pažiūrėčiau nebent kokį nykų penktadienio vakarą po keleto metų.
2008 m. lapkričio 18 d. 17:45:02
2008 m. lapkričio 18 d. 17:27:31
Geras prancuziskas juodai baltas animacinis filmas. Antras is programos...
2008 m. lapkričio 17 d. 23:02:07
nori nuteikti žiūrovus pozityviai, kad norėtų žiūrėti filmą dar ir dar, rastų jame nusiraminimą, malonias mintis - įsigytų filmą dvd pavidalu.
2008 m. lapkričio 17 d. 22:21:53
"stranger than fiction"
jau prieš metus norėjau pažiūrėti. toks keistas fantastinis. graži Emos Tompson šypsena, tragedija.komedija. apie romano rašymą, bet labai jau savo fantazijose begyvenančius žmones.
A, man irgi jis visai patiko iš tiesų. Bet visą filmą persekiojo mintis, kad jei tą scenarijų būtų pasičiupęs koks komercine sėkme neitin suinteresuotas režisierius (diev, net apie prancūzišką pastatymą pasvajojau), būtų buvę dar geriau.
O iš anksto buvau labai linkusi pasmerkti banalią pabaigą, bet tada ėmė ir pričiupo toji rašytoja su savo argumentais, kad neįdomu nužudyti veikėją, kai iš jo ir tikimasi mirties.
2008 m. lapkričio 17 d. 22:00:15
jau prieš metus norėjau pažiūrėti. toks keistas fantastinis. graži Emos Tompson šypsena, tragedija.komedija. apie romano rašymą, bet labai jau savo fantazijose begyvenančius žmones.
2008 m. lapkričio 17 d. 15:37:33
Ir dar karteli
2008 m. lapkričio 17 d. 01:37:05
Filmo veiksmas vyksta Naujųjų Metų išvakarėse, tiek ir tetrunka — iki kito ryto. Vaizdas — nespalvotas (o čia spalvų visgi pasigedau, bent keliose vietose). Žiūrint kartais apima jausmas, kad tiesiog viską stebi iš šalies — dviejų žmonių santykiai ir jokio scenarijaus. Ir į tradicinius „romantinės komedijos“ rėmus netelpa. Tiesiog jaukus variantas vakarui. Ne labai-labai, bet patiko, 7/10.
2008 m. lapkričio 16 d. 23:40:35
"Patologija".
Labai labai patiko.
Vienas iš kvailiausių filmų, turintys ne tik praktinių, bet ir teorinių trūkumų.
Nežinau, man buvo tiesiog įdomu žiūrėti, nevertinant visko sveiku protu.
2008 m. lapkričio 16 d. 17:41:11
ir pagaliau pamačiau tą filmą!
2008 m. lapkričio 15 d. 11:01:33
"Patologija".
Labai labai patiko.
Vienas iš kvailiausių filmų, turintys ne tik praktinių, bet ir teorinių trūkumų.