Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Paskutinis matytas filmas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 197198199200201202203204205206207 ... 247
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LoseControl
2008 m. spalio 31 d. 23:19:12
Woody Allen - Scoop (Sensacija). SU . Johanson, juokinga, romantiska, ziauri komedija

Atsakyti
elenioooke
2008 m. spalio 31 d. 20:12:33
Dilgele rašė:
elenioooke rašė:
Eeeei, o kas ten pradėjo kalbėti apie Cortazarą? ;O

O ką teko iš jo skaityt?
Blowup. Vienas iš mėgstamiausių mano filmų, remiantis Cortazar'o apsakymu (tik neaišku, kiek, nes „siužetas perdirbtas pagal režisierių“). Prie to čia.: )

Garsenybių ir Kronopų istorijos. Iš pirmo žvilgsnio gal naivoka, bet kuo toliau skaičiau, tuo labiau OMG, juk čia tai, ko ieškojau. Absoliutus trenktizmas. Dabar bandysiu iš mamos lentynos nukniaukt Žaidžiame klases, ar šiaip ko nors paieškot.
Mes juk apie Julio Cortazarą? ; D

2008 m. spalio 31 d. 00:13:55
elenioooke rašė:

O ką teko iš jo skaityt?
Blowup. Vienas iš mėgstamiausių mano filmų, remiantis Cortazar'o apsakymu (tik neaišku, kiek, nes „siužetas perdirbtas pagal režisierių“). Prie to čia.: )

Atsakyti
elenioooke
2008 m. spalio 30 d. 23:52:02
Pagaliau pagaliau pagaliau pažiūrėjau "One Flew Over The Cuckoo's Nest" (sun). Iki pusės filmo galvojau dar, nu velnias, čia gi buvo galima dar tieeeek išspausti iš tos knygos. Tikrai gi, knygoje visi charakteriai daug labiau išplėtoti ir filme gal nepakankamai atskleisti. Bet aš pernelyg kabinėjuos, galbūt kaltas faktas, kad knygą tik ką perskaičius nespėjo apsitrinti jos įspūdis. Filmas geras, bet nuoširdžiai sakau- norėčiau jį būt pamačius prieš skaitydama knygą. Arba po kurio laiko, kai galėčiau ramiai ir nesikabinėdama stebėt puikią aktorių vaidybą ir apskritai, gerą filmą.

2008 m. spalio 30 d. 22:38:22
ep rašė:
beja gal skaitei ta Cortazara? matyt turetu buti kur kas aiskiau viskas..

Ne, neskaičiau.: ) To jo rinkinio lietuviškai, atrodo, nėra. Gal kada nors rasiu kokia kita kalba.
O kiek teko skaityti tai, ką kalbėjo Antonionis — laisvė interpretacijoms (tą pačią realybę kiekvienas matom kaip norim).

Atsakyti
ep
2008 m. spalio 30 d. 18:51:05
aj nu cia turbut is tos serijos, kad jeigu paziuresi filma dar karta tai pamatisi kazkokiu nauju detaliu. warever to nedarisiu.
hmm man teisiog taip ir pasirode kad niekas nieko nenuzude, o tik viskas buvo kaip su mimais netikra, tai apie tai ir kalbu, ar tau nekilo tokio ispudzio..
tiek to tavo pozicija aiski
beja gal skaitei ta Cortazara? matyt turetu buti kur kas aiskiau viskas..

2008 m. spalio 29 d. 22:55:00
ep rašė:
dar buvo blowup, tai savotiskas filmukas aj prisiminiau kad turiu Dilgelei klausima del pabaigos

Mąstyk pats.: )) Visas filmas toks ir apie tai.
O pabaiga — tenisas su mimais? Tingis truputį daug plėstis, daug rašyt reikėtų. Bet esmė yra realybė, t.y. tai, kas iš tikro egzistuoja, ir tai, kas ne (paprasčiausias pavyzdys — kai pradedamas mušinėti nesantis kamuoliukas, bet kamera juda taip, tarsi jis tikrai turėtų ten būti). Realaus ir įsivaizduojamo pasaulio konfrontacija. Jei pastebėjai — fotografas visą filmą savotiškai siekia (ieško) tos realybės — provokuoja, fabrike fotografuoja pasenusius darbininkus ir t.t. Užtikrintas, pasitikintis savimi ir panašiai. Tos realybės ribos pradeda nykti jau išryškinus nužudymo (kuris vėl — neaišku, ar iš tiesų buvo) nuotraukas. Ir mimai su savo tenisu jas galutinai sulieja (ar gal supriešina?).
Aaam. Sunku aiškint. Gal bent tiek.

Šiap ar taip — labai ir labai mėgstu tą filmą.

Atsakyti
ep
2008 m. spalio 29 d. 21:55:50
eblink rašė:
eqliux rašė:
Įdomu, iš kur tu tą gerą filmą ištraukei

Paskutinis tikrai geras matytas - The Good, The Bad And The Ugly. žiauuuuuriai geras, tikrai neprailgsta tos trys valandos, nes jos visos pilnos belekokios įtampos, spėliojimų, kaip dar pasisuks siužetas, unreal pokalbių ir situacijų, vienu žodžiu wow. pasirodo, ir man patinka vesternai!

Mano mėgstamiausias filmas .

smagu toki atsilepima girdet is merginos, man beja irgi labai patiko, tik kad megstamiausiu nezinau ar galiu pavadinti, nes tokio turbut nera, bet visgi sitas tikrai nemertingas

green_moon> as jau senai cia visiems rekomendavau ji ziaurokas reike pripazint, su juodo humoro elementais

o mano buvo O Brother, Where Art Thou?
Dzordzas Kluni teisiog mmm miela komedija, su muzikite

dar buvo blowup, tai savotiskas filmukas aj prisiminiau kad turiu Dilgelei klausima del pabaigos
o siaip galeciau isskirt epizoda kaip tas musu herojus buvo klube ir 'iskovojo' gabaleli nuo gitaros , isbego i gatve ir... ismete ta slamsta cia tai faina buvo

ir dar ziurejau praeita savaitgali the collector, tai galiu pasakyti, filmukas visai padorus, nors siaip tai pagrindinis herojus galetu buti kiek niuresnis, ir maziau charizmatiskas

aj ir dar funny games sena versija, kazkada labai senai ji ziurejau, bet spejau pamirst, dabar tai pasirode netoks ziaurus. dabar bus idomu paziuret kita 'ameriketiska' versija... tik gaila

2008 m. spalio 29 d. 21:22:23
"Otis".
Buvau macius pradzia jo jau anksciau. Siandien perziurejau visa. Ai nu, pasijuokiau. : D
Nebloga seima sakyciau. Atsiranda pagrobta dukra papasakoja tevams kaip ten viskas, o tie, vietoj to, kad pranestu policijai, sugalvoja patys atkersyti. Atkersyt pavyksta, bet pries tai dar ir susipainioti nepamirsta...Ir dar gale tie paskutiniai zodziai - "Is it him?" - ypac.

2008 m. spalio 28 d. 09:44:24
eqliux rašė:

Paskutinis tikrai geras matytas - The Good, The Bad And The Ugly. žiauuuuuriai geras, tikrai neprailgsta tos trys valandos, nes jos visos pilnos belekokios įtampos, spėliojimų, kaip dar pasisuks siužetas, unreal pokalbių ir situacijų, vienu žodžiu wow. pasirodo, ir man patinka vesternai!

Mano mėgstamiausias filmas .

Atsakyti
eqliux
2008 m. spalio 27 d. 22:40:02

2008 m. spalio 27 d. 16:20:00
Twelve Angry Men. amerikiečių klasika, įspūdingas filmas, tikrai.

2008 m. spalio 27 d. 14:07:32
a man patiko Deja Vu... nmegstu fantastika

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. spalio 27 d. 13:05:39
Katyne [2007] https://www.kinas.info/?movie=6721 Visiems reikia pamatyt...Kad neatsirastų nauja Katyne...Wa taip wa....

2008 m. spalio 27 d. 12:59:30
Brat 2. Labiau patiko už pirmąją dalį.

2008 m. spalio 27 d. 09:26:45
Sakalo akis. Ištikrųjų visai neblogas filmas. Bent man patiko. (:

Atsakyti
Sand
2008 m. spalio 26 d. 15:15:16
Šnd vėpsojau 'Dar nebučiuota'. Toks romantiškas.

2008 m. spalio 26 d. 11:36:00
''pasimatymu filmas'' jega komedija =)

2008 m. spalio 26 d. 11:15:00
Dilgele rašė:
eblink, kelintų metų? Aš mačius 1957m., rodos, bet dabar pažiūrėjau, kad yra ir naujesnis.

RaptorJM rašė:
bet lyg ir rusiskai visas,tad dar nepaziurejau, bet rimtai ketinu...uuu can't wait

Ne geriau žiūrėti originalo kalba? Veiksmo ten mažai, svarbiausia — tai, ką (ir kaip) pasako, tad angliškai viskas turėtų atrodyti daug geriau.
_ _ _ _

Fireflies in the Garden (2008 ) pažiūrėjau. Gražus, šiltas filmas (iš tų apie šeimą serijos, su nesikeičiančiomis tiesomis ir atitinkamomis vertybėmis) su krūva gerų aktorių. Idealus variantas vakarui.

butent del to ir noriu angliskos versijos,bet jos dar neradau...

2008 m. spalio 26 d. 09:38:37
Taip, 1957 metų. Šiuo metu mane labai patraukė ant senų filmų.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 197198199200201202203204205206207 ... 247
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Michael Nyman Michael Nyman
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:49 - 4Blackberry
Šiandien Varšuvoje tikra bobų vasara. Visi išlindę į miestą.
18:31 - Alvydas1
Praeitą savaitę Stiffer išleido trečiąjį albumą Reflection Fade
16:25 - Konditerijus
Šiandien Obtest koncertuoja po daug metų.
16:14 - Konditerijus
Smagu girdėt, čia matyt teigiamos regreso pusės.
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
13:27 - Alvydas1
Žiūriu, kad atsidūriau Konditerijaus "Paauglystėje". Kone 100% sutapimas tarp mūsų pasirinktų dainų Spotify playliste. Ko vėliau tikėtis? Konditerijaus "Vaikystės"?
22:28 - 4Blackberry
Nu nesakau, kad žinau. Tik bandau aiškintis.
22:19 - edzkaa1
kaip pasakysi, matyt, geriau žinai, kaip buvo ir kaip yra dabar
22:11 - 4Blackberry
Gal ne po vieną, bet vis tiek, jų tūkstančiai.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 17136
  Iš viso užsiregistravę: 73862
  Naujausias narys: Gyvenidabartii
  Šiandien apsilankė: 1070267