Ji_Kvepuoja rašė: Donnie Darko.
Įvairių žanrų mišinys šitame filme. Turėjau šiek tiek problemų su filmo prasme, bet man patinka filmai po kurių lendi į savo smegenis ir ieškai tojo atsakymo.
Ir skamba dabar: When people run in circles
It's a very, very mad world mad world.
O šiaip patariu pažiūrėt.
Šitą filmą jau velnias žino kiek kartų žiūrėjau ir esu tikra - žiūrėsiu dar, ir dar, ir dar... Beprotiškai geras filmas
Ir skamba dabar: When people run in circles
Blackened rašė: "Cube", pirmoji trilogijos dalis. Kaip tokio žemo biudžeto filmas, be jokių super duper specialiųjų efektų gan neblogas, o tiksliau, geras. Labai gerai, kad tau iš anksto neatskleidžiama jokių detalių, taigi jautiesi kaip pats veikėjas - visiškai beviltiškoje situacijoje. Ir filmas neša daugiausia paranojos, baimės, nevilties, pražūties įdėjas. man patiko, gerai perteikta. Tik pats galas kiek nuvylė ir nublanko. Bet šiaip vertinčiau kokiais 7 - 8 iš dešimt.
Tiesa, filmas šiek tiek matematiškas ir surištas su mokslu. Ale tokiems fantastikos maniakams kaip aš turėtų patikti
kiek girdėjau, kad šita filmo idėja sukurta kažkokių studenčiokų, kurie savo praktiniame darbe jį režisavo. ko norėt, šitame filme viskas ir vyksta viename kambaryje. Paskui pardavė idėją kažkam ir dabar milijonus sau kaupia. filmas tai tikrai geras. :}
sitas momentas man visa laika labai nepatinka, kai zmogus vaidina ne savo amziaus zmogu...
VaiX rašė: "crual intentions"
vertas pažiūrėt jau vien dėl Saros ir sibilės bučinio, dar garso takelis vertas dėmesio beigi pats filmas siužeto, idėjos prasme gana vykęs. Normaliai sužiūrėjau po kokių 4 metų , kai nevisą spėjau pamatyt per snobo naktį.
P.s. klaidą pavadinime padariau spiceliai.
Kiek atsimenu, tai prieš kokį mėnesiuką į skalviją buvau nuėjęs, pažiūrėjau filmą 'skrydis virš gegutės lizdo', aišku, čia klasika, bet ji nemirtinga..
Man labai patiko. Savotiški kampai, priartinimai, akcentavimai.
O labiausiai tai - kad yra apstu vietos individualiai interpretacijai.- The main idea is...
Vienas geresnių mūsiškių 'produktų'.
2008 m. rugsėjo 13 d. 13:50:09
Donnie Darko.
Įvairių žanrų mišinys šitame filme. Turėjau šiek tiek problemų su filmo prasme, bet man patinka filmai po kurių lendi į savo smegenis ir ieškai tojo atsakymo.
Ir skamba dabar:
When people run in circles
Šitą filmą jau velnias žino kiek kartų žiūrėjau ir esu tikra - žiūrėsiu dar, ir dar, ir dar... Beprotiškai geras filmas
2008 m. rugsėjo 13 d. 12:29:41
Ir skamba dabar:
When people run in circles
2008 m. rugsėjo 12 d. 01:07:09
airiški.
Pustuštėje Skalvijos salėje [ ot kvaili visi : ) ].
Labai smagūs, irnoniški, gyvenimiški.
Penktadienio-šeštadienio 2ą nakties Vilniuje turėtų dar būti. Dar kitur
https://www.15min.lt/naujienos/tinklai/pr ogramos/
Itin smagūs 'dantys', 'trečiadieniai', 'frenkis', 'prastai nupieštas Rojus'.
vertaverta.
2008 m. rugsėjo 7 d. 14:27:22
Estiškas.
2008 m. rugsėjo 7 d. 12:24:36
2008 m. rugpjūčio 30 d. 23:07:18
Siuzeta idomus.
2008 m. rugpjūčio 30 d. 22:44:13
"Cube", pirmoji trilogijos dalis. Kaip tokio žemo biudžeto filmas, be jokių super duper specialiųjų efektų gan neblogas, o tiksliau, geras. Labai gerai, kad tau iš anksto neatskleidžiama jokių detalių, taigi jautiesi kaip pats veikėjas - visiškai beviltiškoje situacijoje. Ir filmas neša daugiausia paranojos, baimės, nevilties, pražūties įdėjas. man patiko, gerai perteikta. Tik pats galas kiek nuvylė ir nublanko. Bet šiaip vertinčiau kokiais 7 - 8 iš dešimt.
Tiesa, filmas šiek tiek matematiškas ir surištas su mokslu. Ale tokiems fantastikos maniakams kaip aš turėtų patikti
kiek girdėjau, kad šita filmo idėja sukurta kažkokių studenčiokų, kurie savo praktiniame darbe jį režisavo. ko norėt, šitame filme viskas ir vyksta viename kambaryje. Paskui pardavė idėją kažkam ir dabar milijonus sau kaupia. filmas tai tikrai geras. :}
2008 m. rugpjūčio 30 d. 22:41:21
2008 m. rugpjūčio 29 d. 10:41:01
žiūrėjau n-tajį kartą, bet visdar labai patinka
2008 m. rugpjūčio 28 d. 22:09:43
Garfildo abi dalys
Jo...Čia tai išvis kino šedevras.Vienas tų nepakartojamų filmų,kuris suteikia nepakartojamas akimirkas.The Garfild - Forever
Eik šikt
Garfildas yra mieluma.
2008 m. rugpjūčio 28 d. 22:07:53
Garfildo abi dalys
Jo...Čia tai išvis kino šedevras.Vienas tų nepakartojamų filmų,kuris suteikia nepakartojamas akimirkas.The Garfild - Forever
2008 m. rugpjūčio 28 d. 22:07:46
Neblogas, labai neblogas.
2008 m. rugpjūčio 28 d. 22:06:01
2008 m. rugpjūčio 28 d. 20:42:02
Tai ne naujas filmas, bet tikrai geras-Lolita (1997). Idomus, kaip ir pati knyga
jo su knyga esu irgi susipazines, bet prie filmu kazkaip vis nepreeinu...
sitas momentas man visa laika labai nepatinka, kai zmogus vaidina ne savo amziaus zmogu...
"crual intentions"
vertas pažiūrėt jau vien dėl Saros ir sibilės bučinio, dar garso takelis vertas dėmesio beigi pats filmas siužeto, idėjos prasme gana vykęs. Normaliai sužiūrėjau po kokių 4 metų , kai nevisą spėjau pamatyt per snobo naktį.
P.s. klaidą pavadinime padariau spiceliai.
idomu, kodel taip?
2008 m. rugpjūčio 28 d. 20:27:50
Beje, girdejau, kad senesne versija (1962) dar geresne, bet kolkas matyti neteko.
S. Kubrick'o darbas. Kadangi naujesnis patiko - pažiūrėk ir šį būtinai.: )
2008 m. rugpjūčio 28 d. 16:45:18
2008 m. rugpjūčio 28 d. 09:48:52
2008 m. rugpjūčio 28 d. 03:45:46
Lietuviškas.
Man labai patiko. Savotiški kampai, priartinimai, akcentavimai.
O labiausiai tai - kad yra apstu vietos individualiai interpretacijai.- The main idea is...
Vienas geresnių mūsiškių 'produktų'.
2008 m. rugpjūčio 27 d. 14:02:15
2008 m. rugpjūčio 27 d. 13:59:16
Nera visiskai kvaila komedija, juokiausi beveik kiekviena minute. Geriausias siu metu filmas man...