eblink, kelintų metų? Aš mačius 1957m., rodos, bet dabar pažiūrėjau, kad yra ir naujesnis.
RaptorJM rašė: bet lyg ir rusiskai visas,tad dar nepaziurejau, bet rimtai ketinu...uuu can't wait
Ne geriau žiūrėti originalo kalba? Veiksmo ten mažai, svarbiausia — tai, ką (ir kaip) pasako, tad angliškai viskas turėtų atrodyti daug geriau.
_ _ _ _
Fireflies in the Garden (2008 ) pažiūrėjau. Gražus, šiltas filmas (iš tų apie šeimą serijos, su nesikeičiančiomis tiesomis ir atitinkamomis vertybėmis) su krūva gerų aktorių. Idealus variantas vakarui.
eblink rašė: "12 Angry Man", tikras šedevras. Sunku patikėti, kad filmas, kurio visas veiksmas vyksta viename kambaryje, gali būti toks įtemptas ir intriguojantis. Siūlau visiem pažiūrėti!
velniskai noriu pamatyt, man buvo senokai jau atnese diska,bet lyg ir rusiskai visas,tad dar nepaziurejau, bet rimtai ketinu...uuu can't wait
coachella rašė: Quarantine, grynas [Rec.] rip off ir beveik toks pat neblogas..Jeigu kam patinka first-person-camera-man siaubekai ir neužknisa drebanti kamera, visai smagiai prastumsit laiką
man patinka Dexterio sese.. idomu bus paziuret kaip ji atliks kita role. laukiu sito filmo, podoraus dvdrip'o...
ir aš iš dalies dėl jos žiūrėjau. miss 'isterikė' -10balų
p.s. [Xvid]versija neblogai atrodo
coachella rašė: Quarantine, grynas [Rec.] rip off ir beveik toks pat neblogas..Jeigu kam patinka first-person-camera-man siaubekai ir neužknisa drebanti kamera, visai smagiai prastumsit laiką
man patinka Dexterio sese.. idomu bus paziuret kaip ji atliks kita role. laukiu sito filmo, podoraus dvdrip'o...
Benisas rašė: eagle eye, read after burning, max payne. prieš beveik befilmį lapkritį trys geri filmai. tikrai geri.
Read after burning tikrai neblogas. O mano paskutinis matytas - naujo projekto "kino vakaras" programos filmas "Adomo Obuoliai". Smagu. Ne taip,kaip eilines JAV'u nesamones...
Mano vaikystės žaidimas čia, tai kur gi man nematyt filmo? (Tas pats ir su Hitman buvo). Likau labai patenkinta, nes filmas labai gerai viską perteikė . Iš serijos "šaudom ir gaudom", but still.
2008 m. spalio 20 d. 11:46:51
''Untergang,Der'' [Downfall/Trečiasis Reicho Žlugimas] 2004 .Vienas geriausių matytų filmų,APK tema.Filme labai tikroviškai atsispindi paskutinės valdžios dienos Berlyno bunkeriuose.Puiki aktorių vaidyba.Pasirodo,Hitleris buvo labai jausmingas žmogus...
Quarantine, grynas [Rec.] rip off ir beveik toks pat neblogas..Jeigu kam patinka first-person-camera-man siaubekai ir neužknisa drebanti kamera, visai smagiai prastumsit laiką
Puikus. As pats maciau WALL-E (turbut geriausias multikas is visu) ir The Departed
2008 m. spalio 25 d. 23:53:43
bet lyg ir rusiskai visas,tad dar nepaziurejau, bet rimtai ketinu...uuu can't wait
Ne geriau žiūrėti originalo kalba? Veiksmo ten mažai, svarbiausia — tai, ką (ir kaip) pasako, tad angliškai viskas turėtų atrodyti daug geriau.
_ _ _ _
Fireflies in the Garden (2008 ) pažiūrėjau. Gražus, šiltas filmas (iš tų apie šeimą serijos, su nesikeičiančiomis tiesomis ir atitinkamomis vertybėmis) su krūva gerų aktorių. Idealus variantas vakarui.
2008 m. spalio 25 d. 23:18:41
"12 Angry Man", tikras šedevras. Sunku patikėti, kad filmas, kurio visas veiksmas vyksta viename kambaryje, gali būti toks įtemptas ir intriguojantis. Siūlau visiem pažiūrėti!
velniskai noriu pamatyt, man buvo senokai jau atnese diska,bet lyg ir rusiskai visas,tad dar nepaziurejau, bet rimtai ketinu...uuu can't wait
2008 m. spalio 25 d. 22:05:55
2008 m. spalio 25 d. 19:35:31
2008 m. spalio 25 d. 14:39:45
kaip suprast xvid juk kodekas
Transsiberian - geras, gana įtemptas thriller'iukštis. Man patiko.
https://www.imdb.com/title/tt0800241/
2008 m. spalio 25 d. 14:23:31
2008 m. spalio 25 d. 14:13:28
Quarantine, grynas [Rec.] rip off ir beveik toks pat neblogas..Jeigu kam patinka first-person-camera-man siaubekai ir neužknisa drebanti kamera, visai smagiai prastumsit laiką
man patinka Dexterio sese.. idomu bus paziuret kaip ji atliks kita role.
p.s. [Xvid]versija neblogai atrodo
2008 m. spalio 24 d. 07:26:24
2008 m. spalio 24 d. 00:28:14
2008 m. spalio 23 d. 21:37:18
man patinka Dexterio sese.. idomu bus paziuret kaip ji atliks kita role.
2008 m. spalio 23 d. 21:18:31
eagle eye, read after burning, max payne. prieš beveik befilmį lapkritį trys geri filmai. tikrai geri.
Read after burning tikrai neblogas. O mano paskutinis matytas - naujo projekto "kino vakaras" programos filmas "Adomo Obuoliai". Smagu. Ne taip,kaip eilines JAV'u nesamones...
2008 m. spalio 23 d. 21:06:16
2008 m. spalio 23 d. 20:40:17
Mano vaikystės žaidimas čia, tai kur gi man nematyt filmo? (Tas pats ir su Hitman buvo). Likau labai patenkinta, nes filmas labai gerai viską perteikė
2008 m. spalio 22 d. 10:51:04
2008 m. spalio 20 d. 11:46:51
2008 m. spalio 20 d. 01:40:04
2008 m. spalio 19 d. 20:54:10
2008 m. spalio 19 d. 20:48:32
Eternal sunshine of spotless mind.
Puikus. As pats maciau WALL-E (turbut geriausias multikas is visu) ir The Departed
2008 m. spalio 19 d. 20:13:24
šiandie mačiau - toksai žiauuriai įtraukiantis.
kelios žmonių istorijos, o pabaigoje išaiškinama kas jungė tuos žmones.
šautuvas
2008 m. spalio 18 d. 23:09:16