Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 3 d. 19:48:30
Three [2005] https://www.imdb.com/title/tt0377309/ .Pradėdamas žiūrėti šį filmą,tikrai nemaniau,kad jis pralenks visus mano lūkesčius.Esu filmų,su įtemtu siužetu mėgėjas.Prieš tai teigiamą įspūdį paliko Dead Calm su Nicole Kidman https://www.imdb.com/title/tt0097162/ .Tačiau lyginant su ''Three'' manau,''Dead Calm'' nublanksta - jame nėra tokios gilios pshihologinės pusės kaip prieš tai minėtame ''Three''.Taigi ''Three'' pasirodė labai geras filmas.Daugiau tokių.Aišku manau,įvertinimas imdb neteisingas...Jis turėtų būti geresnis,lyginant kokio šlamšto prikuriama kiekvieną mėnesį...
O, man šitie du tai labai patikę.:}
Buffalo '66 tai viena smagiausių matytų meilės istorijų. Ir V. Gallo personažas vykęs.
O Dreamers — tobulas naminis-vyninis filmas. Toks.. Pagal pavadinimą labai.
Buffalo '66.
Patiko filmo pabaiga. Jei butu palike ta pirmaja, tai filmas butu absoliuciai nuspejamas, nes as, praejus ~20 minuciu nuo filmo pradzios, jau isivaizdavau kaip pabaigoje jis nusizudo. Arba ji kas nors nuzudo. Zodziu, gera pabaiga. : D
The Dreamers.
Idomu paziureti is salies, kaip mums iprastus dalykus, kai kurie zmones mato visai kitaip. Tarkim, santykiai tarp sesers ir brolio, realiai, neturetu tokie buti. Daug vietos(per daug) uzima nuogi kunai ir sekso scenos. Ir taip toliau ir panasiai.
Vat BŪTINA visiems čia kažką pasirašyt. Kaip ant skaipo.
La Strada (1954m.)
Patiko labai. Tiesa — nelengvas, slegiantis, veiksmo irgi ne per daugiausiai. Ir juodai-baltas vaizdas bendrai nuotaikai tik padeda. Nedaug teko F. Fellini filmų matyt, bet iš to, ką mačiau — paliko didžiausią įspūdį.
Dilgele rašė: Knygą paskaityk būtinai, jei to dar nepadarei. Ne vien tik dėl pačios knygos, bet dar ir tam, kad dar kartą įsitikintum Kubrick'o talentu.
Ačiū už patarimą, bet, kol lankau mokyklą tenka skaityti knygas ne visai savo noru.. O šiaip turėsiu omeny, gal kada vėliau ir susiruošiu perskaityt.
Stangry rašė: Kątik pažiūrėjau 'Clockwork Orange'. Tikrai paliko įspūdį. Vienas geriausių britiškų filmų, kokius esu matęs.
Knygą paskaityk būtinai, jei to dar nepadarei. Ne vien tik dėl pačios knygos, bet dar ir tam, kad dar kartą įsitikintum Kubrick'o talentu.
400 smūgių("Les 400 coups")
Kriminaline drama.
Paauglys, kuris gyvena su mama ir pateviu daznai bega is pamoku, nes tiek mokykloj, tiek namuose su juo elgiasi ne taip, kaip jis noretu. Jis nuolat svajoja apie laisve, tad pavogia spausdinimo masinele, kad galetu ja parduoti ir pabegti. Ji sugauna. Patevis atiduoda paaugli policijai. Ir tada Antuanas uzdaromas su visokiais ziauriais nusikalteliais...
The Brute(1977)
Apie smurta seimoj. Apie vyrus, kurie musa savo zmonas. Atgailauja. O paskui vel daro ta pati. Vis ziauriau ir ziauriau. Fu. Nepatiko man sitas.
The Cement Garden(1993)
Seimoje, kurioje yra 4 vaikai, mirsta tevas. Vyresnieji du(mergaite ir berniukas) ima labai dometis lytiniu gyvenimu. Mazesnyji berniuka pradeda rengti mergaitiskais drabuzeliais, nes jis jaucia nesveika malonuma jais vilkedamas. Tie du vyresnieji po mamos mirties pradeda vienas kita jau neva rimtai myleti. Ir myletis. Tas 6metis, kuri rengdavo mergaitiskais drabuziais, 'zaidzia' su kitu berniuku kazka panasaus i "mama ir teti". Ai, pamirsau pasakyti, kad mirusia mama jie palaidoja kazkokioj spintoj. Ir ja uzmuryjo. Iskrypes filmas.
2008 m. spalio 3 d. 19:48:30
2008 m. spalio 2 d. 22:34:59
https://www.imdb.com/title/tt0366627/
2008 m. rugsėjo 28 d. 21:11:12
Buffalo '66.
The Dreamers.
O, man šitie du tai labai patikę.:}
Buffalo '66 tai viena smagiausių matytų meilės istorijų. Ir V. Gallo personažas vykęs.
O Dreamers — tobulas naminis-vyninis filmas. Toks.. Pagal pavadinimą labai.
2008 m. rugsėjo 28 d. 20:29:04
Patiko filmo pabaiga. Jei butu palike ta pirmaja, tai filmas butu absoliuciai nuspejamas, nes as, praejus ~20 minuciu nuo filmo pradzios, jau isivaizdavau kaip pabaigoje jis nusizudo. Arba ji kas nors nuzudo. Zodziu, gera pabaiga. : D
The Dreamers.
Idomu paziureti is salies, kaip mums iprastus dalykus, kai kurie zmones mato visai kitaip. Tarkim, santykiai tarp sesers ir brolio, realiai, neturetu tokie buti. Daug vietos(per daug) uzima nuogi kunai ir sekso scenos. Ir taip toliau ir panasiai.
2008 m. rugsėjo 28 d. 19:14:43
2008 m. rugsėjo 28 d. 18:45:25
Tokius filmus tik kino teatre žiūrėti. Tikiu, kad nmie įspūdis prastesnis būtų.
2008 m. rugsėjo 28 d. 15:46:15
2008 m. rugsėjo 26 d. 19:24:58
Vakar ziurejau "Green Street Hooligans". labai geras britiskas filmas apie futbolo chuliganus.
čia tik šypseną išspausti galima.
Juokis i sveikata ... Panda
2008 m. rugsėjo 26 d. 18:57:49
Vakar ziurejau "Green Street Hooligans". labai geras britiskas filmas apie futbolo chuliganus.
čia tik šypseną išspausti galima.
2008 m. rugsėjo 26 d. 18:46:29
Patiko labai. Tiesa — nelengvas, slegiantis, veiksmo irgi ne per daugiausiai. Ir juodai-baltas vaizdas bendrai nuotaikai tik padeda. Nedaug teko F. Fellini filmų matyt, bet iš to, ką mačiau — paliko didžiausią įspūdį.
2008 m. rugsėjo 25 d. 08:27:45
2008 m. rugsėjo 14 d. 12:46:41
2008 m. rugsėjo 14 d. 11:18:42
Knygą paskaityk būtinai, jei to dar nepadarei. Ne vien tik dėl pačios knygos, bet dar ir tam, kad dar kartą įsitikintum Kubrick'o talentu.
Ačiū už patarimą, bet, kol lankau mokyklą tenka skaityti knygas ne visai savo noru.. O šiaip turėsiu omeny, gal kada vėliau ir susiruošiu perskaityt.
2008 m. rugsėjo 14 d. 01:49:03
Ne, jis nėra nei gilus, nei perdėm įspūdingas.
Tiesiog seniai tokį šiltą, paprastą, mielą filmą mačiau. Gražiai susižiūrėjo.
Ten airiai blogiečiai.
Gražios vietovės, kostiumai, aktoriai.
Pažiūrėčiau po kurio laiko ir dar kartelį.
2008 m. rugsėjo 13 d. 23:54:45
One more nightmare (čia turbūt tiktų ir „apie ką“). Vienu momentu žadėjau jo tikrai nekartot.: ) Teko visgi. Tipiškas Lynch'o stilius. Puikus.
Kątik pažiūrėjau 'Clockwork Orange'. Tikrai paliko įspūdį. Vienas geriausių britiškų filmų, kokius esu matęs.
2008 m. rugsėjo 13 d. 23:16:29
2008 m. rugsėjo 13 d. 21:47:21
Kriminaline drama.
Paauglys, kuris gyvena su mama ir pateviu daznai bega is pamoku, nes tiek mokykloj, tiek namuose su juo elgiasi ne taip, kaip jis noretu. Jis nuolat svajoja apie laisve, tad pavogia spausdinimo masinele, kad galetu ja parduoti ir pabegti. Ji sugauna. Patevis atiduoda paaugli policijai. Ir tada Antuanas uzdaromas su visokiais ziauriais nusikalteliais...
The Brute(1977)
Apie smurta seimoj. Apie vyrus, kurie musa savo zmonas. Atgailauja. O paskui vel daro ta pati. Vis ziauriau ir ziauriau. Fu. Nepatiko man sitas.
The Cement Garden(1993)
Seimoje, kurioje yra 4 vaikai, mirsta tevas. Vyresnieji du(mergaite ir berniukas) ima labai dometis lytiniu gyvenimu. Mazesnyji berniuka pradeda rengti mergaitiskais drabuzeliais, nes jis jaucia nesveika malonuma jais vilkedamas. Tie du vyresnieji po mamos mirties pradeda vienas kita jau neva rimtai myleti. Ir myletis. Tas 6metis, kuri rengdavo mergaitiskais drabuziais, 'zaidzia' su kitu berniuku kazka panasaus i "mama ir teti". Ai, pamirsau pasakyti, kad mirusia mama jie palaidoja kazkokioj spintoj. Ir ja uzmuryjo. Iskrypes filmas.
2008 m. rugsėjo 13 d. 17:34:30
2008 m. rugsėjo 13 d. 15:49:24
2008 m. rugsėjo 13 d. 14:00:22